Reklama

chlapi v elastákách

AKITA (Čt, 11. 6. 2015 - 08:06)

Jak jsem řekl, nikdo vás...Tak to víš, pocestě do hospody a zpět se asi nestihne zapařit:) a nebo jim to nevadí:)

AKITA (Čt, 11. 6. 2015 - 08:06)

No, někdy je to spíše...pro nějakou vrstevnici bude třeba sexy:) nejsou všichni mladí a krásní:)

Petr (Čt, 11. 6. 2015 - 08:06)

No, někdy je to spíše...Jak jsem řekl, nikdo vás nenutí elasťáky nosit. Je to vaše svobodná volba, co si na sebe vzít. Ale proč zas na druhou stranu nazíváte toho, co je nosí hned buznou apod. To svědčí jen o vašem IQ - a nic pozitivního.Já osobně nic lepšího za oblečení neznám a kolo používám prakticky denně a trasy od 10 do 200 km. Jezdit v těch volných jsem zkusil a po 100 km jsem byl tak zapařenej a rozedřenej, že jsem je zahodil a už nikdy. Kdo vymyslel, že pod jedněma kalhotama jsou druhý a pak ještě nějaký ty spodní hadry? proč vdyť to je pak člověk zapařenej ještě před tím než na kolo nasedne? Musel to být .... marno mluvit, ten co vymyslel plavky ke kotníkům a ještě se slipama uvnitř. Že by nějaký ten puritán, co si myslí a druhým přikazuje, že z chlapa nesmí být vidět nic jinýho, než balík nějaký pytloviny?.

Jak kdy (St, 10. 6. 2015 - 22:06)

když se mu to nelíbí, ať...No, někdy je to spíše antierotický pohled.Když je to nějaký vyschlý polodědek a ještě má mezi nohama vložku z koudele, to je pak zážitek :)

AKITA (St, 10. 6. 2015 - 22:06)

Nenazýval bych hned někoho,...když se mu to nelíbí, ať to nenosí, nechápu tu netoleranci:) My ženy se občas také můžeme pokochat pohledem na muže v uplém oblečení:)

Jakube (St, 10. 6. 2015 - 22:06)

Nezlob se na mě, ale to je...Nenazýval bych hned někoho, kdo má určitý názor, hned debilem.To spíše svědčí o tom, že nejste vyrovnaná osobnost, anebo jste takový ten agresivní cyklista, které potkáváme denně na ulicích.Každopádně vám asi vadí, že okolí z vás cyklokalhotkářů má spíše legraci. Ale s tím holt musíte počítat

Názor (St, 10. 6. 2015 - 22:06)

Nezlob se na mě, ale to je...Aha, takže pokud chci jezdit na kole, musím zákonitě mít ten váš cykloneoprén? :-)Pak se tedy jedná o kult, jak je psáno výše.Někdy mi připadá, že se nějak vytrácí používání kola jako normálního dopravního prostředku pro normální lidi, ale že každý hned musí být přitom oblečený jako vrcholový sportovec, ve značkových legínách a jezdit hned jako vymaštěný sportovní blázen, který nebere ohled na ostatní účastníky provozu.

Cyklista (St, 10. 6. 2015 - 22:06)

Nezlob se na mě, ale to je...Co je sportovního na tom, oblékat se jako buzna?Na kole můžeš volit i jiné oblečení, vím o tom své.

Cyklista (St, 10. 6. 2015 - 22:06)

Nikdo ti nenutí, abys plnil...No hlavně si přiznej, že ti dělá dobře být oblečený jako buzerant.Znám spoustu cyklistů, co jezdí oblečeni jako lidé, ne jako bukvice v kalhotkách s plínkama a na nějaký odpor větru či podobné kraviny si nestěžují.Sám také jezdím na kole ale jako buzna se tedy neoblékám. Asi je to tím že kolo používám jako přepravní prostedek, nechci jezdit autem ani MHD.

