Reklama

Cervikální dystonie

Jirka (Čt, 19. 1. 2017 - 10:01)

Lékařskou zprávu není...Mě kdysi léčili stlačováním bodů na těle a nemoc se mě o sto procent zhoršila..nevěřím ničemu takovému a nikdy nebudu-pokud v mé blízkosti nikdo není a nemluví na mě tak jsem v klidu,to samé doma,když vyprchává botox tak stačí zvuk,nebo stín někoho a hlava je na rameni,zřejmě to mám víc psychické než fyzické,cvičeníje k hovnu.

Adell (Út, 17. 1. 2017 - 20:01)

Jolo,Mozková stimulace je dost brutalní zákrok. To se provádí když jsou velké křeče, třasy a spasmy. Lidé kvůli takovým těžkým dystoniím už nemohou pořádně chodit, odpočívat a tak. Je asi dobré vyloučit ostatni přičiny, vč Parkinsona, Wilsona, nádoru apd. Až poté se o té variantě uvažuje. Rivotrilu se neboj pokud nenavyšuješ dávky.Ono moc ostatních berliček stejně není. Zkouším jogu, hodně důležité je udělat si čas pro sebe a umět tělo i ducha uvolnit. To není vůbec jednoduché. Ahoj.

Hanka (Út, 17. 1. 2017 - 18:01)

Hanko,chtěla bych od Vás...Lékařskou zprávu není třeba posílat. Kurs jsem kupovala v listopadu 2013, tehdy stál 800 dolarů. Aktuální cenu a veškeré informace je možné zjistit přes stránku www.stclinic.com.Za sebe mohu kurs jen doporučit - zatím poslední botox jsem měla koncem dubna v r. 2016 a CD mám jen mírnou, některé dny ji nepociťuji vůbec. I když cítím mírné příznaky jsem schopná normálně chodit do práce a fungovat, hlavu mám rovně a nikdo na mně nic nepozná. Je však třeba se připravit na to, že je nutné cvičit každý den (já cvičím denně 2 - 3 hodiny) a masírovat se (návod na masáž je součástí kursu, může ji dělat i laik - mě masíruje manžel; rovněž je možné se masírovat strojkem - doporučení je taky obsaženo na www.stclinic.com). Taky dlouho trvá, nežli se objeví první pozitivní výsledky, přičemž zpočátku je zlepšení jen mírné. Já jsem první pozitivní efekt zaznamenala po 10 měsících, skoro po roce. Zpočátku se cvičením můj stav spíše zhoršil. Chce to trpělivost a nevzdat se, pak program funguje. V opačném případě to jsou vyhozené peníze. Já osobně jsem ráda, že jsem si program pořídila.

mila (Út, 17. 1. 2017 - 11:01)

Upřímnou soustrast-já...Jirko děkuju... Já mám pocit, že do Bohunic snad docházím sama. Doprava mi nevadí. Jezdím do Brna autobusem, pak projdu Vaňkovkou a sednu na městskou dopravu. K nemocnici jedou dva autobusy 60 a 61:-) Přeju hezký den....

Hanka (Út, 17. 1. 2017 - 11:01)

Zdenko,já mám...Hanko,chtěla bych od Vás informaci o tom dálkovém kurzu,jak to probíhá, kolik to stojí a jestli musím poslat lékařskou zprávu. Děkuji Jitka

Jirka (Út, 17. 1. 2017 - 11:01)

Zdravím v novém roce....Upřímnou soustrast-já jezdím ke Sv.Anně a jsem rád,že nemusím někde na druhou stranu Brna,od vlakáču asi deset minut pěšky a pan doktor má smysl pro humor..

mila (Po, 16. 1. 2017 - 12:01)

Zdravím v novém roce. Příšerný konec roku jsem prožila. 2. ledna mi zemřela maminka a hodně moc mě to rozhodilo. Ve středu jedu na botul. Je tu někdo, kdo jezdí na aplikaci do Brna Bohunic??

Standa (Pá, 13. 1. 2017 - 13:01)

Zdravím všechny,tak jsem...Potíže s tím dýcháním - mohou vyvolat AD !! - teď takové zkouším a to už 4/5té)a je to v nežádoucích účincích !! hlavně jak se to začne brát ! hodil bych to nejraději všechno do koše a pánům vývojářům - knaokopal pr...., ale když nic jiného není.

sTANDA (St, 11. 1. 2017 - 14:01)

A NENECHTE SE ODBÝT AT...tA INJEKCE MÁ JEDINÉ USKALÍ , ŽE SE TO MUSÍ PÍCHAT POMALU !!! 3MIN MIN - UVOLŇUJE RYCHLE SVALY A JE TO TUDÍŽ NÁROČNÉ NA SRDCE A DÝCHÁNÍ - JINAK POSCIT TEPLA JAKO U KALCIOVEK.tO JE ASI JEDINÝ DŮVOD PROČ TO NEŠCHTĚJÍ DĚLAT A RADĚJI VÁM DAJÍ KAPÁK. NĚJAKÝ ROZDÍL V TOM JE - KDYŽ JSEM TO CHTĚL PO NEUROLOGOVI , JESTLI TO NEZOPAKUJEME TAK MI BYLO ŘEČENO , ŽE JE TO PLACEBO EFEKT . A NIC" DLE mUDR , KDYŽ VÁS ZACHRANÍ I PLACEBO EFEKT - TAK TO NEPLATÍ - TO DOKTOR NEZNÁVÁ - "TO NE JÁ , ALE TVÁ VÍRA TĚ UZDRAVILA, SE NENOSÍ".

