Reklama

Seniorky na netu

Nina (Út, 24. 4. 2012 - 22:04)

Jani, nevadí, že nemáš více videí.Až mi bude smutno, podívám se na Kubíka a bude zase líp.Mezitím určitě nějaké další video pořídíš.
Abych pravdu řekla, nadchlo mě to vkládání videí na youtube tak, že začnu hledat cestu, jak na to.
Děvčata, přeji dobrou noc.

Jana (Út, 24. 4. 2012 - 19:04)

Děvčata jsem moc ráda,že se vám videa líbí,ale já jich asi moc nemám.Až se oteplí,bude víc příležitostí.Zkusím se podívat.

Jana (Út, 24. 4. 2012 - 19:04)

Yrid,děkuji za pohotovost,já mám YOU TUBE na "rychlém přístupu".Pro všechny ostatní, Yrid to napsala tak,jak to má být. Kuba dostává směs pro papoušky,ovoce,zeleninu,která nenadýmá a když je hodný občas mu dáme piškot.Z lidské stravy nedostane nic,co by mu mohlo ublížit.Ale už jsem psala o osmákovi Kačence,ta když měla žízeň,cinkala lžičkou v hrníčku /vzala lžičku do zubů a pustila zpět do hrnku/.Dostávala na lžičku čaj a pila,jenže osmáci neumí zpracovat cukr a hrozila by i u ní cukrovka.Milovala šišky s mákem,špenát s bramborem,chodívala krást na konferenčák sušenky z misky,tak jsem je musela dávat jinam,aby na ně nemohla. Osmáci vyskočí až do půlmetrové výšky,tak mezi dveřma muselo být 60cm vysoké plexisklo,aby nebylo půl bytu ohlodáno.Kačenka byla našim miláčkem a zahynula po nenarozených mláďatech. Koupily jsme dalšího osmáka,ale Kačenka už to nebyla,hodně jsme srovnávali.

Nina (Út, 24. 4. 2012 - 17:04)

Yrid díky,videa jsem viděla a Kuba je zlatý,nádherný,kouzelný,zkrátka boží!!!!!!!
Jani a tobě taky velký dík a vkládej další videa, jsou moc,moc pěkná.

Yrid (Út, 24. 4. 2012 - 17:04)

Nino,zadej www.youtube.com a naskočí ti stránka,dej do vyhledávače "Žako Kuba a štěně Monty".A potom i název druhého videa.

Yrid (Út, 24. 4. 2012 - 16:04)

Jano,moc pěkná videa,mít doma takové dva rošťáčky musí být radost.Když byly holky malé měli jsme anduláka Pepíka.Volně létal po bytě a jak zaslechl cinkání příborů okamžitě přiletěl a sedl si na kraj talíře a baštil s námi.Když byl talíř prázdný,Pepa seděl dál a zobáčkem ťukal dokud nedostal nášup.Tak to je jeden z mnoha zážitků s andulákem.Když zemřel,holky byly smutné,ale jiného už nechtěly,že už by to nebyl jejich Pepík.Hezký zbytek dne.

Nina (Út, 24. 4. 2012 - 15:04)

Jani, moc tě prosím, napiš sem přesný odkaz na video s Kubíkem. Nějak se k tomu nemohu dostat a moc bych chtěla.

Jana (Út, 24. 4. 2012 - 00:04)

Na YOU TUBE je další video s názvem: žako Kuba sám sobě kritikem.

Jana (Po, 23. 4. 2012 - 23:04)

Reni, já jsem taky udělala radikální řez na hlavě. Dlouhá léta jsem si nechala dělat trvalou,aby mi držel pěkně vytvarovaný účes. Na tom jsem si velice zakládala,ale ruce bolí,než si vyfoukám hlavu po umytí / mám hodně husté vlasy/ a taky ceny rapidně stouply u kadeřníka. Odkládala jsem sestřih,až jsem svolila a nechala jsem se od dcery ostříhat. Moje rovné a tvrdé vlasy bez trvalé nedrží žádnou fazónu a tak se stalo,že mi dcera udělala skoro pánský sestřih. Přestože je krejčová stříhá dost chlapů v okolí. Tak teď nosím rovné připláclé vlasy se střihem na "havla".Už jsou tomu dva měsíce a stále si na to nemohu zvyknout,připadám si neupravená. Můj muž mi každý druhý den říká: "víš to,že jsi krásná"? Tak nevím,jestli to teď myslí vážně nebo si dělá legraci. Když uvážím,že mi to říkal i před tím,tak se mu asi líbí i můj nový sestřih.Uvažovala jsem o koupi levné a načesané paruky,ale když mám husté vlasy,tak si nechám u kadeřnice vytvarovat nový sestřih.Reni nebuď smutná,vlasy stále rostou a ty "zuby" se dají opravit a zase z tebe bude čupr děvče.

rajsa (Po, 23. 4. 2012 - 23:04)

Přeji všem dobrý...Reno, můj příspěvek budeš číst určitě až druhý den a možná se vzbudíš už s jiným názorem. Třeba už to nebude tak horké. dojdi si ke kadeřnici, zuby ti porovná a možná budeš mít mladistvý účes a manžel bude nakonec žárlit. A to mu ujela ruka nebo to bylo jeho skryté přání? Asi ano, když řekl že ti to sluší. V chlapech čert aby se vyznal, co?

dříve píšící (Po, 23. 4. 2012 - 23:04)

Vcelku pokud se to líbí manželovi /musí, když je to jeho výtvor/, tak bych si nedělala starosti. Nehledě k tomu, že máš důvod objednat si na internetu slušivý letní klobouk, nejlépe několik, sladěných se šaty nebo tričkem. A v tom případě nemůže manžel aní pípnout, a kdyby to zkusil, tak mu to můžeš v zárodku típnout.

