Reklama

muži s velkými prsy

Klisnička Elí (Út, 24. 9. 2013 - 20:09)

No vidíte, já jsem kluk a...omlouvam se za svou zvědavost ale chtěla bych se zeptat těch mužů co sní o poprsí jesli už nějaky vyskoušel ten http://www.natureday.com/ nebo jesli o tom jen mluví milí Xy na prsou nic moc zavidihodneho asi není ja je občas spíš vnímam jako prokleti než jako bonus a myslím si že je to bez rozdílu pohlavi věku nebo velikosti i když k me smule se už jedna spíše o kravsky vemena než o prsa

!!! (Út, 24. 9. 2013 - 09:09)

Naopak, menší ! ..

!!! (Út, 24. 9. 2013 - 08:09)

Máš pravdu, ta musí dokonale sedět a nesmí se nikde zařezávat ani tlačit! Spousta žen u nás si neumí vybrat správnou velikost! Naše ženy mají všechny sklon si vybírat venší velikosti než opravdu potřebují.Je taky pravda, že v těch velikostech je u nás takový Guláš, že se ani tomu nedivím. A pak nám chtějí něco vykládat!

Jitko, (Út, 24. 9. 2013 - 04:09)

používáš podprsenky, která ti nesedí, prostě volíš špatnou velikost podprsenky. Asi to chce navštívit speciální prodejny, důkladně se změřit a podle toho vybírat. Pravda dá to práci, já si musím zkusit tak 20 podprsenek a vyberu tak 2. Podívej se na stránky o podprsenkách např.www.spravnapodprsenka.cz. Ahoj

tak (Po, 23. 9. 2013 - 12:09)

Vaše starosti a Rótchildovy...to mě by chlap v ženských botách na vysokém podpatku rozesmál a myslela bych si, že mu asi trochu hrabe nebo je to exhibicionista, který chce být nápadný. Bohužel jsem zatím nic takového na ulici nepotkala? Ať si každý nosí co chce, ale ať se pak nediví, že je to ostatním k smíchu nebo se to nelíbí - což teda chlap v podprsence rozhodně sexy není. Chápu, že když se nosí ze zdravotních důvodů, tak to jinak nejde, ale nevím, proč někdo čeká, že ho za nošení podprsenky bude někdo obdivovat.

jitka (Po, 23. 9. 2013 - 11:09)

ja jsem zvědavá kolik z vás by vydrželo mít na sobě podprsenku cely den všude to tlačí,škrábe a večer máte pěkny obtisk na zádech

Xy (Po, 23. 9. 2013 - 05:09)

No vidíte, já jsem kluk a strašně holkám závidím prsa a podprsenky, fakt je že bych raději byl ženou

! (St, 18. 9. 2013 - 08:09)

Vaše starosti a Rótchildovy peníze bych chtěl mít! My co ji musíme tu podprdu nosit, tak nikde jenom v podprdě na veřejnosti nechodíme a děláme vše pro to aby to nebylo znát.Tak nevím, proč to neustále někomu vadí a naváží se do nás.My ji nosíme ze zdravotních důvodů a nikomu opravdu do toho nic není a nějaké napadání, že chlap v podprdě vypadá hrozně je jen výplod vaší choré představivosti.Že vám třeba nevadí, když muži chodí v dámských botech na vysokém podpatku a nebo v pánské sukni a to je na veřejnosti vidět!Za chvilku by jste asi chtěli kontrolovat zda nosí muží pinďoura v levé nebo pravé nohavici trenclí! A pokud by to nabylo dle vašich představ tak by vás to taky provokovalo? Tak nevím jaký smysl to tady ta debata má? Jenom proto, že se tu několik uchylů nalepilo a teď tady akorát provokují a přitom si akorát leští péro!

Standa (Út, 17. 9. 2013 - 22:09)

Tak jsem se trochu zasmal,když čtu tady narážky-hlavně Ája a další. Nemám zapotřebí se tady chlubit fotkou. Ono jsem normální chlap,takže taky hodně ochlupený-občas slyším hlavně od žen,že bych se měl oholit,že to není estetické. No a k tomu dát na net fotku chlapa z většíma prsama a k tomu v podprsence. To by byl teda poprask. Radějí si budu nosit tu podprsenku skrytě-no a na druhou stranu když si ženy brání to "své" prádlo-tak ho proboha noste.Podprsenký Vás tlačí,škrábou,škrtí atd. Žena v sukní-silonkách na podpadcích-to pomalu a jistě vymirá.Vrattě mužum kalhoty!! Co proboha vlastně chcete.Mě to pomáha řešit problém,tak nás prosím neřadtě mezi úchyly. No až si budu do podprdy strkat vycpávky,tak mě tam klidně zařaďtě.To je jiná kapitola.

Pavel (Út, 17. 9. 2013 - 21:09)

pnoštíhlí je docela...Já osobně se svým poprsím nemám problém, sice raději nosím podprsenku, ale jinak to beru, jak to je. Nemám důvod být na ostatní agresivní a podobně. Občasný vtípek od kamarádů beru sportovně.

