Reklama

Předčasná onanie u dětí

henry (Po, 13. 10. 2014 - 15:10)

Dříve se onanie u malých...Masturbace je normální v každém věku, jen jde o to, kdy člověk ty příjemné pocity objeví a za jaké situace. Já jsem se třeba celé dětství uspokojoval výhradně sprchou. Ani jsem nevěděl co dělám, ale proud vody stříkající na žalud mi dělal tak dobře, že jsem se do vany vyloženě těšil. Že se ty příjemné pocity dají vyvolat klasickým honěním mě vůbec nenapadlo. Na to jsem přišel až v nějakých 12 letech. Byl to pro mě tenkrát malý zázrak najednou nebýt odkázán jen na sprchu. Uvědomil jsem si, že si můžu udělat dobře kdykoliv a kdekoliv když budu sám. Četnost mé masturbace se tím rapidně zvýšila. Večer v posteli před spaním se mi stala pravidlem, ale i během dne stačilo aby se mi postavil a když byla možnost, musel jsem se rychle ukojit, abych mohl normálně fungovat. Byly to rychlovky, aby nikdo nic nepoznal většinou na WC. Když to na mě přišlo třeba venku ve městě, stačil první odemčený vchod a už jsem si to dělal dole v suterénu nebo v posledním patře. Hormony prostě pracovaly a já jsem nedokázal tenkrát ten chtíč nijak potlačit, jako že si počkám až budu sám doma. Teď je mi 40 a i když mívám pravidelný sex, onanuji pořád docela často, ale nechávám si to už jen výhradně na doma, kde si to můžu nejvíc užít a kde bez jakéhokoliv stresu můžu různě experimentovat, oddalovat si orgasmus a prostě si to vychutnávat co nejvíce.

Gastronov (Po, 13. 10. 2014 - 13:10)

Já jako malej když onanoval tak jsem byl úplně v tranzu i má segra ajako malý sme někdy onanovali společně. nejnegatevněji na to reagoval násš děda-otec táty. že prej nás sváže, ale nikdy to neudělal jen sme ho zbytečně neprovokovali a dělali to kdyaž byl pryč. Akorád si pomataju, že jednou o letních prázdninách sme se měli už připravovat do školy a babi nás hlídala a segra si v sedě jí mačkala a babi si toho všimla a okřikla jí, a ona byla tím tak zaujatá že ani nepřestala až na ní babi víc zhoukla. jak to řešíte, když třeba po dětech něco chcete a nebo někam jít a oni onanujou jsou pak protivní, když jim to přerušíte? pak se nedivím, že pak na protivnost rodiče reagují, že milé dítě naplácají na zadek, ani ne tak za onanii jako že bylo na ně protivné po vyrušení.

Erika (Pá, 10. 10. 2014 - 14:10)

co plácnutí přes ruku? Tak to dělala matka bráchovi. Honil si náruživě od malička moc rád, klidně v chodbě doma,práskl na břicho sebou a jel,já hlídala,aby mamka nešla,vždy řekl..hlídej, jdu si mačkat..Když už to trvalo dýl,že už hlídat nebudu,že mamka tu bude,tak řekl..vydrž,už mě to začíná lehtat.. Do13 to měl bez fleků, pak trenky věčně škrobené,ale to už se schovával, že se chytnout nedal, jen přišel a flíček na rudých trenkách

Emil (Út, 7. 10. 2014 - 16:10)

Ten chlapecky pocit? :-)...Samozřejmě,to že masturbují i dívky a ženy není přece žádným tajemstvím.Autoerotiku provozují odjakživa obě pohlaví.

tazatelka (So, 4. 10. 2014 - 02:10)

Ten chlapecky pocit? :-) chodil jsem s holkou nymfomankou, ktera si to delala pravidelne nekolikrat denne a nikdy nesla spat bez poradneho prstokladu, a ta mi povidala, ze uz jako dvouletou ji hubovali za jeji ruzne masturbacni pokusy :-) takze jak to dite zjisti, ze je prijemny tam sahat, tak to bude delat, priroda nedava prednost zadnemu pohlavi :-)

Emil (Pá, 3. 10. 2014 - 13:10)

Dříve se onanie u malých...Není to nic zvláštního.Kluci to dělali vždycky,ale více se s tím tajili a nebývali odhaleni.A když, tak dříve se o tom prostě nemluvilo.V dnešní době je sex prakticky veřejnou záležitostí.

tazatelka (Čt, 2. 10. 2014 - 14:10)

Dříve se onanie u malých kluků zakazovala, ještě za babiček, dnes naopak zase povoluje,že to nic není.
Tak kde je pravda. Ono zase na každým šprochu..,jak se říká. Ono, když kluk ve druhé si ho mačká každý večer, trochu je to pro matku třeba i šokující.Prostě u 12letého to beru,u malých je to divné,ale evidentně je to pro ně krásné..Ten chlapecký pocit

Martin (Pá, 29. 8. 2014 - 16:08)

Mě vždy matka večer chytla v posteli v tom nejlepším, když se mi blížil suchý vrchol, stáhla mi peřinu a bylo.Řeči, že musím přestat a tak

Věro (So, 23. 8. 2014 - 00:08)

Ja tohle delal pravidelne od peti sesti let, pockal, az bracha usne a vzdycky daval velkyho bacha, aby me rodice nenacapali. Pozdeji jsem uz sofistikovaneji zmuchlal rucnik, nebo co bylo po ruce, aby to bylo lepsi...

