Reklama

Seniorky na netu

Nelly (Pá, 9. 12. 2011 - 14:12)

Smdm, také ti přeji pěkný a úspěšný den a jdu se podívat na tvůj odkaz.

Nelly (Pá, 9. 12. 2011 - 14:12)

Přeji pěkné odpoledne z upršeného Podorlicka.Včerejší lenora u mne stále přetrvává.NIC,ale naprosto nic se mi nechce dělat.Ani jíst mi nechutná, ani spát mi nechutná, ba ani sedět u Žofreje mi NECHUTNÁ!!!!!
Astřičko milá, nic si z toho svého zapomínání nedělej.Tady u nás je jedna paní, co se u autobusu ve vedlejším městě zapovídala a spokojeně odjela domů.Teprve tam si vzpomněla, že s sebou měla své dítě, které i s kočárkem zapomněla u autobusové zastávky ve zmíněném městě.
Bosorko, vítej a pořádně se vylež!!!!No a vidíš, jak se bábinka bez tebe v pohodě obešla.
Ááách joooo, jdu si udělat dnes už druhou kávu a uvidím, jestli mě popadne nějaký pracovní elán.Ale vidím to negativně.
Tak zatím.......

Magda (Pá, 9. 12. 2011 - 08:12)

Květuško! přeji hodně zdraví a Vánočnípohodu , zdravím všechny , mějte se pá

lesna (Pá, 9. 12. 2011 - 08:12)

mám rád květušu babušu jo ty jména měly drív krávi

bosorka (Čt, 8. 12. 2011 - 23:12)

Ahoj všem. Tak se z té předvánoční honičky nemůžu utrhnout, abych taky napsala.
Ale teď hodně kecám. Asi od poloviny října mě trápily průdušky a proto, že tu byli řemeslníci nebyl samozřejmě čas to řešit a vím, že to nesmím dělat. Měla jsem chvilku trochu klid, ale minulý týden se moje průdušky rozhodly ukázat co dovedou. Skončila jsem na pohotovosti, rentgeny, EKG, ATB a nové dýchadlo pro případ nouze největší. Takže se předvánočně válím už víc než týden, je mi jedno, že budou vánoce, komu se to povede si udělat takový "veget".
Bábi byla dokonce v pondělí sama v Praze na kontrole, musel se o ni postarat saniťák, přežili to oba, jenom saniťák nějak rychle ujížděl, když ji dovezl.
Květo, šmudla vzadu zase poslední. Přeji pevné zdraví, klid a pohodu.
Tak se děvušky mějte báječně, nepřehánějte ani pečení, ani úklid, však ono to nějak dopadnout musí. Papa Bosorka.

astra (Čt, 8. 12. 2011 - 23:12)

Mimi není poslední, protože to jsem - už asi jako obyčejně - já.
Květo, všechno dobré, ale hlavně zdraví a pohodu.
Měla jsem pratetičku jménem Florentina, ale zemřela dávno před mým narozením. Teprve jako dospělé se mně to jméno začalo líbit. Je zajímavé, že ostatní děti měly jména obyčejná - Anna, František, Boženka, Lojzíček /, ale ty byly mnohem mladší, asi pak byla jiná móda.
Děvčata, co se týká zapomínání tak jsem letos na Slovensku zapomněla v hotelu pasy a předloni bundu, tak jsem zvědavá, co zapomenu příští rok.
Všechny zdravím, Zuzanko, užij si výlet, ať vám neprší a Lence velký pozdrav.aa

Květa (Čt, 8. 12. 2011 - 22:12)

Všem Vám moc děkuju za upřimné přáníčka a jsem ráda, že tu můžu být s vámi se všemi. K.

mimi (Čt, 8. 12. 2011 - 21:12)

Jako téměř vždy jsem s přáníčkem poslední, ale o to upříměji ti milá Květuško přeji k svátku vše dobré, hlavně mooooc zdraví a štěstí!!! a všem Maruškám, které dnes slaví svátek též vše nejlepší!!!:-)

