Reklama

Edbusy

Vieš aký si múd (Čt, 15. 4. 2010 - 21:04)

14:27,14:28
Dokázal si v počítači prečítať nejaké údaje.
Ale pozri sa na seba ,aký si chudák,že to opakuješ ako papagáj a škodoradostný.
Kto je väčší chudák ??????
Máš to marný .Nebude zo psa slanina, ani z chudáka múdry.

Je to tam samej (Čt, 15. 4. 2010 - 14:04)

https://isir.justice.cz/isir/common/index.do

Zde je seznam s (Čt, 15. 4. 2010 - 14:04)

- Zde je seznam vsech Edbusáků

https://isir.justice.cz/isir/common/index.do

Zde je seznam vsech Edbusáků jejich osobních udajů vč bydlište a soupisu majetku
sámoška pro zloděje

Jajajajajaj (Čt, 15. 4. 2010 - 14:04)

sme poškodený zásahom polície,týmto bolo znemožnené pokračovať v projekte a tým splnenie zmluvných dohôd.Príklad:pečiete koláč,ja v čase pečenia koláč vyberiem a schovám,ako potom môžme povedať či je koláč upečený a chutný alebo nie.Toľko k Vášmu článku.Žehnám Vám.

Ján (St, 14. 4. 2010 - 13:04)

Ja som veľmi rád že ste to správne pochopil i keď vôbec neviem kto je p.Vojtachovská,no vo Vašom článku som jednu pravdu našiel:my totiž nie sme poškodený od M.a L.Paradoxom ale je,citujem:na obžalovaných bola podaná štátnym zástupcom.....obžaloba pre skutky,ktorými sa mali dopustiť 2 trestných činov....z podanej obžaloby vyplýva,že vo veci je viac ako 12-tisíc poškodených,ktorý sa nevzdali svojich procesných práv vrátane práva uplatniť nárok na náhradu škody.Aj dieťaťu je jasné,že trestné konanie je voči obžalovaním M.a L.a my sme označený ako poškodený .Ja osobne počkám na právoplatný rozsudok a až potom budem konať,pretože platí :nekrič hop kým si nepreskočil.Píšete nie sme poškodený od chlapcov ale danou situáciou,čo je to ?Môj názor,sme poškodený zásahom polície,týmto bolo znemožnené pokračovať v projekte a tým splnenie zmluvných dohôd.Príklad:pečiete koláč,ja v čase pečenia koláč vyberiem a schovám,ako potom môžme povedať či je koláč upečený a chutný alebo nie.Toľko k Vášmu článku.Žehnám Vám.

Dik (St, 14. 4. 2010 - 11:04)

Dobrej typ pro moja dežo

Zde je seznam v (St, 14. 4. 2010 - 11:04)

https://isir.justice.cz/isir/common/index.do

Zde je seznam vsech Edbusáků jejich osobních udajů vč bydlište a soupisu majetku
sámoška pro zloděje

pre edbusák (St, 14. 4. 2010 - 09:04)

..aká otázka, taká odpoveď..

edbusák (St, 14. 4. 2010 - 09:04)

Teda řeknu vám,číst tahle moudra a ještě ve slovenštině,to je už skoro moc.Jsem tady pouze občas,protože ebs stejně skončilo a všechny soudy a zmocněnci je jenom divadýlko.Zmíněná diskuze z toho ale dělá ještě větší prohru.

ˇPomôžte Zemi./ (St, 14. 4. 2010 - 08:04)

,,,Andelé....bez hraníc -vzkaz od Uriela

Zemská kôra je preťažená v dôsledku čoho sa láme a vznikajú v nej trhliny.
Je veľa dôvodov,ale nám ide o ten duchovný,lebo ak sa dá napraviť,vydrží to planéta do 5D.Povedzme to tak, že v každom prípade ste za to zodpovední vy.Myslím ľudia ako celok.Svojim správaním,chovaním a nehovoriac o disharmóniách a tých veciach,ktoré na Gáiu tlačia. Je to obrovský tlak.Môžeme to nazvať ako preľudnenie,ale ani nie tak od vás, ako od negatívnych emócií.Lenže tie emócie su závislé od vás,sú na vás.
Pamätáš ,keď jedna žena poslala diskarnátov ,démonov a diablov do sveta,keď čistila Zem ?Je to obrovské množstvo!
A predstavte si ,keby to urobili viacerí z vás! Zemi by sa uľaviloa odťažila by sa.Veľa ľudí má na sebe toľko entít,že dovidenia.Gáija sa stále drží kôli vám.Len čaká a čaká,že sa konečne dočká pomoci od tých,ktorých tak miluje.Ste jej deti o ktoré sa tak stará.Drží sa iba kôli vám,prosím vás pomôžte jej.
Môžete si predstaviť,že sa entity presvetľujú.Môžete poslať lásku a energiu Gáii,aby cítila,že vám na nej záleží.Postarajte sa o ňu prosím.Teraz nejde o jednotlivcov,pri tom musíte držať spolu.Spolu ste silnejší.Lebo ak Zem neprežije,my skončíme rovnako.Všetci spievajte pre Zem.Láska vylieči choré miesta - pošlite jej lásku a svetlo.......

