Reklama

Hospodyně, úklid domácnosti

- (Po, 18. 7. 2011 - 12:07)

Náš syn je teď taky na...Tak Lenini spratci sotva jeli na obyčejný tábor. Jeli na "tábor" pro děti milionářů a zbohatlíků, ubytování v 5* hotelu, plná penze se švédskými stoly, na programu je jízda na koních, golf, šachy a výuka etikety. Mohli si tam vzít mobily, notebooky, ipady, 3D televizory, prsteny s diamanty i jiný svůj majetek.

Lena (Po, 18. 7. 2011 - 12:07)

Nemáš pravdu děvenko,...Špatně jsem se vyjádřila, normálně se mi zastesklo. To jste tak nechápavé? Jen když jsem viděla tu mamču, jak se k ní děti tulí, tak jsem jí záviděla. Nevím, jakým jiným slovem to vyjádřit. Děti mi mohou zatelefonovat v 19:00. Tak praví táborový řád. Je tam jen 12 děcek, tak to není takový problém. Jinak celý den jsou na koních nebo uklízejí stáje, tak by ani telefonovat nemohly. Jak to vedou jinde, je jejich věc. Děcka jsou v pohodě a že mně, mámě se zasteskne? Co je zase na tom divného? Už nevíte, co byste si na mě vzaly.

Markéta (Po, 18. 7. 2011 - 12:07)

Náš syn je teď taky na táboře. Vedoucí prosil ať mobily nedáváme. Ať píšeme dopisy. Myslím že je to tak správné. Jezdí tam děti už od 7 let a taky vydrží 2 týdny bez maminky. Našemu synovi je teď 11.

M. (Po, 18. 7. 2011 - 12:07)

Leno, jste blázen. Závidět...Nevím, kolik je dětem let, ale určitě jste si užila nákup bez jejich pobíhání, otrávených obličejů či žadonění o koupi nové hračky. Berte to pozitivně!

M. (Po, 18. 7. 2011 - 12:07)

Nemáš pravdu děvenko,...Leno, jste blázen. Závidět jiné ženě děti by bylo adekvátní v případě, že by Vaše zemřely, byly postižené apod. Vyhledejte psychologa. Zkuste brát jejich odjezd pozitivně. Sice se Vám stýská, ale máte více času pro sebe, klid v domě, nemusíte tolik vařit apod. Děti se Vám za týden v pořádku vrátí a není důvod závidět jiným ženám. Jako správné matky pošlou děti na tábor nebo k babičce později a také se jim bude stýskat. Je to úplně normální, že děti tráví část prázdnin bez rodičů. Není třeba se trápit. Týden uteče jako nic a vy se se svými robátky zase shledáte.

helen (Po, 18. 7. 2011 - 12:07)

na každém normálním táboře jsou mobily dětem zakázané, aby jim 10x denně nevolaly hysterické matky jako lena. mobil má vedoucí, kdyby se něco stalo. tábory mají podporovat samostatnost dětí, ne aby 10x denně volali s rodičema co papinkali a zda jim není zimička.

Leně: (Po, 18. 7. 2011 - 12:07)

To bude přílišná fixace na děti. Co budeš dělat, až dospějí a odejdou z domu? Spácháš sebevraždu? Závidět jiné paní, že její děti neodjely na tábor... Jsi v pořádku? Určitě jim tam voláš 2x denně. Vychováš z nich mamánky, co se drží tvojí sukně a sami si ani neuprdnou.

Lena pro tu, kt (Po, 18. 7. 2011 - 11:07)

já ti nezávidim. je z tebe...Nemáš pravdu děvenko, peníze jsem vydělala, mám jich dost, ale nejsou prioritou. Pro tebe asi ano, ale opět: je to tvůj problém a pokus se s tím něco dělat.Ano, máš pravdu v tom, že teď jsem jela z nákupu - normální běžné potraviny, opravdu, věřte mi, a viděla jsem mámu s děckama. Tak jsem jí záviděla, že má děcka u sebe a ti moji jsou na "koňským" táboře. Ještě týden je neuvidím, jen uslyším. To jsou mé stesky.Jinak, z tebe je cítit, že jsi zatrpklá, zlá, osamocená děvenka.

