Reklama

JHVH (Jahve,Jehova) - jediný živý Bůh

Mare (Ne, 4. 10. 2009 - 19:10)

Když sám uvěří v Pána Ježíše a otevře mu dveře svého srdce, poprosí o odpuštění hříchů a obrátí se,...přijme Ducha svatého a on sám je uschopněn rozumět Božímu slovu.

Můžeš získat poznání do velké hloubky, není zapotřebí, abych tě všemu učila. Budeš růst v Pravdě, podle tvé specifické potřeby a úplně jinak, než já a přesto budeš v jednotě i s černošskou sestrou, kterou jsi nikdy neviděl, někde v Africe...!

To je dílo Ducha svatého......není to o uniformitě, kterou vypůsobí to, že vro. napíše něco, čemu musí všichni svědkové věřit a nemohou to vidět z Božího slova jinak,.....protože by byl takový svědek exkomunikován....!

Tomu se říká také manipulace,....a manipulace je čarodějnictví.....!

Ani Mojžíš si nedělal takové nároky na poslušnost, i když to byl legitimní Boží vůdce. Jen základním způsobem vedl lid a řešil spory mezi nimi.

Mare (Ne, 4. 10. 2009 - 19:10)

Kubrte,

já v žádném případě nechci, abys rozuměl všemu z Božího slova, tak jak jsem to přijala z písem já. Nechci tě rok nebo dva "učit" Boží slovo se svým výkladem, abys mohl být zachráněný.......Tak jak to dělá vro.

Protože já sama jsem se stala křesťankou sama doma, prostě jsem jen uchopila kliku dveří -Ježíše - a vešla jsem......

Křesťany jsem potkala až asi po roce a ti mně neučili žádné své doktríně, ....pokřtili mně a naplnili tento verš, který ty máš nejraději,.....že je úžasné, když jsou bratři v jednotě.......

Apoštol Pavel to vyjádřil také tak, že nechce panovat nad jejich vírou, ve víře přece stojíte......říká,....ale chce se s nimi jen spoluradovat.......

Vro. panuje nad vírou svědků a to není přebývání ani spoluradování se......

A jak jsem už kopírovala Žid.8.kap, ......pod novou smlouvou .....už nebude učit druh druha a bratr bratra........!

Jedná se přesně o to, že už nebude panování nad vírou druhého......

Boží slovo totiž je možné číst si sám a mělo by to člověka přivést k důvěře v Krista. Aby mohl člověk uvěřit a být spasený.....

Kubrt (Ne, 4. 10. 2009 - 19:10)

VRO
(píši znovu pro Mare :))

Kdo je skutečně ten VĚRNÝ A ROZVÁŽNÝ OTROK, kterého jeho pán ustanovil nad svou čeledí, aby jim DÁVAL POKRM v pravý čas ? Šťastný je tento otrok, jestliže ho jeho pán při svém příchodu najde, že tak činí. Vpravdě vám říkám: USTANOVÍ HO NADE VŠÍM SVÝM MAJETKEM. (Matouš 24:45-47) Jsem vděčný tomuto VRO, že mi dal duchovní pokrm v pravý čas a rád se Pánovu otroku podřídím. Jsou to ti lidé, kteří byli koupeni ze země, aby v počtu 144000 spolukrálů panovali s archandělem Michaelem v nebeském království JEHOVY Boha nad spravedlivým velkým zástupem lidiček. BUDETE TAM I VY ??? :)

Kubrt (Ne, 4. 10. 2009 - 18:10)

Kubrte,
tato slova Pána...Já budu studovat Bibli, ale raději se společenstvím SJ NEŽ SÁM ! Nevím jestli jsi četla můj nejoblíbenější text tak ho napíši znovu.:)Pohleď, jak je dobré a jak příjemné, když spolu bratři bydlí v jednotě. (Žalm 133:1) Navíc se chci stát součásti Pánova stáda, jako jiná ovce, které chce náš Pán přivést do jednoho ovčince a s vytrvalostí běžet závod o život, který mi byl předložen. To je součást Jehovova plánu, aby spravedliví lidé vlastnili zemi a byli zachráněni.:)Bůh Jehova je šťastný, když ho lidé poslouchají a já budu rád činit Bohu radost, tím, že budu naslouchat jeho Slovo a ne slovo Mare. To bych skutečně následoval člověka, který si vykládá Bibli podle svého a ne podle Pána.

