Reklama

Edbusy

A TAK TO JE !! (Pá, 4. 6. 2010 - 09:06)

Pani doktorka.cz, liečte to tu. Veď Tým manipulátorom preskočilo. Napíšte im tu postup liečby. Budú škody v spoločnosti!!

EDBUSÁCI DRŽME SA POKOPE - SPOLU!!!

MUDr Neumanová (Čt, 3. 6. 2010 - 20:06)

Naštěstí jsem vratnou zálohu ze společnosti Edbusy dostala zpět,ale jak jsem se dozvěděla ,bylo hodně takových ,kteří jí nedostali.Hodně mi ublížilo čekání na úvěr a víra,že ho dostanu .Jak mohou zástuoci této firmy i teď tvrdit,že jsou obviňováni neprávem?

? (Čt, 3. 6. 2010 - 19:06)

EDBUSÁCI. ABSOLUTNĚ...A to jsem si myslel,že ti MUDr.Chocholoušek pomohl.

hahaha (Čt, 3. 6. 2010 - 13:06)

Ale až po prvním stání u soudu 12.7.2010.

#NÁZEV? (Čt, 3. 6. 2010 - 11:06)

Vyhon´si ho

OZ (Čt, 3. 6. 2010 - 09:06)

EDBUSÁCI. ABSOLUTNĚ IGNORUJTE COKOLI CO VÁM POŠLE NĚJAKÁ BANKA NEBO POLICIE ANEBO STÁT. TO NEJSOU NAŠI PARTNEŘI SE KTERÝMI MŮŽEME KOMUNIUKOVAT. VŮBEC SE S NIM I NEBAVME. MY MÁME CENTRÁLU EDBUSY A TO JE NÁŠ JEDINÝ PARTNER SE KTERÝM SE MŮŽEME BAVIT. IGNORUJME STÁTNÍ ORGÁNY, IGNORUJME BANKY, IGNORUJME POLICIII. NA NIC JIM NEODPOVÍDEJME, NEPLAŤME DANĚ A NEPLAŤME BANKÁM NIC. ZRUŠTE ÚČTY U BANK A HÁZEJME DO KOŠE COKOLIV CO NÁM POŠLE POLICIE. MUSÍME JÍM UKÁZAT ŽE NEPATŘÍ DO NAŠEHO SVĚTA. JEDINĚ TAK SI NÁS ZAČNOU VÁŽIT A BUDOU NÁS MUSET RESPEKTOVAT A POSLOUCHAT NA SLOVO. UKAŽME JÍM KDO JE TADY PÁNEM, JESTLI ONI NEBO EDBUSY!!!!
JEDINÉ NAŠE ZPRAVODAJSTVÍ JE NA OFOICIÁLNÍCH STRÁNKÁCH EDBUSY WWW.EDBUSY.CZ ´ŽÁDNÁ TELEVIZE, ŽÁDNÉ NOVINY, NIC JINÉHO NEŠTĚME A NEPOSLOUCHEJME. VŠICHNI OSTATNÍ JEN LŽOU. JEDINÉ PRAVDIVÉ ZPRÁVY DÁVÁ CENTRÁLA EDBUSY!!!! EDBUSÁCI, NEKUPUJTE NOVINY, NEDÍVEJTE SE NA TELEVIZI. TO NEJSOU PRAVDIVÉ A DŮVĚRYHODNÉ INFORMAČNÍ ZDROJE A PROTO JE MUSÍME ÚPLNĚ IGNOROVAT!!!! UKAŽME JÍM ŽE JIM NEVĚŘÍME A ŽE JE NEPOTŘEBUJEME!!!!

EDBUSY a.s. (Čt, 3. 6. 2010 - 09:06)

Odkoupíme Vaše pohledávky vůči Edbusy-tel.553653538.

lili (Čt, 3. 6. 2010 - 08:06)

...tak, tak...

#NÁZEV? (St, 2. 6. 2010 - 23:06)

- Prachy jsou v prde.

Ješte nezačal soud a stát i banky si od likvidátora nárokují 99 %

PRAVDA (St, 2. 6. 2010 - 23:06)

I bez dalších "větších investic" nám vyplatí hovno.

Lidi, nebuďte blbý, proč třeba platíte členské poplatky v klubu EDB, když s těma prachama je už stejně ámen, než se to vyřeší, padnou všechny na pokrytí daní a soudních nákladů. Já bych se na to už vykašlala, beru to jako varování a zkušenost do budoucna. Nechodit do ničeho, co vypadá až moc jednoduše >_-

Nasrat Velk (St, 2. 6. 2010 - 23:06)

Nasrat

Velký kulový z edbus

aja (St, 2. 6. 2010 - 15:06)

aj fa APL uz krachla...tak, tak...

lili (St, 2. 6. 2010 - 13:06)

...tak, tak...

