Reklama

JHVH (Jahve,Jehova) - jediný živý Bůh

Roman (Ne, 11. 10. 2009 - 22:10)

Kubrte, je vidět, že nečteš příspěvky od mare. Zopakuji: Ježíš řekl, že dostanou moc Ducha svatého pro svědectví jeho jména. Tedy podmínka je dar Ducha svatého a oznamovat jméno JEŽÍŠ. Učinil bys slávu Bohu Otci!

♥Kubrt&#9 (Ne, 11. 10. 2009 - 21:10)

V Bibli je o tom zmínka....Tato ZPRÁVA je u Matouše 24:14 :)

?-kubrtovi (Ne, 11. 10. 2009 - 20:10)

Máš pravdu už to vidím
Zjevení Janovo 3,15-17
Znám tvé skutky, že nejsi studený ani horký. Kéž bys byl studený nebo horký! A tak, že jsi vlažný a ani studený ani horký, vyvrhnu tě ze svých úst. Říkáš totiž: Jsem bohatý, zbohatl jsem a nic nepotřebuji; a nevíš, že jsi ubohý a politováníhodný, chudý, slepý a nahý.

♥Kubrt&#9 (Ne, 11. 10. 2009 - 20:10)

Kdyby jsi měl být vyvolený...V Bibli je o tom zmínka. Otom, že tato dobrá zapráva se bude kázat po celé obydlené zemi a potom přijde konec. No a tuto dobrou zprávu o království káží SJ. Já doufám, že to platí i pro zájemce, kteří se chtějí nechat u SJ pokřtít.:)

?-kubrtovi (Ne, 11. 10. 2009 - 20:10)

Kdyby jsi měl být vyvolený a zachránit svět,pak by byla o tom v Bibli zmínka ne?

♥Kubrt&#9 (Ne, 11. 10. 2009 - 19:10)

Kubrte, přeháníš! Mat.24,24...Romane,
Slovem vyvolení nejsou označeni jen pomazaní, ale i velký zástup jiných ovcí a já doufám, že mezi ně patřím.

♥Kubrt&#9 (Ne, 11. 10. 2009 - 19:10)

je my z toho smutno pochybuji...Taky jsem to četl, ale nemohl jsem uvěřit, že by to mohla být pravda (Russel nebyl satanista - sloužil Jehovovi NE Luciferovi)a pořád tomu nevěřím. Takže LŽI, LŽI a LŽI. Co jiného se dá očekávat od toho satanova ničemného systému věcí. Zase další Luciferova taktika jak odvést ovečky od jediného a pravého uctívání JEHOVY Boha.

Roman (Ne, 11. 10. 2009 - 19:10)

Kubrte, přeháníš! Mat.24,24 ...aby zavedli na scestí, pokud možno, i VYVOLENÉ.
Kubrte, jsi vyvolený? Víš co to znamená? Vro učí, že vyvolený je pomazaný. Jsi pomazaný?

Renys (Ne, 11. 10. 2009 - 19:10)

je my z toho smutno pochybuji jak mame tet duverovat ,ze zrovna tomuto muzi mel Jehova dat sveho S.Ducha a vybral si ho jako pomazaneho,kdyz veril v pyramidu a v jeji moc.......????????Russell je spojovan tez i z okultystyckym hnutim jako je Skul and Bones toto nemam samozrejme ,uz potvrzene z naseho zdrojeS.W..Boze odpust nam..............Pomoz nam najit pravdu ,proc????????

♥Kubrt&#9 (Ne, 11. 10. 2009 - 19:10)

Mare,
to ty jsi zaslepena satanem ďáblem. Není divu, že to nepoznáváš, protože sám satan se proměňuje v anděla světla. A Romanovi se dokonce zjevil jakoby to byl náš Pán. Ale Bible nás varuje... nenechte se oklamat. Prostuduj si laskavě Matouše 24:23-26.

Romane,
už víš proč vám nevěřím ? A UFO s tím opravdu nemá nic společného. Je to pouze moje zvědavost z mé iniciativy. Nikoho nepřesvědčuji, aby v něho věřil. Ale přesvědčovat lidi o pravdě z Bible nám dal Pán za úkol. Je marné vám tady psát texty, protože to vypadá jako by jste je ani nečetli. Stále muvíte s Mare lži a zavádíte tady lidi na scestí, protože se neřídíte Božím slovem !!! A to je ten Jehovův svatý duch, který mi to zjevuje ne ten Duch svatý, který vám dává LUCIFER (SVĚTLONOŠ) - PANOVNÍK DÉMONU. TEN, KTERÝ ZASTÍRÁ VAŠÍ MYSL, ABY JÍ NEPROZÁŘILO PÁNOVO SVĚTLO A VY TAK NEBYLY ZACHRÁNĚNI.

SVATÝ, SVATÝ, SVATÝ JE JEHOVA KDO SE HO NEBUDE SKUTEČNĚ BÁT ???

