Reklama

Seniorky na netu

Nelly (Ne, 5. 12. 2010 - 15:12)

Všechny zdravím!!! U nás je zataženo, 0°C, nechumelí a já jsem líná jít ven.Marně mě Kora přemlouvá, dnes s ní chodí páneček.Moc se jí to nelíbí a tak sebou buchla do křesla a velice hlasitě usnula.Chtěla jsem se přesvědčit,jak tvrdě spí a tak jsem si nahlas políbila ruku.Přilítla jak divá, rozhlédla se, kromě mě v kuchyni nikdo nebyl, loupla po mně očima a šla do jídelny pokračovat v přetrženém spánku. Domyla jsem nádobí a tentokrát se z kuchyně ozvaly hlasité polibky dva.V jídelně nic...ticho.Po chvíli se šla Kora jakoby napít,aby přece jen obhlédla situaci a přitom si nezadala.Opět se uvelebila v křesle a podřimovala.Po delší době jsem hlasité pusinky na tu černou žárlivku zopakovala a tentokrát nepřiběhla, jen z jídelny se neslo hlasité vrčení,z kuchyně můj smích a z obýváku volal můj mužský, abych toho chudáka psa nechala v klidu se vyspat.
Takže s vařením,úklidem, četbou a PC je tohle moje neděle.
Kulturně se u nás ve městě nic moc neděje.Nezbývá, než se poohlédnout po okolí, něco se na netu najde.
Jinak Míšo díky, objednávám si ty nesmeky.
Taxe mějte a zatím....

Janča (Ne, 5. 12. 2010 - 14:12)

Ahoj holky, v rychlosti - teď jsme dojeli domů, ještě musíme na Mikuláše k mladým. Ale sraz byl naprosto super! V kostele jsme byli, koncert trval asi hodinu, závěr bylo Nabucco od Verdiho, byla jsem úplně unešená. Naši tři kamarádi tam hráli a zpívali ve sboru, naprosto super! Pak jsme dali večeři v blízké hospůdce a potom v penzionku jsme pokračovali hraním a zpíváním a zásobováním z vlastních zdrojů. Moc se nám to líbilo. Bližší informace nebo i pár fotek třeba dodám později, teď musím v rychlosti uklidit a jdu dát ucho.

Danuše (Ne, 5. 12. 2010 - 12:12)

http://www.vykladkaretonline.estranky.cz/ pan kartář umí moc dobře poradit ve svých 59 let už na zázraky nevěřím, ale můžu říct,že mi moc pomohl

Míša-pokračuji. (Ne, 5. 12. 2010 - 12:12)

Nabízené vepřové pochoutky nepůsobily moc důvěryhodně, ale dědek si dal pár piv a já horkou medovinu.
Každou chvilku jim vypadávala elektřina. A horké nápoje a talíře prdelačky v rukou místních opilců nad našimi hlavami začaly být dost nebezpečné, taxme se raděj odebrali domů. Naši sousedi tam ještě setrvali, taxem zvědavá, jak dopadli.
Myslím, že jsme zas na delší dobu vyléčeni z návštěv takovýchto akcí. Ale alespoň jsme se prošli na zdravém vzduchu.
Dneska nevařím, dědek tam má ještě od včera a já nějak obědvat nemusím. Půjdu konečně na tu ledničku, včera jsem to nezvládla.
Taxe mějte a pište. Papa M.

Iva (So, 4. 12. 2010 - 23:12)

Stačila jsem vše přečíst, moc všechny zdravím, jsem ráda, že je Ála v pořádku doma. Aspoň nás bude zase víc :-)
Zítra dopoledne mi/nám bude malá Baruš svěřena, mladí si pojedou zalyžovat na Krkonoše, tak snad to zvládnu. Čerstvě chodící malé dítko jsem totiž nehlídala ani nepamatuju, no od doby našich synků.
Dnes je mráz celkem v pohodě, myslím asi -9, ale na dnes bylo více, a u našich mladých -17! Kousek od Phy, ale tam jde zima od Vltavy ...

Květa (So, 4. 12. 2010 - 22:12)

Grešličko, víc k tomu nemůžu ani napsat - jsi jednička s *** K.

