Reklama

Klubovna

Návštěvník (Čt, 29. 11. 2007 - 13:11)

Andy-Psaní ale vypovídá o člověku docela dost.Grafologie pozná docela hodně,samozřejmě výstižnější je rukou psaný projev , ale divila by ses,jak vypoví i styl psaní na klávesnici..A to je tvůj případ.A asi buď ráda, že spousta lidí s tebou nemluví osobně, reakce by byly možná podstatně horší.

Oskar (Čt, 29. 11. 2007 - 13:11)

Andy, ale my vidíme jen ten tvůj projev písemný, nic jiného tu není a to je ten problém. Jjak se prezentuješ, tak tě vidíme. Kapišto??? Zřejmě ten písemný projev vypovídá něco jiného, než chceš. Pročítej si to zpětně, možná to pochopíš, i když nevím??

Oskar (Čt, 29. 11. 2007 - 13:11)

Andy, já tě také nemusím a víš proč? Problém je v tom, že ty se chováš jinak, to samo o sobě je tvá věc, ale chceš po nás abychom to respektovali. Můžeš mi říct proč bychom to měli dělat a respektovat tě? Chováš se tak, že všechny lidi s jiným názorem okamžitě bereš jako neschopné a budižkničemu. Neumíš se sebekriticky podívat na to proč tě lidé kritizují. Ano máš i kladné stránky, tvé názory bývají, pokud do nich nedáš emoce, smysluplné, ale...Zamotáš do nicch emoce a už jsi někde jinde a sama se snažíš ostatním radit, což sama nesnášíš. Já když ti něco píšu, může se ti to zdát jako kázání, ale většinou se na něco ptáš, chceš vědět proč to či ono a když se ti to snažím vysvětlit, tak kážu. Já u tebe postrádám takové to zhodnocení a zpětné ohlédnutí a přesvědčení se, zda to děláš dobře a správně, zda jsi se opravdu nedopustila omylu. Ne, to u tebe není nikdy, ty jsi jen přesvědčená o své neomylnosti a tu bohužel nemáš, to se na mě zlob jak chceš. Máš sice dost na svůj věk vyzrálé názory, ale ne vždy a ne pro všechny.Ani sama neumíš číst mezi našimi řádky a myslím, že už ti to tady napsala spousta lidí, v čem je tvůj problém, ale nejsi tomu přístupná. Bohužel s tebou nikdo nic neudělá, takže se aspoň nediv tomu, že se tu vždy najdou lidi, kterými pohrdáš a ti lidé tě nebudou oslavovat. Myslím, že se s tím budeš potýkat stále. Vždy tu budou lidé, co nebudou chtít poslouchat tebe, stejně jako my nechceme poslouchat tebe a ty nás. Takže měj se krásně a mysli si co chceš. Já si také myslím o tobě své a zdaleka nevíš o mě nic moc, ale já vím dost. Už jen z toho co zde provádíš i když si myslíš jak jsi dobrá, není to pěkné. Buď zdráva :o)

Návštěvník (Čt, 29. 11. 2007 - 13:11)

Andy Andy to to válíš,ty každýmu nakutálíš, ric, pic, chcípni ty děvko jako hnis.

Andy (Čt, 29. 11. 2007 - 13:11)

Macek: já bych se ráda zeptala, ale pokud se takto chová, je to indicie k tomu, že je to falešný hráč, který se ke svým činům nikdy veřejně nepřizná...proč taky, když si neuvědomuje význam ani sílu svědomí???Pokud ho neřeže vlastní svědomí, tak s ním Andy nehne, i kdyby ho na kolenou prosila:(Slyšela jsem tu někde, že i za někoho se někdo vydává a vidím to v Klubovně, kde se najdenou objeví Sun starý příspěvek a rádoby Eli atd...ale proč???Zůstanu u odpovědi, na které jsme se shodli:))Snažím se tu nacházet lidi, kteří jsou na stejné vlně, nemusím mít k sobě člověka, který pořád souhlasí, to by byla nuda, ale potřebuju člověka, který umí nesouhlasit slušně a věcně, což třeba anonym 13:02:51, který začíná komunikaci se mnou stylem, tak si vyliž prdel krávo...no promiň...to je úroveň, ke které já mám daleko a kterou ani chápat nechci!!!Ale beru ji, jak se prezentuje...jako omezence:(Jinak díky za radu a přání, všechno to zvážím:))Růženka: mě Růženko nebaví ty lidi vytáčet a štvát...to není mým záměrem ani smyslem!!!Proč myslíš, že je vytáčím??? A koho??? Nemám to zapotřebí a už mě to fakt unavuje, pak se nedivím, že mé příspěvky jsou immervere stejné, páč jsou jen plné obhajoby, ale zase se domnívám, že je slušnost odepisat a já cítím i tu potřebu vyjádřit se!!!Chápu, že mě nikdy všichni nepochopí, to ani neočekávám a mimo to, jsem zvyklá:))Nevím, proč se furt snažím, asi proto, že je mi líto, že mě lidí vidí jako narcistickou a blblou krávu...přestože nechápu, jak můžou soudit člověka, kterého vůbec neznají:(Psaný projev není jediný projev, který o člověku vypovídá a mě je pouze líto, že některým......toto stačí, aby měli ve svém tvrzení jasno:(A jinak Růženko, dlouho jsem tě neviděla, jak se máš???