Klisnička Elí (Út, 17. 9. 2013 - 19:09)

Ač máme různé názory,...pnoštíhlí je docela takoví lekaví nazef nebo mě to aspoň tak přide neber to prosim jako vit bo tak jen je to pro mě takovi strošku nezvikli slovo navíc ja osobně si myslím že je jedno jesli ma někdo prsa nebo ne zaleži jesli je v poho a je s nim dost srandy pak muže člověk i vypadat jako by byl z kostky

Pavel (Út, 17. 9. 2013 - 18:09)

Ač máme různé názory, které nehodláme změnit, tak to není důvod opustit meze slušného chování. Já osobně mám prsa asi B, měl jsem je jako hubený a mám je i nyní jako "plnoštíhlý". Nemají sice přesně podobu ženských prs, ale objem mají bezpečně. Pro můj případ tedy Ája má i nemá pravdu.Věcná debata určitě splní svůj účel i bez nadávek a vulgarismů.

!!! (Út, 17. 9. 2013 - 18:09)

Tak já ti něco řeknu! Ta...!!!!!!!

! (Út, 17. 9. 2013 - 17:09)

Tak já ti něco řeknu! Ta Aja vůbec není žádná Aja, ale jenom jeden blbec, který už tady provokuje několik let. Nejprve se prozradil, že by rád měl taky ženská prsa, a stále se snažil z nás vytáhnout, jak jsme toho dosáhli. Několk let se tady kreje pod různými dívčími jmény a snaží se neustále nás vyprovokovat aby jsme udělali tu blbost a uveřejnili svoje fotky někde na vebu,aby si je mohl stáhnout a mohl se pravděpodobně nad nimi uspokojovat. Jest-li mu věříš, tak to je tvůj problém! Já se odmítám o něčem s ním bavit!

pro Aju (Út, 17. 9. 2013 - 15:09)

Pořád to rozčilování...Ájo, nic si z toho nedělej, že jsi byla osočována, on totiž "pan vykřičník", ten co má ty prsa D, je tak nějak permanentně nasranej, neumí odpovědět normálně a v klidu. Myslím, že s takovou povahou je asi hodně těžké žít, mít takhle primitivní a nasraný mozek je asi těžší než se tahat s těma déčkama. Tebou zmiňované video jsem neviděla, v reálu jsem potkala jen pár chlapů, kteří prsa měli, ale to zejména z toho důvodu, že byli celkově tlustí. Štíhlý chlap s trojkama, to by mě taky zajímalo, jestli takoví třeba existují.

Pro Aju (Út, 17. 9. 2013 - 10:09)

A o čem chceš ty slepice diskutovat? Ničemu nevěříš a vše je pro tebe jen výmysl, tak o čem by jsi chtěla dikutovat? My,ty tvoje provokace neberem a k vůli tobě se nebudem na veřejnosti odhalovat, aby jsi snad uvěřila!Nám to nic nepřinese a nějaký tvoje nevěřící kecy nemusíme.Po zkušenostech jaké jsou naše ženský slepice, raději děláme vše aby to nikdo nevěděl. Že jste takové krávy, které by byly schopny na veřejnosti způsobyt skandál že si vycpáváme prsa a podobně, ačkoliv to vůbec není pravda.Ale ty vaše slepičí mozečky to nejsou schopny pochopit stejně jako ty!!

Aja (Út, 17. 9. 2013 - 05:09)

Pořád to rozčilování místo věcné diskuse a to hulvátství. Nechápu, proč to osočování že vím hovno apod. Proboha, Chtěla bych jen vidět českého kozatého kluka, co potřebuje podprsenku. Nic víc, nic méně. Ale pohled na kluk s kozama a podprsenkou . Myslím že ti kluci z videa jsou raritou. Mají úžasné kozy a nemají se za co stydět. Jestli to ale nejsou částečně ženy. Jinak já mám 3 Přirovnala bych k prsům ewy farné. Ahoj. A bez riozčilování

Pepa (Po, 16. 9. 2013 - 21:09)

všichni kluci začněte...Dobrý nápad, v naší společnosti jsou ženské prsa považována za sekundární pohlavní znak a je zvykem je na veřejnosti příliš neodhalovat. Předpokládám, že by naše feministky měly začít výrazněji bojovat za zrovnoprávnění s muži a lobovat pro zákon, který by nutil muže prsa rovněž zahalovat. Ovšem pozor, aby to nedopadlo naopak.Jinak by u mnoha mužů byla podprsenka rozhodně estetičtější než jejich odhalené poprsí.

Petra (Po, 16. 9. 2013 - 18:09)

všichni kluci začněte nosit všichni povine podprsenky

Pro Aju! (Po, 16. 9. 2013 - 14:09)

Ono se marně neříká : Pochybovat znamená Hovno vědět!

Reklama

Přidat komentář