Reklama

Nenávidím sex.

Tak (St, 21. 11. 2012 - 18:11)

I já jsem zkoušela různé...mít ten problém,tak bych s tím také něco dělala,určitě bych to nenechala jenom tak.A že by to sexuolog chtěl zkoušet na vás,toho bych se nebála,to si nemůže dovolit.

Dorotka (St, 21. 11. 2012 - 16:11)

Tak já to mám úplně...I já jsem zkoušela různé doplňky stravy a změnu jsem nezpozorovala. Už přemýšlím nad návštěvou sexuologa. Jinak mě totiž nenapadá, jak se toho bloku zbavit. Jen doufám, že nenatrefím na někoho takového, co byl v kauze v Černých ovcích, kdy nabízel pacientce sexuální styk jako vyřešení jejího problému. Jedním slovem hrůůůůza.

jo (St, 21. 11. 2012 - 10:11)

musíte na jiné téma,nymfomanka,ale to tu bohužel není.

tak (St, 21. 11. 2012 - 10:11)

Tady je to samej impotent...dámo,vy jste k pousmání.Neznám ženskou,která by se tak vulgárně vyjadřovala.I když je to choulostivé téma,tak to jde napsát ve vší slušnosti,ale co vám budu povídat,vy se s tím nemažete.

Weitingerová (Út, 20. 11. 2012 - 22:11)

Běžte už do prdele, Vy...Tady je to samej impotent .....asexuál, tak jak můžou posuzovat sex, já bych klátila vo život od těch vibroušů mě brněji ruce... mrdu zdar!!!

Maggie (Út, 20. 11. 2012 - 14:11)

Ještě jsem chtěla dodat, že jsem vysadila HA, pže jsem si myslela, že v tom může být zakopaný pes. To jen pro info, kdyby chtěl někdo poradit:)

Tak (Út, 20. 11. 2012 - 14:11)

Tak já to mám úplně...to je zvláštní,že dřív jste o sex stála a najednou se musíte přemáhat.A to už jako vůbec ta chut není? Nevím,asi věkem,hormonama,no třeba Vám tu někdo napíše,čím to je.

Maggie (Út, 20. 11. 2012 - 14:11)

Už jsem víc jak dva roky po...Tak já to mám úplně stejně. A při tom přemáhání se vždycky akorát modlím, ať už je po všem a snažím se to urychlit. Pak cítím úlevu, že mám zase na chvilku pokoj. Nechápu, kde se stala chyba. Manžel je stále atraktivní, doma je pohoda. Kde jsou ty chvíle, kdy jsme strávili milováním celý víkend v posteli. A něco jsi už zkoušela? Já nějaké bylinky na povzbuzení libida, ale vůbec to nezabralo:(

Každý (Út, 20. 11. 2012 - 09:11)

na to máme svůj pohled a názor.Já si to opravdu myslím,že,kdo tolik nenávidí sex a hnusí se mu,tak mohl být třeba v dětství zneužívaný,prostě na tom něco je.Takoví člověk nemůže žít plnohodnotným životem a takovému člověku se vztah vždycky rozpadne,to je víc než jistota.Jinak nevím,za koho se tu podepisuješ ty,já se za žádnou anonymku nepodepisuji a nikdy jsem se tu tak nepodepisovala.A ty,který jsi na to hned dvakrát reagoval,tak píšeš z vlastní zkušenosti,je mi tě vlastně i docela líto,nevíš totiž,o co přicházíš.Ale není nad vlastní zkušenost,že mám pravdu.To už raději nymfomanka,než být frigidní.

Nechci se (Po, 19. 11. 2012 - 22:11)

tady někoho dotknout,to opravdu ne,ale aby některé z vás byl sex přímo odporný? možná berete léky,po kterých nemáte chut,nebo ještě v horším případě byla některá z vás třeba znásilněná a prostě muže nenávidí.Přece je to taková potřeba každého z nás a je to jedno,jestli je to muž,nebo žena.Někdo se potřebuje milovat častěji,někdo méně,ale nenávidět sex a naopak se Vám to hnusí?,nechápu.

Vendelín (Po, 19. 11. 2012 - 22:11)

I dejte s tím sexem pokoj, furt. Pořád to strkat do díry tak blízko u prdele, fuj!

? (Po, 19. 11. 2012 - 15:11)

Který chlupy?

Dorotka (Po, 19. 11. 2012 - 14:11)

Už jsem víc jak dva roky po druhém porodu a sex se mi hnusí. Nevyhýbám se mu, protože i manžel má své potřeby, ale taky vím, že to není dobře. Mazlení a doteky jsou příjemné, ale nedokážou mě natolik navnadit, abych nemusela předstírat, že se mi to líbí. Chtěla bych znovu být tou náruživou ženuškou, ale nevím, co s tím. Unavená nejsem, uspokojovat jsem se přestala a když slyším slovo sex, ježí se mi chlupy hrůzou!

