Reklama

JHVH (Jahve,Jehova) - jediný živý Bůh

Superman (Pá, 17. 8. 2012 - 18:08)

Kubrte,

jeden špatně...Máš pravdu Mare. Nikdy nepochopím jakých zvěrstev se můžou dopouštět lidé, kteří neznají Boha. A věřím tomu, že pod Božím královstvím to ani nebudu potřebovat chápat. ? Stejně se mi zdá, že se vše opakuje pořád dokola tak jako se střídá den a noc. Tak Bůh nechává působit mír a války na Zemi. Teď ale očekáváme podle biblického proroctví Tisícileté Ježíšovo pokojné panování. ? Takže i kdybych ti to ukázal v Bibli černé na bílém stejně tomu neuvěříš. Bible to popisuje tak, že ďábel zaslepil mysl nevěřících. A ty mi tu budeš vyprávět něco o pravém poznání, když tvá víra je falešná. ? ? ?

Mare (Pá, 17. 8. 2012 - 12:08)

Ano. Všechno může být...Kubrte,

jeden špatně vyložený verš o ..."přijímání poznání a věčném životě....., který si samoúčelně vyložil VRO je přesně lidské podání a tradice....., to se věčného života takhle nedočkáš....!

Ale pokud svědkové nejsou schopní korekce , protože jsou manipulováni člověkem VRO, tak ty nejsi schopný korekce dvojnásobně, jednou k vůli zblbnutí jehovisty a podruhé kvůli tvé nemoci.

Ty nic nikdy nepochopíš, i kdyby ti rajtoval VRO pod nosem a tvrdil ti sám opak...

17.8. (Pá, 17. 8. 2012 - 07:08)

Satan nežije ani na Moravě...Nestarám se,ještě to tak. Co si každý natropil,ať si sežere...

Superman (Čt, 16. 8. 2012 - 23:08)

"Já si právě myslím,...Ano. Všechno může být úplně, ale úplně jinak. ? Noe když kázal udělal vše tak jak mu Bůh přikázal. Já hledám pravdu v Božím slově a ne na ústním lidském podání a tradicích. Každý národ chodí ve jménu svého Boha, ale ten kdo chodí ve Jménu Boha JHVH bude chodit navždy. ? Bůh je Bohem živých a ne mrtvých. Já se snažím, abych byl zapsán v Jeho knize věčného života. A to znamená věčný život, že "...přijímají poznání o Bohu JHVH a Jeho Synu, Ježíši Kristu." Nevím, proč bych se toho měl vzdát. ? Teď před cílem. Široká je cesta ke zničení a ti, kteří po ní jdou si můžou žít jak chtějí. Ale ten, kdo miluje život naslouchá Kristu. ?

hana (Čt, 16. 8. 2012 - 22:08)

"Já si právě myslím, že mně Bůh JHVH uzdravuje."
Je otázka, jestli si to právě jen nemyslíš.
Všechno může být úplně jinak.

Superman (Čt, 16. 8. 2012 - 22:08)

Supermane, ty nedokážeš...Nemocná jsi ty Mare. Zdraví nepotřebují lékaře, ale churaví ano. Proto přišel náš Spasitel, aby nás vyléčil. Jsi to právě ty, která nerozezná pravdu od lži. Já taky vycházím z Božího slova. A Bůh JHVH slibuje, že bude Země očištěna od veškeré ničemnosti. Proto máme vydávat svědectví o Pravdě, aby mohli být lidé zachráněni. Lidé Boží spravedlnost neznají, ale zřídili si svoji vlastní. Jsem nemocný proto, že chci druhým lidem pomáhat "PŘEJÍT ZE SMRTI DO ŽIVOTA" ??? Já věřím, že spravedliví budou vlastnit zemi a budou na ní přebývat NAVŽDY !!! Nechceš tam být ??? NIKDO TĚ NENUTÍ !!! ? Copak se ti nelíbí ? Uvědom si, že pokud jsi svého muže milovala tvá jediná naděje je Bůh JHVH, náš Pán archanděl Michael a Boží království ze 144 000. Pokud se člověk striktně nedrží Bible činí Boží slovo NEPLATNÝM. ? A kdokoli ubere ze slova Božího (ŘKC odebrala Boží Jméno z Bible) bude mu odebrán podíl ze stromu věčného. A kdokoli přidá (nauka o nesmrtelné duši, mučení v pekle, Trojice zneuctívající pravého Boha JHVH, panna Marie jako "královna nebes") tomu bude přidáno ran. Ale pořád je Bůh JHVH trpělivý (do určité hodiny jeho soudu). Ještě teď máš šanci poznávat Bibli společně se SJ jako Kristova sestra. Ale jestli nadále hodláš setrvávat v bludech myslíš, že tě Pán ochrání, když chceš zůstat na scestí ? Já si právě myslím, že mně Bůh JHVH uzdravuje. ? ? ?

XXX (Čt, 16. 8. 2012 - 21:08)

Važ slova,představitel...Satan nežije ani na Moravě ani v Čechách.
Ten žije jinde. Ale jeho vyznavači jsou všude. Až si budeš čistit zuby, tak si prohlídni tvoje, o moje se nestarej.
Jsi nějakej zmatenej nebo zamtená. Nechápu ten kruh? ,,MILÝ DATUME".

Acharys (Čt, 16. 8. 2012 - 19:08)

mě přesvědčilo nemile.Že né každý kdo mu říká Pane,Pane je křestan.

