Reklama

JHVH (Jahve,Jehova) - jediný živý Bůh

Karas (Po, 10. 8. 2009 - 20:08)

všichni nástup do nebe.Ti,co kouří,pijí,fetují,sprostě nadávají,kradou,lžou,dávají krev,dávají úplatky,na stranu.
A vy milý Jehovisti,na žebříky.Že by vás bylo 7 milionů?Řekla jsem kdo lže,...
tak pojď synu...

pche (Po, 10. 8. 2009 - 20:08)

a vy s ním Jehovisti

pche (Po, 10. 8. 2009 - 20:08)

mě teda né,i kdyby se Kubrt třeba uprd.

Návštěvník (Po, 10. 8. 2009 - 19:08)

pochybuji o tom že by kubrt nekoho obrátil k víře.

Návštěvník (Po, 10. 8. 2009 - 18:08)

Táhni s tou tvou šmelinou k čertu! Tady jsi na špatné adrese, navíc jsi v Česku, takže ten tvůj hantec nekóříme!

Mony (Po, 10. 8. 2009 - 18:08)

Kubrte,je to marné,kdo slyšet nechce,slyšet nebude!!
Moc zdravím tebe Pavle z Čech,moc hezky píšeš,ráda čtu tvé příspěvky!!!!

ForBio (Po, 10. 8. 2009 - 18:08)

Dobrý den, konečně je v Plzni možnost diagnostiky přístrojem METATRON 4025GR Hunter, NLS-diagnostika, nejvyšší model této řady. Je to nástupce přístroje Oberon s daleko pokrokovější metodou screaningu a ještě přesnějšími výsledky. Je to jediná NLS diagnostika s certifikací pro lékařské účely, certifikovaná i pro Českou republiku. Nejpřesnější metoda vyšetření i na nádorová onemocnění v raném stádiu, samozřejmě je zahrnuta i ostatní diagnostika. Rozsah použití: Organoetalony, biochemická homeostáza, patologie, histologie, cytologie, alergeny, mikroorganismy a helmiti, alopatie, homeopatie, fytopreparáty, metaterapie, zhotovení metasody, potravinové doplňky, potraviny. Naše zkušenost ukazuje, že i při vyšetření některých zdravých klientů, byly nálezy skrytých stádií onemocnění, kde je daleko snažší i kratší terapie (výhoda včasné diagnózy). Na rozdíl od jiných metod technické diagnostiky, systém

Návštěvník (Po, 10. 8. 2009 - 15:08)

No tak se nehádejte,Kubrt to myslí dobře.Ale ještě uplyne něco vody než pochopí novou smlouvu.Je pravda,urovnejme atd.říká Bůh izraelitům!!Ale pak přišel Pán,a kázal i nám/pohanům/Vše je o milosrdenství.Bůh říká"nechci oběť chci milosrdenství"Toť vše.Následují skutky,atd,atd...=láska.

jirka (Ne, 9. 8. 2009 - 22:08)

Kubrte toto je jen diskuze nikdo se tu nepovysuje.Vzdyt kazdy si ma vybirat z bible co je pro neho dobre a kazdy si muze rici svuj nazor.Rekni copak ty se netesis na druhy prichod jezise?Ja jo a verim ze ostatni tez.Jeste donedavna jsem byl kurak a ty jsi mi rikal pros jehovu ale pozor kubrte.Ja prosil naseho pana a spasitele jezise krista abych prestal kourit a on me uzdravil a jak neuveritelne behem tydne.

ajaj (Ne, 9. 8. 2009 - 20:08)

já věřím akorát v to,že se zítra vzbudím a dám si kafčo a pomažu do práce.

Kubrt (Ne, 9. 8. 2009 - 19:08)

