Reklama

Edbusy

agent 707 (St, 5. 5. 2010 - 07:05)

Nabízím vám peníze z vašich nákupů. A navíc možnost výdělku. Bez vstupních poplatků.
[email protected]
734 390 383

Edbusy (Út, 4. 5. 2010 - 16:05)

Edbusy je společenství vysoce inteligentních lidí, kteří mají mnohem lepší rozumové schopnosti než ostatní lidé. Lidé sdružení v Edbusy tvoří vyšší stupeň inteligence a mají mnohem lepšín rozpoznávací schopnosti a umí předvídat i daleko do budoucnosti. Takže nám se klidně můžete posmívat jak chcete, jste pro nás jen ubozí červi v hlíně, kteří nevidí dále než jen za nejbližší hroudu. Za námi stojí celý vesmír a kosmické síly. Edbusy nic na světě nemůže porazit.

Moderní defenes (Út, 4. 5. 2010 - 15:05)

Moderní defenestrace zcela v rámci platných zákonů.

Hele vole volte (Út, 4. 5. 2010 - 15:05)

OBČANÉ, VE DNECH 28. A 29. KVĚTNA 2010 SE KONAJÍ VOLBY DO POSLANECKÉ
SNĚMOVNY PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY.

OBČANÉ, DOSTAVTE SE K VOLBÁM, VYBERTE STRANU SVÉMU SRDCI NEJBLIŽŠÍ A
ZAKROUŽKUJTE na volebním lístku ty POSLEDNÍ 4 KANDIDÁTY (ZÁKONEM DANÉ
MAXIMUM)STRANY, KTEROU JSTE SI VYBRALI.

Toto jsou obyčejní lidé jako my. Nezkažení korupcí moci.
Volební zákon praví, že každý kandidát, kterého zakroužkuje nejméně 5%
voličů, postupuje ze spodního místa skokem na přední místo v
krajské kandidátce a získává mandát v poslanecké sněmovně.Čím více
obyčejných občanů dostaneme tímto systémem do sněmovny, tím více
politických štamgastů vytlačíme z předních míst kandidátek a v důsledku tedy i z jejich vysezených parlamentních křesel.

A to není vše!
Volební dny jsou dva. Radíme tedy voličům, kteří půjdou
volit v pátek, ať zakroužkují poslední čtyři kandidáty.
Voliči, kteří půjdou volit v sobotu, zakroužkují pátého, šestého, sedmého
a osmého kandidáta od konce.
Tím vznikne možnost vyřadit až osm předních politiků z jakékoliv strany!
Moderní defenestrace zcela v rámci platných zákonů.
Doporučuji totální nulovou toleranci : Zásadně nevolit nikoho, kdo poslancem byl, nebo zastával vrcholovou funkci ve státě !

Možná tebe zach (Út, 4. 5. 2010 - 08:05)

EDBUSÁCI sú takí silní,a vedia viac o svete okolo.Vieme,že všetko zlé je na niečo dobré.
V podvedomí ľudí vždy zostane poznanie aj o iných systémoch ekonomiky,ktoré neničia okolie.
Ľudia vás nenechajú,ich ovládať.Prišla doba poznania.
EDBUSY pracuje na poznaní lásky k sebe a okoliu.My tú lásku máme. Vy sa ju máte naučiť od nás.

Zachránit nás m (Po, 3. 5. 2010 - 17:05)

"Ať už vyhraje v našich červnových volbách kdokoli, naše ekonomika je v pr... Stejně jako řecká, portugalská nebo česká. Zachránit nás mohou jen ofouni

Dostanem hovno (Po, 3. 5. 2010 - 17:05)

Peníze z edbusy jsou v prd.20 000 klientú Edbusy každý tam má v prům 50 000 to co zabavila policie 20o milionů likvidátor prednostne roz dělí bankám a statu za pohledávky a daně zbytek budou výlohy za soudní pojednávání a nao omšny pro zastupitele klientů a smitec pro klienty zbude velký kulový hhahahahahaah

hihihihiiih (Po, 3. 5. 2010 - 17:05)

Slovensko si musí půjčit na pomoc Řecku, lidem se to nelíbí

Vzkazy z Vesmír (Po, 3. 5. 2010 - 15:05)

Poslouchej Vy na slovensku nemáte web kde bys mohl plácat ty svoje blbosti?
Tohle je thred Edbusy.

Radím vám (Po, 3. 5. 2010 - 08:05)

aby ste akýkoľvek výsledok vnímali ako úspech,dokonca aj keď s ním nie ste spokojní.Určite Vám aj tak umožní naučiť sa čosi nové ,užitočné ,pozitívne.Podľa mňa,sú všetky naše skutky v podstate správne a akýkoľvek výsledok,je len ďalšou etapou na ceste k realizácii našich v jadre pozitývnych zámerov.

Láska a mier ,ktoré udržujete ,umožnia Zdrojovému Poľu znova zharmonizovať vonkajšie prostredie prostredníctvom

samotnej vašej fyzickej bytosti. Neberte si nič osobne.