Renys (Ne, 11. 10. 2009 - 19:10)

http://chromik.wz.cz/44kdo_ovlada.html Nahodne jsem si vcerta vecer dala do vyhledavace Gogle- Hrob Charleze Taze Russella a z desivím zjistenim my to naslo toto.Ty stranky si najdete.To je na Vas.Pri zjisteni,ze Russell mel pomnik v podobe piramidy ze znaky,ktera obsahovala SATANSKE symboli,kde to nepoprela ani nase S.W. z Roku 2000 1/1 Bratri se zde jen vyjadruji ,ze to tak skutecne bylo ,ale omlouvaji to tim,ze tehdy jeste nechapaly spatnost uznavat Satanske symboli v podobe te Piramidy...........Ze se postupne ocistovaly...A tim i prvni prezident spolec.S.J.I kdyz ani to neni tak pravda prvni prezident byl Connly.

Mare (Ne, 11. 10. 2009 - 19:10)

Mám takový smutný příběh, jako doklad o tom, že Satan přesouvá data spasení na dobu, kdy už to nebude možné.

Znala jsem jednu svědkyni. Jmenovala se Eva.K. nevím, zda ještě dnes žije. Bydlela v Ďáblicích a měla jsem ji moc ráda.

Byla z organizace svědků vyloučená a říkali o ní, že se zbláznila.

Když jsem ji navštívila, neměla jsem pocit, že by byla blázen, jen mi tvrdila, že dostala zjeveno, že datum kdy bude platit Kristovo výkupné bude 12. října roku 1996. Tehdy byl rok 1992.

Jinak vycházela z učení svědků kompletně a byla svědek celý svůj život.

Musela jsem dojít k závěru, že to akorát u ní satan vypiloval do jiného , konkrétního data. Ale princip se nezměnil.
Byl to starý známý přesun do budoucna, aby člověk neměl šanci být zachráněn. I když jsou lidé spaseni výkupným Krista už od prvního století.

Ona sama mně označila, jako tady Kubrt, jako, že jsem úplně mimo, takže mně už nechtěla vidět.

Bylo mi to moc líto. Ale dlouho jsem se za ní modlila, takže věřím, že Pán Ježíš ji zachránil, že se jí dal poznat a vytrhnul ji z toho satanova zajetí.

Mare (Ne, 11. 10. 2009 - 18:10)

Kubrte,

věřím tomu, že žijeme v posledních dnech a že Kristus přijde podruhé a bude soudit. On bude soudit, protože mu jeho Otec předal tuto moc.

Samozřejmě také věřím slovům z Izaiáše 2:2-4 , ale svědky za tím v žádném případě nevidím.

Kubrte, velmi by mně zajímalo, jak Duch svatý na tebe mluví, slyšíš ho slyšitelně,...jak ti řekl, že svědkové jsou tou pravou vírou...?

Možná, že jen tě přesvědčil výklad VRO.

Duchovní padlé bytosti i se svým vůdcem mají vyšší inteligenci než lidé, už jenom delší životní zkušeností, žijí totiž déle, než my lidé.
Takže, pokud máš ten pocit z výkladu Bible VRO, ....je to nadlicky logické, že...? Úžasně to do sebe podle Bible zapadá, téměř neprůstřelně,......je to ten důvod Kubrte, proč tomu výkladu věříš....?

Toto není, ale víra, ledaže víra v lidskou logiku, nebo spíše v úžasnou, větší a nadpřirozenou logiku padlých andělů.
To opravdu není o vztahu s Bohem, o smíření s ním, o poznání v Biblickém slova smyslu.

Nic mi to tak nedokládá, jako tvůj souběh Ufo se svědky.

Mare (Ne, 11. 10. 2009 - 18:10)

Kubrte,

Co je to poslouchat Jehovu, na prvním místě !

Já jsem tímto činem, vírou v Krista poslušná Jehovovi. To je vlastně vstup, aby vůbec člověk mohl být poslušný a přijatý Jehovou.

Jan6.kap.
28Řekli mu: „Jak máme jednat, abychom konali skutky Boží?“

29Ježíš jim odpověděl: „Toto je skutek, který žádá Bůh: abyste věřili v toho, koho on poslal.“

Mare (Ne, 11. 10. 2009 - 18:10)

Mimochodem .....přijal jsi MOC DUCHA SV:? ABY VUBEC EVANGELIUM MOHL KÁZAT...! ! !

Tak, jak to podmiňuje Kristus,...ve skutcích....?

Skutky 1.kap.
8...ale dostanete moc Ducha svatého, který na vás sestoupí, a budete mi svědky v Jeruzalémě a v celém Judsku, Samařsku a až na sám konec země.“

Mare (Ne, 11. 10. 2009 - 18:10)

Žádná doba po vzkříšení, to už bude pozdě, to už bude mít satan, neboli VRO, své ovečky..."v suchu", ztracené a bez naděje po době soudu, kdy přežijí jen ti, kteří mají pečeť Ducha svatého,...čili budou potření a přikrytí krví Ježíše krista, tak jako byly přikrytí Židé v Egyptě, při exodu.
Je to toiž předobraz ...PŘEŽITÍ...!

jJeště si si jist Kubrte, že přežiješ...?

