Reklama

Seniorky na netu

zuzana (Čt, 18. 11. 2010 - 18:11)

Ahoj dievcata!!!
Azuro v nedohladne,hrozi snezeniieeee!!!
Aj u nas sychravo,prsi a hmla,skutocne predsnehove pocasie.
Dievcata,poculi ste niekedy ze opar sa vyhodi pod ocnou jamkou ???Keby ste boli blizsie,mozete na mna chodit pozerat ako na atrakciu,chichichi.Fakt,mam to presne pod pravym okom,boli to ako sv..a,pripuchlo mi cele lice.Ja som si najskor myslela,ze ma nieco ustiplo,ked este lietala nejaka haved.No zdanie klamalo,pekne sa mi to dnes vysypalo drobnymi pupencami,dr.odbornym okom zistila,ze je to opar!!!Udajne sa to robi v pasovej oblasti,ale ja som vzdy nieco ine,chichichi.Tak vitaminiky to vraj spravia,dokladam to drozdim,chichi,ziaden drink...
Musela som vam vyrozpravat,co som ja za exot,chichichi.
Pekny vecer,cloveci!!!!!!!!!!

Lída (Čt, 18. 11. 2010 - 18:11)

Astro, dík za radu, mám to tady po mém chlapovi, ani mě to nenapadlo použít. Jenže budu čekat na Adélku a vyhlížet ji. L

Lída (Čt, 18. 11. 2010 - 18:11)

Holky, asi jsem přišla o Adélku. Prosím, držte palce, ať holka zabojuje. Našla nástrahu na myši, jen se olízla a je venku. To bude noc, vrátí se, nevrátí se. Budu se ozývat ještě dnes. L.

astra (Čt, 18. 11. 2010 - 17:11)

Lído, nemáš doma takové to domácí horské slunko, co má i infračervené záření - Solux? Většinou to rýmu uvolní, aby mohla ven. Hlavně smrkej, aby hlava přestala a ať z toho není zánět dutin. Taxe měj. aa

?????? (Čt, 18. 11. 2010 - 16:11)

...my něco odsuzujeme?
Aneb jak píšete vy - "nelezte tam, kam nemáte"

Lída (Čt, 18. 11. 2010 - 14:11)

Zdravím všechny. Děvčata, já mám stráááášnou rýmu. Sužuje mě už asi od pondělka a nebere to konce. A ta hlava, říkávám, že mám tvrdou hlavu, tak se mi snad nerozskočí. Jinak se přidávám k většině, tady je hrozně. Zima, mlha prší a dnes ráno to vypadalo, že už to buď neskončí, nebo to přejde přímo na sníh. Skončilo, Adélka už to nevydržela a je venku.
Teď tady budu pár dní tady samotná, tak se budu prokousávat mejlíky, to je nadělení, dík vám. Dá mi to dost práce, protože je třeba i přeposílávám dál.
Včera mu dcera udělala podzimní truhlíky na přední okna, chaloupka mi připadala po převiských muškátech jako nahá. Na postranních oknech byly ještě krásné muškáty, ne převislé. ale takové nižší s plnýmu narůžovělými květy. Teď byly ještě pěknější, než v létě. Ale když už se hrnou na nás mrazy, tak jsem je ostříhala a truhlíky uklidila. Dost mě to mrzelo, ale vysvětlila jsem jim, že už je čas jít odpočívat. Něco jsem si nacpala do vázičky. A léto je letos definitivně od nás pryč.
Ještě půjdu trošku douklízet po víkendu /bylo nás tady jak malých myší/ a pak budu uvažovat o napařování palice. Neslibuji, jen si to říkám, že by bylo zapotřebí. Uvidíme. Loučím se prozatím a zase se ukážu. L.

Ala (Čt, 18. 11. 2010 - 13:11)

Víte jak já se každý den za vámi těším?
Psaníčkem pohladíte, Beruška pošle hudlana, Květu vidím jak vzrušeně chystá Nelince kočárek a to malé rozkošné dítě se tetelí blahem, když babička připravuje spaní na terase.
Já nemám nic hezkého, dnes jsme se museli sejít s naším problémovým příbuzným. Rozrušením jsme se nestavili nikde na oběd, jeli domů a nacpali se chlebem.
Mějte se všechny moc hezky, jsem ráda, že vás mám.

