Reklama

JHVH (Jahve,Jehova) - jediný živý Bůh

tak si trochu z (So, 18. 8. 2012 - 17:08)

Dobrý den paní Růženo. Na Plamínka nepíšu, ani na jeho videa nekukám, já si naposledy pamatuji na Kašpirovského a na myslím Tomáše Dvořáka, ten co na Nově příkládal ty ruce.
Vás mate to, že nějaký vtipálek zde systematicky kopíruje hlavně moje příspěvky. Je fakt, že jsem ho k tomu jednou jen tak ze srandy vyzval slovy – jo, klidně to dej kam chceš a ještě k tomu napiš pojďte všichni na JHVH !! Byla to sranda. Teď bych ale vtipálka chtěl požádat, ať už nechá „Plamínkovce“ žít a může jít s mými příspěvky oblažovat někam jinam nebo radši už ne. Navíc tady nejsem jediný kdo píše..
Tak to se musíte obrátit někam jinam, např. tady občas pár skutečných „esoteriků“ píše.. zkuste se podívat tak den, dva, možná 3 naspátek a určitě na jednu narazíte.
Když my křesťané na takové věci buďto nevěříme, nebo je máme zakázané. My musíme nebo máme i tu zkušenost, někdo více, někdo méně, věřit Bohu, hlavně Bohu a nechat tyhle věci na něm. Jestli Vás něco trápí paní Růženo, tak Vám doporučuji upřímnou prosbu k Bohu, a uvidíte, že se něco stane. Minimálně Vám dá sílu některé věci tzv. ustát. Je to individuální a záleží také hlavně na Vaší víře a odhodlání. Náš Pán nám řekl: „proste a bude vám dáno, hledejte a naleznete“.
Tak se omluvám, jestli jsem Vás sklamal a prosím vyřiďte na Plamínkovi, že to ne já, nebo jiné MODRÉ nicky, ale že je to jen zkopírované. Sranda je sranda, ale už je toho asi moc. Jinak vím, že mé příspěvky nepatří mezi ty „strohé“, to jo ?.
Jinak jestli potřebujete poradit, tady Vám určitě někdo dobře poradí, já si to moc netroufám, a určitě se i Vámi hledané esoterička ozve. Je ve svém oboru určitě „dobrá“. Já esoterik osobně nejsem a proti takovým věcem bojuji.

Venca (So, 18. 8. 2012 - 17:08)

Neurážej.Viš proč čtu...Nejsi nahodou jeden z přátel Pepy?

no tak (So, 18. 8. 2012 - 16:08)

Myslela jsem to srovnané v...Jsi fajn,nedej se.A nato naboženství se vyprdní,je k ničemu.

no tak (So, 18. 8. 2012 - 16:08)

Pochybuji v obojím.Neurážej.Viš proč čtu tuto diskusi od začatku?Nevíš že,tak já ti to řeknu.Hledám svůj první př.abych dokázal,že jsem to byl já kdo tady psal jako první pod jistým nickem.A že nona je vtom nevině.Ještě mi zbyvají tak dva roky.

Jehovisté nepat (So, 18. 8. 2012 - 16:08)

Pochybuji v obojím.

nona (So, 18. 8. 2012 - 16:08)

Srovnané? Jestli tím...Myslela jsem to srovnané v hlavě jako člověk. Nábožensky se to nedovoluji posoudit

no tak (So, 18. 8. 2012 - 16:08)

V tom s tebou naprosto...Čtu tuto diskuzi od počátku,tak vím ,že si to myslíli všichní co tu kdy psali.Byli tady sv.j.kteří správně pochopili, že naletěli podvodnikům.Těm pomohla,to je pravda.Všichni šli někam jinam než jak jim radila.Takže vysledek nula.Zůstala sama.

Venca (So, 18. 8. 2012 - 15:08)

mají svoji víru jako ty,...Srovnané? Jestli tím myslíš, že je fanatička, tak ano, má to "srovnané":)

nona (So, 18. 8. 2012 - 15:08)

Ano ma to srovnané,ale je to...V tom s tebou naprosto souhlasím, ale asi jenom já :))

no tak (So, 18. 8. 2012 - 15:08)

mají svoji víru jako ty,...Ano ma to srovnané,ale je to jenom jedna z mnoha kombinací, které ta bible umožnuje.

