Reklama

Předčasná onanie u dětí

jouda (Po, 9. 6. 2014 - 14:06)

olky a to je fakt necháváte...Jeden známý mi tvrdil, že to naplno uměl i s orgasmem už od 4 let.

Dorka (Po, 9. 6. 2014 - 14:06)

olky a to je fakt necháváte si hrát s pindíky tak malé? Nesnažíte se nějak je oddálit od onanie jinou činností? Honit si již od školky mi přijde trochu kách. No nevím

Zdena (Ne, 8. 6. 2014 - 14:06)

můj syn si s ním hraje od doby školky, jen s věkem pozměnil styl hraní, už nyní v 9 letech onanuje mačkáním pindíka, na břichu už ne.Oba víme, že to dělá a já mu rozhodně nebráním, naštěstí se chytnnout omylem moc nenechává.

Lojza (St, 21. 5. 2014 - 00:05)

AQlena: masturbovat jde i bez...Jakmile se to naučí jeden, tak to do druhého dne bude umět i druhý. Vím jak to mezi sourozenci, kteří nejsou daleko věkově od sebe chodí. Toto by mohlo zabrat tak před 30 lety ale ne v době internetu. Můj desetiletý syn dovedl ovládat internet mnohem lépe než já. Takže nepochybuju, že si ty informace, jak lze onanovat bez předkožky najdou. Dovedu si představit, jak takovou matku musí milovat. Svým stupidním příspěvkem akorát tak nasadíš brouka do hlavy klukům, kteří byli obřezáni ze zdravotních důvodů a pak budou rodiče podezírat, že jim to nechali udělat kvůli tomu, aby nemohli onanovat.

Leoš (Út, 20. 5. 2014 - 19:05)

Soňo to máš pravdu,že...AQlena: masturbovat jde i bez předkožky (lubrikant).
Míša: řekni sestřenici, že muži sice dosahují lehce orgasmus, ale mužský orgasmus je u většiny mužských slabý a lokalizovaný, věkem se pocity v penisu a orgasmus ještě víc oslabují, a to hodně.

To snad není pr (So, 17. 5. 2014 - 18:05)

ona jedna katastrofální blbka na doktorce nestačí. Ty jsi IQ-Alena.

AQlena (So, 17. 5. 2014 - 16:05)

Soňo to máš pravdu,že mají oba po onanování,protože bez předkožky to nejde.A co na to kluci říkali,asi se jim to moc nelíbilo,nebo líbilo?

Mirek (So, 17. 5. 2014 - 14:05)

Kluci nemají vůbec co...Takže jsi je zmrzačila jen proto aby neonanovali,a bylo podle tvých představ.Víš ty vůbec jak se ti kluci musí cítit?A mimochodem,jestli si myslíš že jsi něco vyřešila,tak jsi na hodně velkém omylu.Oni jen povedou předčasný sexuální život s nějakou partnerkou,to bude lepší,že?Kdy a kde jsi přišla na to že by masturbace mohla škodit?Odpověz,v čem je podle tebe lepší že neonanují.Jasně a srozumitelně,jen silné argumenty,žádné náboženské bláboly.

Lojza (So, 17. 5. 2014 - 11:05)

Kluci nemají vůbec co...Soňo,ty jsi snad chráněna památkovým úřadem. Takové předpotopní pověrečné názory o masturbaci poplatné dvacátým letům minulého století se jen tak nevidí. Hlavně, že jsi nechala zmrzačit své syny. Moderní věda naopak prokázala, že masturbace je pro kluky prospěšná. I pětkrát denně je ještě pod hranicí excesu. Je to pořád lepší, než aby pubertální kluk pobíhal s neustále stojícím penisem a nemohl si ulevit.

Lena (So, 17. 5. 2014 - 04:05)

To bych svému synovi nikdy neudělala, jen at si hraje, nevidím na tom nic špatného.

Soňa (So, 17. 5. 2014 - 02:05)

Kluci nemají vůbec co onanovat. Z toho důvodu jsem nechala syny ve věku 8 a 9 let pěkně těsně obřezat. Jak vím od svých přátel, jejich neobřezaní synové onanují ještě před tím, než mají vůbec ejakulaci. Vnitřní vlhká předkožka je k tomu velmi pokouší. Pokud je zcela odstraněna, kluky to neláká, aby onanovali. Je to mnohem těžší a trvá to mnohem déle se uspokojit a v tom je obrovská výhoda opravdu těsné a radikální obřízky. Neobřezaní kluci kolikrát onanují 3 až 5 krát denně. To u obřezaných není možné. Když dojde u kluka jednou týdně při poluci k orgasmu a ejakulaci, je to plně dostačující. Kluci mají mít jinou denní náplň než onanii a o naprosto dokonalé hygieně po obřízce ani nemluvě.