Karty (Čt, 18. 11. 2010 - 12:11)

Zkuste si výklad karet, co Vás čeká?

http://www.vykladkaretonline.estranky.cz/

Květa (Čt, 18. 11. 2010 - 12:11)

Dnes už máme s malou po obědě,jdu honem se podívat co je nového a nestačím se divit. Vesměs píšete o mlze, ale u nás nádherně - sluníčko, sice ráno bylo zataženo, ale teď krásně. Dnes k nám přišel kominík, hned jsem ho odporučila na zítřejší den, kdy bude spolubydlící doma. Já ani nevím, co kde je k topení, řekla jsem mu, že já jenom točím kolečkem. Byl to zážitek pro Nelinku, ani nedýchala. Už jsme jí měkolikrát na int. našli čerty z minulých let a dnes to byla za vším tečka.
Měla jsem teď chvílu návštěvu, jdu se s vama pro dnešek rozloučit a posílám trochu hezkého počasí K.

Janča (Čt, 18. 11. 2010 - 11:11)

Taky ahoj všechny! Dnes se jedu podívat na ta moje spálová vnoučata. Doufám, že nic nechytím, když už jsem tu spálu měla. Tak jsem tu zabalila nějaké dárečky, ještě do krámu pro ovoce a nějaký pamlsek. Jinak je u nás superhnusno, válí se zase mlha, do toho prší. Teď čtu, že příští týden má mrznout a sněžit i dole. Tak se připravme. Moc na vás myslím. A teď jdu ohřát oběd - zelňačku, zabijačkový guláš. Beruško, ty placky se škvarkama bych si taky dala! Taxe zatím mějte, paaa!

Beruška (Čt, 18. 11. 2010 - 11:11)

Ahoj kočičky moje,tedy Astro,tečou mě sliny jako opratě.V sobotu udělám bramborové placky se škvarkama.Jinak k těm kočárkům.Já měla kluky po 15 měsících-tudíž oba nechodili,vlastně Ondrášek jen za ruku.Vyřešila jsem to tak,že byli oba narváni do jednoho kočáru a vesele se jelo trolejí na nákup.Jenomže,tenkrát to byl velký kočárek LIBERTA,dnes se do kočárku těžko vejde větší mimi i s fusakem.Jejda,jak to bylo pěkné,když byly děti malé co holky?Ach jsem dnes nějaká nostalgická.Holky,počasí je na draka a bude.No neva,hlavně,že vás mám vy moje sluníčka.Ráda bych vás všechny vyjmenovala,ale raději ne,mohla bych na nějaké sluníčko zapomenout.No tak vám všem posílám virtuální pozdrav a hudlana.

astra (Čt, 18. 11. 2010 - 10:11)

Ahoj člověci, dopíjím kávu a čtu.
Květo, vpomínám si, jak jsem vozila nejmladšího vnuka ve sporťáku a buď mu přesahovala hlavička nebo nožičky, ale nechtěl sedět, jen ležet a koukat. Asi děti tuší, že jak se jednou zbaví kočárku, už budou celý život /obrazně řečeno/ chodit po svých. I když to někdy na stará i mladá kolena změní nemoc nebo úraz.
Ivo, jabkancová pouť bude, jde skutečně o brambory, kterým se ve zdejším kraji říkalo jabka. Bramborové placky se dělají celkem běžně v domácnostech, ale těm pouťovým se samozřejmě nevyrovnají. Těsto je jen z vařených brambor, téměř bez mouky, placky nasucho opečené se naplní sladkou tvarohovou nádivkou, přeloží a pomastí. Od rána se na pouti prodávají a fronty bývají nepředstavitelně dlouhé.
Jak Ála psala o brněnských hodinách, koncem prosince má být pořad Ta naše povaha česká zaměřen na kontroverzní umělecká díla - mezi jiným brněnské hodiny, českotřebovská socha Jana Pernera, nový orloj.
Taxe mějte, jdu tvořit hodnoty. aa

