Reklama

Cervikální dystonie

mária (Út, 17. 5. 2016 - 20:05)

Tak to rozostřené vidění se Mi upravilo už zase vidím normálně ted zase nastoupila mdloba a slabost u srdíčka mě píchá a vždy po ránu se Mi srdíčko rozbuší ,tak si vezmu atenobene 1 na celý den a jakoby jehličkama horkost od loktu až do hlavy aklouby mě bolý, kyčle Mě až pálý.Hrozím se další reakce na ten BTX.

Standa (Út, 17. 5. 2016 - 19:05)

Já jsem právě slyšela,...6e by dali něco ještě k výplatě, to bych se moc divil, že se nekrátí mzda .

Jana (Út, 17. 5. 2016 - 13:05)

Dobre je, ze se dneska da u...Já jsem právě slyšela, že výdělek omezený je i 1.a 2.stupně.Ale pokud je tady někdo kdo ID pobírá, určitě bude vědět.

Renata (Út, 17. 5. 2016 - 11:05)

Horší je ,že z takového...Dobre je, ze se dneska da u duchodu pracovat. A je to vlastne navic, ze se clovek neboji vzit nemocenskou, ze by ten mesic nevysel. Co jsem se divala na internet, tak u 1 a 2 neni nejak omezeny prijem. A je fakt, ze kdyby si nekdo zkusil zit s touto nemoci, tak by mluvil uplne jinak.

standa (Út, 17. 5. 2016 - 10:05)

Dostala jsem to na spastickou...Horší je ,že z takového důchodu bych skončil tak pod mostem. to bych nezaplatil ani byt. Tak dělat musím, ať je, jak je. Pokud to půjde tak bych rád v práci vydržel, i když některé dny je to pěkně hnusné.To by si měl nějaký posudkový zkusit , chtěl bych vidět jeho pracovní výkon!

Renata (Po, 16. 5. 2016 - 12:05)

Renčo, na jakou diagnózu...Dostala jsem to na spastickou tortikolis. Ted se divam na navrh na lazenskou peci a diagnoza je spasticka tor... Jeste ze jsem si to ofotila. Napsal mi tady, ze vzhledem k delce lecby a trvajicim potizim u aktivne pracujiciho pacienta doporucuje pro omezene moznosti ambulantni rehabilitacni lecby navazujici komplexni lazenskou peci. Jde to, chce to jenom zkusit. Za zkousku nic nedate :-).

Linda (Ne, 15. 5. 2016 - 16:05)

Renčo, na jakou diagnózu Vám lázně dali? Mě by je mudr. napsala, ale neví, když CD není tam zahrnuta není.Chodím zatím do práce, mám taky kancelářskou práci, ale tím že mi botox nepomáhá,spíš přežívám. Na jak dlouho lázně máte?

Standa (So, 14. 5. 2016 - 20:05)

Ahoj Stando,Mám po operaci...Tak hlavně , že ti to pomohlo.

Adell (So, 14. 5. 2016 - 13:05)

Ahoj Stando,Mám po operaci Šedého zákalu na jednom oku. Měla jsem spoustu zákalku a po výměně čočky dobrý. To nejsou paraziti.Ahoj.

Renata (Pá, 13. 5. 2016 - 22:05)

CHtěla jsem se zeptat zda...Do prace nechodim. Jsem uz rok na nemocenske a vracet uz se nebudu. Praci bych uz zvladla, ale protoze jsem delala mtdovou ucetni a nemohla si dovolit byt prvnich 14 dni nemocna, tak s touhle nemoci to uz ridkovat nemuzu. Tady v laznich si neplatim vubec nic. Platim jen doplatek za pokoj, coz je 40 Kc na den a nejaky maly lazensky poplatek a muzu rict, ze pece je tady kralovska. Nikdy jsem nic takoveho tak dlouhou dobu nezazila. Je fakt, ze neurolozka mi rikala, ze na tuhle diagnozu lazne dostat nemuzu a vic se se mnou nebavila. Zkusila jsem to pres rehabilitacniho doktora a dostala to na tuhle diagnozu, myslim ze se bude divit pani doktorka az ji to reknu a az me uvidi. U ni byls pro me jen jedna cesta a tou byl botox. A taky chci zkusit duchod. Vubec mi o nej nejde, ale chci to zkusit. Jen pro dalsi info, ktere muzu posilat dal :-). Tak jako mi to vyslo s laznema na ktere jsem taky nemela narok :-)).

Renata (Pá, 13. 5. 2016 - 21:05)

Renčo, když nechodíš na...Mam kamaradku fizioterapeutku, ktera tak jednou za 14 dni prijde, ale ze bych mela nejake extra cviceni to nemam. Chodila jsem ale na rehabilitace, hrozne me bolely i bedra a tak jsem mela i elektriku. Vyborny byl rebox. Ted tady v laznich mi pichaji plynove injekce do beder a dve kolem patere pod krkem. Mela jsem to silene ztuhle. Uvolnovalo se mi to postupne a trvalo to strasne dlouho. Na botox bych sla kdyby to melo trosku delsi ucinek. Ty 3 mesice mi pripadaly jako nic a hlavne bych porad cekala, ze se mi to vrati. I takhle si nemuzu byt jista, ze uz to mam za sebou, ale uz se z toho nehroutim. Porad citim, ze to uplne volne neni, ale videt to nejde. To uz vim jen ja. Co mi taky hodne sedi jsou prasky z cinske mediciny a akupunktura.

