Reklama

Seniorky na netu

ivana (St, 8. 12. 2010 - 09:12)

Květuško,přeji ti k dnešnímu svátku hodně zdraví,štěstí ve všem ,a úplnou spokojenost.Hezky si to oslav.Jestli slaví nějaká Maruška tak také.Nelly, ty dej na sebe pozor a hlavně dej na rady lékařů,oči jsou oči.Mardagmě dobrou přestavbu a ostatním kuchařkám "Ať se daří".K vyučování na PC se nevyjadřuji,protože toho moc neumím.Tady také mlha,ale zima není.V neděli jedu na nákupy do Prahy, tak snad nebude klouzanice.Tak hezký den pa pa.

Beruška (St, 8. 12. 2010 - 09:12)

Nelly,moc na tebe myslím.Pa

astra (St, 8. 12. 2010 - 09:12)

Ahoj člověci, Nelly, dávej na sebe pozor - řekla bych šetři se, ale to je u tebe slovo neznámé. Dej vědět, jak to vypadá.
Jančo, pokud možno připrav si napřed suroviny na těsto, abys po likvidaci "zbytku" láhve poznala cukr od soli.
Taxe zatím všechny mějte, dejte na sebe pozor. Jdu "tvořit" kalendář. aa

Nelly (St, 8. 12. 2010 - 09:12)

Všechny vás zdravím.Začínám mít opět problém s okem, tak jsem raději pro ten můstek nejela.Možná zase skončím v nemocnici.
Květo, vše nejlepší k svátku,hlavně hodně zdraví a ať ti všechno dobře dopadne.
Taxe mějte, jsem z toho oka nějak rozhozená.

Magda (St, 8. 12. 2010 - 09:12)

Zdravím a přeji Květě hodně zdraví a štěstí k svátku ,a držím pěstě,,, budu na tě myslet .

Janča (St, 8. 12. 2010 - 09:12)

Ahoj všechny po ránu! Také já přeji Květě vše NEJ a držím palce. Ničeho se neboj!
Dnes máme taky v rodině narozky - starší dcera má 37, ale asi to necháme na víkend, teď ve všedních dnech není čas na oslavy. Beruško, zvu tě na ty rohlíčky. Dnes asi zadělám na to pečivo z bílého vína, jak jsem sem dávala recept. Ale napřed musím pro flašku, mám tu jen červené. Tak co nepřijde do těsta, naleju do sebe. Děvčata, tak zatím!

Beruška (St, 8. 12. 2010 - 09:12)

No ještě abych upřesnila mé schovávání jídla.Já to dřív dávala do fuseklí,ale klici když byli menší,tak to vyčuchali.Jelikož mám samé chlapy,tak do kalhotek mi nelezou.Tak vám bylo sladkostí.Jinak choďte opatrně,žádné stresy,pohodu a jak jinak dobrou chuť.Pááááááááá

Johanka (St, 8. 12. 2010 - 08:12)

(:DDDDD Dobré ráno všem! Protože mám teď poslední dobu "absťák", že nemohu číst denně, dnes jsem ještě nakoukla a řežu se tu smíchy, až se muž přišel podívat, co se stalo, protože to u mne po ránu nebývá!! Beruško, ty naše holka nenažraná, tvé líčení o jídle, to je tedy poklad! Tebe jsme tu fakt móóc potřebovaly!! Vymyslela bych leccos, kdybych chtěla schovat něco móc dobrého na zub, ale kalhotky, to by mně fakt nenapadlo. Ale je to asi tím, že nemám tu správnou "žravou" jako ty! I když.... Jinak Astro, nezoufej, nejsi v tom sama, já taky co den - to tápání s počítačem. Ale máme to aspoň napínavé (:D Jinak přeju všem hezký den, i když je to dnes pošmourné. Jak neuklouzněte!

Ala (St, 8. 12. 2010 - 07:12)

Milá Květo, k dnešnímu svátku Ti přeji jen to nejlepší. Myslím na Tebe každý den a držím pěstičky.
Jančo, děkuji za fotečky. Mardadagmo i Tobě!
Dnes jsem poprve spala nepřetržitě 5 hodin. Musím se odnaučit odpolednímu povalování v posteli. Pamaličku se dostávám do formy. Včera jsem pekla žemlovku, já to nejím, ale můj chlap to miluje.Já jsem masařka a pěkně tlustá, můj chlap má rád z mouky a sladké a tlustý není. Kdybych jedla co on, neprolezu dveřma.
Dívám se z okna a je tam hnusně, mlhavo.
Mějte všechny pohodový, bezbolestný den!

