Reklama

Seniorky na netu

zuzana (Po, 23. 6. 2008 - 09:06)

Prajem vam pekny pracovny den!!!!!
Bosorecka,som rada,ze si nas nasla,ale vidis,kde sa dobre citime,tak to aj najdeme.Privitam aj ASa,je dobre,ze sa k nam obcas prida/ja to chapem,muzi maju ovela menej casu ako my/,ale tesi ma,ze si nas pozru!
Mardagma,ja som sauz raz pytala,ci si bola ucitelka,ty mas take dobre napady,prepac,ze sa pytam znova.Nakoniec ja ti uznavam,ze si sikovnica,ak si aj tou ucitelkou nebola chichi.
Tak,musim vam povedat,ze dnes som zjedla prve 4 jahody,yak mozem ratat,ze je tu leto.Boli sice len take ruzove,ale sladke!!!!!Nalamala som si kvet bazy,ja si tiez susim bylinky,pigi caj mam pre hosti/aby nemali strach,ze tam mam namiesane vranie oko,chichi/.Este musim par dni pockat na lipu,ta este nerozkvitla.Tak som sa vyrozpravala ako babka korenarka,vsak?
Dievcata,seniorky mnoho zdaru s vysvedcenim/vnucat/,prajem vam peeeeeekne dni,plne radosti ja sa tesim na dceru/,tak vas nech potesi hocico,co vam je mile!!!
Myslim,ze bez vas dlho nevydrzim a najdem si cas aj na vas.

bosorka (Ne, 22. 6. 2008 - 23:06)

Ťuky ťuk, můžu dál, sice jsem si přečetla, že už jsem vám sem psala, ale zřejmě jsem nebyla při smyslech, to je to rozdvojení osobnosti. Ach jo.
Zdravím, jsem ráda,že jsem vás konečně našla, ale že mi to trvalo. Jsem samouk a potřebovala bych se zdokonalovat.
Měla jsem moc pěkný víkend s vnukem, on byl taky spokojený.
Dnes zalezu do postele, jsem dost unavená a zítra napíšu víc. Teď dobrou noc všem a příjemné produzení ráno. Bosorka.

Mardagma (Ne, 22. 6. 2008 - 22:06)

Zdravím všechny, co přežili tento šílený dusný den. Tady v Praze bylo naprosto nedychatelno, okno dokořán, ale nic to nebylo platné. Naopak, jak se člověk vyklonil ven, už ho ovanulo horko sálající z asfaltového chodníku !
Konečně jsem dnes dodělala tu bojovku - už mám vše ve 24 obálkách- tak teď jen aby to kluky bavilo stejně, jako babičku bavilo to připravovat.:-)))) Jinak, myslím Astro, že ty jsi se ptala, jak to dělám¨.No různě vystřihuji z časopisů , a to nejen dětských, různé hádanky, kvízy,křížovky a k tomu přidám něco z vlastní fantazie - a je to. Kluky to doposud moc bavilo.A pak to poschovávám na různá místa v chatě, a kluci hledají.
Jinak zdravím i Ase,protože se zatím se neznáme.Mějte se všichni fajn a bez ohledu na prázdniny, pište, jak kdo bude mít čas !!!!

mimi (Ne, 22. 6. 2008 - 21:06)

ASi, tak už mě s tou jarní rovn. nezlob:-), vítám tě tady a myslím, že i ostatní babči budou rády.
Dnešní den byl krásný, ale horka až moc,snad nepřijde opět nějaká pohroma. Jdu teď ještě venčit pejsinku, nějak jsme to odbývaly, taky vedro špatně snáší, to víte, psí babička:-). Tak všem přeju pohodu a krásné dny, ahojky:-)

AS (Ne, 22. 6. 2008 - 18:06)

Ahoj Grešličko,
Mimi se hezky rozepsala o jarní rovnodennosti na Seznámení a pozvala mě sem.Tak doufám,že mě nevykážete.

grešlička (Ne, 22. 6. 2008 - 18:06)

Neděle za námi, naštěstí bez bouřky a krupobití, jak předvídali meteorologové - aspoň tedy u nás na východě Čech a doufám že ani jinde nebyla pohroma !! Snad nic velkého nepřijde ani v noci, i když trochu deště by neškodilo. Tak hezký nedělní večer, já asi u Zdivočelé země (ty začátky seriálu můžu, pak už to je moc drastické) a zítra nový týden, pro děti poslední školní, a těšte se babky na prázdninové hlídání, jediný děda mezi námi je toho zatím ušetřen, ale taky ho to za čas čeká. Tak zatím !!!!!!

zuzana (Ne, 22. 6. 2008 - 13:06)

Pekne sviatocne popoludnie!
Vonku je na predychanie,tak som si prepla na rozpravocku"zlate kapradi",kafco,no a chvile pohody.
Astri,vies ze aj mna moooc raz potiahne prekliknut,ci ste niektora nieco napisala,no a vzdy sa potesim,ked je nieco nove.
Od zajtr mi nastava zmena,mala by prist dcera,sice az vecer,tak pojdeme po nu do Ziliny,ale uz sa tesim moooooc.
Uprimne povedane,ze na nu sa tesim viac ako na kupele,hoci viem,ze tam si oddychnem.Ale nebojte,na vas nezabudnem,mozno budem pisat menej,ale aspon pozdravim a precitam,co mate nove.
Teraz tieto 2 mesiace to bude asi take dovolenkove,vsak?Nevadi,hlavne ze si spomenieme,na pisanie nam ostanu tie dlhe vecery.
Pekny pozdrav pre vsetkych!!!!!!!!!!!!

astra (Ne, 22. 6. 2008 - 11:06)

