Reklama

Je normalni chodit doma nahy?

Jakub (Út, 8. 4. 2014 - 07:04)

Jinou volbu měl, mohl mu to...Povedlo se někdy až do konce? U mně asi 2x, i když jsem ještě semeno neměl.

Lucie (Út, 8. 4. 2014 - 00:04)

Jinou volbu měl, mohl mu to dělat taťka, ale já měla prostě lepší cit...Vždy večer po koupání jsem za ním přišla do pokoje, zajela rukou pod peřinu a začala...

Jakub (Út, 8. 4. 2014 - 00:04)

Samozřejmě Jakube.Lucie, dík za podporu. Ten předchozí asi nikdy takovej problém neměl, neví o čem je tu řeč....ale svalnatě hodnotí. Syn se asi nestyděl....nebo neměl jinou volbu?

:) (Po, 7. 4. 2014 - 23:04)

Já jsem synovi přetahovala...Samozřejmě Jakube.

Lucie (Po, 7. 4. 2014 - 23:04)

Já jsem synovi přetahovala kůžičku i ve dvanácáti po operaci taky, prostě jsem chtěla mít jistotu, vždycky měl erekci a věděla jsem že mu to je příjemné, ale nikdy jsem to neřešila....

jenže (Po, 7. 4. 2014 - 20:04)

Hele,jaké máš právo...magorismus je, když 12 letému klukovi musí matka pro jeho očividnou zaostalost masírovat penis. To je úchylárna, ano.Jakub je asi retardovaný, když ve věku 12ti let si není schopen sám udělat masáž.

Mirek (Po, 7. 4. 2014 - 20:04)

Jak by ses díval na to, že...Hele,jaké máš právo určovat kdo je úchyl?Je to každého věc co si doma dělá,a aby jsi věděl(a),tak jsou věci které jsou v normě,a to si každý určuje sám.Rodiče musí dbát na zdraví dětí,a přetahování kůžičky žaludu není žádná vyjímka.Je to část těla jako každá jiná.Ale jestli má tady někdo potřebu vynášet ukvapené soudy,aniž by věděl o čem to mele,tak to je vrchol magorismu.

maťo (Po, 7. 4. 2014 - 20:04)

a prečo by to nemalo byť normálné, pokiaľ nemám na sebe plienku som nahý tiež...

pro místního úc (Po, 7. 4. 2014 - 20:04)

Tak když to budete dělat,...Jak by ses díval na to, že otec masíruje své 12 leté dcerce poštěváček po menším chirurgickém zákroku? Je to úchyl, stejně jako tvoje psychopatická matka.

Max (Po, 7. 4. 2014 - 19:04)

Tak když to budete dělat,...Mas skvelou mamu a je moc fajn ze ti tak pomohla urcite to byly pro ni krasne chvile to masirovani tveho penisu a presne deti pred mamkou by zadne tajemstvi mit intimni mysli nemely a kor kdyz se treba jedna o masturbaci taky jsem to bezne praktikoval ve tvem veku a lepsi jak mit v posteli fleky a kor v noci je lepsi pred spanim si ho vzdy vyhonit a to se pak krasne spi kor chlapci v puberte a kolem 15 let ty to moc potrebuji a rodice by to mely chapat sve deti a mluvit o tom je to prece bezna vec a telo to potrebuje a dela to kazdy kdo rika ze ne tak ten to dela nejvic

Jakub (Po, 7. 4. 2014 - 19:04)

To jsem ráda,že obřízku...Tak když to budete dělat, pořád stejně, to znamená, že budete často nazí s nima, tak budou i v pubertě radši nahaty. Chodite společně na nudi? Nebo máte možnost se na zahradě koupat bez plavek všichni. U tety na chalupě to jde, teta snad ani plavky nemá. Jasně že je potřebuji na koupalko, tam ale chodím výjimečně. Na piskovne se vždycky najde možnost na adu, i kdyz někdy lidi nadávají. Většinou tlustý mámy s obeznima deckama.Ještě k my mamce. Dodnes si vybavuju její úsměv, když mi to masirovala a já byl dost vzrusenej. Později mi rekla, že jsem se jí moc líbil. Snad si to zas někdo nebude blbě vykládat.