Hadul (St, 8. 12. 2010 - 07:12)

Květo,já ti přeju k dnešnímu svátku hodně zdravíčka(to potřebuješ teď nejvíc),hodně lásky(té taky není nazbyt)a hodně štěstí(to se vždycky hodí).Užij si ten svátek hezky!
Beruško,tvoje zážitky se žrádlem:-),to bude nekonečný příběh,ty nás ještě asi často rozchechtají.
Astro,já taky miluju ty krásný počítačový výrazy.Jen mě někdy přivádí k zoufalství myšlenky,že to musím všechno zvládnout.
Nelly,obrň se trpělivostí a asertivitou.A ať jsi spokojená.Tak a pádím do rachoty,dnes je u nás pěkná mlha.Mějte se.

Beruška (St, 8. 12. 2010 - 07:12)

Ahoj holky moje,
Květuško naše,přeju ti vagon zdraví.Vím,že tě čeká nemilá věc,ale jsme s tebou.Ivo,já ty štuclíky do oken znám,vypadá to nádherně a je to účelové.Jančí,já jdu k tobě na rohlíčky-jen aby jsme se s tvým mužem o ně nepopraly-jak jde o žvanec,neznám přítele.Já jsem jeden čas svoje laskominky schovávala do prádelníku-do kalhotek,aby mě to kluci nesežrali.No a oni to pak zjistili a když je honila mlsná,tak říkali-mamko,nemáš něco dobrého v kalhotkách?Jak říkám,žrádýlko já rád,k smrti rád.Pa jdu zkontrolovat letadýlka.

astra (Út, 7. 12. 2010 - 22:12)

Ahoj člověci, zdolávám nástrahy PC a zoufale si zoufám, protože odborná pomoc je jednak jinde, což by nevadilo, ale v práci, kde vypíná mobil a po čtyřiadvacítce zase spí, tak se učím stylem omyl - vlastně jenom omyl, protože výsledky sice jsou, ale rozhodně n´úměrné času, který u té bedýnky trávím.
Odeslala jsem jednu fotografii, která samozřejmě nedošla a přišlo, že ji mám odeslat znovu, nejlépe v jpg. Dovedete si tu hrůzu představit? Jakési jpg? To je jako kdyby ke mně někdo mluvil jazykem afrického domorodého kmene!Celé odpoledne jsem louskala, co s tím a teď jsem ji odeslala s dodatkem, že jestli nedojde, tak to vzdávám.
Děvčata, všechny zdravím, Květě držím palce, nejhorší je to čekání, než se začne něco dít, potom už to jde ráz na ráz a než se, Květo, naděješ, budeš zpátky. Přidávám taky svoje palce i pěsti k ostatním k svátku jen zdraví.
Jinak voníte cukrovím a vánocemi a já jsem teprve hledala nějaké perníčky, které se dají hned jíst. Zítra se do nich pustím. / snad!/ . Přidám jen spoustu vanilkových rohlíčků a trubičky a krémové lístkové řezy - těsto musím udělat doma, jak velela vždycky moje maminka.V neděli bude péct dcera linecké a kakaové, tak sbalím formičky, abych měla nějaké zásluhy a potom to bude škatule, škatule, hejbejte se a bude se měnit. Jen musím stanovit kurs - kolik lineckých kousků za jednu trubičku.
Pro Mardagmu - kalendář se s úspěchem chýlí ke konci, dnes jsem začala ještě jeden.
Děvčata, všechny zdravím, dejte na sebe pozor. aa

Johanka (Út, 7. 12. 2010 - 21:12)

Zdravím na všechny strany, dnes se zmohu jen na gratulaci naší Květuš, přeji vše nejlepší, hlavně budu moc vzpomínat a držet palečky při tom tvém zákroku, bude všechno dobré, uvidíš, jinak to ani nejde!! Zítra se ozvu snad víc, dnes jsem utahaná jak čoklík, vrátila jsem se už snad z posledního hlídání, zítra jdou oba svištíci už do školky. Tak hezký zbytek večera!

