Reklama

Klubovna

Eli (Čt, 29. 11. 2007 - 12:11)

Andy, já naprosto chápu, že co si lidi o tobě myslí, je ti šumák. Ale já to myslela dobře, když jsem chtěla, abys v očích ostatních vypadala na úrovni a výš, a ne, jako nějaká dlaždička. Kurva, tak sakra děláš manažerku jakosti, nebo co, za chvíli budeš ředitelka, tak také musíš podle toho jednat na úrovni, no né ? Taky to nebude furt 27 let.Můj jeden syn je majitel, jednatel a zároveň ředitel 6-ti firem po světě. A kdyby byť jednou někde utrousil slovo páč, musel by se hanbou propadnout do západního Německa, protože by v byznysu hodně klesl v očích partnerů.Ale ty nesnášíš zákazy, příkazy, tak si to klidně říkej, ale škodí to jen a jen tobě. Sakra ty tam máš nějakej blok, nebo co.

Oskar (Čt, 29. 11. 2007 - 11:11)

Eli, musím s tebou jen souhlasit. To je přesně to že "páč" se vůbec nehodí, k někomu, kdo chce tu druhým "kázat" a chce být lepší než ostatní. Já už jsem to Andy s tím slovem psal dávno do mailu, i s tím nickem, ale ona to nechce pochopit. Přirovnám to k tomu, "přijde do obchodu, nebo třeba do Andiny firmy Róm", hned bude ostražitější, než, když tam přijde kdokoliv z bílých. Proč asi?A právě pokud chce mluvit k lidem na jiných diskusích, nechce, aby jí hned neseřvali, asi nebude moci vystupovat pod nickem Andy. Je to snad nepochopitelné?? Je zdiskreditovaná, jiná věc je proč je zdiskreditovaná...Proč teda zakládala diskusi Klubovna? Asi protože už jí měli lidé plné zuby na Vrbě, sama to tu píše. Já teda nevím, ale přeci snad rozum mi říká, aha takhle mě nechtějí, tak nebudu vystupovat jako Andy. Já nevím, mě to přijde srozumitelné, ale pokud je člověk umíněný a myslí si, že prorazí zeď hlavou, tak potom nic. Jak se říká, komu není rady tomu není pomoci. Já Andy nechci radit nic špatného, já jen používám hlavu na myšlení a na to nepotřebuji mít nějakou vyšší školu, jen trochu popřemýšlet. Mám rád praktické věci :)Jen mám ještě dotaz, už několikrát mě nazvala Andy přizdisráčem, tak bych docela rád věděl přesnou specifikaci tohoto výrazu. Vůbec mě nezná a jen mě chce urazit, ale já vím své, tak jestli Andy můžeš, tak mi řekni co, nebo kdo to je přizdisráč! Nejsi přeci ta útočná?

názor (Čt, 29. 11. 2007 - 11:11)

V životě nikdy nebudeš potkávat jen lidi, který mají stejný názor, budou rozumět TOBĚ. Ale přesto s nimi MUSÍŠ vyjít. Každý opravdu neumí číst mezi řádky, každý jsme jiní. Je to umění diplomacie správně zvolit slova k sobě.

Andy (Čt, 29. 11. 2007 - 11:11)

díky za názor, ale nikdo se tě na něj neptal!!!Mý přátelství jsou delší než 15 let, takže prosím nemluv, když nevíš!!! Díky

Návštěvník (Čt, 29. 11. 2007 - 11:11)

