Reklama

muži s velkými prsy

A ještě dodatek (So, 7. 9. 2013 - 08:09)

A měla by jsi se omluvit klisničce.Eli! Na to že je cizinka, tak zvládá češtinu docela úspěšně a mnozí češi by ji mohli akorát závidět. Není ti ani trochu hanba?

Pro tu slepici (So, 7. 9. 2013 - 08:09)

My, co máme ta ženská prsa, máme dost svých starostí a pokud nám nechceš pomoci a jenom tady kdákáš, že se ti to nelíbí a že to nemusíš, nám je H.... platný a na tvoje přiblblý názory nejsme opravdu zvědaví! když už nechceš pomoci nějakou radou, tak někam táhni o dům dál třeba mezi slepice a tam můžeš kdákat ty svoje názory třeba celý den! My z toho taky nejsme nadšený a ještě nějaké přiblblé názory opravdu nemusíme!

Klisnička.Elí (Pá, 6. 9. 2013 - 20:09)

prosím o vysvětlení co to...no tak už konečně vodplav a neopruzuj joo a když se ti nelibi moje češtinana tak měš ji pod naušit ad se ti mužu projit rovnou po rypci a zaplad buh že jsem španělka a ne češka

!!! (Pá, 6. 9. 2013 - 20:09)

Tak běž třeba do Prdele!

kolemjdoucí (Pá, 6. 9. 2013 - 18:09)

prosím o vysvětlení co to je "updle" a "vyles", jsem asi opravdu hloupý a tahle slova neznám. Ale máte pravdu, že říkat blbci, že je blbcem je zbytečné, vy oba to u sebe evidentně nedokážete svou tupou hlavou pobrat. No tak se tu mějte, vy choleričtí tupounci, já jdu dál, tahle diskuze je o ničem, nebaví mě, ztráta času.

Pro toho blbce (Pá, 6. 9. 2013 - 18:09)

Když jdeš jenom okolo, tak běž klidně třeba do prdele! To víš, blbec nikdy nepochopí, že tím blbcem vážně je, říkat blbci, že je blbej to je vážně zbytečné!

Klisnička.Elí (Pá, 6. 9. 2013 - 17:09)

no zrovna ty, kreténe,...pro kolemjdoucí ja si myslím že ty budeš na tom ještě huř a úpdle mluvi dost možna cikan co akorát vopruzujena na úřadech a poctivi lidi vokrada o těžce vydělane peníze tak laskavě zavři zobak a přestan tu peskovat za češtinu nebo se vrat do ty prdele z který si vyles

kolemjdoucí (Pá, 6. 9. 2013 - 15:09)

Vždyť my ji taky nosíme a...no zrovna ty, kreténe, který neovládáš ani základy české gramatiky, máš co nadávat ostatním do blbců. Šerednej a ještě blbej, no to je kombinace.

! (Pá, 6. 9. 2013 - 08:09)

Vždyť my ji taky nosíme a ty budeš poslední koho se budeme ptát na tvoje dovolení! Tu bolest bez ní když celý den chodíme je ženám dobře známá. Jenom mě zaráží kolik blbců má starost jest-li ji nosíme nebo né.To je snad naš problém a váše zbytečná starost. Pokud nám je to doporučeno lékařem ze zdravotních důvodů, tak nevím proč to nějakým blbečkům vadí.Nikde veřejně jenom podprsence nechodíme, snažíme se to všemožně zakrýt, tak nevím proč tady proti tomu neustále brojí a ukazují jak málo v té své hlavě vlastně mají. Že to některým dámám vadí z důvodů, že se cítí být uraženi ve své ženskosti a nemohou se vyrovnat s tím, že můžou někteří muži mít i větší prsa než mají ony se svojí vyrážkou!

