Reklama

Seniorky na netu

Grešle (Út, 3. 1. 2012 - 12:01)

Tak jsem včera po ranní kávě vlítla na všechny resty, zrušila vánoční výzdobu, uklidila cukroví do mražáku, něco vyprala, a dnes pokračuju. Ne že bych byla tak pilná, ale to nicnedělání mě deptá, už aby bylo jaro, snad bude líp. Sluníčko se tady občas z mraků taky vyklube, ale žádná sláva. Matka příroda v tom má nějaký zmatek, teplo jak na jaře.
Jdu pokračovat, mějte se.

Magda (Út, 3. 1. 2012 - 11:01)

Zdravím děvčata , jak vidím jste v pilné praci , tady je krasně , sluníčko svítí já bych to počasí brala , sice ma byt zima , no to bude vypadat , zase nemoc, budou je jasné ,a Marto jak se maš , ? je ti dobře , davam ti svolení psat i když holka nevím kam tě zařadit , ale už patram , ale jenom piš , tady mužeš ,ale slušně , pá

Magda (Út, 3. 1. 2012 - 00:01)

Kdo je Marta???? a taky nerozumím , muže dotyčna vysvětlit , holky to jsou lidi že?

ivana (Po, 2. 1. 2012 - 22:01)

Děvčata musím poděkovat za všechny přáníčka a emaily.Ozdob jsme také měli hodně a zrovna takové ptáčky.Kam se to podělo nevím,asi vyházelo a rozbilo.Míšo veršování pěkné,každý rok překvapíš.Marto, vůbec,ale vůbec jsem nerozuměla tvému vzkazu pro Magdu.Asi mám dlouhé vedení.Ivo,u nás dnes sluníčko bylo.Už jsme zase sami,děti jdou do školy, tak frčely domu.Zrovna dnes jsme si říkali s mužem,že při takové zimě jsme mohli klidně zůstat na chalupě.Já jí teda beru,ale manžel je otrávený.Má rád mrazy a sníh.Dokáže v tom chodit hodiny.Pak přijde dá si grok a je spokojený.

Iva (Po, 2. 1. 2012 - 22:01)

Taxme najeli už do normálních kolejí, a je po svátkách.
Teď jsem dokoukala na ozdoby ze stromečku, co poslala Dagmar, pro mě to byla pěkná vzpomínka. Měli jsme moc pěkných ozdob, skleněné housličky, korálková taštička na zavěšení, bohužel, nic z toho už nemám. Ale protože dříve moc peněz nebylo, taxi lidi asi dělali ozdoby sami, tj. bylo i tam pár věcí - jakoby tvrdý papír či lepenka, uprostřed vlepený obrázek andělíčka. Pak to asi bylo natřené nějakým lepidlem a posypané jakoby skleněnou drtí. Tady od nás, směrem k horám se vlastně v minulém/a předminulém/ století dost dělaly korále a plno věcí ze skla, tak to odvozuju od toho.
Míšo, nevadí, že tvoje přáníčko a meilík nebyl z básnického střeva, bylo to v 23.45, tak to byl krásný výkon i ze střeva jen poetického :-) Snad už ti je líp, zrovna tak Mardagmě i Hadul ?
Magdi, ty děláš moc dobře, že jsi napsala! Vždyť jsem ti to říkala, a my si rádi přečteme, jak je na tebe tvůj mužíček hodný
:-)
Taxe mějte všechny pěkně, přeju dobrou noc a pěkné ráno! Hlavně by už mohlo být trošku sluníčka, aby bylo veseleji, ale zatím podle předpovědi to nevypadá :-(

Pro Magdu (Po, 2. 1. 2012 - 21:01)

Magdo,nikdo ti nikdy neřek,že se něco nesmí,zkrátka fuj je to.Tak to byl tvůj poslední příspěvek.Marta

dagmar (Po, 2. 1. 2012 - 20:01)