Irena (Po, 7. 4. 2014 - 16:04)

To jsem ráda,že obřízku neodsuzujete,ale jsou takový.Podle mne to není ani o obřízce,ale o tom jak budou schopný vše v životě i sexu zvládat.To,že nosíš předkožku přetaženou není nic neobvyklého a hodně kluků hlavně v pozdějším věku to tak má.Každá mamka svýmu sdynovi pomůže a myslí to dobře a stud jde v tomto případě stranou.Klucí když blbnou pod sprchou na zahradě tak se také někdy stane,že se jim postaví,ale to je normální v tomto věku a zatím se nestydí.Až budou chtít být v plavkách budou je mít.

Jakub (Po, 7. 4. 2014 - 16:04)

Pokud to doktoři podcení...Tak já ani mamka obrizku neodsuzujem. Četl jsem ale, že trvale holý zalud ztrácí postupně na citlivosti a později to může způsobit problémy v sexu. Já teď chodím dost často s prehrnutou kuzickou, myslím si, že jsem rychlík, tak by nevadilo, aby byl míň citlivý. Jen mamce můžu poděkovat, ze ho mám OK. Už ji tu někdo napadl, že je uchyl, ale není tto pravda. Nepopírám, že mi, když opadla ta první bolest, vzdycky stál a později jsem byl casto i vzruseny. Semínko jsem ale ješte neměl, tak se to za vyhoneni povazovat nedalo.

Irena (Po, 7. 4. 2014 - 16:04)

Pokud to doktoři podcení tak je ta špatné a jsou s tím třeba komplikace na celý život.Naopak u mých synů nás na to doktorka upozornila ,byli s tím v nemocnici a mají to od malička napořád obnažené a sluší jim to.Vím,že někteří lidi obřízku odsuzují,ale než aby měli později problémy,to jsem nechtěla.Je dobře,že ti v tom mamka pomohla to rozmasírovat a nemáš s tím problém.

Jakub (Po, 7. 4. 2014 - 15:04)

Jakube ve 12 letech je dost...to zavimila stará doktorka, furt mamku uklidňovala, že se to uvolní samo. Operace byla při místním umrtvení, ta nebolela. Až pak doma, když to přišlo k sobě. A prvních pár dní potom, při tom ošetřování. Později už převažovaly příjemnější pocity.Před cizíma návštěvama taky nejsem nahý. Jen dvě nejlepší kamarádky mamky ji okřikly, když mně napomínala, abych se oblíkl. Znají mně od mala....a že prej se rády juknou na mlaďocha.

Irena (Po, 7. 4. 2014 - 15:04)

Jakube ve 12 letech je dost dlouho,moji synové byli na operaci s předkožkou a tu jim kompletně celou odstranili obřízkou mezi 2 a 3 rokem.Kluci se za to nestydí a nahotu zatím považují za normální tak že když nás navštíví rodiče,znamý nebo má sestra tak před nima můžou být nahý když se třeba koupou,ale není to pokaždý.Sestra má holčičku zatím,ale líbilo se jí moc jak klucí mají udělané,navíc od malička s tím neměli žádný problém.Před cizími navštěvami nazí nechodí.To asi muselo dost bolet,když ti to řezali ve 12.roce.to je asi bez anestezie při vědomí,ne?

Jakub (Po, 7. 4. 2014 - 15:04)

Tvoje matka ti masírovala...jseš tupoun. Byla to rehabilitace po tý operaci. Ty ve 12 bys dokázal si masírovat penis zespodu podle návodu doktorky? Asi těžko, hlavně zkraje, kdy to dost bolelo.

pro Jakuba (Po, 7. 4. 2014 - 14:04)

Jo a ta operace u mně byla...Tvoje matka ti masírovala pinďoura ve 12 letech??? Úchylačka.

Jakub (Po, 7. 4. 2014 - 11:04)

Jakube klukům je 10 a 12...Jo a ta operace u mně byla až ve 12ti. Tví kluci to asi měli dřív, to je jednodušší a líp se to hojí.

Jakub (Po, 7. 4. 2014 - 11:04)

Jakube klukům je 10 a 12...Ireno, malou úpravou myslíš naříznutí uzdičky, aby šla víc přetáhnout předkožka? Tak to mám taky za sebou, mamka odmítla obřízku, i když byla upozorněna, že hojení odřízlé uzdičky je delší a vyžaduje domácí rehabilitaci. Kdyby mamka nedělala pečlivě doporučený masáže, tak by tam mohla být tvrdá jizva. Po 6ti týdnech byl ale můj penis jako nový :-). A dodnes je vše OK.Když máš návštěvu....zůstavají kluci i tak nazí?

Reklama

Přidat komentář