óR (Po, 18. 7. 2011 - 11:07)

Mícháš hrušky s jabkama

(Po, 18. 7. 2011 - 11:07)

A tobě je něco do toho...A taky je mi ukradené, že neumíš pravopis, stejně jako tobě ;-)

(Po, 18. 7. 2011 - 01:07)

Krávo Já, přečti si...A tobě je něco do toho kolik hodin kdo pracuje?Může ti to být ukradené-stejně jako mě.

neumím se podep (Ne, 17. 7. 2011 - 23:07)

já ti nezávidim. je z tebe cítit, že nemáš dobrou povahu, ráda se vychloubáš a dáváš ostatním najevo, jaké jsou vedle tebe nuly. ale peníze nejsou všechno, děvenko. spoustě lidem bys mohla závidět ty, ale to bys musela zvolit jiný měřítko než prachy.

Lena (Ne, 17. 7. 2011 - 23:07)

Nikdo te nenuti v te praci...Mě zaměstnání nevyčerpává, naopak nabíjí mě. Ale ubíjí mě šůrování podlah, tak proto mám tu hospodyni.Dnes je neděle a navíc mám od zítřka dovolenou:-). Tak vás tady budu vytáčet celý týden. Sice tady nemohu být celý den a dikutovat o hovně, jako Plena, ale i tak ráda zajdu. Pa, a nezáviďte, budete šeredné stařeny se svěšenými koutky.

PLena (Ne, 17. 7. 2011 - 22:07)

Nikdo te nenuti v te praci zustavat, kdyz te to tak vycerpava. Ale asi to nebude tak horky, kdyz mas cas cely den diskutovat o hovne.

Lena (Ne, 17. 7. 2011 - 21:07)

Na plný úvazek pracuje 90 %...Počítám, že plný úvazek má být 8 hodin? Tak to potom chápu, že 90% žen jsou schopné si ulkidit. Těch 10% budeme asi my, které pracujeme i 14 hodin denně a jsme často v zahraničí.Nikdo mi neodpověděl: proč jste tady na té diskusi vy, které nemáte hospodyni? Dále by mne zajímalo, kdo vám dal právo vulgárně napadat ty, které jí mají? K tomu vás dohnala závist? Musíte mít smutný život.

!!! (Ne, 17. 7. 2011 - 21:07)

Zavidte, zavidte, zavidte :-D Jste smesne, kdyz se zene nechce uklizet, proc by to mela delat, kdyz si chce zaplatit sluzku? A co? Muze jit sportovat, venovat se detem, pestovat hobby, urcite je to mnohem kvalitneji vyuzity cas jako surovani podlah.. Nechapu, co vam je po tom? Kdyz zavidite, zaplatte si sluzky taky, ne? A kdyz rady uklizite, tak uklizejte, taky vas za to nikdo neodsuzuje. Je to na kazde jedne, jak se rozhodne, svobodna volba, jak nalozit se svym casem a penez ...

Lena (Ne, 17. 7. 2011 - 20:07)

Leno, ty jsi fakt p*ča...Nono, ty pí*o vymatlaná (takhle tě naučili mluvit rodiče?), já píšu o své hospodyni, ostatní ať si dělají co chtěj, jejich věc.Matis, ten příspěvek byl určen pro toho, kdo se neumí ani podepsat: 17.7.2011 16:53 - pro matis"zajímalo by mě, co by si tyto ženy počaly, když by přišly o práci, opustil by je manžel a nechal jim děti na krku. kdo bude uklízet, když ani neumí vzít hadr do ruky?"1979: vždyť si mě nepotkala? Takže nevyvozuj závěry, když mě neznáš. Je to neslušné.

--- (Ne, 17. 7. 2011 - 20:07)

Krávo Já, přečti si příspěvky od zdejších hospodyň, stežují si, že pracují sotva 20 hodin týdně.

(Ne, 17. 7. 2011 - 20:07)

Já, to je fakt hezký....No a co?O dohodě o provedení práce píšu o pár příspěvků výš.Proto tenhle druh smlouvy existuje,pro lidi kteří pracují nárazově,nebo to mají jako přivýdělek.A jako HPP toto zaměstnání existuje,většinou jeden člověk obstarává víc domácností.

Chrrr (Ne, 17. 7. 2011 - 20:07)

Já, to je fakt hezký. Jenže většina hospodyní to nedělá jako HPP, ale jako přivýdělek k rodičovské, důchodu, zkrácenému úvazku... Takže když už se smlouvou, tak s dohodou o provedení práce, a tam pojištění ani odpracované roky nejsou.

Reklama

Přidat komentář