Mare (Ne, 4. 10. 2009 - 18:10)

Kubrte,
tato slova Pána Ježíše dobře znám skoro 33 let.
Ale nevšimla jsem si, že by to znamenalo poslouchat vro.
Kde je to , prosím, napsáno jednoduše v Božím slově ?

O Pánu Ježíši je řečeno, že on je ta CESTA, PRAVDA A ŽIVOT..!

Také Kristus říká o sobě toto:

9Já jsem dveře. Kdo vejde skrze mne, bude zachráněn, bude vcházet i vycházet a nalezne pastvu.
Jan10kap.:9.verš.

Na onu úzkou cestu je možné vejít jen skrze dveře, Ježíše Krista. Člověk bude zachráněný.......Vede do života...?

Toto není má cesta, Kubrte....Tu cestu otevřel Kristus.......

Prosím tě, čti si raději Boží slovo........jen Boží slovo.....nenech se klamat lidmi.....

Kubrt (Ne, 4. 10. 2009 - 16:10)

jste ovládání ničemným...To je zase ten druhý. No dělejte jak myslíte. Nechci vám svoji víru vnucovat. ALE PAMATUJTE NA SLOVA JK: VCHÁZEJTE ÚZKOU BRANOU, PROTOŽE ŠIROKÁ A PROSTORNÁ JE CESTA,JEŽ VEDE DO ZNIČENÍ, A MNOHO JE TĚCH, KTEŘÍ SE PO NÍ VYDÁVAJÍ; ZATÍMCO ÚZKÁ JE BRÁNA A STÍSNĚNÁ CESTA, JEŽ VEDEDO ŽIVOTA, A MÁLO JE TĚCH, KTEŘÍ JI NALÉZAJÍ. (Matouš :13,14) Samozřejmě, že ta úzká cesta je poslouchat VRO jako SJ. Ostatní lidé naopak si jdou svou vlastní cestou do záhuby.

Kubrt (Ne, 4. 10. 2009 - 15:10)

jste ovládání ničemným satanem.Kdyby jste pozorně četli mé příspěvky moh by jsem vás zachránit.Budete zničeni spravedlivým Jehovou.

Mare (Ne, 4. 10. 2009 - 14:10)

Kubrte,
že byli nazváni v Antiochii následovníci Krista, Kristovci, to jsem dokonce kdysi viděla ve Strážné věži.

Víš, křesťané, ten název jen asi u nás, v našem jazyce vypadá, že je odvozen ze křtu.

Je to trochu zavádějící, podívej se do jiných překladů a uvidíš, že slovo křesťané znamená většinou kristovci.

A tak to také je.

Veselá(kopa), (Ne, 4. 10. 2009 - 14:10)

Kristepane,dejte si už chvíli pokoj,nebo vám z toho jebne.

Kubrt (Ne, 4. 10. 2009 - 14:10)

Bohužel Mezku,
ale Izraelité nežili v konečné části dnů jak se píše ve 2. kapitole Izajášova proroctví takže toto proroctví platí pro pravé KŘESŤANY v dnešní době. O KRISTOVCÍCH jsem v Bibli nečetl. To si nejspíš vymyslel satan ďábel, který se proměňuje v anděla světla ! Ale četl jsem tam, že se mnoho lidí bude prohlašovat za Krista tak to je nejspíš ono. Pravý křesťan uposlechne Panovo varování a takové falešné proroky nenásleduje. :)

Freedom (Ne, 4. 10. 2009 - 12:10)

Když je mi hodně blbě,tak se...Jo, tak nějak to je, ale sem se uchylují lidé, kteří mají ve svém životě nějaký citový deficit. Najdou tu "pochopení" a pocit, že našli to, co jim v životě chybělo.
Pamatuju se, že celkem normální lidi vstupovali kdysi z různých důvodů do KSČ, pak jeli na úvodní školení a po návratu mluvili docela, ale docela jinak, změnili názory na zásadní věci. Neumím si představit, jak tam ta nalejvárna probíhala, ale toto asi je velmi podobné.

