Reklama

Cervikální dystonie

Standa (St, 6. 7. 2016 - 14:07)

První případy CD/ST byly popsány u švadlen a houslistů - proč asi? nosit křivou hlavu: hodiny trénovat a pak hodiny hrát se někde podepíše. Houslista drží housle hodiny bradou.

standa (St, 6. 7. 2016 - 14:07)

MĚ NARVALI scm PŘI PORODU...UV odborné knize doktora kaňovského - je asi popsáno asi 40 příčin a bazální ganglia možná něco řidí blbě - ale není to tím , že by byla poškozena.

standa (St, 6. 7. 2016 - 13:07)

Mají to na svědomí...MĚ NARVALI scm PŘI PORODU PORODNÍCI - BAZALNÍ GANGLIA JSOU V TOMTO PŘÍPADĚ NENIVNNÉ-+ 3 X NÁRAZ DO HLAVY 2 AUTO 1X LYŽE.TEN PROBLÉM JE VE VĚTŠINĚ PŘÍPADECH VE SVALSTVU V RAMENOU.bAZALNÍ gANGLIA JENOM VALÍ !BULVY! A NEUMÍ BLBÉ INFORMACE ZE SVALSTVA ZPRACOVAT . JAK UVÁDÍM 2 POŠTÁŘE TŘES - ŽADEN POLŠTÁŘ - BEZ TŘESU - JAKÉ ROLU V TOM HRAJÍ BAZÁLNÍ GANGLIA? DŘÍVE JSEM UŠEL KM - DNES JEN PÁR M A CIOTÍM JAK TO ZAČÍNÁ BOLET POD HLAVOU - V TOM BAZÁLNÍ GANGLIA VŮBEC NEJEDOU.

Jirka (Út, 5. 7. 2016 - 11:07)

Mají to na svědomí bazální ganglie,vědci i lékaři tápají a zmůžou se jenom na dysport,nebo přetnutí nervů,děkuji nechci vypadat jak Frankeinstejn..jenom obdivuji lidi co s tím chodí do práce a nebrání se u kontrol,tato nemoc je tělesné postižení jako každé jiné!!!!

Standa (Út, 5. 7. 2016 - 09:07)

http://www.torticollis.szm.com/je tam jeden klient , který byl přímo v Santa Fe u Abigail Brown.Mrkněte.

Standa (So, 2. 7. 2016 - 08:07)

Taky si myslím , že...Ale toto by mělo být vidět na funkčním MR - které se , ale nedělá - tam kde je větší aktivita elektřiny tak to na MR svítí.Někdy to dělaj při migráně - to se pak rozzáří ložisko na mozkovém kmeni, které pak záchvat migrény spustí.Ale i když to někde uvidí - co s tím? jak opravit jizvu? jedině kmenové buňky by to dokázaly , ale to si asi počkáme.Jestli se vůbec dočkáme. No nic jen ten "klobáskový" jed nám zbývá.

standa (So, 2. 7. 2016 - 08:07)

Stando, já určitě na...Taky si myslím , že většina to většinou způsobují jizvy , at už na cns nebo svalech, které špatně vedou elektrický proud a dost často v nich "probíjí " elektřina - , což mozek blbě vyhodnotí a to jsou pak ty křeče a záškuby.

Adell (Pá, 1. 7. 2016 - 19:07)

Stando, já určitě na prvním místě viním borelii. Vybodli se na mě s léčbou a gradovalo to nálezy na mozku. Dle neurologa to u mě způsobuje ložisko v krční míše. I když se nezvětšilo a zaléčilo, tak ta jizva tam zůstane už napoŕád. Dráždění se zhoršovalo pŕi práci v předklonu. Podíl nedobře postavené krční páteře jistě nepŕidá. Stres také vždy zhorší stav. Ŕadím to v tomto pořadí. Infekce- C páteŕ a zhoršující stav pŕi práci, stresu, vypětí. Hodně se pŕi tom vychýlení ke straně motám. Stojí to za víš co viď/-(

Eva (St, 29. 6. 2016 - 09:06)

máte představu , co se...Stando, já vůbec ale vůbec netuším příčinu!!! Zdravá, žádné léky, stres normální, nekouřím,občas kapka piva, v rodině to taky nemáme, a najednou jeden den jdu z práce a říkám si CO TO MÁM Z HLAVOU to je nějaký divný pocit??? A pomaloučku se z toho vyklubala tahle zbytečná a obtěžující nemoc.

