Reklama

Hospodyně, úklid domácnosti

Eva (Ne, 30. 1. 2011 - 20:01)

TAK SEM HUSA NEBO KRÁVA? OBOJÍ TO NEJDE DOHROMADY, NEMYSLÍTE? JEŠTĚ SE TAK DOMLUVIT, ČECH S ČECHEM SE ASI NIKDY NEDOMLUVÍ, CO?

Eva (Ne, 30. 1. 2011 - 20:01)

A S TOU KOOPERATIVOU JSTE UDĚLALA URČITĚ DOBŘE :-) MÁM ZKUŠENOSTI

Eva (Ne, 30. 1. 2011 - 20:01)

Evo, máte pravdu. Picasso mi...PANÍ ZDISLAVO VY JSTE OPRAVDU HUMORNÁ, PICASA SI VYMYSLÍTE, PAK PÍŠETE, ŽE SE TU NECHLUBÍTE VĚCMI A NEŘÍKÁTE JAKO JÁ CO MÁM DOMA, V DALŠÍM PŘÍSPĚVKU JMENUJETE PAK CO DOMA MÁTE, NAPŘED MI NUTÍTE POJIŠŤOVÁKA, A KDYŽ NECHCI POJIŠŤOVÁKA TAK MI NUTÍTE ČERNÝ TRH. TAKŽE NAPŘED NĚCO ŘEKNETE PAK TO POPÍRÁTE. HE JÁ VÁŠ VKUS NESDÍLÍM, PROSÍM NENUŤTE MI VAŠE KONTAKTY, JÁ JE NECHCI. PROBOHA :-))))) PANÍ ZDISLAVA JE OBRÁZEK ČESKÉHO NÁRODA, JEN SI PŘEČTĚTE JEJICH 10 PŘÍSPĚVKŮ ZPĚT .... :-)

Eva (Ne, 30. 1. 2011 - 20:01)

NE CABSLOOK SI ZAPNU, ABY MŮJ PŘÍSPĚVĚK NEZAHUČEL MEZI TY VAŠE BLUDY. VÍTE, ŽE MI NEVADÍ,KDYŽ MI NĚKDO ŘEKNE NAFOUKANÁ KRÁVA. JE TO SPÍŠE K SMÍCHU. VY JSTE K SMÍCHU, ŽE NEDOKÁŽETE PŘIJMOUT JINÝ NÁZOR. JO ČEŠI JSOU SVOU POVAHOU TYPIČTÍ.MĚ NEURAZÍTE :-)) CO MI JEŠTĚ POVÍTE, ZA TO, ŽE JSEM NAPSALA, ŽE NEVĚŘÍM LIDEM A CIZÍHO BYCH V DOMĚ NECHTĚLA.... NAFOUKANÁ KRÁVA JE MÁLO NE? TO PŘECE NENÍ URÁŽKA...A PAK ŽE POLITICI NEJSOU ODRAZEM SVÉHO NÁRODA.... CHA CHA

Zdislava (Ne, 30. 1. 2011 - 20:01)

AHA TAKŽE TEN VÁŠ OBRAZ...Evo, máte pravdu. Picasso mi nad krbem opravdu nevisí. Visí mi tam Rembrandt a jeho Bathseba v lázni. Koupili jsme to s přítelem na černém trhu od jednoho překupníka. Mohu vám dát kontakt, kdybyjste měla zájem.jo a pojistil nám ho můj hodný strýček co pracuje pro Kooperativu. Taky můžu zanechat kontakt..-)))))))))))

Evi, (Ne, 30. 1. 2011 - 20:01)

je to nafoukaná krávačekala jsem, kdy to příjde, říkala sis o to.

goya (Ne, 30. 1. 2011 - 20:01)

je to nafoukaná kráva

Peta (Ne, 30. 1. 2011 - 20:01)

Evo, vypněte si Caps Look a radši už mlčte, vaše hloupé příspěvky nikoho nezajímají.

Ano (Ne, 30. 1. 2011 - 19:01)

lepší bude Evu ignorovat,...taky mi tak připadá

jo (Ne, 30. 1. 2011 - 19:01)

lepší bude Evu ignorovat, je to husa

kabelky (Ne, 30. 1. 2011 - 18:01)

možná to vyznělo blbě,...k těm vuitonkám, znám plno holčin, které jsou o rohlíku, hlavně že mají vuitonku, chcou se chlubit světu, že na to mají. To je dnešní společnost.

Eva (Ne, 30. 1. 2011 - 18:01)

Né ze snu, ale na hloupou...AHA TAKŽE TEN VÁŠ OBRAZ PICASA NEMÁTE, PROČ TEDY PÍŠETE, ŽE NIC NEVENTULUJETE. a STEJNĚ HOUBI VÍTE, TY KABELKY BYL PŘÍKLAD NA PANÍ ZDISLAVU, PSALA ŽE SI MÁM DÁT VĚCI DO SEJFU, NA TO JSEM JÍ NAPSALA JAKO PŘÍKLAD, ŽE VŠECHNO DO SEJFU NEDÁM. NEHLEDĚ, ŽE ČLOVĚK CHCE ŽÍT A NÉ MÍT ZAVŘENÉ VŠECHNO V SEJFU. SPÍŠE SE ZAVŘETE PANÍ ZDISLAVO VY DO SEJFU, LŽETE TU, VYMÝŠLÍTE SI, PŘEVRACÍTE VĚCI A DĚLÁTE CHYTROU S TÍM CO JE HODNOTNÉ. S PANÍ ZDISLAVOU DO SEJFU A ASPOŇ NA TÝDEN. TŘEBA JI UŽ PAK ROZDÍLNÉ NÁZORY NEBUDOU VADIT A TŘEBA PŘESTANE LHÁT.

