Reklama

Edbusy

Možná mu lili c (Čt, 29. 4. 2010 - 07:04)

Preto je Xaver nemocný.

Možná mu lili c (Čt, 29. 4. 2010 - 07:04)

Preto je Xaver nemocný.

Cerný Svedomí (St, 28. 4. 2010 - 15:04)

je nešťastný a nemocný...Xaver

je nešťastný a nemocný chlap bez budoucnosti.Jestli mu závidíš nějaký peníze od Žouželky,tak seš ubohej.Jestli jseš z Brna a znáš Xavera dnešních dnů,tak mu není co závidět.

Dávám EURU TAK (St, 28. 4. 2010 - 10:04)

Dávám EURU TAK ROK nanevýše DVA - KDE UDELALI SOUDRUZI Z EU CHYBU - film Pelíšky a Klaus

Eurozóna už zkrachovala, domnívá se Klaus

Podle prezidenta Václava Klause projekt eurozóny, tedy společenství zemí, v nichž se platí eurem, neuspěl. Prohlásil to ve čtvrtek v týdeníku Ekonom.

Klaus: krizi v Řecku způsobilo euro

Krizi v Řecku nezpůsobila jeho hospodářská politika, ale euro. V rozhovoru pro středeční vydání německého deníku Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) to tvrdí prezident Václav Klaus

Xaver (St, 28. 4. 2010 - 09:04)

je nešťastný a nemocný chlap bez budoucnosti.Jestli mu závidíš nějaký peníze od Žouželky,tak seš ubohej.Jestli jseš z Brna a znáš Xavera dnešních dnů,tak mu není co závidět.

L. Xaver Veselý (Út, 27. 4. 2010 - 22:04)

Spokojený klient Edbusy Xaver -

Pan Xaver se v pořadu Zverinec - Petra Zveriny - Edbusy vyřešila moje finačníproblémy ....... jen se vysmívá ostatním klientům co dostali velký kulový !!!!!!!ZVĚŘINEC - L. Xaver Veselý

edbusák (Út, 27. 4. 2010 - 18:04)

I mi vyřešily finanční problémy edbusy, můžu se jít leda pást.

Spokojený klien (Út, 27. 4. 2010 - 16:04)

Pan Xaver se v pořadu Zverinec - Petra Zveriny - Edbusy vyřešila moje finačníproblémy ....... jen se vysmívá ostatním klientům co dostali velký kulový !!!!!!!ZVĚŘINEC - L. Xaver Veselý

Nechcete (Út, 27. 4. 2010 - 09:04)

si dát tak týden pokoj od těchto psaných keců beze smyslu a podívat se ven,jak krásně kvetou stromy?To jste fakt takový závisláci na klávesnici?

lili = čachtick (Út, 27. 4. 2010 - 06:04)

Od rána do večera má silnú potrebu cicať a kúpať sa v krvi druhých.

Zverinec - ved (Út, 27. 4. 2010 - 04:04)

Pan Xaver, Vám musel riadne vytrieť kocúra, keď Vám tak leží v žalúdku a nie a nie to stroviť.Závisť zožiera, je zlá vlastnosť, ......

lili Ty by si s (Po, 26. 4. 2010 - 23:04)

Na reklamu na smrť.

lili (Po, 26. 4. 2010 - 21:04)

...s padákem by to šlo, ale edbusáci skákali bez padáků, což byla vlastně sebevražda...

vidíte Xaver to (Po, 26. 4. 2010 - 21:04)

Ostatným ste to znemožnili.

Spoľahlivosť padákov sa nedokázala tým,že ich ľudia nosili na chrbte.
Ich bezpečnosť sa preukázala,až keď sa niekto odvážil skočiť.