Ala (Čt, 8. 12. 2011 - 16:12)

Hehehe, to bude mít zase někdo radost, že se v Brně umývají okna s měkkým i

Ala (Čt, 8. 12. 2011 - 16:12)

Posílám pozdravení vám všem.
Květě k dnešnímu svátku přeji spokojenost, pohodu a hodně zdraví.
Včera u nás lilo jako z konve. Dnes sluníčko, modrá obloha a sem tam bílý mráček, jinak prosincově vlezlo.
Protrajdala jsem vánočně vyzdobený střed města a pomaloučku se loudala okolo stánků a nasávala vánoční slastné vůně Štramberských uší, trdelníků, bramboráků, svařeného vína a zabíjačkových pochoutek.
To pro tebe není, jsi tlustá, šuškala jsem si pro sebe. Byl to boj!
Beruško, ta se máš. Buček! Já už ani nevím jak chutná. Náš synáček se ostěhoval asi v 28 letech. Často jsem mu musela připomínat, že moje mateřské povinnosti skončily v jeho 18 letech. Tady u nás se totiž říká: Dokud mama funí, tak zůstanu u ní.
Zuzanko, tobě i sousedkám přeji krásný výlet. Upratovanie ti neuteče. To počká.
Ivano, tobě přeji to samé. Přijeď včas, pořad s Bendovou začíná na Primě v 17.10hod.
Teda Míšo, v prosinci a máchat se dobrovolně v bazénu? V lázních byl pro mně bazán utrpení. Cvičení snad, ale plavání? 2x jsem se toho dobrovolně vzdala, vymluvila jsem se, že mi není dobře. Já vím jsem lenoch, raději budu šůrovat po bytě, nebo umívat okna, ale cvičit, a plavat? To ne. A doktorům lžu.
Babulinky mějte se moc hezky, díky za všechny přílohy k mejlíkům a hezké čtení tady na diskuzi. Pozdrav i vašim pejskům, ale hlavně pěti kočičkám od Ivy, Sisince a Adélce. Tu poslední mám nejradši.

Nelly (Čt, 8. 12. 2011 - 12:12)

Přeji pěkný den.Květo,musím ti i tady popřát vše nej,nej k svátku.Když je to dvakrát, tak se to všechno musí splnit.
Včera tady tekly proudy vody, tak jsem čekala, že dnes vyhlásí některý z povodňových stupňů.V poslední době ho vyhlašují pomalu i tehdy, když mrholí.
Je pravdou, že jsem nikdy nebyla nakloněna oblečkům pro psy,ale včera jsem ocenila Kořinu pláštěnku a ocenila ji i Kora.A já jsem poprvé neměla v dešti nepříjemný pocit z toho, že si jdu pod deštníkem, zatímco ona mokne.Dříve jsem ji vytřela ručníkem a potom tři hodiny schla a sotva uschla, už zase šla ven znovu zmoknout.To včera byla krásně suchá, utíraly se jen packy.S Amálkou to bylo to samé.
Zuzko, že je Lenka skvělá, to vím dávno.Ty si užij výlet a pozdravuj paní Danku.
Děvčata,jsem dnes neskutečně líná.Nechce se mi nic dělat, nechce se mi ani nic psát, dokonce ztěží dopisuji i tenhle příspěvek.
Co se mi chce? Chce se mi zalehnout a SPÁT!!!!Jdu zkontrolovat zásoby jídla a pokud budou přijatelné a jestli mě přitom neopustí lenora, tak vážně zalehnu.
Mějte se a zatím....

dagmar (Čt, 8. 12. 2011 - 10:12)

