Reklama

Seniorky na netu

astra (Čt, 29. 12. 2011 - 20:12)

Ahoj člověci, mám tady ještě u PC nějaké vyřizování, ale nevím, kdy se na to dostanu. Bosvánočka- či vlastně bosbábovky jsou hotové, plynová trouba trochu zastávkovala a upekla ji trochu tmavší, než se pokládá za vhodné. Akorát se mně protáčejí panenky z té hromady nádobí, taxem si dovolila ještě večerní kávu.
Mimi, je to celé bílé, něco jako bílá bělejší, prádlo čistější, hedvábné a všichni se v tom vidí. Tak doufám, že to bude prospívat.
Dcera naopak volala, že jejich velkému psovi dnes vařila přísně dietní rýži a rybu a jelikož druhá babička nějak o vánocích opomněla, že dědeček je pár týdnů po operaci žlučníku, tak dědeček i pes měli oba stejně dietní oběd.
Jinak jsem včera viděla malého ši-itzu, bylo to překrásné štěně, toho bych si zas pomuchlala já.
Taxe mějte, jdu na to nádobí. aa

mimi (Čt, 29. 12. 2011 - 20:12)

Tak já jen doufám, že se nám kvůli VH nepokazí naše kamarádství a diskuze!!!!
Astro, mooooc ti závidím přírůstek v rodině, musí to být krásný malý plyšáček!!!je celý bílý, nebo vícebarevný? jak já bych ho poňuchala:-)) a Sárnka taky, škoda, že jste tak daleko!
Díky vám všem za mailíky a fotky, jak jsem psala Ivě a Dagmar, máte prima vnoučátka! My jsem doma moc fotek nedělali, ještě znova kouknu, jestli je vůbec nějaká vhodná k přeposlání.
O vánocích jsme měli pár návštěv, dneska opět-brášku se švagrovou a zítra přijdou dávní přátelé.... mám je všechny ráda, ale už se docela těším, až bude po novém roce- lednička začíná být vyprázdněná a peněženka též:-))).
Teď mě volala kamarádka na skype, bála jsem se, že mi moje psaníčko zmizí, naštěstí snad néééé:-(, tak raději končím, pozdravení všem a klidné poslední dny t.r.!

Grešlička (Čt, 29. 12. 2011 - 18:12)

Nechci rušit, ale prosím vás, až se vy, anonymní, čtenářky a taky čtenářky, dohodnete, jak to vlastně s tím Havlem je, dejte mi vědět, ano ? Já se sem pak možná vrátím, zatím papa...

nech jí (Čt, 29. 12. 2011 - 18:12)

ani se po ní neptej, to se...Nech jí na pokoji a hleď si svého.Havel nebyl žádný svatoušek a víš o něm houby.Starej se o svý, a nás si do huby neber.Proto,že umřel kolem vánoc z něj není anděl.Můj děda ho znal dobře a mohl by vyprávět. Už toho nechte a neotravujte.A ty taky čtenářko se podepiš,když si tak chytrá.Nám se po Nelly stýská a k vůli takovým jako ty, to vzdala.

astra (Čt, 29. 12. 2011 - 18:12)

Ahoj člověci, hlásím, že žiju, právě jsem zadělala těsto na - letos o vánocích už druhou - bosvánočku, tentokrát ještě větší /a křupavější i lahodnější, abych šla se současným trendem/. Akorát musím rozlišit, kdo nejí hrozinky, kdo kandované ovoce a kam nesmím dát rum, jinak by to mělo být v pohodě, akorát musím zapojit i plynovou troubu, protože budou nejmíň tři a nevím, jestli nebude uražená, že je dlouho opomíjená a nezačne stávkovat.
Děkuji všem děvčatům za fotky i mejlíky. Jinak je u nás lezavo, pršavo, Míšo, závidím ty blízké nikoliv sjezdovky, ale běžkovky, na sjezdovky už nemám.
Včera tady byl syn a přivezli ukázat své štěně chlupaté, bišonka. Štěně se chovalo slušně, i když majitelé a vůdci smečky odjeli na nákup. Dali mu pelíšek na lavici, jen se asi třikrát stěhovalo z pelíšku na lavici a z lavice do pelíšku, než usoudilo, že mu jdou k pleti /chlupům/ lépe žluté polštářky na lavici, kde setrvalo ve spánku bez hnutí a bez jakékoliv reakce na hluk a hudbu kolem.
Vyprovázení návštěvy vypadalo následovně: jako první šla snacha a nesla štěně v tašce v náručí, za ní šel syn s pelíškem, potom následoval nevlastní vnuk s granulemi, miskou a pitím a průvod jsem uzavírala já se snašinou taštičkou. Můj muž setrval ve dveřích, protože prý nehodlá dělat sousedům divadlo. Tak.
Všechny zdravím a nezanedbávejte prevenci proti chřipkovým bacilům, protože jsou "hrozně zákeřný a nemají vůbec smysl pro čestný boj". Všechny zdraví aa

čtenářka (Čt, 29. 12. 2011 - 17:12)

ani se po ní neptej, to se...Ptala jsem se po Nelly, čtouce jen poslední víceméně vánoční příspěvky a ona nikde. To, co píšeš, milá taky čtenářko, nevím. Nevím zkrátka o co jde, až bude čas, budu se muset tedy podívat zpátky do dřívější diskuse.Nelly se zdá inteligentní, ráda čtu její příspěvky, takže se mi nechce věřit, žeby se vyjádřila o někom ošklivě (Havel?)
I tak dobrý večer, všem seniorkám...

