Reklama

Zánět v oku ?

Petr (Čt, 7. 10. 2021 - 12:10)

Já osobně dám vždy na doporučení lékařů. Když mi byl diagnostikován glaukom, tak jsem nechal vše na oční lékařce, akorát jsem jako doplňující léčbu začal využívat CBG olej. Objednávám si ho z internetového obchodu cbdcko .cz. CBG olej má taky protizánětlivé a antibakteriální účinky.

Lucka (Pá, 3. 12. 2010 - 18:12)

Mě hrozně pálí kouktky očí a nevím co stím... občas aninevídím a mám to takové rozmazané,..!

očařka (Pá, 8. 5. 2009 - 18:05)

No, nechci být za velkou radilku, ale vzhledem k tomu, že jsem očařka, bych provedla stěr a podle výsledku nasadila léčbu. Jestli jste infekční, taky můžete i na dítko přenést infekci a nasazení ATB kapek, masti nemusí znamenat , že přestanete kojit, Jen některé ATB jsou nevhodná.
Kojícím se nasazují stejná ATB,které lze nasadit novorozencům, kojencům!!!!!!!!!

Petra (St, 6. 5. 2009 - 11:05)

Dobrý den, prosím o radu. Mám zánět v oku a doktorka mi dnes poradila jen každou 1/2 hodinu proplachvat čistou vodou, protože plně kojím. Pokud se to do pár dnů nezlepší, budu muset přestat kojit (což bych vážně nerada!!!) a nasadit antibiotika. Lze použít něco přírodního, co by "malému" neuškodilo a mě pomohlo? Děkuji.

Anna (So, 28. 3. 2009 - 18:03)

Pepo,nevím odkud jsi,ale doporučuji vyšetření buď ve Fakultní nemocnici nebo na jiném pracovišti,kde lze provést detailní vyšetření oka.Nespoléhej jen na spádovou oční doktorku.

Pepa (So, 28. 3. 2009 - 13:03)

Mě zničeho nic zčervenalo oko a je přecitlivělé na slunce už to mám po druhé za dva roky doktorka tvrdí že je to zánět duhovky mám dvoje kapky kapu dvanáckrát deně a nic moc se to nelepší minule se to léčilo tři týdny je to hnus a kdykoli se mi to prý může vrátit.

Jirka (Po, 11. 6. 2012 - 07:06)

Lidičky, chci se zeptat, dá...Muj bratr mel neco podobneho,mel syndrom sucheho oka a dostal do oka zanet.Doktori ho diagnostikovali s Thygersonem,a jedina moznost jak so toho hrubeho povrchu rohovky zbavit bylo to prelejzrovat,tak sel na operaci a nechal si to udelat starou PRK metodou,a zatim dobry.

Eva (Ne, 25. 9. 2011 - 12:09)

Lidičky, chci se zeptat, dá se giganto-papilární konjunktivitida vyléčit?
Začnu takhle: 5 let vkuse jsem nosila kontaktní čočky (měsíční), které mi seděly. Po 5ti letech dennodenního nošení mi čočky v očích začaly "vadit", měla jsem oči suché, podrážděné, cítila jsem "cizí tělísko" v očích, oči mi červenaly, musela jsem čočky vytahovat. Pak jsem zkusila jiné čočky, bylo to to samé, pak ještě další čočky, opět následovala ta "nesnášenlivost". Vypěstovala jsem si citlivé oči, které nic nesnesou, musela jsem se i úplně přestat líčit, nesnesu žádnou tužku na oči, stíny, řasenku, ale ani odličovače, prostě NIC!!! Nosím už jen brýle, čočky už vůbec nemohu, naposledy jsem je měla v oku sotva hodinu, pak to bylo peklo, musela jsem je ihned vytáhnout a oči mě ještě 2 dny poté "bolely", řezaly, měla jsem je suché, hrůza! Ktomu mám i syndrom suchého oka, oční lékařka mi děla test na slzný film - tvorba slz NULOVÁ. Dennodenně kapu několikrát za den oční kapky (OPTIVE, střídám s OFTAGEL). Vadí mi ty hodně citlivé oči, tak se chci zeptat, jestli máte někdo podobný problém a jak se dá GPC léčit, odstranit. Oční lékařka tvrdí, že mám vevnitř ve víčkách nějakou "alergii", optometristka tvrdí, že mám silnou GPC (giganto-papilární konjunktivitidu) v kombinaci se snydromem suchého oka. Prosím, poraďte mi něco, co mám dělat! Oči mě dennodenně pálí, štípou, řežou, občas mě bolí i hlava, ráno od sebe nemůžu oči ani odlepit. Oční lékaři (byla jsem u 2) mi dali jen kapky OPTIVE, OFTAGEL a kapky na alergii ALERGO-COMOD. Nic víc! Děkuji! Taky nemohu trávit dlouhou dobu u počítače (možná i díky němu tohleto mám). Děkuji za rady!!!

jana (So, 12. 3. 2011 - 09:03)

alžběta:
co jsem měla možnost dostat se ke zkušenostem lidí s očima, některým zabrala dost dobře magnetoterapie, pravidelné používání (přestala je poté bolet prý i hlava, upřímně si ale myslím, že bolest hlavy signalizuje toxicita tlustého střeva)
A používání koloidního stříbra přímo do oka. Moje zkušenost s KS u očí je jen v tom, že sedívám dlouho u pc a pak mě oči řežou, popř. praskají žilky, po aplikaci KS pocituji ulevu.

vendy (Pá, 11. 3. 2011 - 17:03)