Květo,všechno nejlepší ti přeju,toho zdraví nejvíce!Užij si to!
Včera jsem upekla vanilkové rohlíčky a podle tradice půl plechu spálila.Tak snad je pálení konec,už si dám větší pozor.
Mardagmo,tady bývá o trochu chladněji odjakživa,snad i proto že je to nejen kopec,ale i okraj Prahy.V zimě se často stane,že se probrodím sněhem,sjedu dolů a tam prakticky nic.U dcery se mi už smějí,často k nim přijedu a hlásím že oni tam u nich v údolí neví co je to skutečná zima :-).Přitom jsou kousek pode mnou.Teta co bydlí kousek od Šárky to má podobně.A taky je to kraj Prahy a na kopci.Bylo to tu tak vždycky,zpočátku jsem si nemohla zvyknout,že je tu chladněji než v Karlíně kde jsem bydlela dřív.Taky mi vadil věčný vítr,ale ten před časem zmizel,asi jak tu přistavěli pár domů,tak zmizely průduchy,kde se vítr tvořil.Ale i vnuk ještě zažil honění odfouknutých hraček,nebo kloboučku.Ale ta první chumelenice co tu byla ve středu ráno hned tála.A teď je obloha dokonce sem tam modrá.
Beruško,prevítek fakt vaří a dobře.Začínal jako každý,že plácal a vykrajoval právě vánoční cukroví,pekl se mnou bábovku,obaloval řízky.Když se odstěhoval,tak to nějak ustalo,taky chodil dlouho o berlích a nemohl stát.Ale od konce léta,kdy dcera lehla,tak se toho ujal.Napřed vařil podle instrukcí,teď už samostatně a moc dobře.Obsloužit a hýčkat se ale jinak nechává moc rád,když to jde :-).Občas jim přinesu něco já,ale často to není,to každodenní je na něm.Ale nepeče,to nechává úplně na mě,takže tam dodávám sem tam buchty,bábovku,štrůdl a tak.Proto jsem se nakonec dokopala i do vánočního pečení,i když se mi letos krutě nechtělo.Ale nenápadně se přihlásila maminka,té jsem pekla i vloni,jak zemřel tatínek,tak neměla chuť péct.A když budu péct pro ní,tak udělám i pro dceru,to je jasné.
Tak asi na to půjdu-mějte se.d

Lída (Čt, 8. 12. 2011 - 09:12)

Dobré ráno všem a Květce 2x. Užij si svátku a posílám přáníčko - vše nejlepší. Děvčata, tak jsem dopatlala, zvládla jednu návštěvu a dnes prchám do města. Jenom co trošku povolí ta ledovka na cestě. Co včera z večera napršelo, to namrzlo a pěkně se to leskne. Budu za hlídací babičku, ve školce je mikulášský mumraj. Nebo čerovský, nevím.
Beruško, a ty se nebojíš, že tě ti tři chlapi zardousí, vydědí, vystěhují. Víš jak jim musel ten tvůj bůček vonět. a oni nic!!!
Nevzpomenu si, co jsem před chvíli četla a chtěla odepsat, poznámky nejsou a listovat pozpátku si neodvažuji, i ta troška by mi zmizela.Och,ta hlava. L.

Janča (Čt, 8. 12. 2011 - 09:12)

Květo, k dnešnímu svátku hlavně zdravíčko, potom taky hodně všeho, co si přeješ, štěstíčko a pohodu!
Dnes se moc rozepisovat nebudu, mám úklidový den. Taxe děvčata mějte!

Hadul (Čt, 8. 12. 2011 - 08:12)

Květuš,přeju ti k dnešnímu svátku hlavně zdraví a pohodu.Dnes odpočívej,nohy hore,kávičku...
To se to radí v tom předvánočním čase,co?

Beruška (Čt, 8. 12. 2011 - 08:12)

No holky,napsat taky s měkkým i -to je na pár facek co?

