Reklama

Co s puberťačkami?

karla (St, 26. 3. 2008 - 10:03)

Podle mě je to normální v jejich věku. Kolikrát jsem našla plesnivou svačinu a podobný chuťovky. Chce to trpělivost, project jednou týdně pokoj, vyházet špínu a vydržet. Pomluvy nepomáhají, naopak.

martina (St, 26. 3. 2008 - 10:03)

at použije totálně asertivní chování. at jim tam tu svačinu nechá,bordel neuklízí,třeba jí to dělají naschvál,aby jí naštvaly,ať jim do pokoje nechod a nechá jim soukromí.myslím že holkám budou vadit červi pochodující z šuplíku. Na puberťáky pevné nervy.

Zdeňka (St, 26. 3. 2008 - 00:03)

Prosím o radu,moje sestra má dvě dcery ve věku 14 a 15 let,obě jsou hezké holky a rády se pěkně oblékají a líčí.Problém je v tom,že jejich pokoj je hrůza.Uklidí jen povrchně,ale když se otevře třeba skříň tak děs.To nejhorší je,že své špinavé spodní prádlo schovávají za postel,jindy do skříně mezi čisté prádlo.Sestra je z nich nešťastná,neví proč to dělají,kde to viděli,nebo jak je to může napadnout?Sestra to řešila,domluvou,fyzickým trestem,zákazem ven,ale nic nepomáhá,dokonce se ani nestydí,když to řekne před nimi mi jako tetě,spíše naopak jsou uražené.Jak je to odnaučit?Setkali jste se někdo s tímto problémem?Není nic překvapujícího,když sestra najde v jejich pokoji třeba 3 dny starou svačinu či zbytky jídla(chleba)v šuplíku.Sestra už neví co s nimi,myslíte,že by měla navštívit s nimi nějakou psychologickou poradnu?Díky za každou radu

Reklama

Přidat komentář