Pavel (Pá, 12. 10. 2012 - 13:10)

Myš, děkuji Ti, že alespoň uvažuješ o možnosti odhodlání mi někdy napsat. Veř mi, že by mě to velice potěšilo a bylo mi ctí si s Tebou psáti. Ženy Tvých kvalit se už moc nevyskytují a tak by mě potěšila především Tvá odpověď. Tak pokusím štěstí a budu netrpělivě čekat na Tvojí odpověď, zde je můj mail :
[email protected]

Myš (Pá, 12. 10. 2012 - 11:10)

Luboši,
nejde říct univerzálně, že každý asexuál nenávidí sex, nebo že každému asexuálovi je sex úplně lhostejný a neřeší ho. Některým ani nevadí mít občas sex s partnerem, ale nemají k tomu žádné přirozené nutkání, takže ti partneři se nikdy vášnivého sexu nedočkají a můžou být rádi, když se dočkají aspoň nějakého.
Jiným asexuálům je sex odporný, a když se snaží překonat kvůli partnera, tak z toho mají akorát trauma. :-(
Někteří dokonce nesnesou jakýkoliv fyzický kontakt.
Problém je, že spousta asexuálů ani neví, že jsou asexuálové, protože si pod slovem asexualita představují něco jiného - třeba frigiditu. Nebo si myslí, že každý asexuál musí být jako Sheldon.:D

Pavle, můžeš sem hodit mail a možná se někdy odhodlám napsat. Nebo ještě líp, možná se někdy odhodlá napsat nějaká žena, která není asexuální a zároveň má podobné hodnoty jako ty.

Dora (Pá, 12. 10. 2012 - 07:10)

Sex jsem mívala docela...Donedávna jsem na tom byla Pampeliško se vším stejně jako ty, ale poslední měsíce jsem se už osvobodila, už jsem (i já díky psychice)
nemohla dále ani toto dělat kvůli muži.
Musel se smířit, hořce, ale přece. Nejdříve byl ale strašně naštvaný, až zlý, to bylo ubohé ponižující období, poté, jak píšu se smířil.Jeho silná naštvanost mi ale jen potvrdila, že jsem udělala dobře. Je mi ho teď do jisté míry líto, ale svůj stín už neumím překročit. Tak jsem to riskla a o tom a dopadlo to tak, jak píšu.

Pavel (Pá, 12. 10. 2012 - 07:10)

Mys, já Tě zcela chápu a asi tuším proč máš takovou averzi vůči sexu. Já jsem měl dříve také moc rád sex, milování, ale nějak se to stále více vytrácí ten zájem. Ne zdůvodu, že člověk stárne, ale díky dnešní době, tím jak dnešní lidé žijí a jakým způsobem. Ovládl nás internet, sociální sítě a to způsobilo zálibu v komunikaci a v hledání nových možností. Což má za následek nevěry, rozchody a zvrhlost. Prostě čistá, věrná, krásná láska a porozumění se už asi navždy vytratilo a já jsem z toho také moc smutný. Poněvadž jsem to byl vždy já, co jsem byl podveden a zažil tu hroznou bolest z nešťastné lásky. :-(
Mys, moc rád bych Tě poznal blíže, nemyslím osobní setkání, ale chtěl bych si s Tebou dopisovat. Protože cítím v Tobě velikou upřímnost, že máš dobré srdíčko a toho si moc cením. Můžeme se prosím nějak s kontaktovat? Pavel

jojo (Pá, 12. 10. 2012 - 00:10)

Sex a zase sex..neřešme to,málokdo ho má třeba v 60 letech..

Luboš (Pá, 12. 10. 2012 - 00:10)

Luboši, myslíš, že mě...Já tě samozřejmě beru vážně,jenom jsem si myslel že asexuál je člověk kterému ne jenže neříká nic sex jako takový,ale i jakákoliv sexuální aktivita.Taky jsem si myslel že tihleti lidé vůbec neřeší to že nemají žádnou sexualitu a že jim to ani nepřijde divné.No tak jsem se zmýlil.Tvůj problém bude zřejmě v psychické oblasti.Něco takového jako ty sice neprožívám ale i tak mám zkušenosti s psychickými problémy které jsem dříve hodně měl a občas ještě mívám.V žádném případě nechci snižovat to co cítíš,asi jsem to předtím špatně pochopil,měl jsem zato asexuálovi sex pouze nic neříká a že se tak už narodil,ne že jej nenávidí.Já taky masturbuju hodně a často,zdá se mi to přijatelnější alternativa než chodit někde na priváty,to je odporné.

Myš (Čt, 11. 10. 2012 - 23:10)

Luboši, myslíš, že mě už dřív nenapadlo, že by to mohla být jenom obranná reakce nebo deprese a ne asexualita? Samozřejmě že mě to napadlo. Zní to totiž mnohem pravděpodobněji, než že bych zrovna já mohla spadat do 1% menšiny.
Ale strávila jsem dost času pátráním po tom, proč mě vůbec neláká sex, proč k němu nemám žádné přirozené nutkání, proč nevidím v lidech sexuální "objekty" jako všichni ostatní. Hodně mi pomohly zahraniční internetové stránky. Teď už nepochybuju o své orientaci, teda spíš o tom, že vůbec orientaci nemám. :D

A proč bych jako asexuálka nemohla řešit, že nesnáším sex? Kdo by měl víc nesnášet sex, než asexuálové? Není žádná zábava pořád všude narážet na něco, co ti nic neříká, nechápeš to, zčásti se ti to hnusí a přitom je to pro ostatní středem jejich života.
Kdybys byl tak úžasně hodný a empatický jak o sobě tvrdíš, tak bys mě v prvé řadě bral vážně.

Největší ironie na tom všem je, že mám libido, takže masturbaci provozuju, ale nechápu proč bych měla k uvolnění toho napětí potřebovat dalšího člověka.
Asexuál může mít libido, není to totéž co frigidita.

Reklama

Přidat komentář