Beruška (Čt, 8. 12. 2011 - 07:12)

Ahoj holky moje,
Květko,přeju ti k svátku moc pevné zdraví,pohodu a ať tě nikdo nezlobí.Děvčata,u nás sníh není,zato leje jako z konve a já musím ven na obchůzku-fuj tajbl.Včera jsem byla nakupovat dárky-lidi jsou jak blázni a navíc podráždění blázni.Nakoupila jsem ponožky,trenky a sobě 3 koblihy a táhla domů.Doma 3 chlapi a čekali,co se bude podávat k večeři.Tak jsem si ohřála bůček s chlupáčema a pustila telku.Usmažili si snad 30 vajec a čučeli naštvaně,že se nekoná donáška večeře.Jančo,ty špekáčky by mohly být na černém pivu-mňam.Dagmarko,prevítek umí vařit?No to je tedy šikulka.Naši kluci umí takí,ale proč by vařili,když je stará obslouží.Jinak jsou to hodní a citliví kluci,ale mamahotel jim zcela vyhovuje.Tak pa,já jdu na éra.

ivana (Čt, 8. 12. 2011 - 00:12)

Květko,já už vlastně píši dneska tak všechno nej nej nej a hlavně to zdraví.Zuzi ta tvoje Lenka musí být zlatá.Chystá ti samé hezké překvapení.Jančo, já myslela,že máš do Prahy hezký kousek ,nebo jsi byla na návštěvě?Ivo ono se to jeden rok nezblázní,když nebude vše OK.Hlavně,že máš chaloupku hotovou.No chaloupku.Vilu jak hrom. Dneska jsem také pekla ty br.zelí a sekan.Bude i na zítra.Ještě nepeču a dokonce se mi zdá,že ani žádné pečení v paneláku necítím.To mi vždy nakopne a také začnu.Ale ono se to zvládne až na to dostanu správný elán.Tady je bez sněhu a dnes svítilo sluníčko.V neděli jedu zájezdem do Prahy nakupovat.Jsem moc zvědavá kolik zbytečných blbovin zase dovezu.Spíš bych tady potřebovala tu herečku Bendovou,aby mě to vyházela.Mně je toho líto a sama to nedokáži.Sice jsem jí viděla v telce jen ukázkama,ale je o tom asi celý pořad.Nelly to je čeština co?Neobrací se ti kudla v kapce.Tak pa pa jdu zkusit zalehnout.

zuzana (St, 7. 12. 2011 - 22:12)

Kamaratky moje zlate,pozdravujem vas a hned musim pisat,aby ste sa tesili so mnou.Prisla som od Danky,Lenka mi ohlasi,aby som si otvorila postu a prekvapenie...Cestovny zajazd pre tri osoby do Krakova,Wielicky na 10.12,odchod autobusu z Dol.Kubina.No a skuste uhadnut,kto tie tri osoby su,chichichi,predsa ja,pani Danka a este ta suseda cez cestu,Janka sa vola,mozno si spomeniete na nu.Mam ja kedy upratovat,chichichi,ked idem na vylet???
Prajem aj vam len taketo pekne prekvapenia!!!!!

Iva (St, 7. 12. 2011 - 19:12)

Nejdřív musím popřát Květě k zítřejšímu svátku :-)) - hlavně moc a moc zdravíčka, pohodu a spokojenost k tomu!
Asi tam byl dříve svátek Marie, protože naše teta měla myslím na tento den svátek. Takže která jste Maruška a slavíte taky, přeju to samé!
A hurá - dnes jsem nevařila, bylo od včera, dopoledne jsme byli na nákupech. Dříve to bylo všechno v letu, teď jsem se trošku mohla porozhlédnout po obchodech, a ejhle - už mám první dárek! Pečení jsem ještě neroztahovala, ještě musím všechno pořádně pouklidit. Ten polystyren je takový neuchopitelný, to si myslím, že jsem zametla a setřela a stále to není ok.
Jančo - tak vidíš, sádlo a škvarky se nakonec k vám dostalo, ale nebýt poctivého prodavače, mohlo to být jinak, co? Tak to dobře dopadlo!
No jinak dnes nebylo hezky, spíše takový sníh s deštěm, sychravo a nepěkně. Nedá se nic dělat, teď zrovna koukám na zprávy, jaká sněhová kalamita, vichr a závěje jsou na horách, i silničáři zapadli :-( Lepší už to asi nebude...
Mějte se pěkně, zdravím a přeju dobrou noc!

Reklama

Přidat komentář