Reklama

Touzim po odstraneni varlat

Andrea (Ne, 5. 8. 2007 - 22:08)

Kamílku, jak to, že o něm tedy v prvním příspěvku píšeš, jako by byl stále na živu?

Pišta (So, 4. 8. 2007 - 22:08)

Řeknu to asi takhle Radku, odnětí varlat má určitě svoje výhody:+ celková délka života se ti statisticky prodlouží asi o 15 let (podle americké studie)+ nemůžeš dostat rakovinu varlat+ nejspíš se vyhneš ve stáří problémům s prostatou+ nemusíš řešit antikoncepci+ už se ti nikdy nezapaří koule+ nikdo tě nemůže kopnout do koulí+ už si nikdy nebudeš mačkat koule v těsných kalhotech+ řečeno tvými slovy, získáš více volného prostoru mezi nohama+ "zhubneš" o nějakých 20-30 deka (podle velikosti koulí)+ získáš reálnější pohled na svět protože tě nebude zatěžovat starost o zachování rodu+ v knize Sexuální deviace se např. píše: "téměř tři čtvrtiny pacientů rozhodly pro operaci znovu". Celková spokojenost souvisí se

FrantaRup (Út, 31. 7. 2007 - 17:07)

Už ne. Ale říkám,je to individuální, doktoři ti to vysvětlí líp.

Jirka (Po, 30. 7. 2007 - 23:07)

Hele a bereš Franto ještě teď nějaký prášky nebo se bez nich obejdeš?

FrantaRup (Po, 30. 7. 2007 - 21:07)

No, zákrok je bezbolestný. Ale to co můžeš zažít, je nějaká bolest z hormonální nerovnováhy a taky z přerušených nervů, taky je to ze začátku nápor na psychiku, můžeš prožívat takový divný stavy, já tomu přesně nerozumím, nemám medinu:) To neřeš,nemusí to možná ani nastat, když jo, na to jsou tady doktoři, aby ti na to v takovým případě něco napsali. Ale nebyla to zrovna Havaj. Jestli si myslíš, že tě zkouším odradit, tak mě úplně volný, co si uděláš se svým tělem:) Nejsem žádnej věřící magor, jestli jako myslíš, kdybych byl, tak tě neposílám do špitálu ale do kostela:)

Kamílek (Po, 30. 7. 2007 - 21:07)

ALE ON SE NEPODŘEZAL, TO NEUMÍŠ ČÍST? DOSTAL INFEKCI A PODLE LÉKAŘŮ SE UŽ NEDALO NIC JINÉHO DĚLAT!! A VÍŠ CO DEJ SI POKOJ A NEHUL:)

Andrea (Po, 30. 7. 2007 - 19:07)

Kamílku, stejnou přezdívku jsi neměl, jen stejnou historku. Až na to, že v ní se spolubydlící na koleji nakonec podřezal. Jinak vše odpovídalo. Nevím, třeba jsi bydlel se stejným magorem, jako pisatel za kterého Tě pokládám, pokud ne, promiň.

Kamílek (Po, 30. 7. 2007 - 19:07)

Andreo, nemáš haluze? Nemám čas tady prjíždět všechny diskuze kvůli jedné paranoidní Andrejce která se baví hledáním stejných nicků:) Myslíš, že jsem jediný kamílek na světe, nebo na tomhle webu? A nemáš nahodou ty potřebu vyvolávat diskuze s lidmi otrávenými z toho, že musí žít s úchyláky jako jsi určitě i Ty?

Andrea (Po, 30. 7. 2007 - 19:07)

Jen tak mimochodem, nepřitahují Tě trošku témata zavánějící sebepoškozováním? Čím to je? Pokud jsi to byl v rubrice o sebepoškozování Ty, (asi ano, že? Pochybuji, že by spolubydlících s dírou v šourku bylo jak hub po dešti), vyjadřoval jsi se o lidech, co to dělají velmi negativně. Přesto máš potřebu vyhledávat tato témata. Divné...

Andrea (Po, 30. 7. 2007 - 18:07)

Kamílku, netvrdil si v jiné diskusi, že se ten Tvůj démonický spolubydlící z koleje podřezal?