Nelly (So, 4. 12. 2010 - 21:12)

Ach, Grešličko, tak jsi mne s tím kotětem dojala,že tě musím na dálku obejmout.
Kéž by takových lidí bylo víc.
Tady vedle nás bydlí malá etnická skupina a každou chvíli mají nového chudáka psa.Naštěstí si pro něj vždy za pár dnů přijedou policajti a odvezou ho do útulku.Před pár dny u nich plakalo štěňátko německého ovčáka.Nikdy nepochopím lidi,kteří dokážou dát psa do rukou téhle sběři.Dá se říci, že jsou v podstatě stejní jako ta pakáž.
Jak tady čtu o těch zvedajících se nožkách, tak jsem si vzpomněla,jak Kora v -2O°C sedla venku na zadeček a všechny čtyři packy zdvihla od země.
Posílám podrbání a pošimrání na bříšku malému Šmudlovi a ještě nahlédnu.

Grešlička (So, 4. 12. 2010 - 21:12)

Hezký pozdrav všem.Musím vám napsat, co já jsem za experta.Předevčírem večer přišel z večerní procházky syn, že musel s vlčkou honem vyklidit pole, protože tam někde v zahradách ve sněhu bylo malé kotě. Nedalo mi to a v té mrazivé fujavici jsem se tam šla podívat, no kotě už nebylo. Dcera se ptala,kde courám v tom nečase,a jestli pak k tomu kotěti nebudou hledat ještě mně. Zahučela jsem domů, ale za chvíli mi to nedalo a šla jsem znovu, co kdyby ? Představa toho mrněte v tom nečasu mi nedala spočinout. Prošla jsem kus a opět nic, no bodejť, kotě už mezitím bylo doma ve vnukově náručí, zabalené v dece -našim to nedalo taky a minuli jsme se. Ten náš černý jezevčí zuřivec dělal zle, to si dovedete představit. Dostal zákaz vstupu, kotě se zmátořilo, napilo a spokojeně usnulo u mně na klíně. Takový pocit spokojenosti už jsem dlouho nezažila, ten prcek by do rána asi nepřežil. Jen jsem měla obavy - máme doma všude koberce a s kočičí čistotou jsem si nebyla moc jistá. Ale kocourek, ač malinký, byl velmi ukázněný - jen jsem usnula, přišel ke mně, stulil se v rohu gauče a chrupal. V noci si dvakrát mňoukl, vychovaně si venku ulevil do sněhu a hupnul zpět do tepla. Nemít doma toho psího zuřivce, tak bych si ho určitě chtěla nechat, ale jevilo se mi, že by to asi nešlo. Druhý den jsem zapátrala a podařilo se mi kocourka vrátit domů, s velkou úlevou, hledali ho prý už dva dny. Jedna taková zajímavá věc, ani mě při tom lítání po kopci nebolelo koleno.
Byla tu zmínka o tvrdých perníčcích -. tak to jsem byla já, ale nakonec perníčky zmizely i tak a prý byly výborné.
Tak letos hlásím - perníčky upečené, vypadají nádherně a jsou i dobré, já se snad naučím s vámi i péct, díky za to, dokázaly jste nemožné. Po té dřině jsem se šla projít, doma to sice krásně vonělo, ale venku bylo tak hezky, že byl hřích vůbec nevylézt na vzduch. Tak jsem vzala toho malého ďáblíka a šla. No jen vylezl do té solné čvachty, začal zvedat nožky a fňukat, že to štípe, tak ratlíka do náruče a honem do sněhu. Odměnil se mi tím, že mě zase táhl jak bernardýn a neměla jsem čas se ani pokochat klidem zasněženého okraje lesa, takže jsem dorazila ufuněná jak sentinel.

Alo, to je fajn, že jsi doma, je to úleva viď. A Květo, neboj, bude to taky v pořádku, já se taky strašně bojím, nemysli si. Proč myslíš, že nejdu s tím kolenem ?

Dnes jsem se nějak rozjela, tak honem končím. Pozdrav všem, marodům dvakrát.

zuzana (So, 4. 12. 2010 - 19:12)

Hlasim,ze asi drzim teplotno-mrazivy rekord-18 rano,teraz je uz 16,parada!!!Cez den bolo kraaasne,slnecno,ale cely den-8.Nato nam rano padol drot z vys.napatia,tak dnes skoro cely den bez elektriny,to sme usetrili,chichichi.
Mame stastie,ze mam v kuchyni klasicky sporak na pevne palivo!!!
Nepeciem este stale nic vianocne,vcera so upiekla taky rychly kokos.kolac,celkom dobry a rychlovka.Podelila som sa so susedami,hlavne do vyrobne korbacikov,tam zacina vianocne veselo,chichi,tak som im trochu sladkeho,aby mali chut do prace.Dnes musia potiahnut do noci k voli tej elektrine.
Ala,vyborne ze si uz tu,to je dobre!!!Vonku behat nemusis,aby si sa nesmykla!!!
Kvetka,Ivka neduhy HES,HES,ako to vie povedat Nelly,samozrejme ze drzime a budeme drzat palcekyyy!!!!
Pekny vecer a pekny zajtrajsi,sviatocny den vsetkym!!!!!!!!!!!

