Reklama

Existují ještě ženy, které si neholí přirození?

Ivetka (Pá, 23. 10. 2009 - 16:10)

Myslím že muži zas až tak nemají v oblibě vyholenou ženu v rozkroku ale protože si nechtějí připadat jako pitomci tak raději odkývou při anketách a dotaznících jak moc se jim to líbí a jak je to sexy-obvykle opak bývá pravdou ,ale to si pánové za nic nepřiznají,aby neutrpělo jejich ego.Málo který muž chce mít skutečně vyholenou partnerku.A vyholený chlap? Ubohé nevkusné holátko.Ale má pocit že je IN.

Jana (Pá, 23. 10. 2009 - 16:10)

Tak to je mazec! Nechci obhajovat holou, ale tohle je moc. Holit oblast bikin, snad není taková námaha. Můj muž taky nechce holou, ale upravená se mu líbí.

lacko (Pá, 23. 10. 2009 - 16:10)

Většině normálních chlapů a hlavně mladším, cc 30-35, se líbí pořádná "drnovica", krásně a bohatě rostlý klín do velkého trojůhelníku, jak to bývalo dříve, třeba na fotkách z 60 let. Dnes bohužel takovou krásu tak často neuvidíme. To stejné platí o postavách. Dříve měly ženy pěkné zadky, plnější stehna atd.- prostě symboly ženství. Dnes, díky reklamě a indoktrinaci, jsou ženy jakési hubené,kosta a kůže,povadlé nic neříkající, vypadající spíše dětsky a hodně asexuálně. Škoda.

desperados (Pá, 23. 10. 2009 - 16:10)

Skvělé, jak dnes bulvár...Naprosto s Vámi souhlasím:-). Koukám že naštěstí jsou i inteligentní ženy, jež uvažují zdravým selským rozumem:-).

Katuška (Pá, 23. 10. 2009 - 16:10)

A proč by nekoukaly? Jsem snad dospělá.

Jana (Pá, 23. 10. 2009 - 16:10)

Nechápu, proč ta omezenost,...Katuško, a to Ti normálně koukají chlupy z plavek?

petra (Pá, 23. 10. 2009 - 16:10)

Skvělé, jak dnes bulvár diktuje trendy snadno zmanipulovatelným davům... Chlupy jednak drží významné pachy, za druhé chlup slouží jako významný přenašeč nervových vzruchů při doteku, a to velmi specificky, navíc má i ochrannou roli. Skvělé, kam až se porno dostalo a jak se masa nechá strhnout pár bulvárními články, které si možná předplácí výrobci holících strojků, žiletek, krémů a balzámů... Byznys je všude, proč to nepodpořit, že.. CHápu, že se třeba někdo zaholí do plavek na tříslech - slabinách, ale příroda nás neobdařila něčím zbytečně... Psychologicky je prokázáno, že tato móda se často shledává s úspěchem u mužů, kteří trpí latentní pedofilií a různými sexuálně obsesivními perverzemi a fetišismem. Žel dekadence doby v masovém měřítku roste a jak vidno, pod názory propagující holení souhlasně píší ti, kteří mu kvitují souhlas, neb ti ostatní se mu vyhnou, případně raději nekomentují... Já si nyní troufla napsat názor, nutno podotknout, že přirozené jemné chlupy u ženy jsou velice sexy, a nedovedu si představit chlapa, který si holí hrudník, břicho, celé mezinoží a já nevím co, snad i zadek.......... Bože můj, lidský rozum opravdu lze nalézt málokde a konzumní trendová reklama holt zmasíruje podvědomí masového davu s nižším průměrem masové inteligence!

jurazda (Pá, 23. 10. 2009 - 16:10)

Představa že hladím sliskou božku mě děsía téš dotek hladce holé kůže je mrazivě nepříjemný.Většna holených je hnusně posetá vyrážkou zarostlých chloupků.Každá podepsaná touto úchylkou má problém už 2 hodiny po holení mýsto bobříka nepříjemnyho pichlavýho ješka,totéž platí o ostatních částech těla.Potom začnou závydět těm chytřejším příjemnýho bobříka a jemný chloupky na těle. Na tuto úchylku sem narazil jen dvakrát a pořád mě děsí představa pedofila brrr je to fakt hnus.

rebelka (Pá, 23. 10. 2009 - 16:10)

Chtěla bych vidět za pár let ty dámy, které se dnes holí, jak budou vypadat na stará kolena. Holky, jak se budete holit v 70-ti s pokřivenou páteří,artrozou v kloubech a s 30-ti kilovou nadváhou? Dědkovi se bude třepat ruka, děti na tom budou stejně a vnoučata přijedou babku oholit o penízky a ne chlupy. Když mi příroda nadělila chlupy a někomu se to nelíbí, tak ať se na mne nedívá ! Dříve se říkalo, že ženská, která má hodně chlupů dole je vášnivá. AHOJ a chlupům zdar!!!

Hana Čermáková, (Pá, 23. 10. 2009 - 16:10)

Holení - reklama dělá moc - masíruje davy žendříve ochlupení byla známka dospělostiholit si intimní místa - je velká blbost ..........někdo namítne, že v našich dnech je to lepší, ale v našich dnech je nejlepší menstruční kalíšek a není co řešit.-nemá chlap pocit, že "spí" s nezletilou /pod zákonem/??!!!!