Andy, přestaň už se stále obhajovat, troška skromnosti by ti neuškodila.Nečetla jsem od tebe nic, ale vůbec nic, kdy bys dala za pravdu pisatelům ohledně nějakých svých chyb.Už je to vážně do nebe volající.Jsi o sobě přesvědčená, že jen Tvé názory jsou ty nej, ty si nemyslíš, že by tvý názory byly ubohý, ani jednotvárný a už vůbec ne povrchní.Kde se to v tobě bere ta nadutost, namyšlenost, sebechvála a narcismus?Poznala jsem spoustu lidí, ale ani jedna osoba se neřadila do tvé lainy.Jsi nemocná a vsadila bych se, že máš problém i udržet se svou povahou nějaké delší kamarádství.Naslouchej trošku lidem a jejich názorům, u tebe obzvlášť by to nebylo na škodu.Co jsi vůbec za člověka???Máš z dětství podlomenou psychiku a kompenzuješ si to prosazováním svých názorů za každou cenu, bohužel, především za ti negativní.Nevěřím tomu, že pokud tě tolik lidí tady nenávidí, ve tvém okolí by tomu mohlo být jinak.Akorát, že ty to jinak vidíš.Alkoholik a narkoman si taky nepřipustí, že by se měli léčit.Budeš mi samozřejmě přesvědčovat o opaku, tak jak to ty umíš, ale to je pouze tvů alibismus, nic víc.Nechtěla bych se v životě setkat s takovým člověkem, jako jsi ty, jelikož nemám ráda hloupé a samolibé jedince.Čím víc se budeš hájit a prosazovat, tím reakce budou horší a je to svým způsobem projev slaboty a nevyrovnanosti, což mi okamžitě určitě začneš vyvyracet, vlatně neděláš nic jiného, než vyvracíš, hájíš a upřednostňuješ svůj jájismus.A to je to o čem píšu od začátku.

názor (Čt, 29. 11. 2007 - 11:11)

Andy : Těch co se vydávají za tebe a nejen za tebe, je tu víc. Asi jim to dělá dobře, kdo ví. Není dobré se nechat od nich vyprovokovat, dávat mu záminku na odvetu. Ten kdo tě už zná, pozná tvůj rukopis. Já tě nechci poučovat. Jen je to můj názor a zkušenost.

Andy (Čt, 29. 11. 2007 - 11:11)

názor: a jsme doma názore...dobře uznávám, psaný projev je pro mě trošku omezený projev, páč k plnohodnotnému projevu já používám gestikulaci, oči, ruce, nohy...a to tu chybí...vem si, že jsou lidi, kdy nemusím mluvit a oni ví...Pravdou je, že se asi někdy špatně písemně vyjádřím, to beru...slova jsou rozmanitá, krásná, ale pořád jim něco chybí...Třeba někdy opravdu špatně zvolím slova či skladbu vět...ano....nad tím se zamyslím a budu více zvažovat...ale, každý neumí číst mezi řádky...proč já jo???Proč to dokáže Dary, Wanda, Mony, Sun a jiný...??? Protože mě pochopily i blíže, protože e-mailový kontakt mě jim více příblížil a nebo protože jedou na podobné či stejné vlně jako já???O takové lidi mi jde názore, chápeš??? O ty, co umí číst mezi řádky, co mají o kolečko víc a chápou i můj omezený projev a dokážou si k němu představit i můj výraz...o ty, jenž chtějí chápat, chtějí rozumět a chtějí filozofovat:))

Andy (Čt, 29. 11. 2007 - 11:11)

Oskar: už jsem ti to několikrát řekla, jsi tu, abys mi řekl, co dělám špatně, ale ne, že mě chápeš...že chápeš to, co říkám, že i v mém názoru je kus pravdy...ne, to ty neumíš a nechci se opakovat, já tě takového prostě beru, stejně jako beru Eli a vy mě...jsme lidi a i když spolu nikdy nesouhlasíme, dokážeme si to slušně sdělit a to je něco, co já dokážu ocenit, takže se prosím neurážej, já se za vaše pravdy taky neurážím...Oskare a Eli, vy mě asi nechápete v tom, že mě je naprosto šumák, co si o mě lidi myslí, nejsem tu proto, abych se všem líbila a vynášeli jste mě do nebes, jsem tu sama za sebe se svou zcela otevřenou a upřímnou povahou a hledám lidi, kteří jsou na stejné vlně jako já....!!!Našla jsem a mám je na e-mailech, více nežádám, možná jen, aby se za mě druzí nevydávali, takže by bylo vhodné, kdyby jste teď chvíli kázali jim:))

názor (Čt, 29. 11. 2007 - 11:11)

Andy, jsou tu tací, kteří jsou provokatéři (ty jim říkáš přizdisráči). Nezlob se, ale tohle jsi si vybudovala ty svým postojem, tím jek střílíš bez rozmyslu. Neříkám, že máš v něčem špatný názor, někdy se mi tvé názory líbí. Ale asi někdy volíš špatně nebo špatná slova do vět. Ladacos se dá vyjádřit různými způsoby. Výsledek je stejný, ale podle zvolených slov tě pak ostatní soudí. Každý neumí číst mezi řádky.