O chorobe:choroba je vonkajší prejav ničivých pocitov,ako je zlosť,nenávisť,krivda,atď.Každý z nich má určitú pozitívnu funkciu,slúži na osobný rast.
Ľudia,ktorí majú sklony kritizovať,majú často bolesti kĺbov a hrdla,je známa vec.Reumatizmus je choroba ľudí,ktorí sa neustále na niečo sťažujú a sú nespokojní,kritizujú seba aj iných.Sú nekompromisní a iné názory neprijímajú.Pocit vlastnej dôležitosti sa u nich nafúkol do neuveritelných rozmerov.

...Vzkazy z Vesmíru.

prorok Izaiáš 1 (Ne, 2. 5. 2010 - 08:05)

....Beda ti ničiteľ,sám však neničený
a lupič,sám však neolúpený
Až skončíš ničenie,zničia ťa
až dovršiš lúpenie,olúpia ťa.

Kto kráča v pravde a hovorí priamo,
a odmieta prehnaný zisk
a potriasa rukami,aby sa nedotkol
úplatku,
ten bude bývať na výsostiach,
dostane chleba a voda sa mu neminie
/bude mať všetkého nadostač/
............

Seru na to a na (So, 1. 5. 2010 - 13:05)

Vážení přátelé.

Ve čtvrtek 8.4.2010 jsem opět navštívil Krajský soud a projednával otázky spojené s kauzou EBS. I přes moje mnohá varování musím konstatovat, že bývalí klienti EBS jsou nepoučitelní a ani jakákoliv rozumná varování a argumenty je nepřinutí začít přemýšlet nad svými kroky. Jen pro vysvětlenou nad častým dotazem. Soud stanovil maximální počet zmocněnců na 6. Nejmenoval však nikoho jmenovitě. Klienti si sami zvolí koho si vyberou a soud následně určí, kdo bude těch vybraných 6, anebo také méně. Jediný kdo se na tuto skutečnost připravil je OS a také včas avizovalo a dalo kompletní instrukce co mají klienti dělat, včetně všech potřebných dokumentů. Ostatní a dovolím si tvrdit nepřipravení spekulanti, kteří vycítili příležitost jak rychle od lidí získat další peníze, se vzbudili až ve chvíli, kdy se vše objevilo na stránkách OS.

To, že někteří si za zmocněnce zvolí vlastního rodinného příslušníka a pošlou to soudu, mně již ani úsměv na tváři nevyloudí. Že se zmocněnci množí jako houby po dešti mně rovněž nezaráží. Pach peněz z relativně lehkého zisku je pro jisté jedince nepřekonatelný.

Nejvíce mne však překvapuje to, že se lidé svěřují zmocněncům - absolutním laikům, bez jakéhokoliv právního vzdělání. Jsem opravdu velmi zvědav, jak budou tito zmocněnci reagovat , v případě, že by byli vybráni, při jednání na konkrétní otázky předsedy senátu a státního zástupce a jak budou uplatňovat v praxi, dle právních předpisů, nároky svých klientů. Možná se i pobavíme nad jejich úžasnými výroky. Jak a za co Vám budou tito lidé účtovat odměnu za vykonanou neodbornou práci je rovněž záhadou? Dovolte mi jednu metaforu k Vašemu vlastnímu rozhodnutí a úvaze. „Svěřili by jste se Vy sami, nebo svoje dítě učiteli plavání, který má aquafobii (panický strach z vody) a tím pádem sám neumí plavat, ani se potápět?!“ Odpovězte si sami.

Další a podstatnou záležitostí je to, že se lidé přihlásí zmocněnci s právním vzděláním, který jim, jinak si to nedovedu vysvětlit, než zcela neprofesionálně a záměrně, nabídne jen velmi omezenou formu své prezentace zmocněnce a to ve formě buď jen plné moci, nebo ještě nějaké varianty oznámení o zvolení zmocněnce, nebo vyčíslení nároku poškozeného. Tito zmocněnci Vás však nikdy neseznámili s definitivní částkou za zastupování. Pouze Vám oznámí, že Vás budou zastupovat např. za 150 Kč, 300 Kč, nebo podobně nesmyslnou částku.
- Protože se OS na tuto záležitost pečlivě připravovalo od doby kdy byli majitelé obžalováni, provedli jsme si velmi podrobnou kalkulaci, jaké nejnižší možné náklady jsou s takovým zastupováním spojené a to ještě ve variantě různého počtu zastoupených tak, aby to byl maximálně minimalizovaný jednorázový poplatek (1 000 Kč + DPH = 1 200 Kč) pro každého klienta, který si zvolí cestu OS zveřejněnou na stránkách OS. Dovolím si tvrdit, že tito klienti si zvolili cestu jistoty, za předem známou cenu a nespadnou do pasti, která je na ně takto nastražená. Anebo jste tak bohatí, že si můžete kupovat špatné a levné věci?
- Jen se zamyslete, kolik jen bude stát poštovné, telefony, mzda výkonných pracovníků, cestovné, diety a to ještě není počítána odměna – palmáre zmocněnce. Jestliže Vás někdo přesvědčuje, že toto vše zvládne za 150 nebo 300 Kč za jednoho klienta, je buď filantrop, který rozdíl doplatí, amatér bez znalostí nákladů na řešení dané problematiky, spekulant, anebo podvodník.
- Ti, kteří dle vlastního názoru ušetřili na „zlatokopech“ z OS jsou s největší pravděpodobností postaveni před následující problém. Nemáte v ruce nic, co svědčí prokazatelně ve Váš prospěch, že např. částka 150, nebo 300 Kč je jednorázovým poplatkem za celou dobu zastupování!!! Sice jste ušetřili na členských poplatcích do OS a nemalou částku za zmocněnce od OS, ale pak se následně nedivte, že Vás celé zastupování bude stát nohem více. Za každé stání dostanete fakturu za jednotlivé úkony zmocněnce a ta může obnášet i několik tisíc Kč, spíše dle drzosti, než za práci zmocněnce, což se dá charakterizovat minimálně jako cynismus. Bohužel, podvod jim nedokážete. Chytře vymyšleno, aby z Vás dostali další peníze. A o tom, jak budete dostávat peníze zpět, pokud nebudou např. soudem vybraní. jsem Vám již psal. Rovněž tak jsem Vám i napsal, z jakého důvodu nejsem zmocněncem já sám.

