Reklama

Vzrušují vás také ženy s dlouhým štíhlým krkem.

hmm... (Po, 12. 10. 2009 - 19:10)

ta Nefertiti to je fakt "žirafa", tomu říkám labutí šíje.

Jiří (Po, 12. 10. 2009 - 14:10)

Jo přesně jak napsal Pepa, to co tady zmínil Milovník a Dave je fakt úchylný a s touhle diskuzí to nemá co dělat, takže zpět k tématu dlouhokrčky.
Elen: Ano elegance k ženám taky patří, mě se třeba líbí dlouhokrčky v plesových šatech.
Krkoun: Každý máme jiný vkus.

Pepa (Ne, 11. 10. 2009 - 19:10)

No tak to se nám to tady nějak nechutně rozjelo. Pánové Milovník a Dave běžte s těma úchylkama někam, nebýt toho, co jste tady naposledy napsali, byla by to docela fajn diskuse, na takový čuňárny tady fakt nikdo neni zvědavej.

Krkoun (Ne, 11. 10. 2009 - 12:10)

oprava : vypadá to jako mandarinka...

Krkoun (Ne, 11. 10. 2009 - 12:10)

Ne vážně, tenký krk radši ne,vyapdá to jako manradinka napíchlá na ukazováčku... A nyvíc to vypadá, že to tu hlavu neudrží, když je potřeba...taková žena, když se bouchne, tak si zlomí vaz...

MUDr. Mundyy (Ne, 11. 10. 2009 - 11:10)

Přitažlivost tzv. labutích krků je dána:

1/ patologickou vražednou deviací škrcením

2/ sexuální přitažlivostí žen se štíhlým, dlouhým krkem

Pokud tedy partner tento krk ženě laská /líbá, hladí.../, jedná se o pozitivní přístup, pokud jej svírá prsty, požívá tlak, hrozí ženě nebezpečí.

dr.mundyy"seznam.cz

MK Ultra (Ne, 11. 10. 2009 - 11:10)

Významné vědecké pokroky v oboru neurologie naznačují, že dnes by už mohl být podobný výzkum úspěšnější, než v 50. a 60. letech minulého století.

Žurnál (Ne, 11. 10. 2009 - 11:10)

Dlouhý krk bývá erotickým symbolem. Povšimněte si, že u mnoho kreseb se kreslí ještě delší, než ve skutečnosti je. Vzpomeňte si na královnu Nefertiti i ta měla nepřirozeně dlouhý krk. Ve starém Egyptě se totiž novorozeňatům již při porodu krk drasticky natahoval. A nejen v Egyptě prodloužený krk byl symbolem krásy i dívky z oblasti jižní a východní Afriky, například kmenů Zuluů a Masajů, si krky úmyslně prodlužovaly. A do dnes prodlužují pomocí stříbrných kruhů, které si postupně během života přidávají a přidávají. Velmi dlouhý krk je pro ně znamením velké krásy. I když kruhy zatěžují hlavu a deformují klíční kosti, je to pro ně součást jejich těla. Kdyby však kruhy odstranily, tenký krk by se pod těžkou hlavou zlomil.

prof. Vondráček zjistil, že většina psychopatů se sexuálními poruchami byla přitahována ženami s abnormálně dlouhým krkem. Tato úchylka zřejmě vznikla už v embryonálním stádiu. Prognóza těchto poruch bývá nepříliš pobzbudivá. Dá se částečně ovlivňovat psychofarmaky benzodiazepinového typu, nebo kastrací. Psychoterapie u těchto jedinců nemívá obvykle úspěch.

( Journal of Surgery, 2005)

Michal (Ne, 11. 10. 2009 - 11:10)

Egyptská královna Nefertiti měla úžasně dlouhý krk...

http://shaw.pulitzerarts.org/wp-content/uploads/2008/03/nefertiti.jpg

Hezká to dáma...

Elen (Ne, 11. 10. 2009 - 11:10)

Carradine to nějak přehnal a je na pravdě boží. Jsem zapomněla napsat.

Elen (Ne, 11. 10. 2009 - 11:10)

Jiří a milovníku: ano, sportovní móda je mladistvá, také ji mám ráda. Na druhou stranu si ale myslím, že elegantnce k ženám také patří, nemyslím usedlost, ale takovou, která podrthne ženskost jako takovou.
Občas vyměnit kapuci za hezké šatky a botky na podpatku...v tom štíhlá dlouhokrčka...je to jen můj názor :-) Jinak ano, sportovní dává taky šmrnc.
S tím fórem a škrcením...ne, nebylo to myšleno nijak úchylně. Jen tam odpovídal nějaký kluk, kterému přišel ten dotaz jako něco..."takové problémy bych chtěl mít"...tak odpověděl v takovém duchu.
O tom sexuálním škrcení...měl tohle praktikovat i americký herec David Carradine, ten snad i nějak visel u stropu nebo co...no, všechny tyhle praktiky chápu jako nesmírně úchylné a primitivní, takhle to neprovozují ani opice. Včetně toho, co sem dal Dave. Je to sexuální úchylka, ale druhé podle toho soudit nebudu.

Dave (So, 10. 10. 2009 - 19:10)

http://www.youtube.com/user/necknice#p/f/71/O4vVBut9LfI

Milovníku neprovozuje ta tvá známá něco takovýhleho?

