Reklama

Seniorky na netu

alča (St, 1. 2. 2012 - 09:02)

zdravím a přeji hezký den...Ivo,myslím,že je to taky částečně tím,že tu nejsou osvědčené přispěvatelky jako Nelly a Míša,protože jejich příspěvky na téma pes a "dědek" neměly chybu,tím nechci říci,že ostatní příspěvky jsou o ničem,ale mě osobně ty dvě /a nejen ty/ chybí.Sebekriticky přiznávám,že já to tady taky "nevytrhnu".Ale snad se i snaha počítá,ne?!

Iva (St, 1. 2. 2012 - 09:02)

Taky zdravím, u nás "jen" -12, ale taky bych už chtěla jaro.
Zuzko, to já lyžovala, ale to jsem byla hodně malá. Kopec byl za barákem, bruslila jsem taky. Teď bych sebou flákla, jen bych se na to postavila :-)))
Zdravím i všechny nové :-) Je teď nějaké divné mezidobí, připadá mi, že není o čem psát...Taxe mějte, zatím páááá....

zuzana (St, 1. 2. 2012 - 09:02)

Posielam pozdrav do vsetkych stran!!!!
Mrazivy,ale srdecny,kiez by slniecko znova ozivilo tuto stranku tak,aby clovek nabral energie na cely den!!!
Snehu mame dostatocne,teraz mrazy,ktore su v noci cez-20,denne teploty su tiez pod nulou,tak lyziari si mozu uzivat!!!
Ja som nikdy nelyzovala,tak sa uprimne tesiiim,ale na jar!!!chichi.
Prajem vsetkym prijemny den a vela pohody!!!

pavla (St, 1. 2. 2012 - 02:02)

Až mi spadné !

Pavla (St, 1. 2. 2012 - 00:02)

Kdy ti zvadne?
http://kdytizvadne.cz/?stranka=2

věrka (Út, 31. 1. 2012 - 10:01)

Hezké slunečné dopoledne - hlásím se z Krkonoš - tady bylo ráno -18°C.Brrr nemám ráda takové mrazy a tak ani nos nevystrčím.Všechny zdravím.

Jana (Út, 31. 1. 2012 - 10:01)

Ahoj ženy,vše je vysvětlené a už se mi nemusíte omlouvat. Jsem ráda,že s vámi občas mohu být a taky vám něco hezkého napsat.Časově bývám dost vytížená,protože ač jsem v důchodu, pořád pracuji. Mám krámek ráno na tři a půl hodiny,odpoledne na dvě hodinky pro ty,kteří jdou z práce.Kromě toho dělám inzerci na prodej bylinných produktů. Když mladí potřebují někdy i ohlídám Patrika/5let/.S Eliškou jsem v kontaktu přes skyp, bydlí v Č.Krumlově a jinak mimo zimu jezdí na víkendy a v létě. Jinak jsem sama s přítelem a pejskem Montym.V létě to bude 10let, co mi manžel zemřel na rakovinu.Přítel je moc hodný, ale jako každý chlap, občas mě zlobí. Tak já jdu pomalu vařit,dnes přírodní játra,brambor, tatarka. Je nádherný mrazivý den, ale po obědě jdeme na malou procházku. Mějte se moc a moc hezky,zatím pa.

astra (Út, 31. 1. 2012 - 09:01)

Grešličko, jak se na tebe dívám, vypadáš zcela normálně jako jindy. :-)aa
Doufám, že u berušek nezamrzají letadla.

astra (Út, 31. 1. 2012 - 09:01)

Ahoj člověci, sděluji, že žiju, cestu jsem našla, ale zatím je asi "zakopaná", příspěvky se k vám nedostanou. Tak se budu snažit prokopávat. Jednou si to říct musí. Taxe mějte tu i tam. aa

grešlička (Út, 31. 1. 2012 - 08:01)

Nešel internet, tak mám zpoždění.
Jano, jsem ráda, že se to vysvětlilo, až mě zamrazilo, jak jsem asi v očích těch, co neviděly ty předchozí příspěvky, vypadala.
Ještě jednou díky Astře !!!! i těm, co to potvrdily, i díky webmastrovi,že nás hlídá, já už si dám pozor, abych se tomuhle vyhnula.

Jinak Jano, všechna čest za to tvoje trdlování na disko s vnučkou, to je obdivuhodné a klobouk dolů. A jestli ráda tancuješ i sama, je taky dobře, nevím proč by to někomu mělo vadit, naopak, každý máme svého koníčka podle svých možností.

Ještě připomenu Astřina slova, někdy se nestačí reagovat na všechno, co tu řeknete, jedině snad si napsat poznámky, než člověk začne psát a pak to jde, ale já když začnu , nemůžu se podívat na vaše psaní, protože by mi to zmizelo, a pak zjistím, že jsem něco vynechala, takže to takhle berte, čteme všichni s chutí, ale na všechno se prostě nereaguje písmem, možná pak časem.

Meteo - mráz jak trdlo, zamrzla mi garážová vrata a jsem nepojízdná, snad to kolem poledne povolí. Děti a starci nemají vycházet, tak jsem doma - co kdyby mráz nepoznal, že jsem mladice v rozpuku ???

Opatrujte se, pa.

renka (Út, 31. 1. 2012 - 08:01)

Opravdu potvrzuji, mezi Janiným a Grešliččiným příspěvkem bylo asi 5 výplodů kopřivy a ta reakce nebyla na Janu ale na ty fantasmagorie.