Růženka (Čt, 29. 11. 2007 - 13:11)

Hale Andy, že tebe baví ty lidi vytáčet a štvát? ...:-)Jinak by si, když znáš svou cestu i cenu, neměla zapotřebí se tady s nima furt dohadovat...Nikdy tě nebudou chápat všichni, to je ti snad jasné...takže proč se o to furt snažíš, obhajuješ se a něco vysvětluješ?

Macek (Čt, 29. 11. 2007 - 13:11)

Andy, máš otázky, na které zná odpověď jen ten, který se za tebe vydává a vymýšlí přípěvky, takže by jsi se asi měla zeptat jeho. Ale pokud jsi si nevšimla, nejen za tebe se tu někdo vydává, je to tu takový trend, jak někoho srazit tam, kde je dotyčný sám, s tím s tebou souhlasím. Zaměř se na lidi tvého typu myšlení, máš ho prostě prostornější a alternativnější, což každý ne, ale oni za to nemůžou stejně jako ty nemůžeš za svou jinakost, ber je prostě tak jak se ti prezentují a možná i oni budou více brát tebe. Hodně štěstí a sil. Macek

Andy (Čt, 29. 11. 2007 - 13:11)

Tak aspoň, že uznáváš tu osobnost:))Nemyslím, že jsem typ, co by se ztatil, znám svou cestu i cenu:))

Návštěvník (Čt, 29. 11. 2007 - 13:11)

Andy-Tak už si taky vyliž prdel ty krávo!člověk se tě tady snaží vysvětlit podobrém princip toho, proč tě lidi nemají rádi a proč by ses mohla nad sebou zamyslet a ty si budeš pořád kvákat svou.Jsi ztracená osobnost, nic víc.

Andy (Čt, 29. 11. 2007 - 12:11)

Macek: ahoj macku...nevím, jak to myslíš, postoj k lidem, kteří mi nesedí...jako výrazem omezenec a přizdisráč??? To jsou snad mý nejvulgárnější slova, která používám:)))Nejde o to, že mi nesedí, dokážu se bavit i s tím, kdo mi nesedí, jak vidíš třeba s Oskarem...prostě ho beru takového, jaký je a nemám potřebu ho měnit, což nechápu, proč tak necítí i ostatní???Proč mě prostě neberou takovou, jaká jsem, ale sprostě mi nadávají??? Chtěj mě snad vytočit a dostat na svou úrověň??? Nebo zneužívají mého emočního zatmění, když už jsem fakt vytočená hloupostma, který tu čtu???Jedno nechápu, proč se za mě lidi vydávaj a záměrně špiní??? Pramení to z jejich vlastní neoblíbenosti, obyčejnosti, tak sráží i ostatní, aby v tom nebyli sami, nebo jaký je pravý důvod??? Takový mě točí nejvíc a s těma se nejvíc dostávám do křížku, pravdou je, že bych to měla přehlížet, ok, to bych zvládla, ale proč falešné příspěvky??? Proč nefér play??? Mám smysl pro spravedlnost a tohle mi tedy spravedlivý nepřijde, proto asi i já jsem někdy nespravedlivá!!! Povrcní názor má každej 2 člověk, málo kdo přemyšlí o tom, proč to tak je a jak jinka by to mělo být, papoškují názory většiny, aniž by o něm sami přemýšleli a pokud toto vycítím...nemám slov....zmůžu se pouze na výraz omezený, páč je ten první, který mě napadne!!!

Macek (Čt, 29. 11. 2007 - 12:11)

Já nevím, proč to pořád řešíte, Andy vám snad dává najevo svůj postoj k lidem, který jí nesedí, nikdy jsem si nevšimla, že by po někom bezdůvodně vyjela! Pokud jste četli správně a Andy je opravdu indigové dítě, což mnětak připadá, nikdy ji vaši pravdu nevnutíte. Podle mě je dobře, že takoví lidé jsou, zvyklat se dá každý, ale málokdo dokáže ustát ataky, se kterými se potýká jenom proto, že své názory z minuty na minutu nemění. Je pravda, Andy, že i ty bys mohla být k některým názorům otevřenější, ale zase chápu, že pokud se ti jeví jako povrchní, že pro něj pochopení mít nemůžeš!

Eli (Čt, 29. 11. 2007 - 12:11)

A stejně se má nejlépe Mony, která si válí šunky na Džerbě.