Katuška (Pá, 23. 10. 2009 - 16:10)

Pročetla jsem si příspěvky v této diskusi a opravdu nechápu některé argumenty. Jinak opravdu nevim, proc bych si mela sex vic uzivat bez ochlupeni? Jak to, copak by by neco podobneho rekl muz? Ti takovi vubec nejsou. Já jsem se v DETSTVI TESILA, ze mi jednou narostou chloupky a pak jsem se citila dospela. A necham to tak dodnes. Nevim co je na tom nehygienickeho, muzi na to kaslou, slad jen nejaci metrosexualove... a ja nechci bejt nejaka malá holcicka. Infantilka. Ty chlupy ze mně dělají dospělou ženu a mě odddělují od detstvi.

Katuška (Pá, 23. 10. 2009 - 16:10)

Nechápu, proč ta omezenost, hlasy, že je vyholování intimních partií (bavíme se o intimních partiích !) jakýsi samozřejmý standard. Není. Spoustě lidí, mužům i ženám (včetně mě) se tato móda nelíbí, nevyhovuje, mají po holení vyrážku, vyholené partie jim přijdou legrační spíše než "sexy"- Mě tedy na muži vůbec nevadí chloupky ani při intimních chvílích (orálním sexu). Naopak, jednou se muž oholil, a nelíbilo se mi to. Byla jsem oholena jen několikrát v životě, ale nikdy jsem se v tom dobře necítila, příště to bude až před porodem. :-) Jinak ne.

simca (Pá, 23. 10. 2009 - 16:10)

A ještě další argument zcela praktický. Která z žen si zkusila "odskočit" v panenské přírodě při výletě na kole či trekingu, zjistila, že hustě chlupaté partie mnohem lépe usměrňují proud a že právě vyholené partie hrozí mokrými nohavicemi :-)

simca (Pá, 23. 10. 2009 - 16:10)

Co se týče vyholování ,podle mě je to módní vlna,která nemá s hygienou nic společného.Je to o penězích.Kosmetické firmy nám soustavnou mediální masáží vnucují svoje produkty a to co je správné.Těžko tomu nepodlehnout.Statečně odolávám a jak tady na diskuzi vidím,nejsem sama. Stěžujete si na rodiče ,že se koupou jednou týdně?Uklidním Vás.Isabela španělská se nekoupala 13 let...Mimochodem ani mimina se už nekoupou denně.To je nejnovější trend.Známá si přinesla mimčo z porodnice,kde jí bylo doporučeno koupat maximálně 2x týdně. Nejnovější výzkumy přicházejí na to, že i denní koupání je zdraví škodlivé, protože se tím tělo stává choulostivějším a ztrácí imunitu.

Chrpa (Pá, 23. 10. 2009 - 16:10)

Vyholování je volovina, zvlášť když je už nám všem vnucované jako povinnost. Je to JEN móda, která je nám natloukaná do hlav. Jen nevím jestli to opravdu vzniklo od natáčení porna (pochopitelně chloupky dělají stín a zakrývají vizuální detaily) nebo to byl jenom marketing firem, kterým už nestačilo vydělávat jen na holení mužských tváří. Jsem hrdý na to, že jsem "primitiv" a holím si jen obličej. Pokud holky chtěj vypadat jako nezletilé holčičky a kluci jako debilní blbečci, ať si holí třeba řasy s obočím - já jsem rád, že stojí stranou mediální masáže a proudu, který má na svědomí také celé ty tisíce a miliony anorektiček a NOVĚ i chlapeckých anorektiků. Stejně jako ta móda anorexie, spadne do kanálu dějin i ta móda holení, protože obojí se ukazuje jako zdraví škodlivé. Radši zůstanu zdravý i když "nemoderně" zarostlý...

Jana (Pá, 23. 10. 2009 - 16:10)

Zcela vyholený klín postrádá...nesmysl

sexuolog (Pá, 23. 10. 2009 - 16:10)

Zcela vyholený klín postrádá veškerý sexualní náboj. Věřte že toto téma je častým námětem v hospodách i jinde a úplné vyholení je spíše normálními muži odsuzováno. Navíc z lékařského hlediska je to spíše nevhodné neboť chlupy tvoří mezi pokožkou a prádlem přirozaný vzduchový polštář proti opruzeninám.

Jana (Pá, 23. 10. 2009 - 15:10)

Odkud se ty nečistoty vezmou, holím se, Umývám se několikrát denně, prádlo mám neustále čisté.

Jarmila Podzimk (Pá, 23. 10. 2009 - 14:10)

To by mě zajímalo před čím tě...Před infekcí a nečistotami. Na chlupech se nic nedrží, pokud žena není špindira a pokud se dole denně umývá. To, co se na nich zachytí, se večer umyje. Ale pokud tam chlupy nejsou, tak se ty nečistoty a bakterie dostanou dovnitř. Tak to říká gynekolog. Měla jsem s gynekologem na toto téma hovor a z toho co mi řekl, jsou argumenty holičů k smíchu a nemají reálný základ. To je asi stejné, jako kdyby někdo řekl, že nemá a nechce mít přede dveřmi rohožku, protože se na ni zachycuje bláto a prach z obuvi.

Jana (Pá, 23. 10. 2009 - 14:10)

Mně se nelíbí, že stačí aby...Proč se nepodepíšeš, když jsi tak slušná?

Reklama

Přidat komentář