Iva (Čt, 18. 11. 2010 - 09:11)

Taxem teď koukla na TV - Panorama, no mlha jako prase je snad po celé republice. Někde byly vidět jen obrysy, ale např. Praha - to bylo jen šedo.
Denní tisk mám taky přelousknutý - Astro, tam někde poblíž bude tradiční Jabkancová pouť? Myslela jsem si, že to je něco s jablky, ale psali tam, kolik na to padne metráků brambor, tak to bude něco jako bramboráky?
Květo, živě si představuju, jak už velkou Nelinku cpete do toho kočáru :-)), ty z toho máš nervy, ale vidíš, ona to chce a aspoň je vlastně na vzduchu, když je v kočáře. No přes noc, to by byla opravdu lepší postel, vždyť v tom kočáře se nemůže asi ani pohnout a otočit.
Taxe mějte všechny pěkně, pokud někam vyjdete, tak ať v mlze nezabloudíte! - já vidím pár metrů k vratům, dál už ne...

Květa (St, 17. 11. 2010 - 23:11)

Zdravím Vás všechny a hledám nějaké nočňátka a moc nás tu není. Dnešní den jsem moc nepochválila, bylo ošlivě, sluníčko se ani neukázalo. Zuzanko, máš pravdu, na Markýze jsem dnes zhlédla i Pyšnou pr?nceznu. Omylem byl vyhozený program, tak jsem jenom přepínala a celkem to dnes šlo. Na int. program sice je, ale ten je o patro výš. Přiznám se, že jsem dnes lenošila, muškáty u nás také ještě kvetou a docela hezky. Chtěla jsem se už do nich dat, ale sama sebe jsem přesvědčila, že je ještě nechám. Zítra máme mít malou už od rána a i s noclehem. Smlouvala, že i v noci bude spat v "kotáře". Já z toho kočáru dostanu brzy psotník. Už se mi zajídá ta příprava na spánek odpoledne, ne tak na noc, to nedovolím. Pytel už má pod zádama, jak je malý, zbytek vyplňujeme obdélníkovým větším polštářem, teplou deku nahoru a pak síťku proti komárům, pro nás děs a ona spokojení spí na terase. Snad to usmlouváme bez slzí.
Zítra všem přeju hezký den, třeba i to sluníčko se ukáže K.

Iva (St, 17. 11. 2010 - 21:11)

Nám zvonila návštěva, taxem se s vámi prve ani nerozloučila...Zuzi, buď ráda, že nevíš, co to je spála či spálová angína, začíná to bolestí v krku, ale je u toho výsev takových červených ďublíků, nejvíc kolem bříška, jestli to dobře pamatuju. No, jako těžká angína, teploty vysoké a všechno k tomu. Raděj od toho dál...
Zítra bych měla jít na injekci proti chřipce, náš dr. mě přesvědčuje, že bych si to měla dát, ale nejsem o tom až tak přesvědčena. Ach jo, zdravotnictví, prý se vlastně vyhodilo 30 milionů - za nakoupené injekce proti té loňské chřipce, paxe nikdo nechtěl dát očkovat a museli to zlikvidovat. Tak takhle se šetří :-((
Abych se dnes večer nezapomněla kouknout na Karla Kryla - na ČT 1, mám ho ráda, škoda že tu už není, tak aspoň pár písniček si připomenout.
Mějte se pěkně, dobrou noc, pěkné jitro !

