Reklama

chlapi v elastákách

Radek (Út, 8. 9. 2015 - 12:09)

Proč by chlap nemohl nosit lesklé elasťáky? Je to úplně jiný materiál a lépe se nosí.

Jde (Ne, 6. 9. 2015 - 12:09)

o to jaký jsi měl ty elasťáky,pokud lesklý tak se těm ženským nedivím,takový jsou jen na sport.Jinak na tom nevidím nic čemu by se měl někdo smát,pokud nemá někdo inteligenci na nule.

Mario (Ne, 6. 9. 2015 - 11:09)

Ahoj všem,mě osobně se elastické kalhoty velmi líbí a rád je nosím né jen na sport ale i tak třeba do krámu. Ovšem co se pocestě potká lidí co na vás koukají jak na články nahoře. To mě vážně mrzí. Posledně šli tři ženy a já naproti se psem a záchvat měli všechny. No docela jsem se i zastiděl ale pak si říkám zasměji se s nimi. Mohu říct že se nevzdám a nenechám se ovlivnit. Mě se to velmi líbí a co víc je to neskotečně příjemné na nošení. Rád bych takové oblečení i do práce. Škoda že výrobci nemyslí na dělniky kteří se musejí ohýbat a klekat a přenášet atd. To by mě vážně potěšilo. Pracovní elastaky. Hned bych je vyměnil místo montérek nebo riflí. I když už se třeba rifle oběvují tak tomu pořád ještě chybí šmrnc. Přeji pěkný den a mnohem více mužu v elastických kalhotech.

hmmm (Út, 23. 6. 2015 - 10:06)

Takze pokud me nekdo zacne oznacovat bukvici a pod. Tak si to mam nechat libit a byt vuci nemu vice tolrtantni? To memuzes myslet vazne. A o tom kdo strka vsechny do jednoho pytle, tak z toho jsem uz opravdu rozstipanej. Neni to nahodou obracene?

Pro Peťu (Ne, 21. 6. 2015 - 23:06)

Proč nejste trochu...Víš, Peťo, ale pokud se podíváš na příspěvky hodně dozadu, tak zjistíš, že se nejedná jen o funkčnost oděvu na kolo pokud sportuješ.Tady se třeba řešilo, zda konkrétní elesťáky, které měly otvor na zadku jsou dost odvážné apod.Tahle diskuze je totiž spíše o těch bukvicích a narcisech.I když ne každý, kdo je bere jako dres na kolo nemusí být hned bukva, ale jsou tací, kteří zde psali, že jim dělá dobře, jak po nich lidé koukají, když vrtí vystrčeným zadkem v elasťákách na kole, což je určitý znak narcismu.Takže se potom nediv, že vás každý hází do jednoho pytle s těmito úchyly.

Petr (Ne, 21. 6. 2015 - 14:06)

Nevím proč jsi usoudila, že jsem netolerantní.Vždyť nikomu nevyčítám nic, co se týká oblíkání, nebo názoru. Co ale nesnáším, je to věčný bukvice a pod. Takže mějte si každý svůj názor,ale proč musíte hned druhýho urážet?

Péťa (Pá, 19. 6. 2015 - 21:06)

Proč nejste trochu tolerantní tady?Ať si každý nosí co chce,ne?Například já sám jsem cyklista.Na kole jezdím téměř denně.Když jdu jen tak někam ven,nikdy bych si elasťáky nevzal,pač se mi to nelíbí.Ale na kolo neznám nic lepšího.Mám elastické,cyklistické kraťasy i triko.Každý,kdo se cyklistice věnuje tak pochopí funkčnost a výhody takového dresu.Jinému nemá cenu to vysvětlovat.Když jedu 2 km tak můžu jet třeba v džínách ale když si dám 100km trasu tak si nic jiného než elasťáky na kolo nedovedu představit.Nechápu,proč tady někteří nazývají cyklisty buznami atd.To můžete za buzny označit i plavce nebo kulturisty,kteří se oblékají do elastických plavek.Jsou věci,které ke sportu prostě patří ale gaučákovi to nikdo nevysvětlí.A neodsuzuji ani opak.Sousedka jezdí na kole v dlouhé sukni a mů kamarád jezdí na kole v montérkách.A každý má na to právo.Není to nakonec úplně u prdele??