STANDA (St, 11. 1. 2017 - 14:01)

Hanicko ja kdyz uplne ztuhnu...A NENECHTE SE ODBÝT AT UŽÍVÁTE TABLETKY _ ANI LOPATKY NA UHLÍ mg VÁM NEPOMOHOU - LEDA TAK KE ŠTÍHLÉ POSTAVĚ - TOLIK TOHO DO cns NIKDY TOUTO CESTOU NEDOSTANETE !!

standa (St, 11. 1. 2017 - 14:01)

Hanicko ja kdyz uplne ztuhnu...Na tu ztuhlost - může jít i o tetanii a na to jsou bezkonkurečně hořčíkové injekce MGSO4 na odbourání ztuhlosti a křečí - jen někoho ukecet , kdo vám je dá . Já jsem byl tak na ochrnutí ,(potíže přes 1,5 roku) alespoň jsem měl takové pocity" a injekce zabraly skvěle.FN ostrava poruba - předtím 7 nemocnic a nic!! až v té poslední primář Hromada zavelel "tetanie jako prase" hořčíkové injekce a pěkně pomalu sestři. předtím jsem sotva vylezl do 1 patra - po nich další rok Řecko autobuSem i výšlap na OLYMP!! - neskutečné , už jsem nevěřil , že se z toho dostanu (3roky po sobě CELÉ Řecko + KAŽDÝ ROK VÝŠLAP NA OLYMP) a po svých !! TAKŽE NEZTRACET VÍRU, ONO NĚCO EXISTUJE CO POMŮŽE JEN NA TO NARAZIT.

standa (St, 11. 1. 2017 - 14:01)

Hanicko ja kdyz uplne ztuhnu...na tom slovenském webu se rozepisuje o zkušenostech jedna dívenka .tak mrkněte - spokojenost - jen když baterka exne - je to zpět a čekáte na výměnu - http://www.torticollis.szm.com/je to tam někde v diskuzi. jinak obrovská oleva a život zpátky . pokud vše dopadne ok.

Lidka (Út, 10. 1. 2017 - 11:01)

Na jak dlouho máte lázně?

Hanka (Po, 9. 1. 2017 - 13:01)

Hanicko ja kdyz uplne ztuhnu...Jolo, já chodím do expy centra v Praze, myslím, že jsou tam docela šikovní. S hlubokou mozkovou stimulací sama zkušenosti nemám ani osobně neznám nikoho, kdo prodělal tento zákrok. Našla jsem pouze svědectví několika lidí na internetu, kteří byli s výsledkem spokojení.

Jola (So, 7. 1. 2017 - 23:01)

Hanicko ja kdyz uplne ztuhnu beru 0.5Neurol ale mam z toho trochu strach protoze je navykovy jako vsechny benzodiazepiny...znas nekoho kdo byl na te hluboke mozkove stimulaci a pomohlo mu to?A nenese to velka rizika?Kam chodis ty a jak jsi spokojena?

Hanka (So, 7. 1. 2017 - 20:01)

Nez mi to zjistili tak me...Jolo, já do nemocnice u sv. Anny v Brně nechodím, ale do expy centra v Praze. Pokud se Ti však dystonie šíří, zkus se s doktorem, ke kterému chodíš, poradit o kombinaci botoxu s léky (např. rivotril, baclofen), případně o možnosti hluboké mozkové stimulace.

Jola (So, 7. 1. 2017 - 01:01)

Nez mi to zjistili tak me porad posilali na psychiatri...a dokonce i presto ze EMG bylo pozitivni tak mi to jini neurologove od Sv.Anny v Brne zamitli ...ten Dysport mi nechteli dat ale pab doktor Filip me sam poradne vysetril a prisel na to a nic nepodcenil...narzdil od jinych ...protoze se mi to siri tak me ceka dalsi EMG... rozsirenejsi...jsem zoufala...chodite nekdo v Brne ke Sv.Anne?A ke komu?

Jola (So, 7. 1. 2017 - 01:01)

Nez mi to zjistili tak me porad posilali na psychiatri...a dokonce i presto ze EMG bylo pozitivni tak mi to jini neurologove od Sv.Anny v Brne zamitli ...ten Dysport mi nechteli dat ale pab doktor Filip me sam poradne vysetril a prisel na to a nic nepodcenil...narzdil od jinych ...protoze se mi to siri tak me ceka dalsi EMG... rozsirenejsi...jsem zoufala...chodite nekdo v Brne ke Sv.Anne?A ke komu?

Jola (So, 7. 1. 2017 - 01:01)

Ja chodim do nem.U Svate Anny v Brne k panu doktoru Filipovi je moc sikovny a hodny...bohuzel mam smulu protoze se mi to zacalo sirit na trup ruku a nohu...hrozne to boli a hlava se mi staci i v noci

mila (St, 4. 1. 2017 - 16:01)

Milo, já jsem od Hradce...Škoda :-), zas tam budu sedět sama :-(

Reklama

Přidat komentář