Reklama

Předčasná onanie u dětí

Roman (St, 1. 1. 2014 - 16:01)

Ve13 už onanie u kluků nikoho snad dnes nepřekvapí,ale u hodně malých kluků to může nědy rozpaky vyvolat.

HONIBRK:p (Ne, 12. 12. 2010 - 04:12)

STŘÍKEJ HOŇ A ONANUJ - BUDOUCNOST SI NEMALUJ!!!:D

Nechapu (Čt, 9. 12. 2010 - 22:12)

co se tu vlastne resi ja nvm mne to naucil muj vlasni bracha a to mnel 4 roky a ja asik cca 8 a ukazal mi to jak to mam delat takze nevim...a myslim ze sme oba dva zdatni muzi co maji radi zenske a snazi se jim v postylce udelat prvni posledni :)..nic bych nezakazoval..sam sem honival ve skole,venku a co jak vas nikdo nevidi je to ok ne? casem uz to neslo jak v puberte zacalo pribyvat semene...:D

Franta (St, 8. 12. 2010 - 17:12)

když jsem přicházel do puberty zkoušel jsem si ho vyhonit. Pořádně mi stál, ale nemohl jsem vystříknout. Jednou jsem se koupal ve vaně a zase jsem to zkoušel a najednou jsem cítil takovou jako svědivou křeč a poprvé jsem se vystříkal do vody.Naneštěstí mě objevil otec a začal mi domlouvat, abych to nedělal, že budu slabej a jiné důvody. Slíbil jsem, že už si ho honit nebudu. Samozřejmě jsem byl zvědav jestli budu stříkat i podruhý. Jel jsem na kole do lesa, tam jsem zalezl do houštiny a honil jsem si ho. Ten pocit svědivé křeče se dostavil a já pěkně cákal. Pak jsem to několikrát dělal na záchodě. Pak jsem se zklidnil a delší dobu jsem to nedělal.Jednou jsem v noci měl sen, že souložím s nějakou pěkně kozatou ženskou. Vrážel jsem do ni čuráka až jsem se probudil a měl jsem vyteklý semeno v trenkách a na prostěradle. Trenky jsem dal do prádla, ale prostěradlo jsem nechal. Máma při úklidu to zjistila a dala mi tam nové, aniž co řekla, jen jsem cítil, že po mě nějak pokukuje. Tak jsem si řekl, že už žádné poluce nechci a začal jsem pravidelně onanovat.Dnes jako starý ženáč, když mi stará nechce dát, nebo má krámy, tak si ho pěkně vyhoním a mám klid.

Pepík (Út, 23. 11. 2010 - 15:11)

Blanko, co mu to proste...jenže sousedka říkala, že jí to nevadí. Když to synek zjistí přestane ho to tak dráždit. NEBUDE TO JIŽ ZAKÁZANÉ OVOCE.
Nic bych mu neříkal. Kdybych měl sexy sousedku tak si ho nahoním také. Pokud by se nenechala přímo ojet.

Radek (Út, 23. 11. 2010 - 14:11)

No přesně souhlasím s oběma příspěvky. nespat na břichu, nebo ležet tak a ruce samozřejmě na peřině.nějaké zdržování na wc taky ne. jenže honit jsem nepřestal...vždy se našly cesty

M (Út, 23. 11. 2010 - 13:11)

Já jsem zase nesměl mít ruce pod peřinou,musel sem je mit polozene na perine nebo vedle sebe ale ne pod perinou.

kopntroly (Út, 23. 11. 2010 - 11:11)

kontroly každý večer.to jsem měl já poč.80.let
jakmile jsem ležel na břichu, otočit se a hned.
kolem14let už kontroly přestaly

určitě (Po, 15. 11. 2010 - 09:11)

by se mělo vědět jestli syn onanuje. poctivě si o tom promluvit a nelekat ho přepadama kontrolama když v pokoji honí.klidně i1.třídě.kluk potřebuje uvolnit stres

petra /pro TOSI (So, 13. 11. 2010 - 16:11)

Mela by jsi ji sehnat...proc bych ji mela shanet kamarada?Nevis?!Je to jen a jen jeji vec a soukromi!

kiara (Čt, 11. 11. 2010 - 12:11)

Jako kiaro, palec nahoru za...diky tomasi moc jsi me timto potesil vzdyt je to uplne normalni a nechapu na co si tady vsichni hrajou??? Co pak oni nemaji potrebu se uspokojovat??? Ne to bych se divila, co kdyby jim tak nekdo dal pres prsty a nebo ruce??? Hm,,,, ona by je ta chut taky presla ci so??? Diky ti za tvou podporu Kiara

Marek (Čt, 11. 11. 2010 - 02:11)

