Reklama

muži s velkými prsy

! (Po, 16. 9. 2013 - 09:09)

Tak to je jasný! Když u tebe jsou D vyrážka , tak to ty musíš mít kozy až na kolena! A jest-li jsi to neviděla, tak to neznamená, že to neexistuje! Hold si ještě hovno viděla! Tak netvrď, že to neexistuje! To asi my, co je máme jsme asi přízrak! Slepice jedna!

Aja (Po, 16. 9. 2013 - 05:09)

Nevím, proč pořád to rozčilování......Já opravdu pochybuji, že se u nás najde kluk se skutečnýma ženskýma prsama.... Někdo sem dal to video s těmi 3 kluky co mají opravdu ženské kozy. Tam je podprsenka na místě, dokonce nutnost. Ale v Česku jsem nic takového neviděla. A ta vzpomínaná gynekomastie??? Tak v 90% případů se jedná o vyrážku, a ten zbytek zas až takový problém není. Ale český kluk se skutečnýma ženskýma kozama? Řekněte mi někdo kde bych ho viděla........Díky

Klisnička.Elí (Pá, 13. 9. 2013 - 20:09)

asi to bude znít docela divně nevím ale pro věčinu žen a i některých mužů spíše patříme do oblasti nějakych přiběhu saens-fikcion nebo fantasty ale hold sme skutečni lide se skutečnými problémy a reálnými životy

! (Čt, 12. 9. 2013 - 21:09)

Máš pravdu! Ale nejhorší je, když ti někdo kdo o tom opravdu nic neví a začne ti předepisovat co máš a co nesmíš a co by jsi měl a co neměl. Každá je chytrá jak rádio, všemu rozumí všude byla a snědla všechnu moudrost. Začne tady dokazovat, že to není možný a začne tě tady obviňovat, že si vymýšlíš asi pro jejich pobavení nebo proco to já nevím.

Klisnčka.Elí (Čt, 12. 9. 2013 - 20:09)

no ja tedy nevím ale znám 4 kluky co jsou hubeny jak větev a trpí dos výraznou gynekomastií takže vaáa je na dost podružna a navíc joga mi přide spiš pro ty co snad nemaj ani kosti jinak to není možny

! (Čt, 12. 9. 2013 - 15:09)

Když už chcete dělat dámy chytré tak by jste měli vědět, že muži co mají gynekomastii nepomáhá jakékoli cvičení, ba což ještě se ty prsa více zdůrazní. A pro tu extra přechytralou bych doporučil, si něco přečíst o negativních účincích léčení kortikoidy! V době před 40 roky to byla novinka a přestože se něco málo o tom vědělo, tak ti naši Cvachové do nás prali doslova neuvěřitelné dávky. Tak by jste,když už chcete dělat chytrou měla něco o tom nastudovat a neplácat tady jeden nesmysl na druhý.Jste trapná a jestli jste vy tlustá jako prase, tak nemusí být každý jako vy!

(Čt, 12. 9. 2013 - 15:09)

Hergot ty jseš chytrá jak RADIO ! Ty by jsi mohla chytat i myši!

no (Čt, 12. 9. 2013 - 12:09)

Muži, co prsa nechcete,...ten co má ty déčka je určitě vyžranej jak prase, ten se ti hýbat nebude, radit pohyb je zbytečný

Tina (Čt, 12. 9. 2013 - 11:09)

My, co máme ta ženská...Muži, co prsa nechcete, zkuste Hormonální jógu pro muže. Myslím, že by to teoreticky mohlo pomoct. Vedlejší účinky jsou jen samé příjemné, tak nemáte co ztratit.

dotaz (Čt, 12. 9. 2013 - 10:09)

Proc si je nenechate odstranit?

! (Čt, 12. 9. 2013 - 10:09)

Magor jseš jedině ty! Když ani nevíš jak se zkouší podprsenka a to znají i někteří muži! A vysvětlovat ti při tvé inteligenci, že existují muži kteří mají ženská prsa je asi opravdu zbytečné! Je to nad rozsah tvého chápání! Jinak by ti stačilo si přečíst název této stránky! Hold má to panbůh různě blbou čeládku!

Proboha, (Čt, 12. 9. 2013 - 04:09)

Ty jsi ale magor !

! (St, 11. 9. 2013 - 21:09)

To víš, že přes koleno asi né! A pokud by jsi pozorně četla a měla aspoň podprůměrné IQ tak by jsi se dočetla, že musím mít podprdu s košíčky D. Je snad jasné, že to na tom koleně zkoušet nebudu. Snad to při tvé mírné inteligenci kokážeš pochopit a pokud né tak je mě líto!

jana (St, 11. 9. 2013 - 19:09)

A to si zkoušiš jak?

