Reklama

Předčasná onanie u dětí

. (St, 22. 10. 2014 - 21:10)

z jedné internetové poradny:http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/obrizka-7389

Odpověď odborníka:

Dobrý den, z obřízky nemusíte mít žádnou obavu, jedná se o poměrně malý chirurgický zákrok. Navíc se doporučuje spíše o menšíc dětí neboť ve vyšší věku by mohly být více traumatizováni. Hezký den.

gin (St, 22. 10. 2014 - 21:10)

V USA za to odsoudili či...Hano, ty si nedáš pokoj? Jde o to, že když jsem měl 3,5 promile, tak jsem dostal debilní nápad tě vystrašit a tím jsem si dost na.sral do bot. Jenže komu to myslí v tom stavu. Já mám v tomto svědomí naprosto čistý poněvadž jsem nikdy v životě nic takového neprováděl. Jenomže jsem si vzpomněl na toho úchylného londýnského kostelníka. Měl jsem sice po pročítání jedné gynekologické (vydaná v roce 1972) knížky v ústecké knihovně v roce 1987, ve které se psalo, že drtivá většina Američanů, Britů a západních Němců je kvůli rakovině děložního čípku obřezaných a tak jsem si myslel, že se to po převratu převalí i k nám. Jenže z toho jsem byl už před rokem 1995 vyléčen, protože jsem zjistil, že s těmi Brity a západními Němci je to naprostá blbost, a že v USA míra obřízky prudce klesá. Tak jsem na to přestal myslet, poněvadž jsem se domníval a to zvláště poté, co jsem se dověděl, že za rakovinu děložního čípku nemůže vůbec předkožka, tak jsem tu věc už před 20 lety začal myslet, že nějaká obřízková móda k nám nedorazí, když se od toho v USA upouští. Až před 5 lety, když o tom jeden mladý kolega básnil v autě, a tvrdil, že toho jsou plné internetové diskuze, tak jsem se o to krátkodobě začal zajímat. Jenže to už byly mé cirkumfetišistké choutky ( které jak vidím má hodně chlapů a mnozí se dokonce nechali i obřezat) byly dávno pryč a můj vztah k obřízce byl poměrně neutrální. Až na počátku roku po mém návratu na doktorku jsem se na to vlákno, když jsme neměli v Hamburku do čeho píchnout podíval a dodnes proklínám ten den. Narazil jsem na první případ postiženého obřízkou. Tak jsem to začal do hloubky studovat a případy postižených mě přiměli k tomu, že jsem se stal intaktivistou.

Já se nemám na policii vůbec čeho obávat. Jenom ty, Hano, sem píšeš své hysterické příspěvky a myslíš si, že tě nepoznám. Poznám tě právě podle tvé hysterie. Je pochopitelné, že jsem jako intaktivista na všech fórech, kde se o dětské obřízce jen zmíní a to nejen na fórech českých. Zatím však úmorně pracuju na stránkách, takže jsem na kompu v kuse od rána dlouho do noci a občas juknu jinam.

. (St, 22. 10. 2014 - 20:10)

Jako že je veřejné...V USA za to odsoudili či pokutovali jednoho známého zpěváka, dělal to na veřejných WC a náhodou tam zašel policista. Jiná věc je, pokud to někdo dělá před zraky nezletilých, které předtím šmíruje. Nezletilí si všimnou jak šmírování, tak i dotyčné akce zvrhlíka.

Dotyčný popisoval svoji masturbačně homosexuální úchylku, která se týká chlapců. Nepsal, že by se jednalo o plnoleté.

Hlavně že ty, děti, co sem údajně chodí, si počtou, jak se dotyčný plným jménem jmenuje. Na internetu je plno porna, taky to je dětem přístupné. Myslím spíš, že dlouhé elaboráty jakéhosi podivína by děti a dospívající leda odradily.