I bez dalších & (St, 2. 6. 2010 - 10:06)

Lidi, nebuďte blbý, proč třeba platíte členské poplatky v klubu EDB, když s těma prachama je už stejně ámen, než se to vyřeší, padnou všechny na pokrytí daní a soudních nákladů. Já bych se na to už vykašlala, beru to jako varování a zkušenost do budoucna. Nechodit do ničeho, co vypadá až moc jednoduše >_-

Ľudia s víziami (St, 2. 6. 2010 - 07:06)

Sú spasiteľmi Sveta.
Nesmie sa na nich zabudnúť.

prevzaté

Nasrat (Út, 1. 6. 2010 - 09:06)

Velký kulový

ozdělují si to (Po, 31. 5. 2010 - 10:05)

Informace pro všechny klienty EDBUSY, a.s. v likvidaci.

Vážení přátelé, klienti, obchodní zástupci.

Do dnešního dne se Občanskému sdružení na ochranu klientů Edbusy, a.s. (dále OS), které vzniklo bezprostředně po zásahu policie iniciativou samotných klientů Edbusy (dále EBS), podařilo soustředit v našem seznamu, vekou část bývalých klientů. Tito klienti jsou pravidelně informováni prostřednictvím oficiálních stránek OS o dění v kauze EBS. Je však celá řada klientů, kteří o našich stránkách nemají ani tušení a jejich sponzoři je z nějakých, subjektivních, nebo objektivních důvodů neinformovali, nebo nemohli informovat. Až do dnešní doby jsme byli odkázáni pouze na sběr informací s daty klientů prostřednictvím internetu a telefonu, a ti, kteří jsou členy OS dále tuto informaci šířili. Bohužel i přes to, že jsme několikrát žádali majitele společnosti, než byla společnost předána likvidátorovi, aby nám poskytli, nikoli databázi klientů s citlivými daty, ale pouze seznam osob s jejich e-mail adresami a telefony, nebylo nám vyhověno.

Až teď, v době, kdy je ukončeno vyšetřování a připravuje se hlavní trestní řízení, jsme požádali soud, zda by nám nevyhověl a neposkytl k porovnání seznam klientů, které policie ČR vytvořila na základě vyšetřování a zabavených písemností. Krajský soud nám vyšel vstříc a poskytl nám seznam klientů (nikoliv databázi). Zda je však seznam úplný nebo neúplný, to nedokážeme posoudit. Není s čím jej porovnat. Nicméně jsme se rozhodli, že seznam OS doplníme a bez jakéhokoli výběru oslovíme všechny klienty, ať dostanou možnost se seznámit s aktuálními informacemi o vývoji v této složité kauze. Eventuálně nabídnout jisté možnosti, které mohou vést alespoň k částečnému vyrovnání vzniklých finančních ztrát, pokud možno bez dalších velkých investic. Klienti nabídky mohou využít a obrátit pro další informace na OS.

Adresa na web stránky OS: www.os-edbusy.cz

Adresa pro e-mail poštu: [email protected]

Kontaktní telefon na OS: +420 724 471 267

JUDr. Josef Zdráhal

předseda Občanského sdružení

V Uherském Brodě 7.5.2010

Okno pro rychlou odpověď
Plnohodnotná odpověď

Oddlužení s pro (Po, 31. 5. 2010 - 09:05)

Braňte se exekutorům dokud je ještě čas, nenechte si od nikoho vyhrožovat a brát majetek. Každý člověk se někdy ocitne v situaci, že neví jak dál, nemá peníze a vytlouká doslova klín klínem. My jsme organizace která pomáhá lidem v oddlužení, vše za Vás vyřídíme, Vy se nebudete muset o nic starat. Fungujeme jako takový prostředník mezi Vámi a Vašimi věřiteli, bez ohledu na to, kolik jich máte, nebo jak je Váš dluh vysoký. Bez poplatku předem, sami Vám zavoláme a nezávazně s Vámi probereme situaci. Rozhodnutí bude záležet pouze na Vás, jestli naši pomoc přijmete. A jelikož působíme na trhu i jako pracovní agentura, tak ani nezaměstnanost není překážkou. Nabízíme i malé půjčky a hypotéky.
Veškeré informace naleznete na mém webu – www.antirealpujcky.cz tam se vyplňuje nezávazná žádost.
Platí pro celou ČR, všude máme pokrytí!

Kdy bude ta fra (Po, 31. 5. 2010 - 09:05)

Soud o peníze co jsou dávno vytunelované? Stací si zjitit u likvidátora v jakém pořřadí se vyplácí pohledávky a kolik zůstane po tom co vyplatí pohledávky staátu a bank hihihihihihhih

lili a ty koneč (Po, 31. 5. 2010 - 09:05)

)))))

Reklama

Přidat komentář