Jakub Julče (Pá, 16. 5. 2014 - 12:05)

Už je nenachytávám moc...tak to je tvým klukům asi tak kolem 11ti. Hezky si kluci můžou dělat, i když ještě nemají semínko. Ty bílé fleky...až je budeš vidět v jejich postelích každé ráno, tak ti vadit možná začnou. Tomu odpomůže pravidelná večerní masturbace před spaním, tak z 90%. Pokud se nestydíš se synama o tom otevřeně mluvit, tak jim to spíš poraď. Nejlíp při večerním koupání, hned se to spláchne a všechno umeje.

Aneta (Pá, 16. 5. 2014 - 12:05)

Několikrát jsem nachytala dceru s nohama od sebe jak si "hrála" V klidu jsem ji řekla že to není nic zlého a ještě jsem poradila co a jak...Je jí 13

julča (Čt, 15. 5. 2014 - 16:05)

To si spravna mama takova...Už je nenachytávám moc často.Onanují v pokoji a já večer po rozloučení jim nechávám prostor. Takže spíše se stane,že si kluci třeba někdy mimoděk před mnou podrbou v chodbě či v kuchyni tam dole,ale jinak nic. Bílé fleky bych neřešila, ostatně tak do dvou let to přijde i u nás.

Max (St, 14. 5. 2014 - 18:05)

Určitě je nebudu nijak...To si spravna mama takova kera chape ze kluci potrebuji masturbaci ja onanuji aji ted kdyz jsem dospeli ted momentalne jsem bez partnerky tak onanuji dost casto holt to potrebuji a pak mi je mnohem lip a jak casto chytnes sve syny a co stidi se pred tebou ono je lepsi jim to za vcasu ric ze je to normalni a ze se to ma delat v soukromi obcas me taky nekdo na cape nebo slysi nebo mamka vidi ty bile fleky na spodnim pradle co mam

julča (St, 14. 5. 2014 - 09:05)

Určitě je nebudu nijak sledovat a zakazovat.Kdyby náhodou došlo k chytnutí, normálně se dohoní, to je snad jasné, už nyní je nevyrušuji a chytnutí jsou náhodná.

Julče (Po, 12. 5. 2014 - 21:05)

Jakube, už jsem je viděla...teda nějak nerozumím, co myslíš dát si větší pozor. Pokud budeš správná tolerantní a chápající máma, tak všechno proběhne v pořádku. Ty je asi občas při tom uvidíš, doufám, že z toho nebudou mít kluci problém, že bys jim to zakazovala nebo dokonce trestala. Když to s nima v klidu probereš, že víš, že je to u kluků normální a zdravé, ale že to není veřejné představení, tak bude vše OK. Kluci to nebudou dělat naschvál před tebou ani se s tím ustrašeně skrývat. Když tě při tom uvidí, nebudou muset provinile přestat a ty je necháš v klidu se dodělat. Věř, že to tak fungovat může, mluvím ze zkušenosti s mou mamkou.

Max (Po, 12. 5. 2014 - 18:05)

Jakube, už jsem je viděla...A jak to myslis ze si das vetsi pozor to tam budes snima a kontrolovat je co delaji ja v koupelne ma radsi sokromi aji na wc a mamka asi vi co tam delam a slysi urcite a taky ty bile fleky na spodnim pradle co mam tak urcite vi ze casto masturbuji jen mi rekla ze je to normalni a ze kdyz budu chtit muzu si o tom sni povykladat prece vi jak vypadam uz od mala a onanovani se ma delat v soukromi a hlavne je nezakazovat jak to nekeri rodice delaji a taky trestaji za to sve deti

julča (Po, 12. 5. 2014 - 16:05)

nevím Julčo, kolik je tvým...Jakube, už jsem je viděla honit jako malé vleže na břichu, nic jsem z toho nedělala, až budou v koupelně tak to si dám ještě vetší pozor.

Jakub (Ne, 11. 5. 2014 - 23:05)

U nás bereme onanování...nevím Julčo, kolik je tvým synům. Asi ještě semínko nemají, i tak si můžou udělat fakt dobře. Až to bude i s ejakulací, je to asi lepší např. při večerní sprše, nemusí řešit kam s tím. Pokud jim třeba chodíš vydrbat záda, tak je asi někdy u toho i uvidíš. Doufám, že pak jim to nebudeš zakazovat. Před mamkou se snad kluci i s tímhle skrývat asi nemusí.

Reklama

Přidat komentář