Jarek (Čt, 5. 9. 2013 - 22:09)

ja mám prsa jako ženakdyž máš prsa jako žena tak by si měl nosit také podprsenku

Klisnička.Elí (Čt, 5. 9. 2013 - 21:09)

No, ženu s vousem taky...ahojky Pavle maš hezke meno jako muj bratranec tereho postihla dost zula nemoc která mu sebrala takřka veškerou radost když už se tu tak rozebírá jesli to je krásné nebo ne proč sou stare legendy ruzných národá a nabožensví s nějakým tím příběhem bud o hermafroditismu nebo jen o jinem vzhledu ad tak či jinak vypadajciho protože dřiv se toto chapalo bud jako boží skazkazka nebo prostý fakt věcí některé kultury takoveto postihy uznávají dodnes jen je zaražžejcí že lide jako takoví se ženou za nesmislnou lajnou dokonalosti a vše odsuzuji jako zle nebo nepatřične je to stejne jako honba za nekonečným bohatsvím lidské tělo ad je jake koliv se nemá soudit jen podle toho že se o malonko liši ale mělo by se spíše ctít a uznávat a pokud de o H ja nekritizuju ani neříkam že kritizuješ jen sem vyjádřila pohled na věc že když muži oblekaji damske pradlo a nikoho tím životně neohrožují tak je to neškodné je to jako kdyby chlapy hned musli vrčet že jejich partnerka nosí mýsto dámských kalhotek panske přiléhavé bombardaky kámoška je taky nosi a nikdo ji nesoudi neposkuje že je to uchylne jen ji pry vyhovuje ten střich navíc ve střední evropě to funguje jak v nějaky pyxle která se zapichla v době před 100 lety za vlády nějakejch kazaču o všem co je ok a co ne je to na bliti

Pavel (Čt, 5. 9. 2013 - 20:09)

nejsem si vědoma, že bych...No, ženu s vousem taky nemusím. Nic méně mi prsa narostla na slušnou velikost B. Podprsenku nosit nutně nemusím, ale vyzkoušel jsem ji a občas ji nosím - je to lepší. Žena to respektuje jako nutný fakt. S tvým názorem souhlasím, určitě to není u muže něco svůdného, ovšem pokud už to nastane a ne vlastní vinou, tak se s tím je nutné vyrovnat.

! (Čt, 5. 9. 2013 - 15:09)

A nerosti ti náhodou pod nosem knírek? to by jsi teda taky musela být úchyl, protože se mě to taky nelíbí a s takovou bych nikdy nešel! A zvedal by se mě z ní žaludek!

H (Čt, 5. 9. 2013 - 13:09)

Máš pravdu! Nikomu nic...nejsem si vědoma, že bych někoho odsuzovala, naopak jsem psala, že pokud někomu narostou prsa a je z toho nešťastný, proč se do něj navážet. Napsala jsem, že mi akorát přijde úchylné, pokud se v tom ti chlapi vyžívají a píšou si tady příspěvky jak jsou šťastní, že můžou nosit podprsenky apod. Takových příspěvků jsou tu spousty. A napsala jsem, že se mi chlapi s prsama nelíbí, na tom trvám. Pokud píšete o odsuzování, to bych si představovala asi takto: "chlap, kterýmu narostou prsa je odporný úchyl, ubožák, který by neměl vylézat na ulici, všem je z něj na blití apod." Nic takového jsem ani náznakem nevyjádřila. Tímto končím v téhle diskuzi, protože s váma se diskutovat nedá, všechno překroutíte a asi pokud vám někdo nepochlebuje, jak jste krásní, jste naštvaní. Chlap s ženskýma prsama krásný není, určitému procentu žen je to odporné, určitému procentu se to jen nelíbí, určitému procentu je to jedno.

! (St, 4. 9. 2013 - 23:09)

Máš pravdu! Nikomu nic zlého nepřeji a těm co odsuzují někoho, kdo už tak má život poznamenaný něčím za co nemůže,aby je taky něco podobného potkalo! Aby měli možnost si vychutnat toho co činí jiným! Je to jenom známka toho, jak jsou ubozí a já jimi z hlouby duše pohrdám. Takoví lidé nestojí ani za psí štěk! Přeji hezkou noc a té dámě pod H, přeji dlouhou noc aby se mohla nad sebou zamyslet!