Jouda (St, 22. 10. 2014 - 18:10)

to tu můžou rovnou zavřít...Jako že je veřejné pohoršení onanovat na wc?Tak to fakt asi ne.A ještě záleží na tom,co myslíš pod pojmem "dospívající chlapec".Fakt je trochu rozdíl,jestli má např.12 a nebo 17 let.Ale pokud odhlédneme od homosexuálních choutek některých šmíráků,tak ruku na srdce,který z mužů si ve své sexuální fantazii nepředstavoval nějakou třeba dospívající dívku?A pokud by dotyčná dívka měla příslušné tělesné proporce,byt' by třeba byla ještě daleko před věkovou hranicí,kdy je umožněn legální pohlavní styk,tak stejně bude na mnoho i dospělých mužů působit jako magnet.Může ji být třeba 13 let,i když vypadá starší,jenže věk na čele napsaný nemá.

gin (St, 22. 10. 2014 - 18:10)

to tu můžou rovnou zavřít...Co znám jiné diskuze, tak ty jsou moderované. Na rakouském netdoktorovi u těch, kdo nejsou registrovaní se příspěvek neukáže, pokud ho moderátor neschválí a nepustí. Takže úchylácké a vulgární příspěvky se tam nemohou vyskytovat. Po Haně i té doktorce možná nepůjdou, ale bude volán k odpovědnosti webmaster, protože to tu čtou děti. Úchylácké příspěvky mají být na uzavřených serverech kam děti nemohou. Hana naváděním k podvodům překročila míru. Já jsem kdysi dávno webmasterovi psal, dokonce třikrát, ať tu udělá pořádek, ale nikdy se mě neuráčil odpovědět. Tak k tomu bude muset být donucen jinou silou.

. (St, 22. 10. 2014 - 18:10)

Cílem diskuzí tu není, jak jsem si všimla, věci řešit. Ale spíš jen rozepisovat různý oplzlosti, perverze ap. Jen ať to tu zavřou, celou diskuzi. Články tu jsou jinak OK.

ha, ha (St, 22. 10. 2014 - 18:10)

Pokud by se do něčeho pustili, tak by špatně dopadl asi dotyčný aktivista. Pokud vy ho nechali psychologicky, psychiatricky a sexuologicky vyšetřit, tak by možná ušel trestní odpovědnosti, ale poskytli by mu asi nedobrovolné ubytování v nějakém zařízení či detenci

ha, ha (St, 22. 10. 2014 - 18:10)

Napsal jsem to v úmyslu, tě...to tu můžou rovnou zavřít celé, minimálně polovina témat je úchyláckých nebo takto zneužitých. Někde by šlo o jednoznačné trestné činy, např. zneužívání dětí, na to tu je téma, kde se úchylové vyžívají. Jen nevím, jak bude někdo vyšetřovat, co jsou něčí fantazie a nejapný řeči a co je fakt.

Podobných serverů je na českém internetu plno, nikdo to neřeší. Co se řeší, leda když někdo kontaktuje děti za účelem schůzky se sexuálním podtextem.

Můj osobní názor je, že pčr nemůže řešit každý nesmysl, zvl. z internetu. Tady nikdo nechtěl po dětech hambaté fotky, adresy, nenabízel schůzku. Kdosi tady psal o svých problémech s dospívajícími chlapci. To by šlo už stíhat, pokud někdo chlapce šmíroval, pak se na toaletě ještě vyonanoval, tak to je jednak veřejné pohoršení a jelikož to ti nezletilí mohli vidět, tak i ohrožování mravní výchovy. Samozřejmě, dotyčný aktivista to může popřít, že si to vymyslel.

V mém okolí, tj. známí, rodina, nedošlo tu k ničemu nezákonnému, ani zneužití pojištění na zbytečný zákrok, který se v naší zemi běžně provádí. Vše má řádnou dokumentaci, kterou může pojišťovna klidně prověřit...

gin (St, 22. 10. 2014 - 16:10)

Obřízka onanii nezabrání,...Jenže to Haně nevysvětlíš. Schválně jsem se podíval na německé internetové Bravo, a tam všichni kluci píšou, že je obřízka v počtu onanování vůbec neovlivnila. Chuť na onanii závisí na testosteronu a mozku a ne na přítomnosti nebo nepřítomnosti kůžičky. Jediný rozdíl je, že s funkční kůžičkou je to o trošinku snadnější. Mnozí muži, i když mají předkožku, tak ji k onanii stejně vůbec nepoužívají.