... (Čt, 29. 12. 2011 - 17:12)

ale no ták...už toho nechte.

taky čtenářka (Čt, 29. 12. 2011 - 16:12)

Kde je Nelly? Postrádám ji...ani se po ní neptej, to se tedy ukázala, takhle to rozvířit na vánoce! Každý máme názor jiný, ale že se nestyděla to napsat, to já bych se styděla a nic špatnýho v den úmrtí bych nenapsala ani o tmavým sousedovi, co nám páchá drobné krádeže. Asi se namíchla, když děvčata psala, že by se takhle psát nemělo. To je nějaké přátelství? Asi si našla jinde náhradu.!

eurobabicka (Čt, 29. 12. 2011 - 15:12)

Milá děvčata! Nahlédla jsem do "povánoční"diskuze,a chtěla bych se podělit:Dostala jsem pod stromeček přístroj "Žehličku na vrásky",přála jsem si ji,(je to bezvadný a viditelně zabírá).Jenže rodina se špatně domluvila a mám teď žehličky 2x!Proto nabízím 1 přístroj(nový)ke koupi(a se slevou)ozvěte se,pro nás seniorky je to fakt docela užitečný kousek!

čtenářka (Čt, 29. 12. 2011 - 15:12)

Kde je Nelly? Postrádám ji v diskusi...

Mardagma (St, 28. 12. 2011 - 22:12)

Zdravím po vánocích. Jak tak čtu, tak to všude bylo fajn, i u nás, i když, jak jsem psala, vánoce byly značně netradiční. Ale i to kupované se dá jíst, jak jsem zjistila. Jinak už je mi lépe, už neležím, ale té rýmy se nemohu vůbec zbavit, pořád mi teče z nosu a je to otrava.Přeobjednala jsem si kvůli nemoci holiče,no mám jít teď v pátek, ale to bude s tou rýmou asi problém.Znovu přeobjednat to ale už nechci. Grešličko, jak jsi psala i ty, u nás klidno, ticho, mladí se jen 25. stavili na chvíli po obědě, ale byla jsem docela ráda. když člověku není dobře, tak o to ani moc nestojí.A na Štědrý den jsme si s tátou rozdali dárky a poslouchali hudbu.A dostala jsem od táty sadu nožů přímo v takovém dřevěném válci, který se dá otočit, aby si člověk pohodlně vyndal ten, který zrovna potřebuje.Od mladých nějaký šampon a krém a sprchový gel a od kluků krabici pěkných ovocných čajů - různé druhy.Jo a od táty ještě takovou minilampičku, dá se klipsou upevnit přímo na stránku v knize, takže se nemusí svítit.No snad to bude šikovné, to ukáže čas. Jo a Zuzanko, meteostanici máme už dva roky, dostali jsme jí od mladých a je moc fajn.Tak se mějte moc fajn a držte mi palce, ať už je mi konešně dobře, říká se jak na Nový rok, tak po celý rok, tak aby se to netáhlo :-((

ps (St, 28. 12. 2011 - 18:12)

bobeckove,1 ozvěte se kdo to chce

Magda (St, 28. 12. 2011 - 18:12)

Ivo moje skypova adres, bebeckove1

Iva (St, 28. 12. 2011 - 16:12)