Klisnička.Elí (St, 4. 9. 2013 - 22:09)

Mě je úplně jedno, zda má...no upřimně mě se lidi děsí už jen z duvodu že uznavam bylinky jako cestu ke zdravi žiju na odlehlem mystě prošla jsem si bolestnou změnou diky hermafrodismu a na koupaku se mě děsi diky jizvam po pracovnich urazech a mnohe poršuje me totovani které znači v patřičnem mistě podle některých ehmm že jsem lehčích mravu jinak jsem pry dablovo ditko jinak mili pisateli - ko v posledním příspěvku ono když to tu projedeš v postupu času celou diskusi tak H není ani první a určitě ani poslední kdo tu je dosti řvoucí a odsuzujcí ale jak se řika když ceš vždy najdeš důvod proč hodit kamenem akorát by mě zajmamalo jak by se věčina sudích tvařila kdyby oni sami měli nějaky postich který by je odlišoval od zbidku lidi a te zaběhnute šedi pak by se jim také nelibylo že lidi na ně vedou spousty nazoru a že je to nepatřične a pohoršujci

Pro H (St, 4. 9. 2013 - 22:09)

Mě je úplně jedno, zda má žena jedničky nebo osmičky.Pokud je to přiměřené její postavě tak je to v pořádku. Ale to je každé její věc ale někoho urážet, že je úchyl a nebo mu říkat že se ho štítí pro něco za co nemůže je opravdu nechutné.Dovedeš si představit, že by se ti udělali beďáry na tváři a někdo se tě k vůli tomu štítil a říkal o tobě, že jsi úchylačka? Je vidět, že tvé IQ je dost na nízké úrovni!

Klisnička.Elí (St, 4. 9. 2013 - 22:09)

nechci tu bit za tu co tu povida nějake věci ale myslím si že je lepší když chlap ma zálibu v oblekaní damskeho pradla nebo touhu mít vlastní prsa což mi příde neškodné i když někoho to pobuřuje ( nechapu proč ) ale je to podle mého i věčiny lidí a i odborní lepší až neškodné než aby kvůli nějakým těm fetišům ubližovali druhým zabijeli nebo nedej bože unášeli a zneužívali děti a tim nemižím jen na muže ale i na ženy upřímně si myslím že když někdo má nemoc za kterou ani nemůže nemůže být ani nějak uchylny či tak dal jak tu někdo tvrtí je to jen a prostě nemoc jako třeba chřipka nadruhou stranu zato mohou i ty jedy co furt vyvíjíme a tak trochu i genetika a upřímně si myslím že chlapy kteří předvádí trasvesty šou např. tak v hodně případech vypadají dost užasně a sou to v životě jen obyčejní lidé a niku neškodí a lide co tu píší že je postihla nemoc ginekomastie není důvodem hnaní to někam do škatulky s víše zmíněnyma vrahama a td. a jak tu různí páni píší když žrna vypada jak když vyšla po zápasu s nýtovačkou ma naprosto děsivy učes a chova se naprosto nevhodně je to dosti urážejcí a nevhodné ale takřka nikdo hned netvrdí že jsou uchylné bo tak něco navíc moje sestřenka ma sotva 1 a taky ji nikdo neškatulkuje sice je dost puntičkařska a velky študak ale nad nějakým vzhledovím efektem výtězí pohodovou naladou nadhlem a občas i nějakým vtípkem

H (St, 4. 9. 2013 - 20:09)

Jó a ženský bez prsou jsou...ale já žádnou takovou neznám. Každá ženská snad má prsa, třeba malý, ale má. Možná tak vrcholové kulturistky, to už je extrém a ani mně se to nelíbí. Ty ale zřejmě máš posunutá měřítka, pokud nemá ženská pětky dudy, je pro tebe plochá. Ale proč ne, každému se líbí něco jiného. Mně se nelíbí prsatí a vyžraní chlapi, toť vše. A představa, že bych s někým chtěla mít sex a on svlíkl tričko a měl na sobě dámskou podprsenku, tak to bych nedala.

! (St, 4. 9. 2013 - 17:09)

Ani to tady neříkej! Nebo tady z tebe dámy udělají odporného úchyláka!

Reklama

Přidat komentář