Standa (St, 29. 6. 2016 - 07:06)

CD se mi zhoršila po 4...máte představu , co se stalo , že se nemoc spustila? Dělám si takovou práci na toto téma - tak možná něco do sbírky příčin.(úraz, léky, viróza, borelie, vroz.vada, operace)

standa (St, 29. 6. 2016 - 07:06)

Někde jsem se dočetl , že s každou další aplikací by ten účinek měl být delší a delší - protože ten sval se postupně oslabuje- Ale jak uvádí Jiří, tak to asi tak nebude , nebo je to individuální - mi to také vydrží těch 6 týdnů a teď je těch druhých hnusnějších 6týdnů - termín 19.7.Zajímalo by mě, jak je to s tím invalidním důchodem - odpr. hodiny , krácená zákl. mzda a pod - dostávám rozdílné informace. (výhody a nevýhody)

Dita (St, 29. 6. 2016 - 06:06)

CD se mi zhoršila po 4 letech hodně. Hlava mi padá na pravé rameno, jde mi doprava. Je to už hodně viditelné. CD mám 5 let a opravdu se zhoršila razantně. 4 roky ani okolí netušilo, že tuto nemoc mám.

Eva (Út, 28. 6. 2016 - 14:06)

CD jsem měla 5 let mírnou,...Dito a jak moc se to časem zhoršilo? Já chodím na botox teprve rok, takže nemoc v začátku, četla sem na netu, že se nemoc zhoršuje do 5ti let, pak že zůstává stejná. Co myslíš? A jak dlouho ji máš?

Dita (Po, 27. 6. 2016 - 19:06)

Jirko, ty máš částečný důchod?

Jirka (Po, 27. 6. 2016 - 19:06)

CD jsem měla 5 let mírnou,...Zazadej si o invalidní důchod ,když ho může mít kdejaký ozrala tak bojuj taky.

Dita (Po, 27. 6. 2016 - 18:06)

CD jsem měla 5 let mírnou, před rokem se mi hodně zhoršila. Do práce chodím, pracuji ve firmě v kanceláři, a je to čím dál víc náročné.

Eva (Po, 27. 6. 2016 - 13:06)

Já jezdím do Pardubic, hned dostanem další termín, 3,5 - 4 měsíce, vše bez problémů. Já mám ale měsíc po vpichu oslabené svaly, ale hlava se nestáčí, teď sem druhý měsíc po botoxu a je to výborný, píšu oběma rukama na počítači, hlava se nestáčí pouze trochu táhne k pravému rameni. Počátkem třetího měsíce to začne zlobit. Ale dá se to vydržet. Zřejmě to nemám tak silné, není to na mě nějak extra vidět, kdo mě nezná tak by to nepoznal. V Pardubicích vidím těžší dystonie a to opravdu mít, tak bych snad ani nešla mezi lidi, protože to by mě fakt očumovali a nato bych neměla nervy. Takže se Jirkovi nedivím, že je pořád naštvaný, když už bojuje s tou pakárnou 20 let a úlevu má po tak krátký čas.

Eva (Po, 27. 6. 2016 - 11:06)

Při každé aplikaci ti...V Motole při aplikaci žádný termín příští kontroly nikdy nedávají. Řeknou Ti, aby sis zavolal, až botox začne odeznívat a vše běží podle postupu, který jsem popsala v předchozím příspěvku.

Jirka (Po, 27. 6. 2016 - 10:06)

Deprese k ST/CD patří , jak...No bohužel mám tuto nemoc víc jak 25 let a nikdy se sní nesrovnám,otrávilo mě to od mladí celý život-vždy jsem záviděl lidem jejich "starosti".

Jirka (Po, 27. 6. 2016 - 10:06)

Na aplikace do Motola jsem...Při každé aplikaci ti dají další termín kontroly, takže nevím proč jsi se někde dovolávala jak na zubní,bohužel si s těma termíny nějak hlavu nelámou a dělají to způsobem měsíc sem měsíc tam-s panem doktorem si po čtyřech měsících promluvím o efektu,který trvá maximálně 44 dní (to ještě musíš přetrpět týden po vpichu po kterém to mám ještě horší)a kontrole kterou mě napíše za 120 dní,to je léčba jak někde v rozvojově zemi.

Reklama

Přidat komentář