Reklama

Blok

normál (St, 30. 1. 2013 - 14:01)

Tohle je u některých mlůdých normál. Neboj, srovná se to. Jen si vybírej holky slušnější (myslím povahou) aby tě nějaká nespláchla, pak by ten "problém" totiž mohl být na dýl. Rozumná holka ví, že to nelze ovládat vůlí, proto by měly být k tomu shovívavé. Holt to mají v tomhle muži nesrovnatelně těžší.

Johny (St, 30. 1. 2013 - 14:01)

nic si z toho nedělej, stejně tak jak to píšeš, tak by to nestalo za moc. Holku musíš osáhat, líbat se, hladit a pak na to můřeš jít. Ale chce to přípraviü. Hned tak na poprvé tak to byla štětka.

Ach jo (St, 15. 4. 2009 - 12:04)

Seš debil johnnyB. Když seš ještě panic, tak na to nemůžeš vlítnout hned s každou. Musíš ji poznat a být s ní dýl. Pak se přestaneš stydět a uvolníš se. Takle i riskuješ, že se ti před ňákou fakt pěknou babou třeba nepostaví. (což je u tebe dost možný když se nedokážeš uvolnit) Ona tě nezná rozejdete se a pak to všem vykecá. To je pak taky prdél.

johnnyB (Po, 16. 6. 2008 - 12:06)

Tak to těžko. Protože sem šíleně nadrženej a na nic jinýho nemyslim. A ted když mi upláchla tahle holka. Tak si najdu jinou, anebo si zaplatim kurvu

Návštěvník (Ne, 15. 6. 2008 - 22:06)

Takovejch je v

johhnyB (Ne, 15. 6. 2008 - 14:06)

Dobrý den
Je mi 22 a jeste sem nespal s holkou. Ted jsem mel mensi romanek s jednou americkou buchtou a vzala me na deset minut na chvili večer po jedny party do bytu, kde byla jedinecna prilezitost. Ale me se zmocnila tak silena uzkost a ocekavani spolecne s nervozitou, ze sem se na nic nezmoh a nestalo se to. Jsem z toho zdrcenej.I kdyz sem si bl jistej ze tochce, nebo byla mozna jen opila. O tyden pozdeji odjela. Myslite ze mam nejaky psychicky blok, nebo uzkost ktera mi brani delat sex?? Pokud se toho nezbavim, tak bych taky moh čekat do 30...co byste mi poradili??Jit do bordelu? Diky za radu. Jsem zoufalej. Prosral sem jedinečnou příležitost o to přijít.S líbánim nemam problem.

Reklama

Přidat komentář