Dobrý den, prosím o radu....Dobrý den,jestli máte zájem napište mi na [email protected] a já se Vám budu snažit pomoci,abyste nemusela přerušit kojení a vyléčila si zánět.

alžbeta (Pá, 11. 3. 2011 - 14:03)

Dobrý deń-síce som našla tento starší príspevok,ale možno by ste my mohli poradiť.Chcela by som vás poprosiť na váš názor.Som matka 13 mesačného synčeka a prednedávnom mi diagnost. doktorka glaukóm.Pred 1,5mesiacom som mala hodnoty vnútroočného tlaku"18-20.Vtedy mi spravila aj vyšetrenie na glaukóm,ktorý sa potvrdil/len mi ho hrozne ťažko-dlho namerala a o ktorom možno trošku pochybujem/Teraz ich mám-24,5-25,3.Doktorka mi povedala aby som prestala s kojením-čo by som veľmi nerada/malému rastú zúbky a cez noc sa viackrát zobudí,lebo je hladný/.Doktorka mi povedala mi, že všetky kvapky na vn.tlak prechádzajú do mlieka.Zatiaľ mám bolesti hlavy a začínajú ma bolieť čoraz častejšie oči.Chcem sa vás spýtať či neexistuje nejaká iná liečba. Za odpoveď vám veľmi pekne ďakujem.

Návštěvník (So, 15. 11. 2008 - 23:11)

VÁM VŠEM S POPISOVANÝMI PROBLÉMY MŮŽEME POMOCI UDĚLAT PODSTATNÝ KROK (NEBO KROKY) PRO VAŠE LEPŠÍ ZDRAVÍ

Naší snahou a posláním je pomáhat lidem k lepšímu zdraví. Všem, kdo o to projeví zájem. Pomocí preparátů přírodního původu. Do stejného projektu jako my, jsou v Česku a na Slovensku zapojeny desítky lékařů, celosvětově jsou to tisíce lékařů všech specializací ve všech zemích světa. Těch lékařů, kteří pochopili, že chemicky vyrobené léky prospívají hlavně výrobcům léků, farmaceutické lobby. Pacientům už tolik neprospívají, protože každý lék při léčení daného zdravotního problému způsobuje současně zpravidla hned několik dalších závažných zdravotních problémů. Nejsou to jen ty problémy z příbalových letáků, jako že se může objevit vyrážka ap. Jsou to poškození organismu mnohem závažnější, protože se neprojeví hned, jsou skryté a kumulují se. Projeví se dřív nebo později docela nepříjemnými potížemi s vašimi játry, ledvinami, trávicím traktem, kůží, cévami a srdcem, klouby, slinivkou, imunitou, štítnou žlázou, rozhozením celého řídícího hormonálního systému, ale např. i kandidózami ap. Žádný lék není neškodný. Vedlejší škodlivé účinky mají všechny léky. A navíc - samotné léky, bez současného užívání a pomoci přírodních preparátů, daný zdravotní problém nevyřeší, nedokážou to. Jinak by všechna diskuzní fóra na tomto i jiných webech nebyla plná svědectví lidí o tom, jak jim klasická lékařská péče a klasické léky nedokážou pomoci a proto hledají ještě jinou pomoc nebo alternativu.
Na druhé straně je na nejednom diskuzním fóru osočován někdo, kdo vám chce pomoci. Osočovatelé tyto lidi označují za

ZVR (Po, 10. 11. 2008 - 12:11)

Nikdo nic jiného neporadí..? :-(

Návštěvník (Pá, 3. 10. 2008 - 20:10)

Jestliže vám z oka teče jakoby "hnis", je to nejspíše zánět spojivek. Opthalmoseptonex už asi nezabere. Chce to zajít k lékaři nebo na pohotovost. Potřebujete antibiotické kapky. Hlavně dbejte na zvýšenou hygienu. Je to velmi nakažlivé. Po styku sekretu s prsty nebo třeba tampónkem, ale i ručníkem může dojít k přenosu infekce buď na druhé oko nebo i na druhou osobu. Pozor na to!

Honza (Čt, 2. 10. 2008 - 22:10)

Dobrá je zkušenost kapáním do oči Aloe Activatoru. Stačí jedna kapička ráno a jedna večer.
www.aloe-gel.cz

ZVR (Čt, 2. 10. 2008 - 13:10)

Iva
Mám tentýž problém - jen oči mě nebolí.
Ale na ty ospalky a hnis zatím nic nezabírá,zkusil jsem např.kapky Opthalmoseptonex.

Iva (Čt, 25. 9. 2008 - 21:09)

Dobrý den,
Už třetím dnem mě bolí oko při mrkání...Stále mám v tom oku ospalky a teče mi t zoho oka jakoby hnis?nevíte o co jde a jak to lěčít?Děkuji

JohnyCage (Po, 30. 6. 2008 - 10:06)

Preparaty na volny prodej typu lutein a boruvky jsem zkoušel jako první. Po několika měsících = výsledek 0. Nebo výsledek, který je okem nepoznatelný =)Ach jo. Díky za tipy.

Mat (Pá, 27. 6. 2008 - 09:06)

Glaukom je zelený zákal a může souviset s jiným onemocněním. Nechte se řádně vyšetřit.

marie (Čt, 26. 6. 2008 - 16:06)

Já měla oči červené,jak angorský králík, červené rozpraskané žilky.Po návštěvě očního mi byl zjištěn glaukom o kterém jsem před tím nikdy neslyšela.

Reklama

Přidat komentář