ivana (So, 4. 12. 2010 - 19:12)

Tady -15.Míšo, kde se koupí želízka?Já to vůbec neznám.

ivana (So, 4. 12. 2010 - 17:12)

Zdravím do všech světových stran.Tady -11.Dneska jsem pekla prvně bosvánočku.Chtěla jsem jí zaplést podle dodaného videa a ani za boha.I když jsem si to krokovala.Asi jsem antitalent.Můj brácha to uměl,ale dělal to s rukama křížem.Vlastnil totiž pekárnu.Je dobrá, a hlavně se snadněji zadělala.Těsto se povedlo a dobře se z něj dělala.Udělala jsem dvě a muž říkal, kdo to sní.Ale půlka jedné už je pryč.A on určitě někdo dojde na kávu.K obědu jsem dělala kuřecí roládu.Švagrová mně dala dvě stehna a ty snad měly 1,5 kg.Taky mají i 4 kg.brojlery.Tak bude i na zítra.Jsem zvědavá kdy mně odepíše TM, zrušila jsem s nima smlouvu na inter.Poslala jsem to doporučeně 22.11 a ani se ještě neozvali.Nikde ve smlově jsem se nedočetla jakou mají prodlevu.Ale jsou toho 4 listy drobně jak blechy, tak jsem to možná přehlédla.Ale už mně nebavilo platil 839 kč a každou chvíli to spadlo.Tak nevím jak dlouho budu platil oba dva.Ta pa pa a vítám Álu a Květuš nic se neboj.Každá máme nějakou narkozu za sebou.Já 4.Ivu ta pata je prevít.Dobře si to pamatuji.Já jí mám sekanou a je klid.

Nelly (So, 4. 12. 2010 - 15:12)

Všechny vás zdravím a vítám Alu.To je dobře, že jsi zase tady.Tak odpočívej a až ti bude líp, tak napiš.
Dnes opět téměř dvouhodinová procházka.Venku je asi tak -3°C,prostě nádherná zimní idylka.Přitom nikde ani noha.Žádní běžkaři ani sáňkující děti.Nikde nikdo.Kora celá přešťastná lítala ve sněhu, trochu jsme se spolu popraly a nakonec popadla velikou větev a vydala se s ní k domovu.Možná, jak mě včera viděla doma nabalenou, tak aby bylo co přiložit do kotle.
Janča už bude určitě ubytovaná a možná, že je už na koncertě v kostele.Jistojistě to bude nádhera.
Já dnes ráno zaspala a tak jsem si žádné boty nekoupila.Docela uvažuji o těch protiskluzových želízkách.V pondělí se vydám do města a pokusím se je sehnat.
Taxe zatím mějte .....

Hadul (So, 4. 12. 2010 - 15:12)

Alo ahoooj!To je fajn,že jsi zase tady a hlavně v pořádku.Teď už bude jenom líp:-)

Ala (So, 4. 12. 2010 - 14:12)

Moje milé kamarádky, ani nevíte jak jsem se na vás těšila. Přijela jsem domů skoro v poledne, trošku unavená z cesty, zahnala hlad a hupky do postýlky. Nevydržím dlouho sedět, nečetla jsem, jen vás chci moc a moc pozdravit a všem vám poděkovat za podporu. Jinak vše proběhlo dobře a to určitě také díky Vám, že jste na mně myslely. Máte to u mně "schované", jste moje sluníčka.
Johanko, díky moc, za všechny SMS
Jak budu trošku čilejší, přečtu si Vás a určitě napíši.
Mám vás všechny moc ráda.Díky , že jste tady!

Zdravím, (So, 4. 12. 2010 - 10:12)

Květuško budu držet pěsti neboj , bude to dobry já to mam 12 krat zasebou ,,,hlavně at nenachladneš , já měla jít 9 prosin, na zakrok, nemohu mam rymu ,, to nejde čeka mě to po novém roce tady je zima jak v rusku, ato ma bejt jěště huř no to ani ven nevyjdeme se psíkem a honem domu tak pá zdravím všechny ,Ivo ta pata mě jěště bolela po ozař, jěště dlouho, jinak je krasná Ladova zima, jak člověk kouka z okna , ten snich je tak aspon u nas běloučkej ještě saně a sobi a je to ok.Magda

Květa (So, 4. 12. 2010 - 09:12)

Jdu jenom podat met. zprávu -17náct, to je nadělení. Topíme na plné pecky, kafé vypité, jdu něco dělat, což je uvařit a už u nás vylézá sluníčko, padat nebude.
Hezký den a dnes je potřeba se zahřát i vnitřně. K.