Zdravím všechny!
Koukám kolik z vás na svátky ochořelo,snad už jste v pořádku,nebo aspoň lepší.
A děkuju ještě za další přehršel přání.I tobě Míšo za ten abecední nápad :-).
Jančo,ten krokoměr mám taky,ale jen půjčený,je to supervěc.
Já vánoce oslavila umírněně a tradičně a stejně tak Silvestra.Tedy tradičně v rámci naší rodiny,tj s minimem alkoholu.Za celý silvestrovský večer já a zeť po dvou malých hrnečcích punče,dcera a vnuk totéž bez alkoholu a novoroční přípitek dětské šampaňské.Ale bavili jsme se i tak dobře,hráli jsme hry a hned po půlnoci mi udělaly radost maily od mých mladých tet z Kanady a USA.Spočítaly si to tak,aby to přišlo hned po půlnoci a poslaly i spoustu fotek,bylo to fajn.Druhý den jsme oslavili prevítkovy narozky,má je sice až zítra,ale stavili se zeťovi rodiče,tak jsme to využili.A taky jsme udělali další ježíškovské nadělování,tak jsem si vzpoměla na Lídu která taky měla Vánoce po Vánocích.Při téhle oslavě jsem si dala svůj oblíbený gin s tonikem.Prevítkovi se toho sešlo hodně a spoustu věcí okolo vaření.Sadu na výrobu suschi,bambusové vařečky,zástěra,pinzeta na maso...Ale i další,nejen tohle a radost měl ze všeho.
Domů jsem se vrátila včera večer a dnes jsem byla vypomoci kamarádce,která má poblíž jednu ze svých prodejen.Potřebovala udělat nápis na výlohu a tak jsem jí kromě toho rovnou udělala i zimní výzdobu.Povedla se,před chvílí mi dokonce paní co tam prodává poslala sms,ale opět mě to ujistilo o tom,že denně bych to fyzicky nezvládala ani náhodou.
Ale jsem ráda,že to stále ovládám.
Mějte se hezky,já radši budu končit,psala jsem už jednou a zmizlo to,tak to radši utnu.Pozdravy ale posílám všem-d

zuzana (Po, 2. 1. 2012 - 19:01)

Dievcata zdravim vas aj v roku 2012!!!!!
Priznavam necitam,nepisem ale od zajtra som uz denne pri vas!
Zajtra dcera odchadza,tak ze dnes zas trosku emocie,ale musi to tak byt!!!
Teraz isla s Mimuskou von,tak som sa aspon ohlasila,ze zijem tak normalne,chichi.
Pekny vecer a vsetky ostatne dni!!!

magda (Po, 2. 1. 2012 - 13:01)

No holky tak jsem si řekla kde bych byla bez vás , Nelly jak nechce tak ji nutít nebudeme , ale si myslím že přifrčí ,
přeji hodně zdraví , toho není nikda dost, vy tu mluvíte Míšo že ten tvuj poklad ti nepomuže ani to nadobí , to já se jenom podívam a je hotovo , jo já myčku nemam , no děvčatka , dojídame zbytky , a je jaro venku je teplo věším pradlo jo ,,, fakt aspon u nas , tak se mějte Květko ale určitě dojdu vo páté co říkaš , bože holky jsme moc dlouho na to aby nas rozhazel jediny člověk , co Ivo? pá alo pojedu do Brna dej do emeily telefan zavolam ju Pá

Beruška (Po, 2. 1. 2012 - 12:01)

Míšo,ty mě vždycky rozesměješ a potěšíš.Holka ty máš elánu,pošli trošku.Já dnes nic nedělám,jen čumím-ani jíst už mi nechutná a holky víte proč?Protože jsem přece přežraná.