Rox (St, 22. 10. 2014 - 16:10)

Obřízka onanii nezabrání, honit bude kluk i s obřízkou, těch technik je víc,stahování předkožky není jedinou možností.

gin (So, 18. 10. 2014 - 13:10)

Ano, to nevyplývá. Jenže...Napsal jsem to v úmyslu, tě odradit před tím ,cos vykonala, takže opravdu ještě jednou. Zavři tu svou histerickou klapačku, jinak to budu řešit.

. (So, 18. 10. 2014 - 13:10)

Pokud je někdo proti...Ano, to nevyplývá. Jenže dotyčný výtečník, já ho nejmenuju, ale stačí zalistovat v diskuzích zde zpětně, tak to sám psal. Šmíroval kluky na WC, jak viděl jejich obnažený žalud při močení, tak musel honem masturovat. Jak dívka v dospívání jsem zájem o kluky měla. Ale nevzrušovalo mě, kdy jsem viděla, jak kluci močí, to jsem viděla mockrát. Jezdila jsem na skautské tábory, ale i jinak. Nikdy jsem nikoho potají nešmírovala, ti kluci naprosto neřešili, že je holky vidí. Jistě, podívala jsem se, to ano, ale vůbec jsem to nevyhledávala.

gin (So, 18. 10. 2014 - 12:10)

O konce. Ten úmysl se...mělo tam být nesmysl ze špehováním a dále s tím úchylným kostelníkem.
Opravdu lze , Hano, dohledat, co tu bylo napsáno a tak se každý může na vlastní oči přesvědčit, že bezostyšně lžeš. Hlavně že žiješ v sebeklamu vlastní nebetyčné svatosti.

gin (So, 18. 10. 2014 - 12:10)

Že má mít předkožku za...O konce. Ten úmysl se špehováním jsa opit jsem zkombinoval s tím úmyslným kostelníkem, nedomyslev to jsa opit v zoufalém úmyslu, jak tě od toho odradit. Prostě tonoucí se stébla chytá. Protože však mám v tomto naprosto čisté svědomí a nikdo mě nikdy na takových místech vidět nemohl, tak se policie bát nemusím, jedině tak z hlediska ztrapnění. Jenže já mám hroší kůži, takže mi to vůbec nevadí.

K tomu prvnímu. O té trvale stažené předkožce jsem nezačal já, ale ty, že to doporučila stará doktorka kvůli balantidě, tak jsem se toho zoufale chytl, ve snaze odradit tě od toho, abys nenechala zmrzačit svého syna. Je zbytečné tu překrucovat fakta.
Nechám to prozatím být. Jestli však jenom jedinkrát uvidím, že tu nebo někde jinde navádíš ke zmrzačení jiných kluků a k tomu k zneužití zdravotního pojištění, tak ti garantuju, že po tom okamžitě půjdu. Má známá má roztroušenou sklerózu a potřebuje drahé léky, teď jí je nechtěli už dát, že pojišťovna je na dně, jak k tomu přijde, že taková jetá ženská jako ty pro ukojení svých zvrácených bigotních choutek z pojišťovny vysává peníze a ještě k tomu jiné navádí. Tvrdíš, že jsi křesťanka, s farizejkou takového těžkého kalibru jako jsi ty, mám co do činění opravdu poprvé.

Mirek (So, 18. 10. 2014 - 11:10)

Pokud je někdo proti obřízce chlapců,tak z toho v žádném případě nevyplývá že se dotyčný vzrušuje myšlenkami a nebo pohledy na chlapce vykonávajícími na wc potřebu.Jinak pokud dospívající holku vůbec nezajímá přirození jejich vrstevníků,a přistupuje k tomu neutrálně,tak pravděpodobně asexuálka a nebo lesba.Mě třeba např.v 16-ti letech moje vrstevnice zajímaly hodně,včetně jejich pohlaví.I když jsem vždy byl spíše na trochu starší holky.Neříkám že mě vzrušovala každá a za všech okolností,ale aby mě příslušnice opačného pohlaví,třeba atraktivní,přiměřeného věku nechala chladným,to se mi ještě v životě nestalo.A věřím že ani žádnému zdravému a normálnímu klukovi ne.Taky holky to mají podobně,a která říká že ne,tak bud' lže,nebo je lesba,a nebo má nějaký zdravotní problém.