Janča (So, 4. 12. 2010 - 07:12)

Ahoj holky, jen v rychlosti. Kolem 9té startujeme na ten sraz, včera jsem ještě stačila upéct štrůdl a sekanou s sebou. Teď jsem hodila oko na teploměr venku a málem mě omyli, je tam skoro -15! No teda! Doufám, že ten penzion bude vytopený. A to nás čeká navečer koncert v kostele, to nevím, co na sebe, aby babička nezmrzla. Tak se mějte, seďte v teple.

Míša-pokračuji. (So, 4. 12. 2010 - 00:12)

Taxe ještě vracím, abych si postěžovala. Dědek se právě odebral do svých ložnic, aniž by si uvědomoval, jak byl před chvílí blízko smrti. Z kuchyně se linoucí vůně pečeného hovězího ho probrala a začal se zajímat, co to pečeme. Říkám, že zítřejší oběd. A při té příležitosti mu říkám, ať mi zapne boilery naplno, že mě bolí celá babička a ráno se budu muset naložit do bublinek. Máme totiž nějak stažené boilery na nižší výkon, a když si chci napustit vanu, musí se to nějak přepnout, a já nevím, jak. A on se na mě podíval a zcela bezelstně se zeptal: A z čeho, vždyť jsi nic nedělala. No nezabili byste ho ? Celé odpoledne a večer prochrápal na gauči, taxi myslel, že já asi taky.
No, asi jsem se koukla hóóódně ošklivě, když se honem rozhodl, že jde spát.
Tak teď jdu do toho hovězího přisypat muchomůrky zelené, pro sichr ještě otrušník a ciankáli.
Tak brou, velmi brou. M.

Nelly (Pá, 3. 12. 2010 - 20:12)

Tak jsem tady a je mi zima.Doma máme 22°C a já sedím u žofriše v tlustém svetru,mám na sobě kamaše, na nich tepláky,/ už vidím, jak se začínáte smát/ ale to není všechno, opravdu mám na sobě ještě šálu a dvoje pletené, vlněné ponožky.Faktem je, že jsem byla odpoledne dvě hoďky venku s Korou a byla jsem nabalená dokonce o trochu míň, než teď.A bylo mi teplo.Tak nevím,snad abych šla zase ven se ohřát.
Ivo, musela jsem se smát tomu tvému podzimnímu padání vlasů.
Míšo, závidím ti tvého pořádného muže s vysavačem. O tom se mně může jenom zdát. A to nepožaduji pomoc při úklidu, přála bych si jen, aby můj mužský ten binec nevyráběl.Dnes jsem se tady trochu kvůli tomu rozčilovala a můj mužský pravil, že jsem jako Sněhurka a on že tady má jen trpasličí pořádek.Díval se totiž v neděli na odpolední pohádku v TV.Sněhurka prý vtrhla k trpaslíkům do chaloupky a hned je nutila se převléknout do čistého prádla a uklízet.Já tu pohádku neviděla,ale vzpomínám si, že se v té době v obýváku lámal smíchy.
Zítra se chci vypravit do města a koupit si zimní boty s nějakou neklouzavou podrážkou./ kolikáté už /Můj mužský se nabídl,že půjde se mnou, aby mi s tou podrážkou poradil./ na 100% mi bude mluvit úplně do všeho / Tak se večer dívejte na TV noviny, možná tam bude i něco o mně.
Jdu mrknout na poštu a ještě nahlédnu.

Hadul (Pá, 3. 12. 2010 - 16:12)

Nazdárek děvčata.Tak píšu ještě z práce a už se opět chystám na štreku domů.Pěkně potmě a chumelí se chumelí.Jenže já jsem vždy připravena,jako pionýr:-)Mám v autě menší lopatu,petku s pitím,čokoládu a pytlík písku:-).A plnou nádrž.Je to sice "jen"35km,ale co kdyby.Závěť je v kapse:-)))Né,to si dělám legraci.
Dneska jsem asi zlobila.Samý "příjemný"zákazníci.Jeden mě pořád opravoval(špatně),druhý vrčel,třetí páchnul.No co,jsou to jenom chlapi:-)Tak jsem ráda,že frčím domů.Mějte se.

Reklama

Přidat komentář