Rena (Po, 23. 4. 2012 - 21:04)

Přeji všem dobrý večer.Dnes jsem nepsala,nebyl moc dobrý den.Ale závěr dne se povedl.I ve svém věku nosím dlouhÉ vlasy.Přesněji řečeno nosila jsem dlouhé vlasy do dnešního dne asi do 19.20.V té době jsem konečně přesvědčila manžela aby se konečně chopil núžek a vlasy asi o deset cm zkrátil.Dělá to celkem pravidelně.Dnes uchopil núžky,střihl a já mám vlasy v úrovni uší.Se slovy to ti sluší se odebral do postele.Od té doby se snažím ty nejhorší zuby odstranit,Synek mě ujistil že se dá čepice objednat i po internetu,takže nemusím vycházet.Ale má být horko.Dobrou noc

Jana (Ne, 22. 4. 2012 - 22:04)

Jani,byla jsem první...Reni,Monty JE pouliční směska,taky jsem nechtěla věřit vlastním očím,když jsem viděla jeho mámu.Dnes už přeji všem dobrou noc.

Jana (Ne, 22. 4. 2012 - 22:04)

Jani,byla jsem první...Reni,Monty JE pouliční směska,taky jsem nechtěla věřit vlastním očím,když jsem viděla jeho mámu.Dnes už přeji všem dobrou noc.

Rena (Ne, 22. 4. 2012 - 21:04)

Jani,byla jsem první divák.Díky.Já bych to nervově nevydržela.Kubík je kliďas,já klidná nebyla.Tam stačí jedno chńapnutí.Monty je nádherný,mám dojem,že jsi psala ,že je to pouliční směska.Nevím určitě,nechci se vracet,ale tohle snad směs není.Doufala jse,že Kuba Montymu vynadá.Kubík je frajer.

Jana (Ne, 22. 4. 2012 - 21:04)

Pro všechny je na you tube nahráno video pod názvem "žako Kuba a štěně Monty.Další nahraju v nejbližší době.

Jana (Ne, 22. 4. 2012 - 21:04)

Pro všechny je na you tube nahráno video pod názvem "žako Kuba a štěně Monty.Další nahraju v nejbližší době.

Rena (Ne, 22. 4. 2012 - 19:04)

Jano,dvacet tisíc je hodně,ale tohle byly sakra dobře investované peníze.Jen ta nemoc aby nepřišla,to máš pravdu

Jana (Ne, 22. 4. 2012 - 19:04)

Děvčata,pokouším se nahrát na YOU TUBE videa,ale trvá to moc dlouho.Mám teprve 26% nahráno.NÁVŠTĚVNICE,já vím,že dlužím odpověď,jestli Kuba neuletí.Ne neuletí a nemá přistřižená křídla.Od malička je fixovaný na mého muže,když jdeme do místní hospůdky pod pergolu,jsme středem pozornosti.Můj muž ho nese na prstu nebo mu sedí na rameni.Nesmí se ničeho leknout,ale uletí jen pár metrů a čeká až si ho páneček přijde vzít na prst.Kuba nemá vytrénovaná křídla na lítání.Ale ani tak se od nás nehne,bojí se cizího prostředí.V létě k nám jezdí plno chalupářů a rekreanti a Kubíček pózuje fotoaparátům.Mezi cizími lidmi se moc nevyjadřuje,semtam utousí "KUK" nebo mňam,když vidí jídlo.Sedí na opěradle židle a než vypijeme kávu,musíme ho něčím zabavit,tak dostane klíče nebo tácek,ten proštípe jako průvodčí jízdenku. Z andulek se prý naučí mluvit jen samečci,ale nesmí mít partnerku.Jak jsou v páru,vystačí si sami. Je úplně jedno jakého zvířecího miláčka máte,pokud mu chcete rozumět,porozumíte.RENI,není co závidět,snad jen to,že dokáže mluvit lidskou řečí.Jinak dokrmované mládě stálo i s klecí přes dvacet tisíc a teď se nezbavíš obavy,aby neonemocněl,nepřišel k úrazu atd.Klinik pro papoušky u nás moc není a ošetření na takové klinice by stálo taky pěkných pár peněz.Nedej bože, aby zahynul,s vědomostmi jeho cena stoupá,ale přišli bychom o vypiplaného miláčka. O tom nechci ani dál mluvit.

Rena (Ne, 22. 4. 2012 - 17:04)

jano,závidím.Moje sestra má andulku,už několikátou v pořadí,ale všechny zvládly jen Pepíku,poslední přidala dobrý den.Nám prošlo životem hodně zvířátek,ale ptáček nikdy.První byly vodní želvy,potom rybičky ,morčata,křečci,křečíci kočky a ted už jen pes jezevčík.Rozhlas po drátě dobře pamatuju,vyhrával celé dny.Sluníčko se ukázalo.

Reklama

Přidat komentář