Já ze začátku než jsem poznala kdo je Kristus...tak sem si říkala naivně celý svět je spasen...skoro,protiže je hodně těch co Pána vzívají.No ted z odstupem vidím,že to není pravda.Je ptřeba rozlyšit z kým se bavím a stýkám.

Venca (Čt, 16. 8. 2012 - 18:08)

Koukám, že se vám křesťancké diskuze nějak zajedly:) Já už se tam raději nedívám, je to osvobozující. Případný antisemitismus, homofobii atd. snad ošéfuje Luděk a jiní rozumní uživatelé:) Každopádně mne tamější diskuze jen utvrdily v tom, jací jsou někteří křesťané (a katolící zejména) zmetci:)

Superman (Čt, 16. 8. 2012 - 17:08)

Jen emočně nestabilní...Já jsem O.K. ? Chrání mně Jehovova posvátná síla - Duch svatý. ? ? ?

16.8. (Čt, 16. 8. 2012 - 13:08)

Jste tu nemocní všichni,...Jen emočně nestabilní...

Acharys (Čt, 16. 8. 2012 - 13:08)

dokument ...zadejte na you tube

Byl jsem mrtví/2009/

Acharys (Čt, 16. 8. 2012 - 13:08)

http://redir.netcentrum.cz/?noaudit&url=http%3A%2F%2Fwww%2Eyoutube%2Ecom%2Fwatch%3Fv%3DXoJmLwTJR1M%26feature%3Dplayer%5Fembedded%23%21

Acharys (Čt, 16. 8. 2012 - 13:08)

To silně přeháníš, mne...Nevím,že Tony odešel od KC.I díky tomuto webu.Tak to jen dobře.

Tony Já se učím vidět a chodit z Pánem .Neslyším ho ,jako Vy asi ...a ani nemám dary DUCHA...Proč to já nevím...,ale co vím,že musí být semnou Buh. Měním se.A stávám se pokornější.Jinak bych neustále nic.A řešení mích osobních věcí by byly katatrofa:-d

I muj manžel říká,že je zklidněný někdy mým pokojem.

Mare (Čt, 16. 8. 2012 - 12:08)

Tony, promiň, jestli tě tím urazím, že tato diskuse ti hodně pomohla k odchodu z KC.

Já si to rozhodně myslím.

Mare (Čt, 16. 8. 2012 - 12:08)

Mare ted jsem se chtěla...Acharysko,

mně se tam příliš nechtělo, jsem více zaměřena na kázání evangelia a připadalo mi nemožné pod tím množstvím protichůdných lží říkat čemu věřím.

Víš, že Tony odešel z KC pod vlivem tady na Doktorce a na tomto tématu.

Tady je přece jen několik málo lidí.

Na KD jsem naštěstí neměla sílu a čas. Jsem pořád po smrti manžela hodně vyčerpaná a obyčejné věci mně hodně zaměstnávají, netož chata, kterou jsme milovali a kde k nám Pán hodně mluvil.

Mně se dostala do ruky ještě knížečka o KC a já se dostala ještě do jiného obrazu KC i než popisují SJ.

Vlastně KC stojí v pozadí neustále , dříve i nyní, hlavně skrze jezuity, kteří pronikají všechny sféry světového i lokálního dění, školy, školky, církve, denominace, EÚ, ve spojení s mocnými a majetnými tohoto světa, tahají za nitky světové nadvlády. Dnes připravují cestu pro KC, pro ovládnutí celého světa.

KC má už připravený program ústupků, jak vcucne denominace skrze ekum. radu církví.

KC stála za všemi válkami, za vším násilím, ve snaze podrobit si všechny lidi pod svou hlavu.

Bible říká, že bude mít na svědomí krev všech svatých...., a je tomu tak.

KC nejen žehnala zbraním za 2.svět války, ale vlastně ji iniciovala. Ve snaze zahubit komunisty a všechny své odpůrce, jako i pravoslavné, protestanty, aby rozšířila svoji říši.

Nenávist k Židům a zabíjení Židů bylo vždy v její režii, nejen skrze fašismus.

Byla jsem poměrně tolerantní ke katolíkům, ale teď jsem otřesena, protože hodně dílčích informací se mi spojilo.

Vlastně jsem ztratila i zájem toho krásného a milého katolíka tím, že jsem tím poznáním nějak ztratila trpělivost.

Není mi lehko, tady křesťané v místě nejsou a od září se půjdu podívat mezi křesťany na Zbraslavi.
Člověk má velkou lásku k sourozencům a strašně mi chybí. Ale rozhodně už nikdy nikde nebudu členem. Myslím, že to je známka vlastnictví člověka.
Můžu pomáhat i tak, věřím.

Není to jednoduchá cesta, Acharysko, na rozdíl té zabezpečené totalitní, ať jehovistické nebo katolické. Je to svobodná cesta, a to není jednoduché. Žít svobodně to umíme ze všeho nejmíň. Ale stojí za to , když máme D.S. a Ježíše.

Tony (Čt, 16. 8. 2012 - 11:08)

Mare ted jsem se chtěla...To silně přeháníš, mne se osobně žádné restituce netýkají, poněvadž už delší dobu praktiky v žádné církvi nejsem. I když to tak možná tak nevypadalo, zaujímám v této věci neutrální postoj. A ohledně jiných věcí, nic není tak černobílé, jak si představuješ.

. (Čt, 16. 8. 2012 - 11:08)

.

. (Čt, 16. 8. 2012 - 11:08)

.

. (Čt, 16. 8. 2012 - 11:08)

.

Reklama

Přidat komentář