hnev boží,
naopak právě proto, že nejsem egoista snažím se druhým lidem pomoci poznat pravdu o Bohu Jehovovi, aby i oni se mohli stát Božími přáteli. Nejsem jedinečný, než kdokoli jiný jen na rozdíl od druhých uctívám Jehovu (a to určitě ještě ne tak, jak by si on sám přál). Ale modlím se k němu o odpuštění mých hříchů. A jak se píše (u Izajáše 1:18-20) "Tak pojďte a urovnejme záležitosti mezi sebou," říká Jehova. "I kdyby se vaše hříchy prokázaly jako šarlat, budou vybíleny právě jako sníh; i kdyby byly rudé jako karmínová látka, stanou se dokonce podobnými vlně. Projevíte-li ochotu a opravdu budete naslouchat, budete jíst dobré věci země. Ale odmítnete-li a skutečně budete vzpurní, budete pohlceni mečem; vždyť tak mluvila samotná Jehovova ústa." Jestli jsem plácl nějaký nesmysl tak se za něj omlouvám (nevím o žádném vycházím z Bible). Texty z Bible nejsou nesmysly, ale Boží slovo. Spíš se lidé stavějí proti SJ, protože jsou sobečtí a myslí jenom na sebe a ne na Jehovův záměr s naší planetou. Myslí si, že když mají vystudované vysoké školy, že můžou ovládat druhé, slabší jedince. Ale to se šeredně pletou. Právě ty slabé bude Jehova Bůh vysvobozovat. A ty povyšené, sobecké lidi ničit.

boží hněve (Ne, 9. 8. 2009 - 18:08)

kubrtik neni jehovista,není nic než žvanil,provokuje a tuto v některých chvilích dobrou disku chce jenom pokazít.

hnev boží (Ne, 9. 8. 2009 - 18:08)

tvým ukolem na zemi by mělo být šíření lásky a pravé víry v JHV a ne plácat nezmysly.Takhle lidi jenom urážíš jak si jedinečný že si na správné strane.Zamysli se nad sebou ,jde to s tebou z kopce.Jsi obyčejný egoista který myslí jen na sebe.

Kubrt (Ne, 9. 8. 2009 - 18:08)

jojo kubrtíkovi
Další slovíčkaření ? Ono v podstatě je jedno co Jehova má. Jestli pravdu nebo názor (podle mně je to zákon silnějšího). Nikdo se nebude moct postavit proti Jehovovi Bohu v den jeho rozlícení. Já jenom nechci stát na té špatné straně. Svědkové Jehovovi Bibli nepřekrucují, ale žijí podle ní na rozdíl od římskokatolické církve, která straší lidi peklem (trápení v ohni), smyšlenou Trojicí a naukami o nesmrtelnosti duše. SJ mají PRAVDU. A JEHOVŮV NÁZOR (CHCEŠ-LI PRAVDA) JE NEMĚNNÝ/Á !!!

jojo kubrtiku (Ne, 9. 8. 2009 - 17:08)

co ty to tady meleš až je to k nevíře,žeby platilo to co jsi ted napsal o bohu jako žeJe to názor Boha Jehovy,viš on ma pravdu ne názor,nazor se da změnít,provda ne,leda se da zamlčet,překroutit a nato jsou jehoviste machři

Kubrt (Ne, 9. 8. 2009 - 17:08)

Pch
Já jsem ťululum, ty jsi ťululum. Za prvé nevím co to je a za druhé mě to uráží :)

Pch (Ne, 9. 8. 2009 - 16:08)

že jsi ťululum

Kubrt (Ne, 9. 8. 2009 - 16:08)

Promiňte, ale já to nepíši ze své vlastní hlavy. Je to názor Boha Jehovy, který nechal zapsat do Bible.Je fakt, že s textem souhlasím, protože je to pravda. Kolik ze 7 miliard slouží Bohu Jehovovi. POUHÝCH 7 MILIÓNŮ oproti 6 993 000 000. A bez VRO bych o Bohu Jehovovi ještě dnes nevěděl takže to není jen podobenství. Ještě mají ničemní čas změnit se a stát se svědky Jehovovými. Ale jak píše Bible.. Vždyť zločinci budou odříznuti, ale ti, kteří doufají v Jehovu, ti budou vlastnit zemi. A ještě chvilku, a ničemný již nebude. Ale mírní, ti budou vlastnit zemi a vskutku naleznou své největší potěšení v hojnosti pokoje.(Žalm 37:9-11) Myslet si o mně můžete co chcete to je fakt, důležité je pro mně to, co si o mně myslí Bůh Jehova.

Návštěvník (Ne, 9. 8. 2009 - 16:08)

Kubrte vždyť povídání o věrném otroku je podobenství!Že.A ne proroctví.To SJ z tohoto verše udělali proroctví.Přečti si to.

Návštěvník (Ne, 9. 8. 2009 - 15:08)

budha sloužil satanovi- asi ti je jedno co si o tobě lidé myslí když píšeš takové nezmysli.

Reklama

Přidat komentář