A ještě dodatek (St, 11. 9. 2013 - 08:09)

A takové rady jako, že muž v podprsence musí vypadat hrozně a že takového muže nechce si laskavě nechte pro sebe.My z toho žádnou radost nemáme a nemíníme se ani před nějakými slepicemi ukazovat. Tak nevím proč tady stále nějaká slípka neustále takové výjevy bleje! Nám to v ničem nepomůže a jejich názor je nám u P.....! Tak, že dámy když nechcete poradit jenom nás napadáte tak si běžte na jiné téma kterému možná trochu rozumíte a přestaň te se tady do nás navážet. Já osobně to mám doporučený od moji lékařky jako ze zdravotních důvodů a názor nějaké slepice, která ani není o čem kecá mě nezajímá.

! (St, 11. 9. 2013 - 08:09)

Velikost případně střih si musí každý vyzkoušet na svém tělě.Nejde paušálně říci, že nejlepší je košíček A. To je blbost! Já osobně musím mít D a pokud je menší tak po hodině již prsa tím, že jsou ztlačená, začnou dost nepříjemně bolet. A střih? Ten také si musí každý vyzkoušet, případně upravit podle sebe.Není možné říci, mě vyhovuje tohle a druhému to nemusí vůbec sednout. Teď asi někteří chytrolínové asi rudnou a vztekají se, že oni mají pravdu, ale já za 40 roků to mám už trochu omakané a něco již o tom také vím!Tak, že zkoušet a hledat. Nic jiného vám nezbyde.Těžko v tomto vám může některá žena radit i když vyjímka se může najít!

Standa (Út, 10. 9. 2013 - 22:09)

A za sebe,jak bych si představoval ideální podprsenku pro "muže"-kostice vel C-D ale hloubka košičku určitě max tak A- dle potřeby.Jiný střih.Většina dámských má snahu spíš zvětšovat,nebo zvedat prsa. Což vlastně neřeší problém zvětšených prsou u mužu. A pro rejpalky-kostice-bez ních prsa roztlači na bok-vysledek nic moc.

Standa (Út, 10. 9. 2013 - 22:09)

Chlapi a podprsenka-mám zvětšena prsa,něco vinou nadváhy,ale taky cvičením,podprsenku nosím,popravdě ani ne kvuli bolesti při chůzi a podobně ale spíš z důvodu "příjemného" pocitu, Velikost 75a-b,80a-b.Ti co píši,že C,dokonce D-tak mám pocit,že chtějí zvětšit prsa.Střih a druh podprsenky dokaže udělat divy-jako u žen. Nejradějí mám velikost A-prsa přitlači k tělu-takže to tak nerazi. Akorát,muž s rysujicí podprsenkou pod oblečením je problém. A z dobrou 75c-od manželky-mám dekolt,který by mnohe ženy záviděly. Pravda-bral bych tolerovanou-společností podprsenku. Jinak mám názor,že muž v podprdě není určitě sexy-pro ženu.

! (Po, 9. 9. 2013 - 22:09)

Bohužel nejsou! Akorát mají plné huby co všechno dělají ale skutek utek! Pokud nemáš pořádně naditou šrajtofly tak se s tebou nikdo nebude zabývat! Natažený mají každej obě ruce a kdyby mohly brát i nohama tak se budou šoupat po zadku a obě nohy nastrkovat aby toho pobrali co nejvíc! Těch různých Cvachů a Švarců je tolik, že těžko narazíš na někoho kdo něco umí! A pokud opravdu na někoho najdeš, tak se stejně k němu nedostaneš. A pokud se při trošce štěstí k němu dostaneš, tak se stejně bude akorát vymlouvat a přehazovat jeden na druhého a budou se snažit tě otrávit tak aby jsi zanechal všech úmyslů a tak se tě zbavili! Nic se za posledních dvacet let nezměnilo akorát berou vice a více! Pokud máš možnost někde venku tak utíkej někam jinam. Pokud se jim vydáš do rukou, tak tě oberou o vše a nakonec zjistíš, že zmršili vše na co šáhli a nikde žádné odvolání!

Klisnička.Elí (Po, 9. 9. 2013 - 18:09)

ahojky já vím že moje čeština asi skřípe víc než stará vrata ale snažím se jinak dik že polichoceni jinak jsem se chtěla optat všech co je trápí onen problém který tu nastránce probíráme jsou v čr vůbec nějací lékaři kteří se tím opravdu zabívají a jsou trošku vstřícní ? nebo to je jako se vším ostatním v tomto státě což je jaksi takoví vše naruby ala kocourkov ?

Reklama

Přidat komentář