Jeho slova (Po, 26. 4. 2010 - 09:04)

Pan Xaver se v pořadu Zverinec - Petra Zveriny - Edbusy vyřešila moje finačníproblémy ....... jen se vysmívá ostatním klientům co dostali velký kulový !!!!!!!ZVĚŘINEC - L. Xaver Veselý

Nás co jme dost (Po, 26. 4. 2010 - 09:04)

spokojený klient Edbusy" je v pohodě a ostatní v prdeli

,,spokojený klient Edbusy" je v pohodě a ostaní musí solit-ZVĚŘINEC - L. Xaver Veselý

Zatímco si Xaver.Vesely jako spokojeny klient Edbusz Užívá peníze jsou ostaní klienti vyšetřováni policií taháni po soudech a musí solit další peníze za zastupitele u soudu .
Pan Xaver se v pořadu Zverinec - Petra Zveriny - Edbusy vyřešila moje finačníproblémy ....... jen vzsmívá ostatním klientům co dostali velký kulový !!!!!!!ZVĚŘINEC - L. Xaver Veselý
http://net.boomtv.cz/home/videa/viewvideo/1516/zvinec/zvinec-l-xaver-vesely

Jana (Ne, 25. 4. 2010 - 19:04)

Dnes odpoledne vysílala televize pohádku Boháč a chudák. Bylo to přesně o edbusy. Dal zlaťák do kádě a slíbili, že ti vrátí tři. Jak to udělají však odmítli vysvělit.

edbusak (Ne, 25. 4. 2010 - 19:04)

www.prvnizpravy.cz | www.klinikazdravi.cz | www.best4man.cz | www.sanep.cz | www.epravo.cz

Pozítří
16/6 °C

Zítra
17/6 °C

Dnes
/7 °C

neděle 25.4.2010 18:59:12 | Svátek: Marek
Zaregistrujte se | Kontakty | RSS | Rozšířené vyhledávání
KOMENTÁŘ: Irena Ryšánková
Betlém, laudánum a pivo za dvě koruny Více
KOMENTÁŘ: Andrea Cerqueirová
O uhlí, nevyřčených větách a zneužitých hornících Více
KOMENTÁŘ: Ondřej Liška
Máte problémy, pane Paroubku Více
Titulní strana

Stalo se

Domácí

Vláda a parlament

Byznys

Zahraničí

Evropská unie

Regiony

Legislativa

Zaměstnání

Video

* Titulní strana
* Stalo se
* Domácí
* Vláda a parlament
* Byznys
* Zahraničí
* Evropská unie
* Regiony
* Legislativa
* Zaměstnání
* Video

Domácí

Velikost textu:
Solis: Nový světový řád? Připravuje se už dlouho
> Rozhovor se zahraničním expertem Demokratické strany zelených Danielem Solisem nejen o plánech strany Olgy Zubové, ale i o novém světovém řádu a globálních elitách.
25. dubna 2010 - 13:55
Vaše strana jako jediná z parlamentních nebude znovu kandidovat. Proč to?
Poslankyně Olga Zubová, jejímž jsem asistentem, byla donedávna kandidátem sociální demokracie na pátém, tedy volitelném místě. De facto platilo, že bude poslankyní za Demokratickou stranu zelených (DSZ) i v dalším volebním období. Což se nyní nestane, protože byla jaksi vyhandlována za účast ministra vnitra Martina Peciny, padla tomuto koňskému handlu za oběť. Kvůli tomu naše strana nebude kandidovat, protože jsme naši strategii dlouhou dobu stavěli kolem Olgy Zubové, která je naší nejvýznamnější členkou a předsedkyní strany. Proto jsme nestavěli kandidátky a v momentě, kdy jsme se to dozvěděli, už bylo pozdě. Ale to bylo riziko podnikání.

Co říkáte na osobu pana Peciny, který Olgu Zubovou nahradí?
Nepochopil jsem přesně význam té rošády. My jsme o té výměně se sociální demokracií komunikovali, pro všechny to bylo komplikované, nepříjemná záležitost, nebylo to lehké ani pro ně. Dlouhodobě to rošáda možná mohla mít smysl. Já ale o tom smyslu začínám pochybovat, když se z tisku dozvídám, že Pecina chce v případě volebního úspěchu na ministerstvo vnitra zatáhnout nějaké odborníky s cizí státní příslušností, z USA, nějaké vysloužilé ředitele FBI. To se mi zdá jako šílená myšlenka, která je pravděpodobně neproveditelná. Nevím, kdo za tou myšlenkou je, ale rozhodně to nemůže být příčetný člověk. Stačí si zavolat ředitele Národního bezpečnostního úřadu a zeptat se ho, jak se na to dívá a odkdy je možné, aby na takové vysoké pozici pracovali lidé s cizí státní příslušností a ještě k tomu lidé ze zpravodajských služeb. To se mi nezdá a jsem tím zaskočen.