Hadul (St, 17. 11. 2010 - 19:11)

Ahoj děvčata.Doufám,že si užíváte.Já teda celý dopoledne a kousek odpoledne uklízela.Budu mít v sobotu opět sešlost,ale bylo to potřeba,i tak.Taky jsme s mužem přidělávali nové garnýže,já věšela záclony,ale kdybyste nás viděli.Kam se hrabe Pat a Mat.Já už to nevydržela a propukla jsem v šílený smích,což se na opačné straně nesetkalo s kladnou odezvou.Ještě před pár lety,by to byla záležitost na pár desítek minut,ale,co dokáže stáří:-)))
Takže pohádky nebyly,(jen komedie),ale film,Včera,dnes a zítra,jsem si nenechala ujít.Ta Lorenka je tam nepřekonatelná.
Beruško,ty sis dala do nosu,ale já taky pěkně "zaprasila".Jelikož jsem nic jiného,než slazené mlíčko nenašla,už je ho sotva půl:-)
To se snad roztrhl pytel,s těma nemocema.Brr,já si jednou za pár let tu anginu taky musím protrpět,ale pak to stojí za to.Mám co dělat,abych vůbec spolkla antibiotika,nemůžu vůbec jíst,ani pít.Takže,hlavně,ať to nechytí dětičky.
U nás je pořád poměrně teplo,což je příjemné.Kytky už mám schované a vyhozené,ale sousedce pořád ještě kvetou muškáty.Ale kam se na tebe Zuzko hrabe.Hyacint na vánoce?Dnes je všechno možné.Tak se mějte fajn.

Beruška (St, 17. 11. 2010 - 17:11)

Ahoj člověci,
právě jsem dobaštila jablkový dort pudinkový,kopec šlehačky-mňamka jako prase.Holky,já byla dnes samá-jupíííííííííííííí.Celý den jsem vyšívala,občas pouklízela,navařila,ale pohůdka.Jančí,nedivím se manželovi,že se brání-ale ty si po nich smutníš viď.Zuzko,máš pravdu pěkné pohádky aj u nás boli,však dievčence?Karel se moc dlouho neozval,Magda,nepíše,ale posílá pěkné mejlíky.Tak si dejte čaj s rumem,nohy na trnož a žádná práce.Pa

zuzana (St, 17. 11. 2010 - 13:11)

Dievcence pozdravujem!!!!!
Paci sa mi dnesny sviatok-sama rozpravocka,chichichi.Je mi luto,ze vas obchadzaju nemoci,ale ma mrzi,za svet si neviem spomenut,co je spala???Osypky,alebo nieco take???/male,drobucke pupence/
U nas zatial vsetko v norme,aj pocasie,chichi,pomerne jasno,ale na tuto dobu teplo.Predstavte si,vypucal mi hyacint,tak ho musim presadit do kvetinaca a dat dnu.Tak kvitnut bude na Vianoce-nova dekoracia,co poviete na to???Ja,ze svet naopak,chichi.
Pekne volne popoludnie!!!!

Iva (St, 17. 11. 2010 - 12:11)

Taky zdravím...a tady je zrovna tak - šedo, zataženo, ale zima není.
Jančo, tak ať na tebe ten bacil nevleze, já vím, vnouče je vnouče, ale je to asi risk. Teď měla neteř velice silnou angínu, od dr. ji antibiotika vůbec nezabrala, nakonec skončila v nemocnici. Dva dny nemohla nic polknout, měla bouli od uzlin i na krku zvenku. Tak jí dávali kapačky výživy, kapačky antibiotik, už to je dobré. Má 5letou holčičku, nejdříve měli strach, jak jí to vysvětlí, kde bude, ale když jí dali do jedné tašky hračky, do druhé jejich malého yorkšíráčka, tak šla k babičce i s radostí. Ale bývá tam často, tak nebyl problém. Už pochopila, co to mamka má za nemoc, a když taťka šel za ní do nemocnice, tak pravila, že ona žádné bacily domů nechce, a že nepůjde :-))

Janča (St, 17. 11. 2010 - 12:11)

Ahoj holky, na dnešní svátek máme zelňačku, zabíjačkový guláš. Chci se podívat na ty "spálové" vnoučata, nevím, můj chlap zatím odmítá - neměl ji a bojí se. Jinak je u nás hnusno - ráno pršelo a teď se tu válí mlha. Včera jsem koupila nejstarší vnučce, která bude mít narozeniny hodiny do pokojíčku s motivem koně - ona jezdí na koníčcích a to je její takový motiv. Tak v neděli to oslavíme. Zatím ahoj a zase kouknu.

Reklama

Přidat komentář