Mare (Ne, 11. 10. 2009 - 18:10)

Evangelium pravé zní,...čiňte pokání , přijměte vírou v Krista odpuštění hříchů, protože jen jeho zásluhou jsou naše hříchy přibity spolu s ním, takže nám Bůh vírou v Krista nebude počítat náš dluh vůči němu, náš hřích. Budeme s ním smíření a přijati.
Podle zaslíbení přijměte dar Ducha svatého ,.. obraťte se a opusťte hřích....!

Žid.8.kap.
8‚Hle, přicházejí dny, praví Hospodin, kdy s domem izraelským i s domem judským uzavřu SMLOUVU NOVOU, ..

10A toto je smlouva, kterou uzavřu ................: Dám své zákony do jejich mysli a napíšu jim je na srdce. Budu jim Bohem a oni budou mým lidem.
11PAK UŽ NEBUDE UČIT DRUH DRUHA A BRATR BRATRA a nebude vybízet: ‚Poznej Pána,‘ protože mě budou znát všichni, od nejmenšího až po největšího.
12Slituji se nad jejich nepravostmi a na jejich hříchy už nevzpomenu.‘

Tady je znovu důkaz o mylném výkladu VRO,...všimni si Kubrte, že se jedná o ustanovení nové smlouvy a 11.verš pokračuje po 10.verši, tudíž hovoří o tom, jak tato nová smlouvy bude vypadat.

TAKŽE ŽÁDNÁ BUDOUCNOST, Kubrte, velmi se mýlíš spolu s VRO,....

ALE PODSTATA UZAVŘENÍ NOVÉ SMLOUVY PO SMRTI KRISTA...! ! !

Takto žijí všichni křesťané od 1.století dodnes. V nynější době je jich asi 750 000 000 000. Ne katolíků, evangelíků atd., ale těch, kteří jsou chrámem Ducha svatého.

Ani náhodou jen 144 000.

Mare (Ne, 11. 10. 2009 - 18:10)

Kubrte, nemusíš mi vyprávět, jak ...učení druha druhem a bratr bratrem,.....vykládá VRO . Já to vím. Říkala jsem ti, že
znám dobře učení svědků.

Prosím tě, přečti si celou kapitolu a uvidíš, že se to netýká budoucna , ale založení nové smlouvy . A ta byla založena po smrti Krista.

Ten nejobvyklejší způsob Satana, zabránit lidem v tom, aby mohl přijmou teď a tady záchranu v Kristu, je přesunout tu dobu do budoucna. Nejlépe posmrti člověka, tak spolehlivě o záchranu přijde.

Víš , Kubrte, záchrana a evangelium není to, co ty tady prezentuješ a strašíš:.....přijde Armagedon,....zahynete,...takže rychle studujte se svědky, abyste správně poslouchali Jehovu,... abyste přežili.....!

Toto je falešné evangelium...! ! ! A takový člověk má být proklet Kubrte. Já to neudělám Kubrte, protože mám tu moc v Duchu svatém, to v tu kterou chvíli udělat nebo ne.

Roman (Ne, 11. 10. 2009 - 18:10)

Tohle je nauka lidská, vro. Kubrt ho reprezentoval. Nic Božího. Prosím ještě jednou čti to co ti psala Mare. Velice hluboké a biblické. Nemusíš mi věřit, alespoň biblickým verším. Prosím, zas neskákej a nehledej chybičku. Rychle naslouchej a pomalu mluv!

♥Kubrt&#9 (Ne, 11. 10. 2009 - 17:10)

Mare,
jinak to, že nebude bratr učit svého bratra se splní až po Tisíciletém království našeho Pána. Až budou po Armageddonu kříšení spravedliví i nespravedliví musí ti spravedliví taky učit ty nespravedlivé, aby poznali Jehovu Boha a mohli se SAMI rozhodnout jestli mu budou sloužit nebo ne. Ty jsi se taky sama rozhodla, že mu sloužit nechceš. Jak se, ale druzí dozvědí o Jehovovi Bohu. Pán poslal především své učedníky kázat. Je možné, že VRO to možná nedělá tím NEJDOKONALEJŠÍM způsobem, ale jsou to taky zatím nedokonalí lidi. Ale dělají to, co od nich Pán požaduje... jděte proto a čiňte učedníky... A VYUČUJTE JE (Matouš 28:19,20)!!! To, že nás VRO vyučuje je k našemu prospěchu. Jsem psal Monyce, že mám touhu stát se učitelem Božího slova v novém světě, ale jak vidím žádný med to nebude. Čeká nás ještě hodně práce, aby byl svět takový jaký si JEHOVA Bůh původně přál, aby byl v Edenu.

Reklama

Přidat komentář