To vyškrtnutí z kandidátky jste si už s ČSSD vyříkali? A budou se vám za to nějak revanšovat nebo jste se rozešli ve zlém?
Nedá se říci, že revanšovat. Ani jsme se nerozešli ve zlém. Pouze jsme to považovali za nešťastné, protože Olga Zubová by byla rozhodně větším trumfem pro sociální demokracii a protože je to známá osobnost, šarmantní osobnost, má velice kladné lidské vlastnosti a je poslankyně, zná chod Poslanecké sněmovny. Má také mnoho přívrženců, takže by sociální demokracie získala mnoho hlasů, o které teď tímto krokem přišla. Ale ať si ponesou tyto konsekvence.

Co tedy plánujete dál?
Spolupráce se sociální demokracií na nějakých odborných úrovních pokračuje. Budeme také stavět kandidátky do komunálních voleb a do Senátu. Máme mnoho příznivců, mnoho lidí, kteří ztratili víru ve Stranu zelených Ondřeje Lišky a Martina Bursíka a obracejí se k nám.

Asi nemá smysl se vás ptát na to, co si o Straně zelených myslíte...
Ta strana už není stranou lidí, jakákoli demokracie tam už byla zrušena. Úzká skupina věrných opanovala placené posty, dostali telefony jen proto, aby dělali takovou tu práci pořádkových jednotek strany - zakládání základních organizací, šikanování spolustraníků, kteří se nechtěli podrobit režimu, vyhrabávání nějakých špinavých informací. Prostě špína a hnus, totální předlistopadový stav, normalizace.

Máte s tím nějaké osobní zkušenosti?
Co jsem já tam zažil, to bylo příšerné. A to jsem byl jen kritikem, ne někým, kdo byl konkurentem. Nikam jsem pořádně nekandidoval. Pak jsem odešel, protože jsem dělal Olze Zubové asistenta, poté, co Martin Bursík nechal Olgu vyhodit, což byl tedy od něj nerozvážný počin. Je vidět, že ten člověk si nevidí ani na špičku nosu, protože v důsledku toho vláda skutečně padla, když se počet koaličních poslanců snížil. Neustále slýchám obviňování, že Olga Zubová položila vládu... Je to nesmysl. Martin Bursík položil vládu. Mirek Topolánek položil vládu. Tito lidé za to mohou.

Díky Olze Zubové bych naopak řekl, že se tady setkali Medveděv s Obamou, protože Olga Zubová a Věra Jakubková tehdy jako dvě poslankyně, které byly proti radaru, napsaly americkému prezidentovi dopis, ve kterém projevily nesouhlas většiny českých občanů se záměrem tady postavit radar. A vyzvaly naopak Obamu k tomu, aby řešil tuto věc nějakým jiným způsobem, dialogem. Ten dopis Obama skutečně obdržel. A to, že se tato událost odehrála v Praze, je korunovace úsilí nepodpořit radar. Vydatně nám v tom pomohla i iniciativa Ne základnám. Je to výsledek toho, že Česká republika se nestane tím jablkem sváru mezi Ruskou federací a USA. Ostatně jednou z podmínek USA pro stavbu radaru byl souhlas, akceptace obyvatelstva. Ty podmínky nebyly dodrženy, protože lidé tady radar nechtějí.

Ale žijeme v parlamentní demokracii, kde má hlavní slovo parlament a k hlasování nakonec nedošlo, protože bylo odloženo.
Ano, nedošlo k němu. Ale to je spíše jakési diplomatické řešení - odložit něco na neurčito. Od té doby z toho sešlo, dnes po tom neštěkne pes. Ten požadavek Spojených států byl zrušen.