Eli (Čt, 29. 11. 2007 - 11:11)

Andy, nepochopilas to. Názore, pomóóó? mně jí to vysvětlit. Ty to umíš lépe napsat, než já.

Oskar (Čt, 29. 11. 2007 - 11:11)

Andy, ty mě tu nazýváš kazatelem... A co děláš ty... ty se nám tu snažíš neustále jen dokazovbat svou pravdu, sama tu kážeš a nesmí ti nikdo nic říct, jinak je zle. Neumíš vzít názory jiných jako názory, hned nadáváš.Co píše Také názor...ale nemá snad v tom co píše pravdu? Mám dojem, že právě nechceš slyšet jiné názory, jen ty své. Vypadá to, že máš na Oskara také pifku a možná jen proto, že dělá něco podobné jako ty, snaží se ti říkat pravdu, ale ty jí nechceš slyšet. Já bych se asi měl urazit...ne neurazím, jen vidím tvé slabiny...sama mi je a i ostatním ukazuješ a možná je to to, co lidem vadí, nevím? Možná tě vidí jako nahou, ale rádkyni a ta nikdy nebude mít respekt. Rozumíš jak to myslím? :o)

Andy (Čt, 29. 11. 2007 - 11:11)

Eli, jaké přednosti??? jde mi o to zjistit, zda-li názor přišel kázat nebo mě taky trochu chápe. Nemyslím si, že mý názory jsou ubohý ani jednotvárný a už vůbec ne povrchní, tak mě zajímá, zda-li to tak názor vidí nebo se přidává na stranu většiny. Eli, Oskar mi nesedí, mám k tomu své důvody, ale bavíme se bez urážek dál, to samé platí s tebou, jde to, když lidi zachovají důstojnost a neponíží se na úrověň krys!!!Páč je páč...moje hovorová čeština...chtěla jsem si sem ulevovat i s hrubkama, prostě nehledět na formu, jen obsah, ale pochopila jsem, že na to jste opat moc předsudkový, protože říci, že páč sráží inteligenci může zase jen konvenční člověk, který hledí na pravidla a mělo by se...

Andy (Čt, 29. 11. 2007 - 11:11)

jo Oskare, to všechno říkáš správně...já stojím na straně nekuřáka a zákona, ale teď řeším, jak vyhovět kuřákům tak, aby jejich vášeň nešla na úkor firmy, zákazníka a toho jediného nekuřáka!!!

Eli (Čt, 29. 11. 2007 - 11:11)

Andy, Oskar už sem ani nechodí, odradila jsi ho právě tak, jako momentálně odrazuješ názora a takénázora.Co to tu meleš o přednostech ? Každý má své přednosti i mínusy, ale nemusí je hned dávat na obdiv. Ty chceš chválit ? Z jeho projevu si udělá názor na něj každý sám. Tak, jako jsi si třeba udělala názor na omezence a přizdisráče a nebo ty ostatní. Tak, jak lidé píší třeba hrubky, nebo jsou alergičtí na tvoje slovo páč. Nebudeš to chtít slyšet, ale právě u tebe to slovo páč, sráží tvojí inteligenci v očích těch ostatních. Ale ty to nechceš slyšet, mylíš si, že jsi originální. Ale opak je pravdou. Tohle slovo tě spíš v očích ostatních sráží na úroveň té spodiny, aniž by jsi si to uvědomovala. Však už ti to zde někteří psali. Ale to začínám být jako kazatel Oskar. Mně je to fuck, ale jsi manažerka firmy a to by somo o sobě mělo vypovídat o tvém písemném projevu.Jak píše Názor, čeština je tvárná.

Oskar (Čt, 29. 11. 2007 - 11:11)