Jirka (Pá, 13. 5. 2016 - 11:05)

o tom rozostřeném vidění...Co není na důchod?panu doktorovi bych přál si zkusit žít aspoň jeden den s touto nemocí,oni by ho ty blbé řeči přešli,přejděte k jinému a nechte si napsat tam kde jezdíte na botox,že se jedná o nevyléčitelnou nemoc,kterou injekce jenom zmírňují jak jsem to udělal já aˇpožádejte aspoň o druhý stupeň,plný nedostanete-ten mají jenom ochlastové a opálení,tato nemoc je tělesné postižení!!!!

standa (Pá, 13. 5. 2016 - 07:05)

CHtěla jsem se zeptat zda...o tom rozostřeném vidění jsem tu už psal. Když ten krk ztuhne , myslím, že vázne i prokrvení očí- já mám oči strašně suché , když se krk horší , když se lepší a křeče polevují , tak i očí tvoří více slz. A ty potvory co plavou v očích o tom jsem již psal.(Micha- říká oční zákalky- já že jsou to paraziti) a pokud to jsou takové světlušky - tak to jsou mžitky před ičima - a to souvisí s prokrvením očních nervů. většinou se objevují při pohybu očí z jedné na druhou stranu.(po 50sátce se mi oči hodně zkazily) Prý je to normám. někdy si dám acylpirín na ředění 1 x týdně a většinou to přejde.

mária (Čt, 12. 5. 2016 - 20:05)

Lazne Luhacovice. Je to tady...CHtěla jsem se zeptat zda jste zaměstnáná mě je 54 a musela jsem nastoupit u Obecního uřadu ,hrabat trávu a pod.bo tu na Moravě moc peněz nemáme.Platíte něco ,tedy nějaké procedury.Doktor mi řekl že na duchod to není .Ted mám rozostřene vidění měl jste to někdo ,polykání se mi upravilo ale ted tak ostře vidím jakoby tečky před očima ostré,jako hvězdičky ani nevím jak to popsat ,Asi jako když před migrénou vidíte Auru,na BTX jdu až v červnu vše vidím moc ostře setkal jste se s tím někdo napište ,jak dlouho to vidění tak trvá díky.

Linda (Čt, 12. 5. 2016 - 08:05)

Lazne Luhacovice. Je to tady...Renčo, když nechodíš na botox, děláš nějaké cvičení?Nezabírá mi, vůbec jak před lety, hledám jinou cestu.Ale ani cvičení mi zatím moc nepomohlo. Díky L.

Renata (St, 11. 5. 2016 - 21:05)

A v jakých lázních jste...Lazne Luhacovice. Je to tady moc krasne a vsechny procedury jsou fakt moc fajn. Je dobre to vyuzit. Ja jsem rada, ze mi to vyslo.

Linda (St, 11. 5. 2016 - 18:05)

Jsem nemocna rok a na botox...A v jakých lázních jste Renato?

Renata (Út, 10. 5. 2016 - 21:05)

Jsem nemocna rok a na botox jsem nesla. Zkusila jsem to delsi cestou a bylo mi hodne tezko, ale musim rict, ze to jde. Hlava uz je rovna, jen nekdy se nevydrzim dlouho divat doleva. Na to, ze jsem mela hlavu trictvrte roku stocenou do prava je to ted parada. Uz to na me vubec nildo nepozna, jen ja to vim a nekdy si pripadam, ze to videt byt musi, ale uz to neresim. At si kazdy mysli co chce. Ale proc to pisu, jsem treti tyden v laznich a je to super. Zada po te rocni zatezi dostaly fakt zabrat a ted pekne povolujou. A slysela jsem, ze je dobre i po botoxu jet obcas do lazni, ma to pak lepsi ucinky. Jestli vam doktor nabidne lazne, vemte je. Je to balzam pro telo i dusi. Vsem preji hodne sily, potrebujeme ji :-).

standa (Út, 10. 5. 2016 - 18:05)

Já byla na aplikaci botoxu...ty mi dělá něco podobného , ale jen pří začátku toho záchlatu - buď oslablou ruce, nejvíce levá v zápěstí a nebo mám takové "blambavé "nohy - dost nepříjemný poscit - jak krk přestane blbnout , tak se sílá do končetin vrátí - hlavně to nesmí jít z osy páteře - - jak krk začne jít do boku ,je zle.

Hanka (Út, 10. 5. 2016 - 13:05)

Plavu s hlavou pod vodou, a... Já byla na aplikaci botoxu 25.4.2016 a další temín mám 23.8.2016. Doktorka mi aplikovala Dysport a cítím svalovou slabost levé ruky. Hlava se mi stáčí nadále.

Reklama

Přidat komentář