Ilona (Pá, 19. 6. 2015 - 14:06)

Je mi 35 a můj o rok starší manžel ač heterosexuál miluje nošení lesklých elasťáků a to i různé holčičí barvy či výstřední vzory. Jinak je skvělý chlap, ale tohle má jako koníček. Nosí je doma a občas ven.

Jiný Petr (Út, 16. 6. 2015 - 09:06)

Myslím si že co se cyklistiky týče se to tady dost řeší Já to beru prostě tak že někomu vyhovuje takové oblečení a někomu zase jiné. Já osobně nosím oboje Když jedu na kole do města na nákup tak jedu klidně ve volných kraťasech a když jedu na kole sportovat takových 60 - 80 km tak si zas beru elasťáky. A ať mám to a nebo to tak je mi celkem fuk co si o tom myslí někdo druhý protože mně to prostě tak vyhovuje

Petr (Út, 16. 6. 2015 - 07:06)

To věřím, Petříčku, že...Co na to říct? Milá Simono. I kdyby se mi líbilo cokoliv, tobě je do toho, víš co. Co se tady snažím říct je to, že takový jako ty tady fňukáte o jakémsi kultu v oblíkání cyklistů, který vám nutí jedině elasťáky. Není to spíš tak, že si můžete oblíct cokoliv. Jezděte si třeba v huberťáku, nikdo vám nebude nic vyčítat. Ale VY se tady ukájíte v tom, jak je každý, kdo elasťáky a i jak si napsala třeba i ty tanga a sukně, nosí, úchyl bukvice a já nevím co ještě. Prostě tu diktaturu v oblíkání a možná myšlení tady zavádíte VY. Víc k tomu nemám co dodat, jste mi ukradený

pepa (Po, 15. 6. 2015 - 19:06)

To věřím, Petříčku, že...Bukvosovi to neříkej, nepochopí to.

AKITA (Po, 15. 6. 2015 - 19:06)

však si je nebereš:)

Monika (Po, 15. 6. 2015 - 19:06)

Já se příznám, že ty...oprava - "Cykloprťky"Ale možná je na místě výstižnější termín - "Cyklosexuálové"

Monika (Po, 15. 6. 2015 - 19:06)

elastaky na chlapovy ano ,ale...Já se příznám, že ty "cykoloprťky" také moc nemusím.Hlavně ty jejich mensturační vložky nebo plíny v rozkroku...to je opravdu pohled.Hlavně takovýto chlap má většinou v hlavě pouze to svoje kolo.

AKITA (Po, 15. 6. 2015 - 19:06)

To věřím, Petříčku, že...A co Ti na tom vadí Simono, týká se Tě to nějak osobně? Možná ani Ty se nelíbíš všem.

Simona (Po, 15. 6. 2015 - 16:06)

A není to úplně jedno?...To věřím, Petříčku, že se ti to moc nelíbí, ale ty si o to pořád říkáš. Tvé oblíbené oblečení jsou elasťáky a tanga. Taky se ti líbí pánské sukně. Všechno takové nemužné až buzerantské propriety.

Radek (Po, 15. 6. 2015 - 16:06)

Nosím ven růžové lesklé elasťáky a buzna nejsem (mám ženu a 2 děti), ale prostě se mi to líbí.

Petr (Po, 15. 6. 2015 - 07:06)

elastaky na chlapovy ano ,ale...A není to úplně jedno? Vždyť nemusí mít a taky nemá každý dokonalou postavu. Elasťáky jsou v první řadě funkční hadry na sport a ne pro nějaký pózování. Pak co si kdo obleče, tak do toho může být druhým absolutní prd. Tyhle kecy o buznách, to už je snad v dnešní době nějakej ujetej folklór nebo co. S tím už jděte k šípku a nechte to koňovi, ten má větší hlavu.

Marcela (Ne, 14. 6. 2015 - 06:06)

elastaky na chlapovy ano ,ale nesmí mít 50kg aj s kolem žadný zadek.Někdy když takový vidím na silnici tak zezadu není poznat zda e to ženská ,nebo chlap.Jedině na ostro chlap kterej má pod tím tanga je pro mě buznna

Honza (Čt, 11. 6. 2015 - 13:06)

To je jasní, jezdí po hospodách a nechce nosit elastáky protože by mu je tam propálili .

Reklama

Přidat komentář