Nebo spíš něco na způsob:http://www.youtube.com/watch?v=QLYhzVQC6vg

Já s přítelkyní provozujem totiž oboje, je to trochu kuriózní, ale myslim, že ta druhá "úchylka" neni tak neobvyklá.

milovník (So, 10. 10. 2009 - 18:10)

to Jiří: Souhlasim, já taky raději sportovní, k mladý holce se sportovní hodí nejvíce.:-)
to Elen: Co to propána bylo za fórum, že tam radily, aby se holka oběsila? Jinak existuje skupina lidí, které sexuálně vzrušuje tzv. simulované škrcení, znám jednu takovou, která to provozuje, je to trošku zvrhlá a někdy i nebezpečná úchylka. Ta dotyčná známá je shodou okolností taky dlouhokrčka, s partnerem hrajou takovou infantilní hru, že on ji jako škrtí a při tom souložej, nebo to dělaj jako předehru,prý je to vzrušuje oba, jí ten herecký výkon, co podává a jeho ta zcénka samotná. Je to už mimo mísu a myslim že to patří do jiného tématu, něco na doktorce tady už o tom snad bylo.

Jiří (So, 10. 10. 2009 - 18:10)

No Elen to je dobře, že aspoň někdo z děvčat zůstal věrný této diskusi a myslim si že to tu čtou i jiné dlouhokrčky. Jinak k těm ozdobám, krásné jsou na vás nahrdelníky, náušnice u holek moc nemusim, hlavně né ty velký. Dlouhokrčka nemusí být moc "nafintěná", daleko raději mě přitahují sportovní typy labutí ve sportovnim ohozu(mikyna s kapucí, trička,....), vypadaj mladě a svěže a to se mi moc líbí.

Elen (So, 10. 10. 2009 - 17:10)

Ahoj Jiří, ano, jak na to koukám, tak tady snad jen já z našich dlouhokrkých řad držím partu nejvíce :-) Tak jsem narazila na článek, jakým způsobem mají ženy dát vyniknout svému krčku:
nosit výstřihy nejlépe do V (to dělám), nosit otevřené výstřihy odhalující klíční kosti až ramena (dělám občas) - to hodně opticky prodlužuje krk, nosit delší náhrdelníky, korály, perly, řetízky (to dělám) a podlouhlé, řetízkové apod. náušnice (to nedělám, tak musím koupit :-) ).Jsou to prkotiny, že? :-) Ale my ženské se chceme zavděčit i takovými detaily, i když si jich nevšimnete. :-)
Dokonce jsem narazila na fórum, kde někdo radil, že pokud chce žena mít delší krk, tak se má oběsit. :-) To bychom tedy nechtěly. :-)
Jojo: ano, jsem dlouhokrčka, proto jsem se ptala i na další aspekty těla...většinou pánové říkají prsa, zadek, ale o krku se nezmiňují nikdy. Kromě zde. :-)

Jiří (Čt, 8. 10. 2009 - 23:10)

Jojo: Ano i takhle to taky vnímám a správně jsi to napsal, je to přímo antická krása a neni to daleko od pravdy, co jsem viděl filmy z antické doby, tak všechny ženy tam byly typické ladné dlouhokrčky s krásnými křehkými a půvabnými šíjemi.

Jojo (Čt, 8. 10. 2009 - 23:10)

:-) No tak to je jasná, co je...To máme asi každej různý, Elen. Jak jsem říkal, mě přitahuje dlouhej krk spíš esteticky, než nějak živočišně. Fascinuje mě dlouhá štíhlá šíje, ta křivka, jak se nahoře klene v bradu a pak dole v ramena. Ještě když si vyčesá vlasy do drdolu a jedna kadeř spadá na ramínko, to je antická nádhera... Úplně to vybízí k polibkům...
To jsem možná přehlíd, ale ty jsi dlouhokrčka, že tě to tak zajímá? :)

Jiří (Čt, 8. 10. 2009 - 23:10)

Zdravim Elen, naši věrnou dlouhokrčku pisatelku.:-) Tak mě se líbí taky z fyzického hlediska na dlouhokrčkách dlouhý štíhlý nožky, to je ta druhá věc, co mě na nich šíleně přitahuje, dále celková štíhlá postava, může bejt i vysportovaná, plochý bříško, když je to dlouhovláska tak vlásky, oči a obličej,...atd. A taky se mi moc líbí, když se dlouhokrčka spontáně a hlasitě směje.

Elen (Čt, 8. 10. 2009 - 22:10)

:-) No tak to je jasná, co je doma, to se počítá. :-) Já jen aby jste si pokochali oko. :-)
Co se vám ještě líbí z fyzického hlediska na dlouhokrčkách?

milovník (Út, 6. 10. 2009 - 21:10)

Á nazdárek Elen, máme se dobře, tedy alespoň já. Fotky pěkný, moc hezký labutí slečny, ale stejně neni nad to mít tu svou věrnou milující dlouhokrčku, ta stejně tyhlety krasavice z netu šoupne do kapsy. Ještě že ta moje neví, co na tom netu dělám, možná by dostala žárlivej komplex z toho, že taky koukám po jinejch krčcích i když ten její bych za nic nevyměnil.

Reklama

Přidat komentář