Jana (Po, 30. 1. 2012 - 22:01)

Nechápu proč mi to vyjíždí 2x

Jana (Po, 30. 1. 2012 - 22:01)

Dobrý večer ženy, ano je to tak,jak píšete.Četla jsem vás tady, napsala jsem o tom, pak jsem napsala příspěvek a odezva mě až zamrazila.Vysvětlila jsem si to ještě tak, že jste asi víc usedlejší a vážnější.Moje trdlování na disku,že je pro vás nepřijatelné.Taky moje chyba, úplně mi vypadlo,že jsem doprovázela a tancovala s Eliškou na vozíku.Jsem moc ráda,že se vše vysvětlilo a jako by se nic nestalo. Děkuji!! Dnes už dobrou noc,zítra je taky den, zapojím se do diskuse.

Jana (Po, 30. 1. 2012 - 22:01)

Dobrý večer ženy, ano je to tak,jak píšete.Četla jsem vás tady, napsala jsem o tom, pak jsem napsala příspěvek a odezva mě až zamrazila.Vysvětlila jsem si to ještě tak, že jste asi víc usedlejší a vážnější.Moje trdlování na disku,že je pro vás nepřijatelné.Taky moje chyba, úplně mi vypadlo,že jsem doprovázela a tancovala s Eliškou na vozíku.Jsem moc ráda,že se vše vysvětlilo a jako by se nic nestalo. Děkuji!! Dnes už dobrou noc,zítra je taky den, zapojím se do diskuse.

Holky (Po, 30. 1. 2012 - 22:01)

budte v klidu,ono to toho škodícího deb....taky jednou přestane bavit.jířa

grešlička (Po, 30. 1. 2012 - 19:01)

Marjápanno, i to je možné, já si to vůbec neuvědomila, ale opravdu tam bylo ráno asi 5 kopírek, mezitím i ten nešťastný příspěvek Nelly, takže to byla reakce na to !!!!!

Ale sakra, to mě mrzí !!!!!! Netušila jsem, že to webmastr vymaže tak rychle, ale jak je vidět, je to velice nebezpečné, psát takhle jako já.

Jano, tak tohle je vysvětlení, já jsem moc přemýšlela, co tě píchlo, že najednou couváš, ale když jsem se na to teď zpětně podívala, tak je to jasné, takže se moc omlouvám, fakt to nebylo na tebe ale na tu škodnou, a že to takhle vyšlo, je obyčejná náhoda a smůla.

Astro, tobě děkuji, že jsi na to přišla.

astra (Po, 30. 1. 2012 - 19:01)

Ahoj člověci, napřed zdravím všechny staré i novější a nové.
Zdá se, že tady došlo hned na začátku k nějakému nedorozumění. Jestli jsem dobře pochopila, Jana vztáhla Grešliččino

-30.1.2012 07:07 – grešlička
ááááááá, chudinka malá se nám probudila, a hned je veseleji !!! Už jsem měla strach, že web nebude mít co dělat. Hele, a nemáš tam něco nového, tohle už tu bylo ? -

na sebe.
Pravděpodobně mezi Grešliččiným a Janiným komentářem úřadovala zase osoba rozumu mdlého a webmaster ji mezitím vymazal. Takže ta souvislost patří tam a ne k Janě.
Ono totiž než se seniorky „vybudovaly“ do dnešní podoby, nešlo to skokem, ale dalo by se říct i s různým oťukáváním a obavami, jak budu přijata a podobně. Přijat byl každý člověk vůle dobré s pochopením pro jeho obavy, problémy a starosti. Doteď mně připadá velmi neobvyklé, že třebaže jsme se neznaly podle jmen a adres, ale jen podle nicků a emailů, mohly jsme si navzájem věřit a svěřit s čímkoliv a věděly, že nikdo nezneužije informace a neudělá nějaký podraz.
Pro začátek stačil aspoň přibližný věk nebo pracuji-nepracuji, zájmy, případně vnoučata a domácí zvířata. Jak jste si jistě všimly, nejlepší přítel člověka převažuje v několika velikostech a plemenech.
Všechny zdravím a pamatujte, že ani svět nebyl stvořen za jeden den. aa

majka11 (Po, 30. 1. 2012 - 17:01)

Děvčata, jak já jsem ráda, že jsem už v důchodu a nemusím ráno do té zimy do práce. Dneska jsme udělali velký nákup v Kauflandu a kromě procházek se psem ven nevylezu. Máme už starší psí dámu a té stači obejít parčík a táhne mě domů. Čím jsem starší tím méně mám zimu ráda.

Jano (Po, 30. 1. 2012 - 16:01)

co "blbneš",proč by jsi sem nezapadla?! My když se s "babama" sejdeme třeba na Evě a Vaškovi,tak taky blbneme,tancujeme spolu a jak se nám to líbí.U nás je taky mrazivo a ještě i s větrem. Mějte se a přeji pohodový večer.Alča

J (Po, 30. 1. 2012 - 14:01)

VTIP!!! Josef s Mařkou sedí u televize a dívají se na pořad se zázračným léčitelem. ten vyzve diváky, aby si položili ruku na nemocné místo. Mařka si dá ruku na srdce a Josef do rozkroku. Když to Mařka zpozoruje, říká:"Josefe,bude léčit nemocné, néé křísit mrtvé! Manžel vleze do postele a vášnivě šeptá své ženě:"jsem bez trenek. Manželka na to odpoví:"nech mě spát,ráno ti jedny vyperu!!

Reklama

Přidat komentář