Stupidnich spousty nazoru!!!
1. Ja nevim v kolika sem to zacal delat, vyrustal sem s kamaradkou x-krat sme se koupali, ale bohuzel nevidim a nepamatuji si, ze bych si an ni nekdy sahl pritom ona me vydela :-(.
2. Rodice nastesti m nic nerikali teda mama mela keci jakoze mi upadnou ruce atd, ale ja to delal tak, protoze sem si to oduvodnoval, ze mam 2 ruce.
3. Horsi to bylo, kdyz byl pak bracha na svete, to sem vzdy chodil na zachod.
4. No jednou tata prisel to mi bylo 14 let a ptal se me, co to je za skvrny na prosteradle, no bylo mi trapne, ale jako chlapi sme si to vysvetlili.
5. Je dobre, ay asi pokaad to jde klukum to vysvetlil otec, holcickam maminka, ale vcas, protoze sem slysel i o pripade, ze kluk, ktery se poprve udelal byl z toho vydesen.
6. Pokavad budete zakazovat muzou z toho byt traumata.
7. ja prvni nahou holku si osahal az ve 22.
8. Opravdu, kdyz sem mel tezke obdobi tak mi to pomahalo napr. pred maturitou sem to casto delal s jednou prez telefon, byl sem pak vice vyrovnanejsi.
9. Byly sme 4 kluci na pokoji a od 13 sme to klidne delali, byla sranda, kdyz sme prisli ke kamosovi a prastili ho backorou po prdeli a rekli at ho nehoni, ale bylo to ze sandy, no tim, ze sem byl na intru tak kazdy tyden nam pak menili povleceni :D.

ábécédé (St, 10. 11. 2010 - 22:11)

Kdyby moje 4letá dcera onanovala, jakože jsem to ještě nepozoroval, tak bych jí řekl TY TY, na to máš ještě 2 roky čas. Já začal někdy v 1. třídě. A nechápal jsem proč to dělám. Přišel jsem někde doma k časopisu s nahými ženami a měl jsem erekci. Nedokázal jsem si vysvětlit proč. Od té doby jsem měl erekci při pohledu na nahou ženu. A když jsem chtěl aby ta erekce opadla abych se mohl civilizovaně pohybovat mezi lidmi, mmusel jsem pomyslet na něco děsně asexuálního. Na mě platila žena v kroji:-)

Tosi (St, 10. 11. 2010 - 18:11)

DCERCE JE 5LET A TAKE SI RADA...Mela by jsi ji sehnat nejakeho stejne stareho kamarada aby si nemusela hrat sama :)

PETRA (St, 10. 11. 2010 - 18:11)

Pane boze jste jeste normanli...DCERCE JE 5LET A TAKE SI RADA HRAJE SE SVOU BERUSKOU"!Nijak to neresim,jen ji rikam,ze je to jen a jen jeji vec a ze se to"dela jen v naprostem soukromi a dodrzuje radna hygiena atd.Respektuje to a ja jeji soukromi mam aspon pod kontrolou.Jen me zdeli ze jsi jde hrat a uzije si to.

Tomáš Fuk (Pá, 5. 11. 2010 - 21:11)

Jako kiaro, palec nahoru za to, co píšeš...

kiara (Pá, 5. 11. 2010 - 17:11)

Pane boze jste jeste normanli vsichni tady??? Poridte si sexuologickou lyteraturu a poucte se poradne. Pokavat ma to dite chut onanovat at chlapec nebo divka je to jejich volba jakym pravem jim zasahujete do vlastniho rozhodovan???? Vy jste to nedalali nikdy??? To bych se divila. Nechte si poradit od sexuologu. Dite to muze provozovat ale na chranemem miste a ne na verejnosti kde by toho mohl nekdo zneuzit!!!!!! Detska sexualita zacina uz i u kojencu???? a tedkon se divite urcite ze??? Radim vam dobre pokavat zacnete kazat svym detem aby to nedelaly znicite jim a zablokujete uplne zdravou sexualitu!!!!!!! Jinak at si kazdy dela co chce. Mimochodem jsem matka od 2 deti jedna onanuje je ji 10 a druha ne je ji 13 a co??? mam ji za toto zabit??? ne dela to v noci kdyz ji nikdo nevidi a me to nevadi vzdyt je to clovek a ma pocity nebo ne??? nebo jsou deti zvirata naprogramovana a jenom mi dospeli citime??? Pane boze proberte se co jste to za rodice ze se nestydite!!!!!

Tomáš Fuk (Pá, 5. 11. 2010 - 15:11)

Ano, zakazovat... A ještě nejlíp seřezat a ztropit hysterickou scénu. Bože...

Stryc (Pá, 5. 11. 2010 - 14:11)

Já se kloním k domluvě a...Zakazovani ano,ale jen u kluku.U holcicek bych nechal volny prubeh.

Tetka z Telče (Út, 2. 11. 2010 - 15:11)

Já se kloním k domluvě a zakazování. Alespoň do 11 let, pak už kluci honí stejně. Ale to mačkání ve školce nevím nevím.

Reklama

Přidat komentář