Věra (Út, 19. 8. 2014 - 10:08)

Můj syn onanuje fakt od doby konce školky,dělám,že to nevím, ale každý večerv posteli se šoupe o deku nebo má ruku na šuldovi pod sebou.Je to pravidelný onanista,ždné objevení nečeho nového

Nela (So, 16. 8. 2014 - 18:08)

To zas nepřeháněj.Já vím...Je to jako zakazovat napití piva,ale proti konzumaci tvrdého alkoholu nic nenamítat.

Rijana (So, 16. 8. 2014 - 12:08)

Takové ženské, která by...Podle mého,když má takový mladý zajíc choutky a zralá žena mu nastaví,kluk si užije,ona také a pokud není trouba a drží pusu může i příště.Ublížit mu to na morálce určitě nemůže,to jsou jen řeči pokrytců.Dnešní náctiletí na internetu sledují tak tvrdé porno,že soulož se starší ženou je proti tomu naprostá marginálie.

Mirek (Pá, 15. 8. 2014 - 08:08)

Takové ženské, která by...To zas nepřeháněj.Já vím sice že by to nemělo být,ale pokud mě to samého nepálí,tak proč bych to měl hasit?Kromě toho by si jistě zmíněná dáma našla nějakou jinou cestu jak si s klukem pohrát.Třeba orální dráždění,a nebo některé dámy mají rády anální sex.Je to sice trošku kontroverzní,ale jako alternativa běžného pohlavního styku to je docela představitelné.Jednou se vyskytl dokonce takový případ,kdy 29-ti letá dáma měla sex s 11-ti letým klukem a otěhotněla!Tehdy soud přihlédl k faktu,že to na klukovi nezanechalo žádné trauma,a také k tomu že byla těhotná.Proto neměla žádné odnětí svobody,ale pouze podmínku.Kluk se prý měl navíc vyjádřit,že se mu to s ní líbilo,a že až bude starší tak si ji prý vezme za manželku.Určitě bych z toho nedělal žádný horor,protože jak je známo,tak klukovi pokud je ve stresu či ho někdo nuttí do nechtěných věcí,tak se mu penis nepostaví.Z toho vyplývá,že pokud tak mladý dokáže mít dobrovolně sex s dospělou ženou,a ještě ji u toho oplodnit,že se mu celá akce asi velmi zamlouvala.A v tom případě je holý nesmysl mluvit o nějakém psychickém traumatu a nebo jiném poškození.A myslím si,že takových případů už bylo spoustu,jen se na ně nepřišlo.S tímhle se jistě nikdo chlubit na veřejnosti nebude,to dá rozum.

Lea (Čt, 14. 8. 2014 - 15:08)

Takové ženské, která by...Moje krédo to také není,ale takový případ znám.Zapomněli se zamknout a měli kliku,že jsem vešla a zase tiše vycouvala já.Nejsem udavač.

Borec (Čt, 14. 8. 2014 - 13:08)

Někdy to není jen...Takové ženské, která by to měla s klukem ,kterému je třináct bych dal úředně pohlavní orgán zašít dratví ,aby přestala mít roupy.

Lea (Čt, 14. 8. 2014 - 12:08)

Podle čeho...Někdy to není jen snění.Případ,kdy třináctiletý hoch se stal otcem dítěte své pětatřicetileté učitelky se provalil v Anglii.Nechci spekulovat,ale kolik se jich neprovalí.Pokud si takhle s následkem užije vdaná žena je otcem prostě manžel a nikdo nic neví.A věřím,že sex s chlapečky provozuje více žen.Antikoncepce naprosto eliminuje problém s početím a zralá milenka si hocha hýčká.

Mirek (St, 13. 8. 2014 - 15:08)

Dělají chybu co...Podle čeho soudíš,Leo?Samozřejmě že žádná normální žena si nebude chtít ověřovat tvé tvrzení už jen z toho důvodu,že sex s tak mladým klukem jde jaksi mimo zákon i mimo vkus.Ale co já vím,třeba mají někteří jedenáctiletí docela bujné erotické fantazie o hrátkách s dospělou ženou.V tom věku mě též hodně začínaly zajímat ženy,a taky jsem si představoval že mám sex s nějakou třicítkou.A dokonce jsem slyšel,že i některé dospělé ženy potají sní o sexu s velmi mladým chlapcem.Pokud to zůstane jen u toho snění,tak není problém,fantazii se meze nekladou.

Lea (St, 13. 8. 2014 - 14:08)

me je 11 a kdyz honim tak mi...Dělají chybu co nevěří,někteří jedenáctiletí jsou schopní oplodnit ženu.Nedoporučuji žádné ženě aby si ověřovala mé tvrzení.

jasný (So, 9. 8. 2014 - 11:08)

kdyby jsem svoje dítě...čelem se mu to nevypotí

David (So, 9. 8. 2014 - 10:08)

kdyby jsem svoje dítě nachytal tak by jsem mu nikdy neříkal aby s tim přestal. Je to přece normální

Reklama

Přidat komentář