Reklama

Galvanická žehlička na vrásky

RADEK (Út, 3. 2. 2009 - 23:02)

Emilko, děkuji alespoň ZA těch pár řádků. JSEM ROZRUŠEN A OMLOUVÁM SE ZA NEPŘESNÉ INFORMACE. SAMOZŘEJMĚ, ŽE PARTNERKA JE O 4,5 ROKŮ STARŠÍ NEŽ JÁ

KARLA (Út, 3. 2. 2009 - 23:02)

Vážená paní Majko, vy jste mi spadla přímo z nebe!!! Mám paní ve stejném věku jako Vy.
Prosím, bude-li to možné, zašlete mi na e-mail Vaše osobní zkušenosti, jak často s žehličkou pracujete, pokud bude možné třeba foto (nezneužiji) a případně nějak vyčíslit investice, třeba měsíčně a co vše žehličkou poléčujete. Děkuji, budu Vám moc vděčna.
karlis.p"seznam.cz

Emilka (Út, 3. 2. 2009 - 18:02)

Za co všechno ta zatracená žehlička nemůže...
Máš to těžký, Radku!

Radek (Út, 3. 2. 2009 - 18:02)

POMoooC!
Mám partnerku o 4,5 roků mladší. Sportovali jsme, kde jsme mohli, miluju ji a bylo to supr až do té doby, než jí někdo, koho bych nejraději ... řekl, že má mladšího chlapa a měla by ze sebou něco dělat. A teď? Stále někde jezdí, předvádí žehličku, je uštvaná a určitě vypadá hůře než dříve. Myslím, že jízda na kole, lyže... to jí prospívalo daleko více. Ale je v tom až po uši. Myslím, že má i nějaký menší dloužek, ale nevím. Při tom všem lítání... kdyby ji někdo dal jen 50,-- na hodinu, určitě by si vydělala. Ale tak?
Prosím, vraťte mi moji lásku!!!!

Mirka (Út, 3. 2. 2009 - 18:02)

Zdravím a ráda bych se podělila o zkušenosti s GV. Koupila jsem si jí vloni v květnu,ale bohužel já s ní teda nemám nijak dobré zkušenosti. Plet je sice po vyžehlení příjemně hladká, ale že by mi to odstranilo viditelně vrásky to opravdu ne. K tomu jsem používala ještě colagen a zažehlovací krém od Nuskinu, denní a noční krém a nemůžu říct, že bych viděla nějakou větší změnu. Takže po čtyřech měsících jsem se na to vyprdla. Výsledky minimální a cena za všechny ty gely a krémy dost vysoké. To botox vychází levněji.Když čtu jak jsou všichni nadšení a bez vrásek po vyzkoušení GV, tak se mi tomu ani nechce věřit. Každopádně nikoho nechci odrazovat. Jen jsem napsala svoji zkušenost. A pokud by někdo měl zájem, ráda GV prodám.

M. (Út, 3. 2. 2009 - 16:02)

Tak to tu sleduji a přemýšlím a najednou rána z čistého nebe. Jiný způsob, naprosto bezpečný a naprosto ZADARMO!! Nebudu zatěžovat tyto stránky, jsou přeci jen o žehličce a proti gustu žádný dišputát, či jak se to říká. Věřím, že se dozvíte na patřičných stránkách až celé zpracuji. Mějte se a nenadávejte si!!!!

Majda (Út, 3. 2. 2009 - 10:02)

Já sama žehličku používám od května 2008 jsem moc spokojená je mi 53 let,mohu vřele doporučit.

Zdena (Út, 3. 2. 2009 - 00:02)

No právě, chtějí z nás udělat američanky.
Z mamky chtěli mít rusku. Proč se musíme stále opičit? Moniko, jsem zvědavá, jsi najivka, tady nejde o práci. Jde tu o americký způsob prodeje. Kolik jste říkali z té žehličky? 2500,--? Kolika lidem to musíte vnutit, abyste měli na sociální, zdravotní a nájem a zůstal Vám normální průměrný plat? Tak se nedivte těm prodejcům, že se tak snaží. To je se vším. Každý má příběhy jak to pomohlo, jak někdo zbohatl. Předváděčky jsou proto, aby se Vám dostali pod kůži. Kolik firem bylo schopno platit zájezdy, dát třeba večeři 20-ti lidem.
A 1 třeba koupil a zaplatil vlastně i ostatním. U toho jsem byla. Kolik z Vás má už doma zázračné pilulky na hubnutí? A vím co. JÁ TEDY BYCH BYLA OPATRNÁ.