Jm (Ne, 30. 1. 2011 - 18:01)

ne vuitonky se mi nelíbí,...možná to vyznělo blbě, ale útočit jsem nechtěla. Úvaha taknějak obecná. U nás vzali jen peníze a velká škoda na dveřích,oknech, když zrovna nejsou levná. Chuťvraždící pocit.

Eva (Ne, 30. 1. 2011 - 18:01)

Né ze snu, ale na hloupou...paní Zdislavo s komornou a bodygardem, vy tak určite víte co má hodnotu, co a taky víte, co hodnotu ztrácí, že? Prosím zaměřte se na sebe, mě vaše názory nevnucujte. Já tu řekla svůj názor, a to, že bych si cizí ženskou do baráku nepustila. HOLT JE TU HODNĚ INTELIGENTŮ, KTEŘÍ NEJSOU SCHOPNI SLYŠET JINÝ NÁZOR. ČESKÁ TO POVAHA. :-))))))))

Eva (Ne, 30. 1. 2011 - 18:01)

kolik lidí pozná značkovou...ne vuitonky se mi nelíbí, ty jsou také v řádu desetitisíců, ale vím co zloději jsou schopni ukradnout, jak říkám, už u nás byly. Asi nedokážete vtřebat to, že někdo má jiný názor. Já jsem řekla, že cizího bych si do baráku nepustila a hned jsou na to dotazy- tipu- jestli mě lidé důvěřuji, kabelky - kdo by je kradl, co by ti kradli, ty se chlubíš .... nedokážete vstřebat jiný názor, holt nestojíte mi za to, abych se tu s vámi hádala. Paní Zdislavo děkuji za rady, nikdo se Vás sice neptal na pojištění věcí, ale asi je to vaše zaměstnání, nicméně mě to prosím nevnucujte, co mám dělat, co ztrácí na hodnotě, chytrou si dělejte doma a né anonymě na netu. A pro JM- to byste se divil-a nevím co jste s čím jsou zloději schopni se tahat. Oni Vám dokáží vybílit i celý barák- vím to z vlastní zkušenosti, nechci zase s vámi polemizovat. Vidím, že se tu sešlo dost chytrolínů a pojišťováků- že paní Zdeno v říši divů.

Zdislava (Ne, 30. 1. 2011 - 16:01)

:-) a stačí se jen...Né ze snu, ale na hloupou otázku patřičná odpověď. Nehodlám tady rozebírat jako vy Evo, co mám doma za drahé věci a kolik mám kabelek, natož jak často chodím do sejfu.Stejně jak píše Oleg, nejlepší je mít panceřovou místnost, kam se vejde cokoliv. A dále mám pocit, že jednou koupená kabelka stejně ztrácí na ceně, takže takový zloděj jde po jiných věcech. A jinak rada našeho pojišťovacího agenta - cenné věci vyfotit, zdokumentovat případně i pojistit.

Komenský (Ne, 30. 1. 2011 - 15:01)

Uklizeckama pohrdam. Mely se...Práce uklízečky má dvojí efekt, estetický a hygienický. Můžeme tedy uvažovat o uklízečce jako o preventivní doktorce. Můžeme taky předpokládat, že kdybychom neměli uklízečky (a neuklízeli bychom si sami), naše prostředí by bylo mnohem špinavější a žili bychom mnohem kratší životy. Takže v jistém smyslu uklízečka může zachránit mnoho lidských životů a cena lidského života je nevyčíslitelná, takže plat uklízečky by měl být něco jako plus nekonečno, ne? Takže dokud tolik nedostane je stále nedoceňována. A k tomu by ještě každá uklízečka měla dostat řád bílého lva nebo něco takového.

Jm (Ne, 30. 1. 2011 - 13:01)

No, Evo, nevím, zdá se mi...kolik lidí pozná značkovou kabelku? Chci vidět zloděje jak se s nima tahá. Ty mají cenu jen pro majitelku. Holky, Vám se Vuitonky líbí? Vzorová taška jak na rohlíky. Celebrity je nosí jak jedna, tím ztrácí na ceně. Už ani to zlato tak nefrčí u zlodějů, penízky jim nabídněte.

ano (Ne, 30. 1. 2011 - 13:01)

A tobě Evo, lidi důvěřují???Moc bych se divila.

Eva (Ne, 30. 1. 2011 - 13:01)

ano, mám k tomu své důvody, prostě nedůvěřuji cizím lidem, spálila jsem se hodněkrát nejen s cizími, no a trezor na kabelky fakt nechci. Ani na věci denodeního používání. Může ti to zachránit dost prachů, když se vloupají, ale kdo by chodil denodenně do trezoru.... mimochodem zloději, odnesou stejně co se dá. Nás už vykradli 2x.

Reklama

Přidat komentář