Jirka (Po, 30. 7. 2007 - 18:07)

Hele Jendo a kde se mám objednat. Na urologii, nebo snad chirurgii?Taky je mi dvný, že Franta Rup píše, že to hovadsky bolí. Na tý stránce o vasektomii píšou, že to dělaj v lokálním umrtvení a že po operaci většina pacientů nepotřebuje po operaci léky proti bolesti, doslova: "Testicles are removed using a local anesthetic in less than an hour and a half. The procedure is performed on an out-patient basis. Most patients do not require any pain medication post procedure."

Jenda I. (Ne, 29. 7. 2007 - 22:07)

Ne,na počkání to určitě nedělají, napřed se musíš objednat a domluvit s tím doktorem:)Pak si musíš nechat udělat nějaký lékařský testy a musí ti to povolit (dospělému údajně bez problémů). Já jsem to jednou zjišťoval z hecu, když jsem do jedněch školních novin psal článek o asexualitě:)

Jirka (Ne, 29. 7. 2007 - 21:07)

Hele Jendo to jako přijdu do nemocnice a řeknu že chci ufiknout pytlík a oni mi vyhoví když zaplatím???Franto Rupe ty bereš teď ještě teď nějaký prášky, hormony? No jesli ne je mi ten přírůstek svalový hmoty a pohlavní aktivita záhadou ale na druhou stranu fakt dobrou zprávou! Akorát mě zaráží to jak píšeš o těch depresích. Někde na netu jsem četl jednu z výhod kastrace že se projasní mysl a zlepší kncentrace. Byly to stránky o vasektomii a jako jednu z alternativ uváděli právě oboustrannou orchiektomii což je vlastně kastrace, že je výhodná jako prevence proti problémům ve stáří s prostatou.

Jenda l. (Ne, 29. 7. 2007 - 11:07)

Amatérské pokusy s nástroji typu struna od klavíru, nebo kudla nedoporučuji. Končí většinou katastrofálně, odejmutí šourku vede k masivnímu krvácení.Jsou na to specializovaná lékařská pracoviště, v Praze , Brně, Ostravě, dělají to i třeba ve Znojmě nebo v Jihlavě...prostě ve většině velkých nemocnic. Ale na rozdíl třeba od Číny nebo Japonska, nehradí to pojišťovna.

Návštěvník (Ne, 29. 7. 2007 - 02:07)

Jo?Vím o jednom velmi vzteklém čoklu-bojové plemeno-stačí ho popustit z řetězu,jestli chceš,přijď na návštěvu...on se postará.

Kamílek (So, 28. 7. 2007 - 23:07)

No, tak měl jsem na kolejích souseda a ten se "odpohlavnil" sám. Prostě, když se na něj vytento***holka, protože je to MAGOR, tak se začal sebepoškozovat. Začal rukama a pořád ty divný řeči, že se to dělá samo, že mu nějaká vyšší moc vede nůž nebo žiletku..byl jsem z něho na prášky. Pak přitvrdil a začal se řezat i na nohách,no a pak jsem ho viděl s kudlou v šourku. No, odložil jsem tenkrát oběd hned za rohem!!!Ten magor pak přišel o kuličky, on do toho vercajku chytl infekci a za doktorem šel až pozdě , DEBIL jeden. Tak mu prostě vzali pytlíka:) Ne že bych ho litoval. Aspoň tak nesplodí stejně cáklý potomky.Fakt je, že taky musel brát nějaký prášky. Hlas se mu nezvýšil, ani mu nesjelo ochlupení:)A nejdivnější bylo, že si dál honil péro:)Jenom ho nějak přešlo to sebepoškozování:)Přitom v každý "lidový učebnici" se dočtete, jak chlap potom zleniví a hlavně zženští a sex už mu nic neříká! Posledně jsem ho potkal, je taky pěkně udělanej z posilovny. Takže na tom přírůstku svalový hmoty něco bude. Skoro mu to závidím:) Ale mně třeba "bobule" připadají o hodně bezpečnější:) Není tak náhodou ten přírůstek svalů danej spíš těma hormonálníma lékama, než kastrací?