. (So, 18. 10. 2014 - 11:10)

Podle toho, co si tu psala...Že má mít předkožku za žaludem, to jsi psal právě ty. Že to nahradí obřízku. Pak jsem zjistila, že to není pravda. Ano, v době kdy měl kůžičku stále vzadu, tak záněty nebyly. Byly ale předtím, to jsem psala. A hlavně, to je ve zdravotní dokumentaci. Víc tu psát nebudu, počítám s tím, že to budeš udávat. Takže tu končím. Před časem jsem tu už skončila, pouze jsem chtěla lidem sdělit, že nyní je už problém vyřešený. Chlapec je obřezán, záněty nehrozí a není "nucen" mít předkožku vzadu. Nemám tu co psát. To jen ty jsi úchyl, který tím tématem žije. Trávíš tím dny a noci, že píšeš dokola totéž. Což je dané tvojí deviací. Jako dospívající dívka jsem párkrát viděla kluky močit, třeba na uhašení ohně po táboráku na táboře ap. Že si před čůráním stáhnou předkožky, to jsem už tehdy brala jako normální, jak dospívající holka. Nenapadlo by mě, aby mě tohle nějak vzrušovalo. To může leda úchyla jako seš ty. Špehuje chlapcům na veřejných WC přirození a když je uvidí, tak se vzruší, že tam honem musí masturbovat. Proto tě to téma tak pálí, že nejsi normální. Mně tehdy u toho ohně vadil leda ten smrad, jinak kluci to dělali za přítomnosti vedoucích i dívek, nikdo v tom nehledal zvrácené vzrušení.

. (So, 18. 10. 2014 - 11:10)

Tady nejde o diskuze, ale že...Doktorka pojišťovnu nezneužila, vše proběhlo naprosto legálně. K zákroku byl zdravotní důvod, podrobnosti tu rozebírat nebudu.

gin (Pá, 17. 10. 2014 - 21:10)

Tak jsi nejen úchyl na...Podle toho, co si tu psala žádnou neměl a stará doktorka to může dosvědčit. Pokud jsi ho nutila předtím nosit trvale staženou předkožku, tak tam žádný zánět získat nemohl.

To co jsi tu psala je už na odebrání syna. Na německých diskuzích mnozí psali, že toto pociťovali od své matky jako silné zneužívání.

Já nikdy problémy s předkožkou neměl od mala jsem se koupal sám. Jenom jednou, to mi bylo asi 10 řekla matka, že u toho chce být. Přitom mi zkontrolovala předkožku, viděla že dobře funguje a pak už se mého koupání nikdy neúčastnila. Udělala to jen jednou v životě. Vůbec si nedovedu představit ujeté ženy jako ty, která jsi nejdříve nutila kluka nosit předkožku za žaludem a když se ti podařilo vypátrat doktorku, která by byla ochotna zneužít zdravotního pojištění, tak si ho v bludné myšlence, že pak nebude moci onanovat nechala zmrzačit.

gin (Pá, 17. 10. 2014 - 21:10)

Tak jsi nejen úchyl na...Tady už končíš kolikrát, je mě jasné, že se nejmenuješ Hana. Jedinou šanci máš se do pondělka zbavit kompu, ze kterého teď píšeš, jinak si tě policie zaměří a tvé jméno zjistí.

A to, že nejde bez kůžičky onanovat je nesmysl. Naopak, ti co jsou kvůli obřízce postižení mají daleko větší problémy při pohlavním styku než při onanii. Že se jedná o nesmysl tu dosvědčil i Franta, který je obřezaný a onanuje bez problémů.

jj (Pá, 17. 10. 2014 - 21:10)

Jájo, pro syna by určitě...Další slepice, která mrzačí děti.

Reklama

Přidat komentář