Reklama

znásilnění

l (Pá, 21. 7. 2006 - 13:07)

neboj

Monika (Pá, 21. 7. 2006 - 12:07)

Jo a to číslo je : +420608148831

Monika (Pá, 21. 7. 2006 - 12:07)

Byla jsem znasilněna od sveho vlastniho otce a neřekla jsem ti nikomu.Ale poprve to bylo hnusné opil mně a pak na mně skočil.A pak zase dal a dal a jak jsem byli na gindě z mamou a ona se mně zeptala jakto že už nejsem pana?A ja jsem ji musela říct že ze svym klukem ja bych nedokazala říct že to byl OTEC !!!! Co mam dělat?Napiš te mi prosim na muj mobil bo na internetu nebudu děkuji pa Moňa.:-*

Phdr.Dr.Ivan Gu (Út, 20. 6. 2006 - 00:06)

Skus zajst za dobrym psychologom,on by ti vedel pomoct najlepsie.Mozem ti nejakych odporucit,ak sa hambis,tak aj diskretne,nemusi o tom nikto vediet.Napis na moj e-mail,budem cakat a ostavam s pozdravom.

Tina (Po, 19. 6. 2006 - 01:06)

Noro, odkud jsi?

Hovno s octem (Po, 19. 6. 2006 - 00:06)

Já bych tě vomrdal, a to na nějakým romantickým místě. Co třeba skládka, kam chodí srát lesní zvěř, hi hi?

nora (Ne, 18. 6. 2006 - 23:06)

skus to povedat miekomu komu doverujes mamine alebo niekomu z rodiny..ak by ti neverili chod na policiu ale co naskor po tom ako sa to stalo aby sa to dalo dokazat!

petra (Ne, 18. 6. 2006 - 22:06)

znasilnil me nevlastni bratr.nevim co mam delat!

Victoria (St, 24. 5. 2006 - 16:05)

zuza: Určitě bys to měla ohlásit na policii, i teď po letech. A zkus si o tom s někým promluvit, jestli to nejde s kamarádkou, tak by určitě bylo dobré zajít za psychologem.

Lucas (St, 24. 5. 2006 - 14:05)

Mně se to úplně hnusí, jak někdo může udělat něco takovýho. Viděl jsem záběry... 17-ti letá dívka sedí odpoledne na nástupišti a čeká na vlak. Všude okolo je plno lidí. Z jiného vlaku vstoupili dva dva chlapi, dívku chytli a utíkali s ní pryč. Ta křičela, ež by to slyšel kdokoliv i na velkou vzdálenost. TY DEBILNÍ LDII NA TOM NÁSTUPIŠTI NCI NEUDĚLALI, jen netečně čuměli. Mají na tom skroo stejnou vinu, jako ti dva chlápci, kteří tu chudniku několikrát znásilnili a potom se ještě vymlouvali, že byla opilá... Kdybych si představil, že se tohle stane mojí holce, asi bych potom, co ybch zabil ty chlápky taky zrasil všechny ty lidi an tom nástupišti. Všichni bychom se měli stydět, když dopsutíme, aby se stalo něco takového...

Lucas (St, 24. 5. 2006 - 14:05)

Mně se to úplně hnusí, jak někdo může udělat něco takovýho. Viděl jsem záběry... 17-ti letá dívka sedí odpoledne na nástupišti a čeká na vlak. Všude okolo je plno lidí. Z jiného vlaku vstoupili dva dva chlapi, dívku chytli a utíkali s ní pryč. Ta křičela, ež by to slyšel kdokoliv i na velkou vzdálenost. TY DEBILNÍ LDII NA TOM NÁSTUPIŠTI NCI NEUDĚLALI, jen netečně čuměli. Mají na tom skroo stejnou vinu, jako ti dva chlápci, kteří tu chudniku několikrát znásilnili a potom se ještě vymlouvali, že byla opilá... Kdybych si představil, že se tohle stane mojí holce, asi bych potom, co ybch zabil ty chlápky taky zrasil všechny ty lidi an tom nástupišti. Všichni bychom se měli stydět, když dopsutíme, aby se stalo něco takového...

Monika (Ne, 7. 5. 2006 - 21:05)

Řadu let jsem byla v péči gynekologa - soudního znalce v oboru - MUDr.PhDr.Pavla Čepického v gynekologické ordinaci v Praze 6, Terronská 6l,lékař působí ve společnosti LEVRET s.r.o. Jmenovanému lékaři jsem 17 let plně důvěřovala, chodila jsem na pravidelné preventivní prohlídky,lékaři jsem si stěžovala na slabé krvácení mimo cyklus a v poslední době také na bolesti při styku, s úsměvem mi poradil "abych změnila polohu"....V srpnu 2005 jsem pod manželovým tlakem změnila gynekologa. V nemocnici v Podolí - ÚPMD, mi pečlivý lékař okamžitě diagnostikoval rakovinu děložního čípku, nádor byl již ve stadiu, kdy po jeho operačním odstranění - konizací, jsem musela absolvovat další, dost náročnou a velmi bolestivou operaci - lymfadenektomii - odstranění lymfatických uzlin v tříslech. Po této operaci trpím obrovskými bolestmi a otoky v tříslech, na nohách a v oblasti genitálu, vzniklý lymfedém je trvalé a nevyléčitelné poškození organismu,můj spokojený život se změnil v peklo s každodenními bolestmi a omezením.
I když jsem absolvovala preventivní prohlídky, díky postupu MUDr.PhDr.Čepického mne rakovina neminula, následky jsou katastroofální pro mne i mou rodinu.
Dne l2.5.2006 bude konáno první ústní jednání u Obvodního soudu pro Prahu 6, neboť jsem proti jmenovanému lékaři podala soudní žalobu.Prosím, pokud máte také podobné negativní zkušenosti s MUDr.PhDr.Čepickým, ozvěte se!!!!!
Díky Monika agk"post.cz