....) (Po, 2. 2. 2009 - 23:02)

Zdeno, to máš českého mobila? Vždyť už ani ta Becherovka není česká?

zase já Iva (Po, 2. 2. 2009 - 23:02)

Alergie a třeba i fóbie jsou nevyspytatelné.
Mě například nedělal dobře polský kolagen z ryb a druhému prospěl.

Bára (Po, 2. 2. 2009 - 23:02)

Holky, bomba! Kámoška přišla do práce a kolegové ztuhli.... Vypadala jak vymaštěný plech a trochu natekle. Je to možné? Pak už jen seděla na šatně a bečela. Myslíte, že může mít nějakou alergii. Ona totiž nikdy na kosmetiku nechodila. Šla na žehličku vlastně na radu jiné kolegině a ta vypadala normálně, ba dokonce dobře. Mohlo být něco špatně? Je mi jí líto a kolegině si rve vlasy, že jí tam poslala.

Monika (Po, 2. 2. 2009 - 22:02)

Dobrý den, maminka byla na žehlední a myslím spokojenost. Říkala, že sháníte lidi.
Přišla jsem o práci, mám 22 roků a jsem jen vyučená. Bavila by mě práce kosmetičky. UP by mi zaplatil i rekvalifikační kurz, ale potřebuji vědět, že mě zaměstnáte a nějaké to potvrzení. Tak co je potřeba? Asi životopis a prý je možné i výpis trestů či co. Také prosím o sdělení jaký je nástupní plat. Děkuji moc. Kamoška je také bez práce
a ona mě vždy předběhne, je dravější, tak zatím se ptám spíše potají. Díky!

ZDENA (Po, 2. 2. 2009 - 21:02)

Jsem nevzdělaná servírka, ale myslím slušná.
A víte co se povídalo o servírkách? Kolik předpojatých řečí? Firmu neznám, ale 20 let?
A teprve se to dostalo k nám? Myslím, že je u nás mnoho hezčích žen než v Anerice a co přijde z ameriky není pro nás Čechy. Teď se na nás valí krize. Tak to firmy dopracovaly?
Viděla jsem každý týden alespoň dvě předváděčky podobných firem a spoustu nešťastníků, kteří pak chodili i nám nadávat. Tak to šéf zatrhl. Viděla jsem zdouvací prkna na žehlení a automaty, které také měli být v každé hospodě, až si jeden kolega sáhl na život, pak je šéf vyhodil. Tak proč máme věřit, když se to vše tváří jako jeden model výdělku? A myslím, že Vám ukážu mnoho žen, které vypadají o něco mladší a rozhodně víc u nás než v Americe.
Jednou jsem viděla na foto paní, která zakládala firmu Dermacol. Kočka, které by se dvacítka nemohla rovnat. Vždy se najde příklad. Osobně věřím jen českým výrobkům a to je moje věc. Jsem schopná také utratit, ale opravdu hledím, zda to není China nebo třeba Amerika.

::--(( (Po, 2. 2. 2009 - 15:02)

A ono je to ještě moderní?
Mrs. Obamovou by jistě víc zkrášlily její přirozené nenažehlené vlasy.

Sára (Po, 2. 2. 2009 - 14:02)

Lze ji používat i na dvouleté děti, žádné kontraindikace nejsou! Žádné obchodní manévry, naprosto solidní firma, jínak by se neudžela na trhu asi 20 let!
To jen lidská předpojatost a negativita dokáže konstruovát nepodložené nesmysly! V průměru žehlím každý den dva lidi od března minulého roku. Setkála jsem se i s 56 letou američankou paní Nancy Howard, která se žehlí už 12 let a myslela si, že ji je tak maximalně 40! Ověřujte všechno a ničemu nevěřte dokud si samy na sobě nevyzkoušíte! A zapojujte zdravý rozum! Na předpojatost zapomeňte!
Hodně zdaru! Ještě jednou odvolavám se na svojí zkušenost u paní Tenglerovy. Psala o par příspěvku předtím!