Franta Rup (So, 28. 7. 2007 - 22:07)

Netoužete! Já jsem seděl za znásilnění, nějak jsem prostě skočil po mladý holce a nějak tak se to samo a protože potomky už mám a chci mít pokoj od hormonů tak jsem zvolil kastraci...HOVADISTICKY to bolí, ne ten zákrok, to je s umrtvením, ale potom....asi měsíc!!!!!A k tomu něco jako schíza a depky. Ale fakt místama strašný. Musíte brát oblbováky aby jste to rozdejchali. Na nějaký poženštění hlasu a zjemnění pohybů a pocitů zapomeňte, to je z kameňáku,nebo katolickýho webu, ale v životě když už je člověk dospělej, se to nestane. Co mě udivilo nejvíc,naštěstí spíš příjemně, byl doktorama potvrzený zvýšený přírůstek svalový hmoty u posilování. Mělo by to být teoreticky naopak, ale i to je asi nějaká svatá duchařina:) Jinak, erekci mám vcelku normální, pokud ji někdo po kastraci nemá, asi mu nějaký řezníci fikli i určitý nervy a pak má pakárnu do konce života:(Prázdný prostor mezi nohama nemám, jenom pod údem prázdný šourek:)No ale hlavní problém se tím v podstatě vyřešil, už nemám neovladatelné pudy. Naopak, musím se k tomu nutit...:(A proč jsem se nechal "odpohlavnit" když dneska je přece možná taky hormonální léčba nebo operace mozku? No proto, že hormony můžou vrátit pubertu nebo udělat i něco horšího a na to žádný český doktor nepřistoupí a operace mozku se nemusí povést a pak už asi jsou jenom Bohnice...Kastrace mě přece jenom připadala jako to nejmenší zlo.

Andy (So, 28. 7. 2007 - 16:07)

Teda Miki, to je hrůza. No, ale jak vidno, jsi nad věcí, to je fajn.

Miki (So, 28. 7. 2007 - 15:07)

Mě odstranili varlata v pasťáku při šikaně,bylo mě asi 16. Jsem menší velikosti a neubránil jsem se. navlíkli mě nějakou gumu a zamkli v kůlně. Když mě za 3 dny našli polepšovateli, už bylo POZDĚ!:((((Mám normální erekci, normálně s tím souložím. Nemám ženskej hláseček. Ale musel jsem do dvaceti brát nějaký pilulkovaný hormony. A moje dětičky jsou narozený z darovanýho semena:(

Pes novák (So, 28. 7. 2007 - 14:07)

Hele, vážení, nekecejte. V pokročilém věku po odstranění varlat neztratíte mužný hlas, ani nebude po sexu...postaví se taky. Já jsem to sice nezažil, ale v sousedství žije člověk, který si "někdy za Gottwalda" nechal ufiknout kulky , protože byl homosexuální, to bylo tenkrát trestné, navíc už jednou seděl za znásilnění kolegy na vojně, on myslel, že když ho nebude nic vzrušovat, už ani chlapi...No a mýlil se. Po Revoluci , ve skoro padesáti letech, se "vdal" (úředně to nešlo, ale říká se tomu tak, prostě si přibral nájemníka) za druhého chlapa a ještě dneska vedou nějaký sexuální život. Jak o tom vím a proč se o to zajímám? Ten pošuk se mě pokusil jednou znásilnit, když jsme dělali "bobříka odvahy" a v rámci té zkoušky odvahy bylo, že odejdete v noci a přespíte na jedný místní zřícenině. Na vlastní oči jsem viděl, že je valach, přesto mu stál. To, že nemá kuličky byl taky hlavní argument obhjoby, takže dostal trest jenom za krádež mých gatí s peněženkou...(blbý,ale je to tak) No jaký to s ním je tak to nevím, už se mě takhle blbě a trapně ptalo víc lidí, někdy jsem to řešil fackama, ale já jsem tenkrát před tím chlapem utekl jak před vlkem:)

Reklama

Přidat komentář