Reklama

Lipo - babinec

Martina (Pá, 17. 9. 2004 - 19:09)

Valorko jsem doma a koukam na TV juknu na hodiny a koukam ono je 20:00 a tak jsem si na tebe vzpomela :-) uz to za chvili budes mit za sebou....jsem napnuta co napises. Tak zvladni noc, a drzim palecky :-)

zuza (Pá, 17. 9. 2004 - 13:09)

Chatova a smskova novocestina je naprosto uzasna, clovek ty zkraceny tvary cte uplne normalne, kdyby se dole Svetluska neopravovala, tak jsem si vubec nevsimla, ze tam nejaky pismenko chybi:-))))), nejhorsi je, ze jsem chtela tuhle napsat normalni dopis s diakritikou a uz mi to vubec neslo :-)...ja myslim, ze by se ty hacky a carky klidne mohli zrusit, vzdyt jsem to schopni cit i bez toho ne?

Světluška (Pá, 17. 9. 2004 - 13:09)

promiňte za překlep...samo že "figurka"

Světluška (Pá, 17. 9. 2004 - 13:09)

Ahoj holky mě taky po lipce druhý den ráno zmodrala pusina i konečky prstů, ale pan doktor mě při zákroku upozornil, že se to může stát a taky se tak stalo vypadala jsem trošku jak vosková figrka byla jsem trochu pobledlá a do toho ta fialová pusa no prostě nádhera, ale samo to zase odeznělo.... jinak držím palečky všem které zákrok teprve čeká

zuza (Pá, 17. 9. 2004 - 12:09)

Ja pred tim ani zadny cecko nemela, jen ten den:-))) a u prvni lipky vuc ne, jen po zakroku mi dali jednu tabletku:-)tim se tak netrapte

Martina (Pá, 17. 9. 2004 - 10:09)

Valorko to snad nebude vadit, ja piju C jako blazen :-) abych nezmodrala :-)S tim wobenzymem to snad nevadi, ja mam i ten Aescin polfa tak jsem zvedava, ale nechci to kombinovat tak uvidim. Uz se ti to blizi za chvili to budesmit za sebou a budes urcite moc spokojena. tesim se na tve pocity :-)

Valorka (Pá, 17. 9. 2004 - 09:09)

Tak už jsem o Wobenzymu zjistila na stránkách pro odborníky, že se doporučuje brát 2-3 dny před zákrokem, ale v den zákroku vynechat a pokračovat zase den po. A stejně tam píšou, že na pooperační stavy je lepší Phlogenzym, to už ostatně psala i naše Zuza. Ten se bere jen 6-12 tbl. Denně a není tak kalorický 1tbl=19.1Kj, a Wobenzym 39Kj / tbl.No tak si vyberte, hlavně že už máme nakoupeno

Valorka (Pá, 17. 9. 2004 - 09:09)

No v to právě doufám, že to zařízlý prase nebudu já, mám rozhozenou srážlivost a navíc jsem debil, protože jsem si popletla ten Wobenzym, misto začít ho brát den po zákroku, jsem myslela, že den den před, sice jsem si nebyla jistá, tak jsem mrkla na internet www.wobenzym.cz a tam psali, že se v některých případech doporučuje začít 2-3 dny před chir zákrokem, tak jsem si řekla jo to je OK a včera jsem si ho dala. No a tak večer sedím, že si přečtu příbalák a tam o braní před nepsali ani slovo, naopak, že v situacích, kde jsou sklony ke krvácivosti nebrat, tak nevím, jestli jsem to neposr.... a nebudu to zařízlý prase. Dneska jsem ho už neměla, nechám to až na zítra. Já se totiž vždycky hrozně překombinuju, chci mí vše vychytaný a pak tohle :)))

zuza (Pá, 17. 9. 2004 - 08:09)

Jo jo, presne tak, tak tekutina je naruzovela, lehce obarvena krvinkami:-)...proto bastime cecko, aby jsme nekrvacely jak zarizly prase :-))))

Martina (Pá, 17. 9. 2004 - 08:09)

Valorko drz se, bude to v pohode, moc na tebe myslim a budu ti drzet palecky a tesit se na tvoje slova jaky to bylo :-):-)

Martina (Pá, 17. 9. 2004 - 08:09)

bandinko niceho se neboj, jedine co muzes je se tesit, tak nam pak napis jak Valorka vypada a jak ji to slusi a jak se citila, ona to urcite napise sama, ale pohld druheho taky neni k zahozeni :-) tak se tes a pak napis co ti pan doktor rikal :-) pockaj az ti namaluje co ti vse odsaje a ty si predstavis jak to tam vubec nemas -):-)

Léňa (Pá, 17. 9. 2004 - 08:09)