Janča (Út, 7. 12. 2010 - 17:12)

Taxem holky upatlala ty rohlíčky, docela to šlo. Pár se mi jich zlomilo, a to už můj chlap číhal a hned po nich skákal. Teď je tma tmovitá, tak co bych asi dál dělala. Připravím si rizoto na zítra. Nelly, já taky ráda hraju horolezce, třeba se tam někdy sejdeme. Jinak ti přeju, ať ten můstek je OK a jsi frajerka na vánoce. Začalo mě bolet za krkem vlevo, dám si masáž a nějaký nátěr Mobilatem nebo co. Zatím ahoj.

Nelly (Út, 7. 12. 2010 - 16:12)

Tak já už nemám v čem dnes jít ven.Boty, kalhoty i bundu mám promáchané a tak sedím u Žofreje a hraju horolezce.Děsně mě to baví neboť vyhrávám.Už jsem si to rozdala se sedmi spoluhráči z různých koutů republiky.
Mužský včera slíbil, že udělá větší a vyšší krmítko pro kosáky a strakapoudy.Pomalu bude hotové a vrabci se sýkorkami budou mít svoje malé a nikdo je nebude utiskovat.
Zítra si jedu pro reklamovaný nadstandartní můstek. Ta laborantka je neskutečně drzá.Vzpomeňte si dopoledne na mne, budu to potřebovat.
Teď nechám na chvíli Žofreje na pokoji a půjdu vyluxovat.
Tak zatím......

Iva (Út, 7. 12. 2010 - 16:12)

Tak tady jsou +3, mlha, šedo, zataženo, to není pěkná zima. Toho sněhu napadalo dost, tak je z toho břečka a mokro.
Teď jsem dodělala takové "puclíky" na chaloupku, dává se to mezi dvojitá okna, aby bylo v zimě tepleji. Možná to ani neznáte, třeba to je jen tady v podkrkonoší. Je to takový rukáv, zřejmě v tom je sláma, to nevím, nelezla jsem do toho. Jen to každoročně obaluju do nového bílého krepáku a pak se na to dají ještě takové mašličky nebo stuhy pro ozdobu. Taxem to dělala na zemi v obýváku, tak teď mě záda bolí, musím se nějak srovnat.
Květo, k zítřejšímu svátku přeji jen to nejlepší, hlavně hóóóóódně zdraví, také asi teď myslíš na tu nemocnici, ale uvidíš, hned budeš zase zpátky mezi námi.
Hodně zdravíčka a pohody přeju i Mařenkám, pokud máte některá svátek /holky, přiznejte se, ono těch Marií je více/, dříve tam asi bylo Marie, protože moje mamka to držela na Květoslavu.
Zdravím i všechny ostatní, záda už se srovnala, taxe mějte !

Hadul (Út, 7. 12. 2010 - 15:12)

Míšo dík,jsi hodná,ale dnes jel do práce se mnou muž.Jenže s ním se bojím.Když jedu sama,jsem v poho.:-)
Hodně toho roztálo,silnice jsou holé.Pa.

IQ Test (Út, 7. 12. 2010 - 13:12)

Zkuste si...:-)
http://cz.iq-test.eu/#5594

zuzana (Út, 7. 12. 2010 - 12:12)

Chichichi,dievcence,tiez som mokra,ale zo sprchy,chichi,my ked mame taky hyg.den,tak to je akoby som odpratavala sneh,unavena,mokra,spotena,achjaaaj.
Ale to sa nestazujem,len aby ste boli v obraze,co robim,ked nepisem,chichi.
Teraz obed a ide sa spat!!!
Ja si dam kafco a myslim na vas,na vsetky!!!!

Nelly (Út, 7. 12. 2010 - 12:12)

Všechny zdravím a jen v letu a spěchu.Přišla jsem zvenčí totálně zmáchaná.Je 5°C,sníh taje, všude je břečka břečkovatá.Suším, boty, kalhoty i Koru.
Budete se divit, jdu teprve vařit oběd.No, ono se to taky nezblázní, když bude ve dvě odpoledne.
Taxe mějte, jdu na to.

Reklama

Přidat komentář