Janča (Po, 2. 1. 2012 - 11:01)

I já vás zdravím v Novém roce, moc děkuji za hezká přáníčka a ještě jednou přeji co nejlepší rok 2012 a hodně zdraví. U nás nic nového, na Silvestra jsme byli doma, sami, a místo TV jsme si pouštěli přes počítač koncerty od André Rieu. Toho miluju. Loni byl na satelitu (už nevím, který program) jeho velký vánoční koncert a to bylo fantastické. Tak TV jsme si pustili až na tu poslední část s LB a KG a na přípitek. Vypili jsme s manželem celou jednu láhev Bohemky za celý večer. Pak jsme pozorovali nějaké ty ohňostroje a rachejtle tady poblíž a já šla před jednou spát. Jinak už jsou dny zase jako po staru, mě od zítra opět začínají rehabilitace a taky chodím každý den na procházky s trekovými holemi. Dostala jsem od dcery krokoměr, ten si zapnu u pasu a jdu. Většinou je to tak kolem 5000 kroků. Člověk má nachodit denně 10 000 kroků, ale ten zbytek - si říkám - nachodím doma a kolem baráku. Tak abyste věděly, jak o sebe pečuju.
To je pro dnešek vše. Mějte se. Moc myslím na Lídu.

Beruška (Po, 2. 1. 2012 - 09:01)

Samozřejmě 50-tiny.

Beruška (Po, 2. 1. 2012 - 09:01)

Moje milované holky,
nepsala jsem,chtěla jsem si od počítače odpočinout.Doufám,že jste všechny v pořádku a netrápí vás nemoci.Vánoce byly celkem pokojné,říkám celkem.Před 2 roky jsem vám psala,jak se oběsil syn našich kamarádů.Přesně 2 roky na to umřela jeho mamka-naše kamarádka.Celé 2 roky si přála umřít a jít za synem.Měla rakovinu plic,určitě měla bolesti a nikomu nic neřekla.Snad,aby ji nevyléčili a ona mohla následovat syna.Byli jsme tedy na kremaci a důstojně se s naší kamarádkou rozloučili.Na druhou stranu,manželův bratr slavi l5-tiny a jelikož je manžel z 11 dětí,bylo to velké a milé setkání nás všech.Přáníčko jsem vám sice posílala,ale ještě jednou vám přeju pevné zdraví,zdraví,zdraví.Pa

Greš. (Po, 2. 1. 2012 - 08:01)

Tak zas realita všedních dnů, jen děti tu mají ještě prázdniny. Venku je teplo, asi 6 nad nulou, a zima prý žádná nebude.
Jdu na ranní kávu, hezký den.

Iva (Ne, 1. 1. 2012 - 20:01)

Holky moje, nebojte, nebude to "jak na Nový rok, tak po celý rok" :-)))
Já jsem dneska lenošila, jen jsem umyla nádobí, jinak fakt nic. Uvařeno bylo od včera a jsme sami dva. Tak jen posedět u kafča, televize atd. A přitom vím, že i letos nás čeká hodně práce. Všechno zednické bylo doděláno chvilku před svátky, takže nás čeká asi bílení a všechno k tomu.
Hadul, tobě určitě bylo moc zle, ale už ses asi trošku oklepala a píšeš to jakoby scénář na veselohru. Tak promiň, ale zasmála jsem se :-)
Uf,uf...dneska bylo tedy hrozné počasí, od rána mlha a pršení. Vlastně celé svátky bylo takhle, to už dlouho nepamatuju.
Musím ještě poděkovat za různá přáníčka a PF - a podle toho jednoho, co přišlo myslím od Aly - to zvíře z Doby ledové - držte se v roce 2012 zuby nehty :-)))
Asi to jinak nepůjde...

mimi (Ne, 1. 1. 2012 - 20:01)

To nám ten nový rok pěkně začíná, holky moje marodný, asi jste měli málo prevence (nebo moc?)! Nejhůř asi dopadla Hadul, tyhle střevní potíže jsou vážně fujfuj, i když většinou brzy odezní. Takž ještě jednou, přeji vám všem to nejlepší v novém roce a hlavně pevné zdraví!!!
U nás proběhlo vše v klidu, rachejtle stříleli hlavně ve středu města, u nás jen sem tam nějaký dělobuch. Sárinka je statečná holka, jí to bouchání nijak nedeprimuje:-).
Děkuji vám všem za mailíky, přáníčka a hlavně za vaše kamarádství! papa M.