Pre štatistiku (St, 14. 4. 2010 - 06:04)

"či něco novějšího"
Novšie.
" - bez duševní či fyzické - " Tú mám držím krok s dobou!!

Oj, lili,lili, (St, 14. 4. 2010 - 04:04)

Ty si nám bola pridelená ako - operka - ? A kým, ak smiem vedieť? Platený ste tým, že čím viac invalidov vytvoríte, máte tučnejšiu výplatu? No, ale to je oveľa podvodnejší, hlavne nečestný systém, ako tie čo si vymenovala. Invalidom brať peniaze.

lili sa znova v (Út, 13. 4. 2010 - 23:04)

Človek môže byť mimoriadne inteligentný a pritom neni múdry.Múdrosť je to, ako človek využíva vedomosti.Ukazovateľom múdrosti je, keď človek ctí účel všetkých vecí a robí to,čo je k Najvyššiemu dobru všetkého živého.
Nauč sa poznať rozdiel medzi tým ,čo ti hovorí hlava a čo hovorí srdce.Slová hlavy sú produkt spoločnosti,slová srdca sú z Večnosti.
Pozorovanie bez posudzovania sa niekedy hovorí "bezpodmienečná láska".
Všetky duše dostali dar slobodnej vôle,dar voľby.
Môžeme ituitívne vycítiť,že to pre našu cestu neni dobré.Plníme tak požiadavku milovať všetkých ľudí.
Keď niečo posudzuješ musíš aj odpúšťať.
V čom spočíva slobodná vôľa?
Kto má právo nám hovoriť do všetkého ?
Kto chce nami manipulovať ?
To,čo nás skutočne brzdí je náš "strach".
Máme sa chovať ako slepé ovce ?
Všetci ľudia majú právo,aby sa s nimi jednalo s úctou a dôstojne.
Pomáhať je protiklad toho ,starať sa len o seba kôli sláve,alebo ekonomickému prospechu.

Keď dozrivaš a získavaš znalosť o tom ,čo je to byť človekom,je tvojou úlohou zvládnuť svoje emócie.

lili, (Út, 13. 4. 2010 - 20:04)

Ty si fakt chúďa...

lili (Út, 13. 4. 2010 - 16:04)

Dva roky tady děláme výklad nefunkčního podvodného systému, a to pracujeme stále s aktuálními fakty. A ty jsi nyní na straně OS nebo e-klubu? Ale před dvěma lety na straně doktora,že? Jojo, kde jsou ty časy, co se krásně poslouchali ty lži o rychlém a snadném zbohatnutí, bez duševní či fyzické námahy. V kterém funkčním systému jedeš dnes? APL, Company management, Diamanty či něco novějšího?

výklad pre lili (Út, 13. 4. 2010 - 16:04)

Nereagujem na dopis, práve pre takých, ako si Ty!! Ty nerozumieš??
Projekt je funkčný, to je jasné,
a čo Ty?
2 roky, len kecáš a kecáš....ani nevieš o čom ,ale hlavne že kecáš...a donášaš - s t a t i s t i k y!!! kde sa čo šuchlo...behom tam

lili - výklad (Út, 13. 4. 2010 - 16:04)

...edbusák je díky edb ještě ve větších sračkách než byl. Ale to už lili říkala před víc jak dvěma lety. Teď už můžeme jen pogratulovat ke skvělé investici /nenávratné/...jj

Čo ale keď, (Út, 13. 4. 2010 - 12:04)

Nech sa takto urobí výklad aj k tomu, lebo ja napríklad na tento dopis nereagujem.

„Zajištění práv (Út, 13. 4. 2010 - 11:04)

1000 klientů se neprihlásí nemají na soudní polatky Nové insolvenční zákon zásadním způsobem mění právní prostředí, v němž se řeší situace dlužníka, který se ocitnul v úpadku. Dle tohoto jim soud omezil prijem na životni minimum a nemají na polatky„Zajištění práv poškozeného“ v kauze Edbusy, a.s. pro různé zmocněnece ((((((§§!!!!

Pan Xaver Vesel (Út, 13. 4. 2010 - 10:04)

http://net.boomtv.cz/home/videa/viewvideo/1516/zvinec/zvinec-l-xaver-vesely

Pan Xaver Veselý spokojený klien Edbusy- ,,,Edbusy vyřesila moje finační problémy .....nalákal 1000 klientů do Edbusy tím že Prohlásil,,Edbusy vyřesila moje finační problémy!" jemu Edbusy zprostředkovala fin službu k uplně spokojenosti.

Reklama

Přidat komentář