Michal (So, 6. 5. 2006 - 23:05)

naprosto souhlasim, holky by meli navstivit poradny etc. malicko se psychologii snazim zabyvat, nekolik pribehu sem "zazil" a z psychologickyho hlediska muzu rict ze se opakuji porad ty stejne poruchy. to ze se bojite, ste mlady a zapomenete- to je pekne konejseni ale nepomuze! dojedete na tom driv ci pozdeji...a cim drive pomoc prijde tim lepe pro vas

Bartalmission (Ne, 26. 2. 2006 - 15:02)

Znásilnění, ale i pohlavní
zneužívání dokáže děvčata poznamenat
na celý život. To je prokázáno.
A pokud jim nikdo odborně nepomůže,
může to následně komplikovat život
většímu okruhu lidí. Postižené by
měly vždy pomoc vyhledat.

Martin K (Pá, 17. 2. 2006 - 16:02)

Těch znásilnění je fakt dost - i moji holku někdo znásilnil když jí bylo 16 let a samozřejmě to neohlásila i když věděla kdo to je !!! Tak postupem času znásilnil dalších 8 holek a až ta poslední to ohlásila tak že so policii podařilo ho chytit. Kdyby to udělala dřív nezničil by život dalším. Když jsme spolu začaly chodit chvilku trvalo než si ke mě našla cestu a já k ní a dnes už je to v poho (tedy s tím sexem), po psychický stránce je to pouze uspokojivé.

Magork (Po, 30. 1. 2006 - 09:01)

Ahojte. Bylo mi osmnáct a byl jsem stanovat u vody. Seznámil jsem se tam s holkou co se mi líbila a koncem týdne to vypadalo že by nebyla proti tomu abych strávil noc u ní. Byla ještě panna a já tehdy vycouval. Nechtěl jsem nic uspěchat a Tak jsem šel spát k sobě. V noci k ní vlezli 2 poláci a znásilnili ji. Bylo to moje nejhorší rozhodnutí v životě a budu toho nadosmrti litovat. Nic na tom nemění že jsem je ráno chytil a....nechtěla to nahlásit tak aspon dostali přes huby. Já nejsem žádnej svatoušek, spíš tak trochu grázl ale přes to si holky pamatujte že za to nikdy nemůžete. Chlap se musí ovládat a může když chce a pokud nechce tak patří vykastrovat. A jenom, víte, nejsou všichni stejní.

Paja (Ne, 22. 1. 2006 - 09:01)

Ahoj,svěřila se mi moje bejvalá holka že jí znásilnil kluk se kterým už dřív něco měla, prej ještě s kamarádem, jenže to bylo před 14 dny.Takže stopy žádný nejsou,chci jí pomoct ale taky chci aby ten grázl neskončil dobře a mám strach že policie už nepomůže, takže budu muset udělat něco sám.Moje bývalá z toho má strach, navíc jí vyhrožoal.Jaký máte zkušenosti?Myslím s tím jestli se s tím dá něco udělat.

Opfer (Po, 9. 1. 2006 - 23:01)

Ahojky!Tak už se také můžu hlásit mezi znásilněné. I když o členství v tomhle "klubu" jsem fakt nestála.

Š. (Po, 9. 1. 2006 - 21:01)

To by mě jen zajímalo, jak jsem vyprovokovala toho úchyla, který mě zneužil, když mi bylo osm...Zamyslela jsem se a nemůžu než s tebou řázně nesouhlasit. To jsou přesně ty reakce, kvůli kterej je většina tohohle svinstva neohlášená!!!!!!!!!!!!

Z. (So, 3. 12. 2005 - 16:12)

To je moc krásný vědět o někom, komu se podařilo jaksi smířit se s tím. Můžu se tě zeptat po jak dlouhé době jsi se svému příteli svěřila (pokud vůbec)? A jak jste se seznámili? Víš já si možná i dokážu představit chlapa po svém boku, ale mě hrozně vadí ty začátky, víš, když ti říká že jsi prostě nádherná a máš hezký tělo apod. Brrr. To mě hned odradí. Já bych chtěla aby jsme se první poznali a po nějaké době, kdybych mu začala věřit, by mi nějaké projevy lásky nevadily... Jenže jak překonat to prvotní období. Mám pocit že velká většina kluků je dost uspěchaná a hned to vybalí na začátku. Mám smůlu - vím o příjemných mužích co v sobě nepopírají jemnost (jakousi "ženskou duši") jenže jsou zadaní:-)Nejsem lovkyně, která by se na každém rohu rozhlížela po vhodné oběti. Jenže je mi 24 a bojím se že mi otupí cit, nehledě na tu "zkušenost z dětství" prostě že si zvyknu na to být sama... Možná to tak má být a je fakt že v dnešní době je dost "singles". asi bych tak dokázala žít. člověk si zvykne téměř na všechno..

Reklama

Přidat komentář