Jakub (St, 10. 6. 2015 - 10:06)

Ono jde o to, že z...Nezlob se na mě, ale to je názor rovný debilovi. Pouze od dob začátků konečně lidi pochopili, že se jedná o sportovní oblečení a opravdu plní svůj účel.

taky Petr (St, 10. 6. 2015 - 09:06)

Ono jde o to, že z...Nikdo ti nenutí, abys plnil nějaký kult. Spíš jde o to, že ať vyzkoušíš na kole cokoliv za oblečení (alespoň to platí minimálně na delší trasy), tak přijdeš na to, že elasťáky jsou nejideálnější a tahat do toho nějakou orientaci je blbost. Jen tak na okraj, na kole funguje Marfyho zákon - "vždy proti větru" a odpor plandavých hadrů po pár kilácích poznáš dost důvěrně, jsou situace, kdy šlapeš jak de..l z kopce dolů a nejedeš. Pak vosa, která ti zalítne pod plandavý kraťasy je zážitek k nepopsání.

Petr (Út, 9. 6. 2015 - 20:06)

O víkendu jsem byl na kole a...Ono jde o to, že z cyklistiky se stal spíše takový "úborkový kult"Dneska, pokud chceš jezdit na kole, už ani není snad přípustné, aby ses oblékl pouze do sportovního, ale musíš si na sebe vzít ty buznokalhotky. Jinak nejseš "IN"

Monika (Út, 9. 6. 2015 - 19:06)

tdravím také nosím...Záleží na tom, jakou máš postavu, třeba zadek. Jestli ale hodláš v nich prezentovat nějaké uschlé scvrklé fíky, jak to vidím u některých cyklistů, tak to je spíše potom na záchvat smíchu.Chlap by měl být spíše chlap a nedělat ze sebe narcice.Ale spíše nám řekni, jak se to líbí tvé partnerce. Ta by měla mít objektivní názor.Nebo máš přítele?

Michal M (Út, 9. 6. 2015 - 17:06)

Elasťáky nosím na jízdu koloběžou nebo i na kolo. Když je teplo tak nosím 3/4 elasťáky a pod ně jocksy. Přez elasťáky občas mám také ještě kraťasy. Nejlepší výběr jocksů maj na www.dmxgear.czhttp://dmxgear.cz/spodni-pradlo/225-timoteo-zluto-cerne-jock-brief-cell-block-13-mechanic.htmltyto jsou dobré na sport

Petr (St, 20. 5. 2015 - 10:05)

Na pěší túru nemám také problém si vzít elasťáky. A když se ochladí tak mám v batohu připraveny i punčocháče. Tedy přesněji řečeno silnější silonky. Nezaberou žádné místo v batohu a v pohodě zahřejí.

Honza (St, 20. 5. 2015 - 09:05)

Tak to si objevil Ameriku ,co se týče cyklistiky tak k tomu elastáky neodmyslitelně patří již více let, je to taky na kolo to nejlepší oblečení ale nejen na cyklo, i na jiné sportovní aktivity pěší tůra ,běh a tak, je to funkční prádlo a odvádí pod .

david (Út, 19. 5. 2015 - 15:05)

O víkendu jsem byl na kole a potkal jsem hned několik cyklistů, kteří na sobě měli elasťáky, ať už krátké nebo dlouhé. Vůbec nic na tom není. Jeden mladší kluk měl i světle tenké punčocháče.

Honza (Út, 5. 5. 2015 - 10:05)

Jo jo pod elastáky beru také tanga ,joe-snyder mám taky ,ale slipy z užším zadním dílem je to opravdu pohodlné prádlo i plavky dohromady.

Tom (Po, 4. 5. 2015 - 20:05)

tdravím také nosím elastáky na sport a pod ně tanga, třebas ja na kolo nejlepší a nejpohodlnější volba, ted jsem si pořídil nové plavky:http://dmxgear.cz/spodni-pradlo/842-joe-snyder-cervene-mini-boxerky.htmlmrkněte a dejte koment, zvlaště holky, zda jsou či nejsou moc odvažné, diky

marek (Út, 21. 4. 2015 - 13:04)

To je zase téma... Elastické kalhoty zcela běžně nosím na běžky a stejně tak v nich potkávám spoustu jiných mužů. Je to nejpohodlnější, nešoupete nohama o sebe jako kdysi v oteplovačkách. Pod elasťáky mám tenké silonky a v pohodě to stačí i v docela velkém mrazu, protože na běžkách se hýbete.

Reklama

Přidat komentář