Ahoj holky.Zase po dlouhe dobe mam asi 10 min.casu:-((Fakt skvele to tu v praci mame!!!Ctu,jak uz to mate spousta za sebou a jen zavidim.Ja jdu od pondeli za 14 dni,tak uz se taky tesim.Jeste me ale zatim nepopadlo se bat:-)))Ale ono to prijde.I kdyz pri te prvni jsem nevedela,do ceho jdu a taky jsem se nebala.Jenze to jsem usnula a probudila se uz odsata.No uvidim...Myslim,ze Janina se me ptala,kolik jsem mela cm pred liposkou-no ja presne nevim,rozdil jsem mela asi jen 7 cm,ale ono zalezi spis na tom,jak to pak vypada.A ja ted jdu jeste na drzaky a pak uz to bude hezoucky:-)))Pak uz budu snad spokojena-relativne...Takze holky drzim vsem pesticky,at se hezky hojite a piste,jsem zvedava...

Valorka (Pá, 17. 9. 2004 - 08:09)

Jo jo jdu dneska, bojím bojím. Ale budu se tvářit statečně. Jste hodný holky, že na mě budete myslet, ozvu se pak , hned jak to půjde.A ta fialová mi taky nesluší bůůůůůů :)))Ještě jeden dotázek, ta tekutina, která vytéká po zákroku má jakou barvu?? Ať neplaším, představuji si ji takovou narůžovělou, jako voda s krví, je to tak???

bandina (Pá, 17. 9. 2004 - 08:09)

Ahoj holky.A já jdu dneska hned po Valorce na tu konzultaci.Tak třeba ji tam uvidím.Tak jsem zvědavá,co pan doktor řekne.Dřžte palce,ať mě vezme.pa

Martina (Pá, 17. 9. 2004 - 07:09)

Tak to ja se na to zmodrani musim pripravit protoze mi stejne jako Zuze fialova neslusi tak jsem na to zvedava...holky ja uz to mam taky za par...ale porad jsem docela v pohodicce, dneska jde Valorka tak ji musime maximalne drzet palecky. Katka je dneska po tak jsem zvedava jestli se ozve :-).Valorko ......drz se mi ti drzime palceky vse dopadne dobre.Zuzo....ty jsi fakt dobra venovat se tolika sportum to te obdivuji :-).

zuza (Čt, 16. 9. 2004 - 19:09)

No jasne, promodra asi kazdej..vypada to jak fialova rtenka:-), fuj, ty me neslusi. Ale nic to neni. Taky nekdo ma pak trochu trasavku, to bylo dobry, kdyz jsem odjizdela z lipky, jeste ze mam automat a nemusim radit...asi bych se netrefila na paku:-)))). Ale to jsou vsechno chvilkove, prechodne zalezitosti.Holky squash, to je bajecna vec, tam se asi slusne spaluje a buduje fyzicka. Jeste ze tam jedu autem, jinak je po nem strasna chut na pivo...uz jdu na nej. Uz to mam nalajnovany, jak si zpevnim svou odsatou figurku. Hubnuti uz mam definitivne za sebou a ted v po -stepaerobik, st.-aerobik, ct-squash ....a v patek me vodvezou:-)))))

Iva (Čt, 16. 9. 2004 - 15:09)

Neee.Když zmodrá pusa, tak nevolat!Už jsem zapomněla, že jsem to líčila (ale jenom Valorce na její email), je to i v těch instrukcích, že je to normální a u někoho můžou promodrat rty a konečky prstů. Vypadalo to strašidelně, ale nadávkovala jsem se vitamínem C a do několika hodin to bylo o.k. Vy zdravotníci, kteří tuto diskuzi sledujete, můžete někdy fundovaně vysvětlit, co je příčinou?

Martina (Čt, 16. 9. 2004 - 15:09)

Jojo o me to vi rodina a jedna hodne blizka kamaradka jinak nikdo a je to dobre :-) a jak to ze ti zmodrala pusa??? Volal si panu doktorovi kdyz se to stalo???

Iva (Čt, 16. 9. 2004 - 15:09)

Okolí netuší nic,přítel to samozřejmě ví, pečuje o mě a potvrdil mi, že je to trochu vidět.Děťátko robátko na mě s hrůzou kouklo, když mě vidělo s fialovou pusou a kriticky pohlédlo na ty gaťky "ježíšmarjá co sis to navlíkla?" a pravděpodobně si myslí, že to jsou nějaké kalhoty na hubnutí.Jinak zatím jsem se nikomu nechlubila a jestli budu, tak teprve, až když výsledek bude hodně markantní.

Martina (Čt, 16. 9. 2004 - 15:09)

Ok napis mi na mailik :-)

Reklama

Přidat komentář