Jak patrno z vysvětlení podaného výše, rozhořel se otevřený boj o klienty a hlavně o peníze. Je jen na Vás, jak se zachováte a naložíte s těmito informacemi. Za OS Vám mohu jen zopakovat, že naše práce je naprosto cílevědomě a zodpovědně vedena se snahou, aby klienti měli následně co nejmenší výdaje. Ti „zmocněnci“, kteří reagovali až po zveřejnění našich informaci se chytili pouze příležitosti a možnosti jak z lidí dále tahat peníze. Jsem přesvědčen, že i soud dokáže tyto snahy rozpoznat a vybere skutečně ty zmocněnce, kteří se nechopili jen příležitosti.

OS (So, 1. 5. 2010 - 12:05)

http://www.os-edbusy.cz/down/OS-Informace_z_%20KS_8.4.2010.doc

A ti (Pá, 30. 4. 2010 - 12:04)

naši "státotvorci",jestli se včas neprobudí,tak zaplatíme náš státní dluh Karlovarským krajem.Rusáci těch 1 300 000 000 000,-Kč zaplatí bez problému a budou mít,po čem touží už 200 let.

jakýpak (Pá, 30. 4. 2010 - 12:04)

Situace na trzích se v...sraní s Řeckem.Mají,co si nadrobili.Mladých důchodců jako hnoje,platy bezdůvodně vysoký,samá sradička a zábava.Ať prodají Turkům Kypr a mají dluh vyrovnaný a bude ve Středomoří klid.A Řekové dostanou na pamětnou,že se žít systémem"on to někdo zaplatí" nedá.A Španělé si dají bacha,aby nepřišli o Malorku.

Vzhlásí platebn (Čt, 29. 4. 2010 - 15:04)

Situace na trzích se v posledních dnech i přes stále konkrétnější dohody o historicky nejvyšší mezinárodní sanaci jedné země zhoršila natolik, že bez pomoci by Řecko zřejmě ve druhé polovině května muselo vyhlásit platební neschopnost.

Eurozóna už zkr (Čt, 29. 4. 2010 - 13:04)

Eurozóna už zkrachovala, domnívá se Klaus
ne dorayí ji sopka Erupce Eyjafjöllu pokračuje, seizmická aktivita v oblasti Katly
k jejímu výbuchu dojde se sedmdesátiprocentní pravděpodobností.pokud by začala být Katla aktivní, bude mnohem delší dobu a s mnohem větší vydatností její erupce dotována vodou a sopka bude produkovat více popela... Výbuchy u Katly bývají o několik řádů sil...nější,Pak už to nebude jen sranda pro bulvár to tepreve budoou opravkové škody na ekonomice Euro zony proti kterým je těch pár desíte miliard euro z predešlé erupce jen )))).

http://gnosis9.net/view.php?cisloclanku=2010040020

aja (Čt, 29. 4. 2010 - 12:04)

lili by mala napisat knihu, aby sa vyblaznila, tu sa jej to uz nejak nedari.
Jedine az po sudnom pojednavani edbusy ma mozno este sancu

běžte (Čt, 29. 4. 2010 - 09:04)

do hajzlu,závisláci.Vám asi stačí málo,abyste se honem chytli klávesnice a předváděli své IQ.

lili (Čt, 29. 4. 2010 - 07:04)

jj...přikládání pijavic a červů na nemocné místo na těle není zdraví škodlivé, ba právě naopak i moderní medicína, pokud nezabírají klasické metody léčení či medikamenty, volí tuto netradiční metodu léčení...jj
Dokonce u upírů a jejich obětí byla dokázana nesmrtelnost...

Navíc jsem spokojeného Xavera nikdy osobně nepotkala, natož abych byla tak blízko jeho kůže, a ani po tom netoužím, není totiž moje krevní skupina...jj

Reklama

Přidat komentář