Andy (Čt, 29. 11. 2007 - 12:11)

Eli, jak vím, co si Oskar myslí??? Já bych to nevěděla, kdyby to neříkal nahlas!!!Doboru chuť Eli:))

Andy (Čt, 29. 11. 2007 - 12:11)

Eli, tobě jsem taky vysvětlila, v čem tkví tvé nedostatky...to samé děláte i vy, ale to snad neznamená, že se bude pořád řešit Andy, ne???´Kdo vůči ní pěstuje ve svém nitru negace, nechť je vlastní nenávist pohltí, komu Andy nesedí, ať ji přehlíží jako to dělám já...kdo se s ní chce bavit, jak je libo, jsem ráda za každého, kdo s dobrým úmyslem přichází, což jedovatý anonym není, tak nevím, komu to cpe, přece si nemyslíš, že s těma plkama a myslnýma domněnkama budu souhlasit??? Nebudu, ale ani tě o tom nechci přesvědčovat, takže názor si sdělila, já ho beru, ale o5 nesouhlasím...stejně jako ty!!!

Eli (Čt, 29. 11. 2007 - 12:11)

Já už z tebe nemůžu. Jdu do hospody na oběd, pivko a cigárko.Ale měla bys být alespoň trochu vděčná za to, že se ti tu několik lidí pokouší něco naznačit a vysvětlit a že do tebe vkládají svůj jistě drahocený čas.P.S. jak ty víš, co si Oskar myslí, když dělá něco jiného, než si myslí ? Nevíš a mluvíš.

Andy (Čt, 29. 11. 2007 - 12:11)

Oskar: přizdisráč je člověk, který se chová jak se sluší a patří a ne tak jak cítí a myslí!!! Posledně jsem tě tak nazvala, protožes mi napsal, cituju: nechtěl jsi ti odepsat, ale odepsal jsem ti!!!Pokud něco nechci dělat, tak to nedělám, jenom proto, že musím, měl bych nebo to někdo očekává!!!Nesnáším konvečnost!!!Eli: já se se zákazníky taky nebavím, páč jste nám nezaplatil...ale snad tu nejsem v práci, kde platí obchodní triky a etiky, nebo???Jsem žena mnoho tváří, někdy rebel a živel a jointem v puse, někdy matička a tetička u dětiček, která skáče panáka a hraje na honěnou, když je třeba vyrazím v kostýmku na obchodní schůzku, kde se držím obchodních zvyklostí i mluvy, v sauně jsem zdravotní sestra a tady kancelářská krysa...nejradši mám džíny, kecky a mikiny, ale ani s kostýmkem nemám problém...neznamená to, že jsem schizouš, ale že se umím přispůsobovat situacím!!!Neznamená, že když má hovorová čeština je ryze hovorová, že jsem špatná manažerka nebo vedoucí podniku...

Eli (Čt, 29. 11. 2007 - 12:11)

Oskaré, já jsem taky byla nazvána přizdisráčem a starou raketou přechytřelou. Ale nic si z toho nedělám, protože si o sobě myslím, že jsem vyrovnaný jedinec.Slovo přizdisráč v souvislosti s Andy si já vysvětluji tak, že jakoby přitakávám s davem, který je proti ní nějak zaujatý. Ale to jsi ty taky. A nikdo nám to už neodpáře. Ale je to přece náš názor, a ten si také můžeme projevit. Pokud ne, zavánělo by to anarchismem.Andy, je dobře, že se pořád učíš, ale osobně si myslím, že jsi si z toho nic nevzala. Jsi fakt jak bejk proti zdi. Prostě ne a ne a ne, jak malý dítě.

názor (Čt, 29. 11. 2007 - 12:11)

Jo, jsme každý osobnost. Dobré pro život je být diplomat. Ber to, Andy, jako radu nebo poučování nebo názor. Nalož si s tím jak chceš.

Návštěvník (Čt, 29. 11. 2007 - 12:11)

Zase jen přesvědčuješ o opaku, než píšeš.Přesně reaguješ, jak jsem psala a předpokládala.Pokud je to proti tobě"nikdo se tě neptal"-reakce hodná 10-letého détěte, ani to ne.A o trvajícím přátelství taky přesvědčuješ.Jen mi nahráváš, přesně se do tebe trefuju.reaguješ přesně, jak předpokládám, jen tak dál a přibydou tě další diagnosy marode.Jo a neděkuj dopředu za něco, co je nereálné.

Andy (Čt, 29. 11. 2007 - 12:11)

názor: jo to jsem si myslela taky, když mám své specifické znaky, ale jelikož češi jsou skvělý podvodníci, umí napodobovat i přesně můj styl psaní tak, že ani já nevěřím, že jsem to nepsala!!! Názor anonyma, přesně ten typ, co mluví a neví, nepotřebuje dostatek informací k utvoření si názoru...vím jaká jsem, neobhajuju se, jen vysvětluju vaše nepodložené a nepravdivé domněnky, ale pravdou je, že už mě to vážně nebaví a mám z toho pocit, že mluvím jak do dubu...pořád to stejný...takže končím s vysvětlování se, jsem prostě jiná a někdo to cítí a připadá si na stejné vlně, pište...vás já právě hledám:)

Reklama

Přidat komentář