Tak hurá, já mám teprve teď po veškeré práci, byli jsme uklízet na chaloupce včera i dnes, prve jsme se vrátili. Je to připraveno, a můžu říct, že teprve teď můžu trošku odpočívat.
Zuzi, meteostanice je fajn, my jsme ji dostali na vánoce taky, teď nevím, zda loni nebo už to je dva roky. Tak hned vidím, že je u nás 6,2 tepla, zataženo, ukazuje to tam mráčky, jestli tlak stoupá, klesá, vlhkost...
Magdi, ale přišlo mi všechno, poslala jsi písničky a pěknou abecedu kytiček. To tam hlásí nějaké "vodafonemail...", což je zpráva, že nám to nezapípá na mobil, že nám jde meil. Jinak nám to dává sms, že jde meil, a já podle první věty i vím, od koho to je. Když to je nějaké nutné, tak hned otvírám pc. Takže dojde všechno, jen posílej dál...
Já jsem si na vánoce uvědomila, že to budeme praktikovat tak, jak psala Květa, že snad budeme dárečkovat až pak, když přijedou mladí. My dva - co člověk potřebuje, to se koupí během roku, myslím Ala psala, že to má taky bez starosti. Takže na Jezuse jsem dostala kabelku /sama jsem si ji vybrala/, muž peněženku /spolu jsme vybrali/ a nějaké drobnosti, takže opravdu to asi nemá cenu dělat nějaká překvapení...
No ale pak, druhý den, když přijeli mladí, to bylo teprve dárečkování :-) Mám obrázkovou kuchařku, ale jen o pečení, tak to ze mě bude až teď správná hospodyňka! Taky jsem dala požadavek na nástěnný kalendář Ivy Huttnerové s krásnými obrázky, tak ten byl taky. To už synci vědí, to je tradiční dárek už kolik roků.
Taxe mezitím setmělo, jdu chystat večeři pro pejsky - Emí je i nadále u nás, ale jen přes konec roku, mladí budou u známých, tak aby se nebála sama doma, kdyby byly nějaké velké dělobuchy či ohňostroje. Ale ona je u nás ráda :-) Jako obvykle, když mladí se chystali na odjezd a začaly se stěhovat tašky k autu, tak znejistěla a začala dělat smutné oči. Ale pak, když viděla, že odjíždějí bez ní, to bylo radosti a jak ožila ! Tak tady to není o nějakém smutnění po páníčkách, u ní to je bohužel stres a až nějaká fobie z cestování autem :-(
Taxe mějte všechny pěkně, zdravím do všech koutů i za hranice!

dagmar (St, 28. 12. 2011 - 15:12)

Zdravím všechny!
Tak jsem se včera večer vrátila domů.Celá rok jsem byla hodná,protože Ježíšek se nechal vidět.Ale viděla jsem,že ani vy jste nezlobily,jsme přece jen hodná děvčata.Štědrý den se nám vůbec vyvedl,měli jsme dvojí večeři,já ani prevítek kapra nemusíme,takže byl na výběr ještě přírodní losos s opékanými brambory.Až na salát prakticky všechno navařil prevítek a povedlo se mu to.
Koukám že není moc sněhu ani u Zuzany.Teta jela do Krkonoš,Míša psala že nic moc,tak jsem zvědavá,s jakou se vrátí.Zuzano,meteostanice je fajn,s dcerou jsme si jí daly před dvěma roky navzájem.Mějte se všechny hezky,i ty Věrko,jestli pořád čteš.Stýská se mi po Nelly.d

Magda (St, 28. 12. 2011 - 14:12)

Zdavím vás děvčata , dofám že jste prožili krásné Vánoční pohodu , a čeka nas ještě noví , dofám že budeme dal notové , přítelkyně , Ivo písni , mi na emeil vše se mi to vrací pá

zuzana (St, 28. 12. 2011 - 10:12)

Posielam vam vsetkym pekne povianocne pozdravenie,s podakovanim za vsetky vase pozdravy!!!
Juj,viete co vam zavidim? ??No predsa tie rozne pozvania na obed,chichichi.Mna nikto nevola,chichi,to som taka zla???
Tak,ale sviatky sme prezili v pohode,podla danych okolnosti,ale bolo to take ine,hlavne ze bola doma aj lenka,lebo sama so synom...a nasiel v sebe aj on silu a pekne pred vecerou zavinsoval,tak,ako po ine roky!
U nas bolo par dcerinych kamaratok,niektore s rodinkou,takze sme si uzili aj deticiek,chichichi.
Dnes isla na navstevu ona,tak preto sa mi uslo volneho casu,chichi.Nie preto,ze by na pc.sedela ona,ale asi tak,ze ten kratky cas chceme byt spolu.
Chichi,este k mojmu darceku-dostala som nejaku meteostanicu,chichi,lebo syn sa smial,ze uz nemusim odhadzat k teplomeru sneh,aby som videla kolko je stupnov.
Ale tento rok sa neda hovorit o snehu,skor o nejakej cvachtanici,je sice este stale na bielo,ale prsi do toho dazd,tak nic moc.
Tak to su take kratke spravy zo zahranicia,nakoniec este jednu,ktoru uz davno viete,ze som rada,ze vas mam!!!!

ps (St, 28. 12. 2011 - 09:12)

Boli vas klouby,boli vas zada...Dík, ale jak se tu dá poznat, my si energii
dokážeme mezi sebou předávat bez problémů a zadarmo.

ps (Út, 27. 12. 2011 - 22:12)

chytra 500kč poslat že .

zoe (Út, 27. 12. 2011 - 19:12)

Boli vas klouby,boli vas zada mate migreny mate bolesti ruzneho druhu pak jsem tu ja magickou energii kterou na vas přenesu ucitite ulevu od veskere bolesti za pouhych 500 kč budte o par let mladši a silnějši sami ucitite kontak [email protected]

Reklama

Přidat komentář