Superman (So, 18. 8. 2012 - 09:08)

mají svoji víru jako ty,...Podle Bible jsou praví křesťané SJ a to Mare není. Já nikomu nechci nadávat. Jenom mně to irituje, když druzí nedokážou pochopit, že žijí ve lži i když jim to člověk ukáže v Božím slově. Kolikrát jsem tady psal verš Matouš 4:10, že samotný Ježíš říkal, že jediného koho máme uctívat je jeho Otec Bůh JHVH. Ale to je jakoby hrách na stěnu házel. ? A přitom to je otázka života a smrti koho uctíváme. Nebo ty kdyby jsi viděla sebevraha jak se chystá skočit z mostu ještě vy jsi ho pochválila. Tak jo, dobře dělá Mare i ostatní, že bojují proto pravému Bohu JHVH. Budete to mít aspoň rychleji za sebou. :P

nona (So, 18. 8. 2012 - 07:08)

A to si myslíte, že budu...mají svoji víru jako ty, proč bys jim měl nadávat. Nebo ty nadáváš každému, kdo má jiný názor než ty nebo je prostě jiný?

Nehledě nato, že Mare je křesťanka,v hlavě to má dobře srovnané...

Superman (So, 18. 8. 2012 - 06:08)

Jo, nadávat on umí a...A to si myslíte, že budu chválit lidi, kteří slouží antikristu a odvracejí se od Boha JHVH ? :o :o :o

hana (Pá, 17. 8. 2012 - 22:08)

Nadávat?Jo, nadávat on umí a dobře. A pak to ještě elegantně "hodí" na Boha: To já ne, to se píše v Bibli.
Jen počkej a uvidíš.

nona (Pá, 17. 8. 2012 - 22:08)

Kubrte, já ale věřím, že...Nadávat?

Mare (Pá, 17. 8. 2012 - 21:08)

Zvěrstvo je to, co tady píšeš Kubrte a jak se chováš....

Dělá to stejnou díru do hlavy jako kulka.

Mare (Pá, 17. 8. 2012 - 21:08)

Máš pravdu Mare. Nikdy...Kubrte, já ale věřím, že bude tady na zemi tisícileté Kristovo království.

Jen, jak se do něj dostat, že ?

Kubrte, ty se chováš tak strašně, že tě vyhodili i z křesťanských diskuzí, a ty si myslíš, že obstojíš před Bohem ?!

Ty si nebyl vyhozen pro Krista, že ?! Tak jako třeba apoštol Pavel, když říká, že pro Krista je pronásledován...

Ale tu radost ti už neudělám, že budu s tebou diskutovat. Dělala jsem to dříve, protože to četli jiní svědkové tady a uvěřili v Krista. Nechala jsem si i od tebe nadávat.

Ale finito, končím. Je to hnus co děláš a já se tím už špinit nebudu. Meleš něco co ti nasadili svědkové do hlavy, svědek nejsi, ani nevěříš v Boha, ale v Ufo...

A vím, že pokud neudělá Bůh zázrak, tak ty nejsi schopen sebereflexe, ani sebekorekce.....

Venca (Pá, 17. 8. 2012 - 21:08)

Jehovisti jsou snadý terč, ale co kdyby si katolíci, pravoslavní a jiní zmetci nejdřív zametli u sebe.

Venca (Pá, 17. 8. 2012 - 21:08)

Sledujete, co se děje v Rusku, kauza Pussy Riot? Slavné pravoslaví. Bít je šmejdy.

nona (Pá, 17. 8. 2012 - 21:08)

Máš pravdu Mare. Nikdy...A co ti, kteří znají Boha, věří, ale taky se dopouštějí zvěrstev? Nebo myslíš, že takoví neexistují nebo neexistovali?

Reklama

Přidat komentář