Reklama

Edbusy

abundancia (Pá, 9. 4. 2010 - 07:04)

Edbusáku, to že jsi...Lili, ta přednáška je na téma "Občane, braň se" a rozhodně ti to neublíží. Moje trapnost je jen tvou výmluvou, protože nemáš zájem ani chuť něco nového a užitečného se naučit. Myslím, že je důležitá pro každého. Na jarním sluníčku nejen že relaxuji, ale i pracuji. Máme velikou zahradu, sad a dva lesy (kromě polí a luk, které neužíváme)... A u domu veliký uzavřený dvůr. O mou relaxaci se starat nemusíš, ale ta přednáška je důležitá. Jakož i ta předešlá, jenže ta předešlá přednáška (Alžběta Šorfová o transformaci) je jen pro už probuzené lidi, což ty rozhodně nejsi.

Celé je to naho (Pá, 9. 4. 2010 - 01:04)

Celé je to nahovno a nic jsem neprihlásil proč asi ?

Zmocněnci by měli dostat svou odměnu Dostane velký kulový a hovno tak jako já a ostatní klienti ani jsem se nepřihlásil celé je to od začatku nahovno Proč nepočkala policie aš lidem skončí cekací doba na zprostředkování půjcky navíc někteří spokojení klienti doatali zprostředkování tak jako spokojený klient Edbusy pan XAVER v ZVĚŘINEC - L. Xaver V . Odkaz http://net.boomtv.cz/home/videa/viewvideo/1516/zvinec/zvinec-l-xaver-vesely

lili (Čt, 8. 4. 2010 - 20:04)

Zato Ty Máš ode mně 4- /za nezodpovězené dotazy/.

No vidíš lili (Čt, 8. 4. 2010 - 20:04)

Dnes som od Teba zaregistrovala po prvý krát pozitívnu mušlinku,za ktorú odo mňa dostávaš velikánsku jednotku.
Máš ju za nabíjanie energie slniečkom.Blahoželám.

lili (Čt, 8. 4. 2010 - 20:04)

Edbusáku, to že jsi neodpověděl na dotaz edbusačce, mě nepřekvapuje. Ale mrzí mě, že jsi neodpověděl na mé doplňující dotazy ohledně bezúročné ekonomiky. Nakousl jsi jen okrajově tento systém ,ale do detailů jsi nešel. Tento systém by se mohl zhroutit jak edbusy, pokud nebude detailně propracován a otestován na malém vzorku lidí. Já bych doporučila cca 50 let jej ještě testovat na edbusácích, kteří mají chuť stále investovat do pochybných systémů a potom se o zisky soudit, a pokud by se ujal a všichni klienti by byli spokojeni, potom jej uvést do praxe.
Pro abudancii - jseš už opravdu trapná svými nucenými přednáškami o ničem. Mě stačí cca 1/2 hodiny relaxovat na jarním sluníčku, že jsem nejen nabitá energií, ale i pozitivně naladěna. Zkus to taky a uvidíš, že je to mnohem lepší způsob, jak strávit volný čas.

abundancia (Čt, 8. 4. 2010 - 17:04)

Přednáška vhodná i pro všechny antiedbusáky, hmotaře a materialisty:
http://www.cestyksobe.cz/novinky/nejnovejsi-a-nejzajimavejsi-porady/590.html

Pre štatistiku (Čt, 8. 4. 2010 - 13:04)

..vieš Lili, mladým už cez rozum neprejdeš
žiadnym BUBUBU. A ja im fandím.

Pro Lili: (Čt, 8. 4. 2010 - 10:04)

"V takomto systéme by...Ty se nepředřeš, Lili... Vezmi si, že takové mytí hajzlů je mnohem fyzicky náročnější, než vysedávání na internetu kdykoliv se ti umane.

Já sama pobírám všechny možné sociální dávky a k tomu podnikám, takže si měsíčně vydělám bokem 30 000 (mé soc. dávky dělají 16,5 tisíce). Své závazky splácím, a do EDB jsem investovala pro lepší život, obyčejných lidí, kteří nemají tu možnost zasedat ve vládě a brát za to statisíce. Zničit edbusy byl blbej nápad, zbytečně pak vznikají velké sociální rozdíly, a kdo nemá známosti, nemá pomalu šanci uchytit se a brát hodně.
Na ty své sociální dávky jsem hrdá, sice je nepotřebuji, jsem zdravá, krásná, vysokoškalačka ale nesnesu tu nespravedlnost!

Když mi nedala prachy edb, tak si je vyberu jinde - z vašich daní!

Sbohem. A poserte se.

li všetko prekr (Čt, 8. 4. 2010 - 10:04)

komu ako umožňuje. Je dosť takých,čo žijú na ukor iných.Či je to z radov nezamestnaných,alebo menežmentu.Ako píšeš.dnes je jiná doba.Tí nezamestnaní sa učia od tých vzorov,čo sú nad nimi.Tiež chcú žiť bez práce.
Zabudla si pripomenúť koľkých chudákov vytvorili banky,keď im zhabali majetky.
Ďalejtreba pripomenúť,že aj banky diktujú štátnikom aký systém bude existovať.
A neplatičov si banky vytvorili tými nekompetentnými zmluvami,na ktorých by najradšej profitovali.

Pre štatistiku (Čt, 8. 4. 2010 - 10:04)

..."ž+p jsou nevinní"...