- ELITY, KTERÉ OPOVRHUJÍ NORMÁLNÍM ČLOVĚKEM

Vy jste ale nejen asistent paní Zubové, ale i zahraniční expert DSZ. A člověk s velice neotřelými názory, v české politice nevídannými. Například politici, kteří se odvážili kritizovat prasečí chřipku, by se dali spočítat na prstech jedné ruky. Ale málokdo zašel ve svých vyjádřeních tak daleko jako vy. Vy jste řekl natvrdo, co se jen šušká - že nemoc je vyvolána uměle, aby skrze následně podávanou vakcínu mohly jisté elity redukovat počet lidí na zemi. Jaké elity a proč by to dělaly?
Já jsem politik spíše shodou okolností, než z vlastní vůle. Jsem spíše analytik, dříve jsem dělal v různých odborných seskupeních, které se zabývaly zahraničně politickými tématy, takže mám jistý vědomostní náskok oproti těm kariérním politikům. Dospěl jsem k těmto závěrům na základě studia zdrojů, které osobně považuji za věrohodné. Prvním člověkem, který toto verbalizoval, byl Dr. Leonard Horowitz, druhým byl bývalý zpravodajec z USA Wayne Madsen. To jsou pro mne důvěryhodné zdroje. Někdy loni v červenci jsem o tom začal publikovat, protože jsem považoval za povážlivé, že něco takového celkem snadno může být dopuštěno a beztrestně prochází. Považuji to také za selhání tajných služeb České republiky, což ale není vůbec překvapující, tady tajné služby podle mého názoru pracují na zakázku politickou, je to i v popisu jejich práce, nemohou vyvíjet samovolně nějakou činnost. Myslím, že k tomu pochybení došlo jen proto, že to bylo zakryto nějakým jménem, jako je Světová zdravotnická organizace (WHO). Co to je? Nějaký nadnárodní orgán? No a? Znamená to, že to je bůh? Není. Že je vševědoucí? Nechybující? Není.

Myslíte, že to je právě WHO samotná nebo lidé v pozadí, kteří ji využívají k tomu, aby skrze ni tuto agendu prasečí chřipky a očkování prosazovali?
Podle mne je WHO nikoli tím motorem, ale pouze vykonavatelem. To je ten instrument, který byl buď za tím účelem vytvořen, aby jednoho dne byl schopen plnit vůli někoho v pozadí a nebo byl přetvořen v případě potřeby.

Ale zpátky k otázce...
Koho je to nástrojem? Nástrojem lidí, kteří si možná myslí, že mají nárok rozhodovat, co a jak na této zemi bude.
Co je to za elity? Zbrojní, tabáková a farmaceutická lobby. Jsou to neofašistické - ve smyslu neokorporativismu - nadnárodní spolky. Lidé, kteří manipulují genetické organismy, kteří píchají vakcíny, které obsahují těžké kovy, rtuť nebo toxické elementy, jako je hliník nebo karcinogenní látky malým miminům. Podle mne to jsou ďábelští lidé, lidé, kterým nezáleží na lidském životě.
Že tito lidé přicházejí s plánem omezovat populaci, mne nepřekvapuje. Já to vidím naprosto v logice věci. Někdo, kdo je schopen píchat rtuť do lidí, je schopen dávat jedy do jejich jídla - například aspartam. Nikdo se nepozastavuje nad tím, že to je neurotoxin, a je téměř ve všech žvýkačkách, bonbonech. Aspartam, který vyrábí firma patřící někdejšímu ministru obrany USA Donaldu Rumsfeldovi.
Podívejte se, komu ty firmy patří a co dělají, k čemu to vede, jaké jsou důsledky. To je jednoznačné, že to nemůže být dobře míněná záležitost. Je to vrchol cynismu a stojí za tím osoby, kterým vůbec nezáleží na lidech a na jejich blahu a jejich životech. Jsou to naopak lidé, kteří opovrhují normálním člověkem, lidským životem. Jsou to vyvrhelové, ale bohužel jsou stavění do pozic, že to jsou elity, obdivuhodné elity, které jsou nám dávány za vzor.

Myslíte si, že pokud je konečný cíl těchto elit redukce populace, že ona redukce je míněna rasově či podle nějakých civilizačních okruhů, nebo by měla být plošná?
Podle mých informací je to rozhodně rasově motivováno. Spousta lidí, kteří se věnují této tématice, jsou absolventy Rhodese (získali tzv. Rhodes stipendium, podle Cecila Rhodese, britského koloniálního podnikatele a politika /1853-1902/; pozn. red.). V zadání toho stipendia je něco takového, jako že má podporovat vzestup bílé rasy. Bill Clinton, James R. Woolsey (bývalý

to máš pravdu l (Ne, 25. 4. 2010 - 18:04)

V bankách už došli a teraz kradnú kde sa dá.

lili (Ne, 25. 4. 2010 - 09:04)

Já bych to staré české přísloví poopravila - tak dlouho se chodí pro milióniky, až dojdou...

Reklama

Přidat komentář