Hadul (Ne, 1. 1. 2012 - 17:01)

Ahoj všem v tom novém roce.Tak se vám musím děvčátka pochlubit,jak jsem sqěle strávila Silvestra a vlastně skoro celý Nový rok.
Včera dopoledne jsem šla pomáhat do naší hospůdky chystat Silvestra.Obalovalo se asi 200 řízků,dělaly se obl.mísy a mě už v tu chvíli nějak podezřele kňoukalo v břiše.Ještě než jsem šla odpoledne domů,tak jsem se šla vyprázdnit(šlo to horem).Doma jsem padla do postele,dcera,která byla ještě u nás,mi nachystala kýbl k posteli a tím moje oslava mohla začít.Myslela jsem,že to bude můj konec a ne začátek nového roku.Do půlnoci jsem si málem vyzvrátila střeva ušima.Můj muž šel se známýma oslavovat a já,když jsem vylezla o půlnoci z postele,našla jsem v koupelně jen dceru a už se chystala do postele.To už jsem mohla spolknout první lžičku čaje.Tak jsem si tedy přihnula a můžu vám říct,že to byl můj nejlahodnější přípitek v životě:-)
Sisi mě přivítala vyděšenýma očima,byla schovaná za kuchyňskou linkou a každý prásknutí petardy jí tam vrátilo zpátky.Ta si taky užila.
Teď,aby to bylo spravedlivý,leží i muž.A to vydatně posiloval imunitu (slivovicou)se sousedem.
Tak taky doufám,že,jak na Nový rok,tak po celý rok.Mějte se líp,jak já.

ivana (Ne, 1. 1. 2012 - 15:01)

Astro, tady protéká Volyňka a Otava.Koupou se ale v Otavě.Dokonce jsem loni viděla spolužáka koupat se na Nový rok v Praze.Dneska jsem se pohádala s mužem,nešla jsem se na ně podívat.Uraženě odešel sám.Snad to opravdu nebude "jak na Nový rok,tak po celý rok".Byla by to bída.

Ala (Ne, 1. 1. 2012 - 13:01)

Dovařeno, nádobí umyté. Astro, dnes přijedou na pozdní oběd děti. Proto jsem se tak splašila. Nudlí bylo hodně, ale kupovaný.
Míšo,je vidět, že jsi málo pila alkohol. Bacily by ucítily chlast a lekly by se. Teď to tady roznášíš. Johanka a Lída tomu pití také moc nedají a teď se od tebe nakazily.
Ivano, ne abys dnes lezla s otužilcama do vody! Píšeš, že si nedáváš žádná předsevzetí. A to zas já jo. A sice, že se budu každičký den ovládat a svého muže neuškrtím.
Moc vás všechny zdravím milé kamarádky, ale i ty, kteří sem k nám rádi chodí a milým slovem potěší

Johanka (Ne, 1. 1. 2012 - 11:01)

Kamarádky milé, teď už je mi jasné, že na mně na dálku "prskla" Míša, protože já taky polehávám a potím se už od včerejška. Ale zázvorový čaj to jistí. Chci vám všem poděkovat za krásná přáníčka a taky ještě jednou hromadně všem popřát pevné zdraví, hodně elánu a štěstí. Jsem ráda, že mám kam jít, když je mi ouvej na duši i když mám radost a chci se s někým podělit. Užijte si první den Nového roku a těším se, že nám snad letos to osobní setkání opět vyjde!!

Reklama

Přidat komentář