Návštěvník (Po, 2. 2. 2009 - 09:02)

Poradíme Vám jak zdravě, bezpečně a dlouhodobě zhubnout. Přizpůsobíme se Vašim potřebám i životnímu stylu. Garantujeme Vám dosažení cíle, veškeré informace, 7 denní kurz hubnutí zdarma, registrace na: www.snama.cz/dieta

ZDENA (Po, 2. 2. 2009 - 09:02)

Mě tak nevadí ta žehlička, ale ten neomalený způsob jak dělat z lidí blbce. Copak nechápete, že se zde útočí na Vaši psychyku? Je to pár dnů na trhu a kolik lidí to změnilo? Každý člověk má nárok na svůj názor, tohle je už sektaření a věřte u těch možná trochu chytřejších to ba naopak vyvolá blok. KAŽDÝ ČLOVĚK JE ORIGINÁLNÍ A TOHO SI VAŽTE. BUĎTE SAMI SEBOU! Než koupíte, počítejte a zvažte každé slovo, které se k Vám od prodávajícího dostalo. Pozor na slova jako rychle, teď je šance nejlepší, pozor, pokud Vás nutí do půjčky a pokud Vám řeknou, že vy to potřebujete, nebo dokonce vypadáte blbě. Také pozor protože žádné peníze se nesypou okamžitě. I když budete bůhví jak úspěšní, je třeba trochu investice. Třeba to prostředí, podle toho Vás také soudí.
Díky Vivi, držím palce, asi jste ta POCTIVÁ.

IVA. (Po, 2. 2. 2009 - 08:02)

Já jsem někde na netu četla, že je třeba potvrzení od lékaře, že člověk není náchylný na rakovinu kůže. A ještě jsem se chtěla zeptat, jak je to v těhotenství? Může se používat? Z celého mě vyplývá, že než žehličku použiji, měla bych prozkoumat svůj zdravotní stav, zda je pro mě vhodná.
Jsou tedy nějaké nemoci při níchž je používání tohoto přístroje nevhodné?
Ale opravdu nevím. Mohou to být zase fámy. Díky za odpověď

Gábi R. (Po, 2. 2. 2009 - 08:02)

Aha, tak to Vám valí do hlavy? S mobilama je to jinak, pořídila jsem si ho, až jsem zjistila, že je levnější než pevná linka, až byly na trhu tři operátoři, kteří se předbíhali kdo bude levnější a lepší signál.
Známá mě lákala, přesně jako vy. Řekla mi 500 za ošetření(což není pravda, jak zde je psáno gely jsou drahé, tak žádná čistá 500,--), a když ji prodám, dostanu 2500 za jednu žehličku!!!! Kolik dostane člověk, který ji prodal jí z té samé žehličky????? Tak kolik vlastně doopravdy přijde? 500,--? A co pak, až to bude mít každý? Pak se zdraží gely? Pak na mě útočila, počítala vrásky a urážela. TAKOVÉ LIDI ZAMĚSTNÁVÁTE????
Čištění je důležité, ale vyžehlit pokožku, vydrzí to pár dnů a pak znovu? Prosím Vás, co to může s pokožkou udělat? To si snad spočítá každý, kdo není zaslepený penězi.
Teď už tomu věřím, že chcete v těch slabších vypěstovat závislost na žehličce.

Sára (Po, 2. 2. 2009 - 01:02)

To nejlepší, co nás mohlo potkat v této době je galvanická žehlička. Dříve, či pozdě v každé domácnosti bude aspoň jedna! Tak jako dnes máme mobilní telefony, je to nutnost doby!Uvažujte a používejte selský rozum! Bez vlastní zkušenosti jsme schopni dělat jen doměnky, a ty jsou většinou buď předpojaté nebo neúplné! Všechny potřebné informace jsem našla v příspěvku paní ing.Tenglerovy o pár stránek předtím a nechala si udělat ošetření! Jsem naprosto přesvědčená, že to tak je! Vřelé doporučují všem hledajicím!

Reklama

Přidat komentář