Eli, ne nechci střílet kuřáky, asi jsem moc liberální. Ale vadí mi, když mi kouří v mé blízkosti, právě v případě, že mi něco chtějí ukázat, co se má udělat, tak že musím být s nimi a vůbec jim nevadí, že mě vykuřují. Někomu stačí naznačit a uhne s cígem, ale někoho musíš upozorňovat stále.To je asi jako když budeš v jeho přítomnosti prdět pod nos, asi se mu to také nebude líbit, ale já si přeci musím ulevit,ne??Ono je to asi jen věc názoru a pochopení a i slušnosti.Andy pokud je to jednou uzákoněné, tak by ten kuřák, měl aspoň brát ohled na ty, co nekouří, stačí, aby tam byl jeden nekuřák. Ne, není to omezování. Je to zákon, co lidé (asi tomu budeš rozumět)porušují a dokud si někdo nestěžuje, tak je to OK. Není kontrola, není postih. Myslím, že když jsi taková uvědomělá a spravedlivá, měla by jsi být po rozumové stránce s tím nekuřákem, jemu se děje příkoří. Přeci by jsi také nechtěla být třeba někde ve smradu ředidel, či něčeho jiného, co nechceš a máš na to právo. Svoboda člověka je tím potom narušena. Nebo nemám pravdu? Ať si kouří, ale ne druhým pod nos. Kouření je věc každého, jak se rozhodl, ale nesmí tím otravovat ostatní, na tom není co řešit. A pokud se to děje a kuřáci to neumí pochopit, je nutný zákaz. Zasahují svým jednáním do práv druhého jednotlivce. Nic víc.

Andy (Čt, 29. 11. 2007 - 11:11)

nějak mi tam chybí písmenka, ale snad to přelouskáte:))

Andy (Čt, 29. 11. 2007 - 11:11)

Eli: ano, 2 názory jsem slyšela, ale pořád necítím, že by poskytly dostatečné odpovědi na mé otázky, budu se tomu ještě chvíli věnovat, vysonduju další info, jak to dělaj jinde a pak vyřknu ortel:))Přidat tomu nekuřákovi by nebylo marný, to bylo daleko lepší a spravedlivější kompenzace než dát kuřákovi 500 Kč za to, že to v práci vydrží...budu o tom ještě přemýšlet, každopádně,kdyby vás něco napadalo, šup se s tím:)))

Andy (Čt, 29. 11. 2007 - 11:11)

Názor: nikdy jsem nevyběhla do útoku, max. do protiútoku...nejsem agresivní typ, hulim trávu a ta mě naučila trpělivosti. Myslím, že už jsme to tu jednou řešili, pokud se na mě snesete v hojném počtu jako supi, zaženete mě do kouta, budu kousat a kopat a flusat vám i do ksichtu, když to bude nutné, jsem totiž býk a nesnáším ohrožení, až tu lidi budou hrát fér play nebudu nucena nazývat je přisdisráčema a omezencema, mysli si o mně co chceš, ale magor, kterej celou noc ponocuje, aby zkopíroval všechny mé příspěvky nebo údaje firmy je omezence nejvyššího stupně a vždy jím zůstane, páč jeho mozek je na nízké urovni a obrátkách, tudíž mu nedojde, že se chová jako přizdisráč!!!Do jaké skupiny patříš ty názore??? Jako kazatel Oskar nebo vidíš i mé přednosti???

Eli (Čt, 29. 11. 2007 - 11:11)

Co to kouření ? Tak to si budeš muset vyřešit sama. Slyšela jsi zde názory jak kuřáků, tak nekuřáků. A říkáš, že je to tvoje firma, že jí jednou zdědíš. Tak také musíš vědět, jak si to představuješ, aby to fungovalo. Ale s těmi motivačními odměnami si myslím, že to fungovat nebude, naopak to udělá ve firmě pěkné rozbroje. Já vidím jako nejsnazší řešení tu kuřárnu. A nebo, ale to už je trochu tvrdší represe, si to budou muset nadělat. Jako je to zavedené v některých firmách, nebo na západě. Kdyby bylo na mně, nechám to tak, jak to je, nebo přidej tomu jednomu nekuřákovi, jako kompenzaci za újmu na zdraví.

Andy (Čt, 29. 11. 2007 - 11:11)

A o tom je diskuze, ne??? Názor mi to určitě rád vysvětlí, pokud má taky pocit, že ho chápu jinak, než jak on myslí...ono je to taky teď už dost těžké, když je tu hafo falešných Andy a příspěvků, to aby se v tom čert vyznal. Každopádně nejsem sprostá narcistka, jak tu často čtu...to je někdo trochu se svým míněním mimo a mě už nebaví se pořád vysvětlovat...co to kouření??? To neřeší nikdo tento problém??? Hlavně, že běží osvěta stop kouření...jenom u nás o tom nikdo nic neví:(

Reklama

Přidat komentář