Áno!

klientka edbusy (Čt, 8. 4. 2010 - 08:04)

Prosím Vás,vie niekto vysvetliť,prečo sme posielali likvidátorovi kópie zmlúv,fakticky to isté, čo sa vyžaduje teraz v rámci zmocnenca. Aký je vzťah zmocnenec - likvidátor. Likvidátor sa do dnešného dňa konkrétne nevyjadril.
Prosím o vysvetlenie.Mám taký dojem,že budeme len posielať a platiť,ale nič z toho nebude.Ďakujem

lili (Čt, 8. 4. 2010 - 07:04)

Vyžít a žít je rozdíl a to dnešní doba stále umožňuje. Dnes je jiná doba, lidstvo spěje k blahobytu. Kdo nechce pracovat, jeho věc, ale zřejmě se blahobytu nedočká.
Jak můžeš říct, že banka dělá neplatiče, takovou stupidnost jsi slyšel na presentaci edb? Znám pár lidí, co jsi půjčí a jdou naládovat automaty, nebo sedí celé dny v hospodě a do pracovního procesu se nemají zájem zapojit, je to jejich volba, já jim to neberu a ani nezávidím. Nedivím se, že nemají z čeho splácet své závazky.
Včera byla v rádiu anketa " Jaké máte zkušenosti s půjčkami?", a to by ses divil, kolik lidí si dluží v rodině a mezi kamarády a u mnohých to vypadá na nedobytné půjčky. Tak co tu meleš za nesmysly o bankách? Edbusy Ti zatemnila mozek a tak jiný názor nebereš, Ty svoje pravdy už můžeš vyprávět leda tak těm edbusákům, co věří, že ž+p jsou nevinní a mysleli to s Vámi upřímně. Ale i těch už je poskrovnu, vzhledem k tomu, že je edbusácká rodina rozhádáná a rozpadlá do několika sekcí. Dle mého mínění jsou asi 3 - e-klub, OS včele s doktorem a těm, co už je to jedno a nemíní už nic investovat do "pravdy". jj

Pre lili (St, 7. 4. 2010 - 22:04)

Stále sa oháňaš tými,čo nechcú pracovať.Povedz mi ,čo robili títo za totáču.Vtedy musel každý pracovať.Ako je to možme?Vyžili sme tiež,aj chorí ,aj deti.Podpory neboli.Takže nás nepresviedčaj,že to je inak.Neplatičov si vytvorila banka.Predtým neboli žiadni.Je to riziko podnikania,ako pri každej profesii.Ak to nevedia ,nech sa poradia s EDBUSY.

Yyyyyy (St, 7. 4. 2010 - 22:04)

Lili smrdí piča... fuj a tobě smrdí z držky :-(

Yyyyyy (St, 7. 4. 2010 - 22:04)

Lili smrdí piča... a ty si k ní čuchal :-( ?

lili (St, 7. 4. 2010 - 21:04)

"V takomto systéme by neexistovala nikdy žiadna inflácia ale existoval by absolutny nedostatok pracovných síl...lebo ľudia by mali peniaze a vsetko by vykupili a na dalšie veci by museli čakat kym sa vyrobia."

Chtěla jsem se ještě zeptat, jestli někde funguje ta bezúročná ekonomika. A jestli by tedy lidé nedostávali za svou odvedenou práci mzdu a chodili by si do banky pro bezúročnou půjčku. Protože to nemůže ani teoreticky fungovat, někteří lidé nechtějí pracovat, vyhovuje jim podpora ze soc., někteří jsou nemocní,mnoho starých. Je třeba rozlišit ohodnocení práce lékaře, právníka, či kosmetičky klozetů a podlah. A z jaké výše tedy propočítat výši této půjčky? A co z neplatiči? Těch máme cca 20%. To jim ten dluh odpustímea nabídneme jim radši tu nesplácecí půjčku? A co děti? Někdo jich má moc, někdo žádné. Máte systém dotáhnutý až do konce?
Ale já si chodit do banky půjčovat nebudu, radši si počkám na výplatu z odvedené práce, mě to tak vyhovuje a vyhovuje mi, že si vydělám víc jak ta kosmetička podlah. Víc jsem totiž do vzdělání investovala, tak bych tu investici ráda zůročila. Já tedy jedu na úroky...jj

Pavel (St, 7. 4. 2010 - 21:04)

už aby to celé skončilo a oni začali vyplácet

Prihlásiť sa tr (St, 7. 4. 2010 - 20:04)

Inač bude premlčaná doba,doporučujú to EDBUSáci !

Celé je to naho (St, 7. 4. 2010 - 20:04)

Celé je to nahovno a nic jsem neprihlásil proč asi ?

Zmocněnci by měli dostat svou odměnu Dostane velký kulový a hovno tak jako já a ostatní klienti ani jsem se nepřihlásil celé je to od začatku nahovno Proč nepočkala policie aš lidem skončí cekací doba na zprostředkování půjcky navíc někteří spokojení klienti doatali zprostředkování tak jako spokojený klient Edbusy pan XAVER v ZVĚŘINEC - L. Xaver V . Odkaz http://net.boomtv.cz/home/videa/viewvideo/1516/zvinec/zvinec-l-xaver-vesely

... (St, 7. 4. 2010 - 13:04)

Lili smrdí pičaynžynýre tysi tu dyskuzy správně ukončil,celý edbusy je na ....!

Reklama

Přidat komentář