Mezek (Ne, 4. 10. 2009 - 12:10)

Kubrte píšeš:Jestliže už za dob Izajáše Bůh označil svůj lid,tak se toto proroctví skutečně vztahuje na SJ.Řekl bych,že byli osloveni izraelité!A SJ tento verš VYTRHLY a použili na sebe toť můj poznatek...

Mare (Ne, 4. 10. 2009 - 12:10)

Omlouvám se za překlepy.

Mate (Ne, 4. 10. 2009 - 12:10)

Tím tako odpovídá, proč si to nemůžu nechat pro sebe,.....dostala jsem moc Ducha svatého a svědčím pro Krista.

Liberta (Ne, 4. 10. 2009 - 12:10)

Když je mi hodně blbě,tak se jdu kouknout sem a hned mi je líp.To čučím,jak jsem ještě mohla dopadnout.Je mi vás líto,co z vás víra udělala.Děkuju rodičům,že měli zdravý rozum a žiju svobodně(i když někdy třeba blbě).

Mare (Ne, 4. 10. 2009 - 12:10)

8ale dostanete sílu Ducha svatého, který na vás sestoupí, a BUDETE MI SVĚDKY v Jeruzalémě a v celém Judsku, Samařsku a až na sám konec země.“
Skutky:1:8

Jsme svědky Krista.

Mudrlant (Ne, 4. 10. 2009 - 12:10)

Ale,ale,ono se to,to Jehovo taky dovedou hádat!?
Takhle se do nebe nedostanou,ty,ty,ty.

Mare (Ne, 4. 10. 2009 - 12:10)

Nenazvali se náhodu následovníci Ježíše Krista V Antiochii KRISTOVCI...!

Kubrt (Ne, 4. 10. 2009 - 12:10)

Mezku,
ty to víš. Odpovím ti slovy našeho Pána - Odpověděl jim a řekl: Má matka a moji bratři jsou ti, kteří slyší Boží slovo a činí je. (Lukáš 8:21). Navíc jsem chtěl říct, že tu každého nenapadám. Pokud vím nejsou to má slova, ale Jehovy Boha, který je nejvyšší bytostí ve vesmíru. Jestliže už za dob Izajáše označil svůj lid tak se toto proroctví skutečně vztahuje na SJ. Takže se budu řídit svatým Písmem a ne slovy Mare, která zavrhla Boží lid a myslí si spolu s Romanem, že nějací kristovci mají Jehovovo schválení. COŽ O TO, KDYBY SI TO NECHÁVALA PRO SEBE ! Byla by zodpovědna před Bohem sama za sebe. Ale, tím co tady dává za komentáře zneuctívá Jehovu Boha a zavádí na scestí ostatní lidi, kteří ji uvěří. A může si psát do bezvědomí, že nepatřím k Božímu lidu - mně nepřesvědčí, že SJ Božími lidmi nejsou. Podle toho, co je ve svatém Písmu ROZHODNĚ jsou !!! A vůbec jste to vy kdo se neustzále naváží do mě a ostatních SJ.

Mare (Ne, 4. 10. 2009 - 12:10)

Svými slovy:

Když žiješ podle Bible, přijmeš užitek a ochranu pro svůj život,

ALE...!

TAKOVÝMTO ZPUSOBEM NEMUŽE BYT NIKDO ZACHRÁNĚNÝ PRO VĚČNÝ ŽIVOT S BOHEM !!!!

A samozřejme se nestává Božím lidem..!

Bůh buď s tebou Kubrte !

Reklama

Přidat komentář