Všechny jen chci pozdravit, Míša nám sem hodila z Chorvatska asi kufr počasí zpátky, jen, aby to zase nepřehnala.
Máš pravdu, Zuzanko, i já čtu, i když nepíši - nějak se mi v tom teple zadrhává počítač - nebo že by lenost /chichi/. aa

mimi (So, 21. 6. 2008 - 20:06)

Dneska byl opět rásný den, tak jsem vás přišla jen pozdravit:-)))
Zuzko, vše je v pohodě, jen by bylo dobré, aby AS přišel taky sem, na seniorku.
Mějte pěkný večer a krásnou neděli:-)))))

zuzana (So, 21. 6. 2008 - 09:06)

Pekny den,dievcata!!!!
Dnes to vyzera na poriadne teplo aspon u nas.
Mimi,verim ze ten moj posledny odkaz si vzala pohodovo.Paci sa mi,ze niektori,hoci vela nepisu,ale nas citaju,mozno im to tiez prispieva k dobrej nalade.O to nam vlastne slo,my si pokecame,inym to mozno vyvola usmev na tvari,ale hlavne,ze nas neurazaju.
Tak ja vam vsetkym,opravdu vsetkym prajem pekny a pohodou naplneny vikend!!!!!

zuzana (Pá, 20. 6. 2008 - 21:06)

Mimi,jukni na seznamku aj ty,mas tam odkaz,chichichi

zuzana (Pá, 20. 6. 2008 - 20:06)

Tfuj,tfuj,tfuj,aby sme to nezakrikli,ale znova sme doma,co???
Seniorka vdaka!!!
Astricka,ja som to len preto,aby sme sa zasa vsetky stretli,tak som ti navrhovala ten chat,teraz mi jeto jedno,kde sa zasa porozpravame.
Beriete na vedomie,ze dnes je najkratsia noc?Ako ju len vyuzit,chichi.
Zajtra sa u nas palia "janske ohne",aj vy si na to niektora spomeniete?Je to taka volna zabava,pri harmonike,speve a mladi maju opodial diskoteku.
Prajem vam pekny vecer,zajtra si vas precitam skor,snad uz zajtra el.nevypnu.
Majte pekny vecer a pekny vikend!!!!

mimi (Pá, 20. 6. 2008 - 20:06)

hezký večer všem, opět jsem napsala na "seznámení", je to u mě automatické, snad tam taky juknete. Píše tam hlavně Bosorka, sem ještě nechodí, že? Píše, že jela za synem, tak až se vrátí snad bude psát též na tyto stránky.
Přeji všem krásné léto, ahojky :-)))))))

mardagma (Pá, 20. 6. 2008 - 17:06)

Tak vidím, že se to uchytilo dobře.To jsem ráda, povídání s vámi mi docela chybělo. Tady nic nového, dneska dusno a vedro, tak se mi ani nechce nic dělat. Každou chvíli se zdá, že by mohlo sprchnout a nic - a že by to ve městě už bylo na ten prach potřeba.
Jinak jsem si koupila dva nové kaktusy, už větší, to abych se dožila brzo květů ( pokud jsou to kvetoucí). Takže to mezi oknem vypadá parádně.Trochu je ale otrava, že když chci dokořán otevřít okno, musím je vyndat :-):-( :-)
Přeji krásný víkend všem. Ahojky

astra (Pá, 20. 6. 2008 - 09:06)

Grešličko, já jsem pro. Staré heslo nechat spíš jako nouzové, kdyby nastala opět krizová situace. aa

astra (Pá, 20. 6. 2008 - 09:06)

Zuzanko, mám vždycky dobré předsevzetí, že se zastavím na chatu, ale večer jsem tak na spaní nebo na čtení, ani luštit křížovky se mi nechce. Čtení je už spíš zlozvyk, čítavala jsem dlouho do noci, teď to nevadí, když nemusím do práce, ale dřív se mně zavíraly oči a pořád jsem toho nemohla nechat, donutila mě "profesionální /chichi/ zodpovědnost", že do práce musím přijít s jasnou hlavou.
Jo,jo,zvykli jsme si na pohodlí, mně před chvílí kiksla myš a už jsem viděla tu hrůzu, že budu muset čekat, až se zastaví syn a co si já počnu do té doby bez internetu.
Hezký den. aa

grešlička (Pá, 20. 6. 2008 - 09:06)

Navrhuji zůstat tady a Seznámení nechat svému účelu a osudu - tato rubrika je pro seniorky a nikdo nám nemůže vyčítat,že se kvůli nám chudák nemůže dopracovat k partnerovi. Prudiči se ale najdou všude, tomu nezabráníme. A slušní senioři budou k pokecu vítáni i tady, to snad je jasné.

astra (Pá, 20. 6. 2008 - 09:06)

Děvčata, zdravím, psala jsem na staré heslo, pokud se na chatu dohodnete na jednom, napište, na kterém, vidím, že i grešlička si přečetla poetickou bosorku. aa

grešlička (Pá, 20. 6. 2008 - 08:06)

Krásné ráno všem,jen vás pozdravím a jdu na strom - očesat poslední třešně a zpracovat, ten letní maraton kolem ovoce je nekonečný. Na světlušky si večer zkusím počkat,pokud nepadnu, ale tady jsem je ještě neviděla, to bylo krásné, dříve jich létalo spousty a patří to k vzpomínkám na dětství. Tak s chutí do práce, hezký den všem !!!!

zuzana (Čt, 19. 6. 2008 - 22:06)

Prajem dobry vecer pre vsetkych!Chcela som hlavne pozdravit,cez den nam neide elektrika,poobede sa potom nemozem zastavit,tak mi chyba cas,chichichi.Keby este posunuli o hodinu chichi.
Prajem na zajtra pekny den a mnoho chuti do prace!!!!

Reklama

Přidat komentář