Reklama

Vztah s černochem

Martin (Pá, 24. 8. 2007 - 23:08)

4Karima: Nechápu slovní spojení "černoch a ještě arab"? Jinak nic proti vašemu vztahu.

Karima (Pá, 24. 8. 2007 - 21:08)

Nestydím se za to, mám vztah s černochem. je sice pravdou, že jsou jiní než čeští chlapi a to hlavně v povaze, ale když někoho milujete, tak děláte ústupky automaticky a je úplně jedno jestli je bílý a nebo černý. naopak černoch a jestě arab se stará o svou ženu mnohem lépe než kdejaký čech povalující se celé noci po hospodách. ale ta neskutečná česká netolerance mě zaráží pořád. podle vás je černý člověk špatný a hloupý, ale přiznejte si, kdo z vás mluví anglicky, francouzky, italsky, arabsky a ještě česky? proč neodsuzujete i jiné národnosti? sestra má rakušáka a za 4 roky se nedokázal naučit slovo česky a ze své země prostě neodejde. a jen pro informaci můj přítel nesmrdí. sprchu a deodorant zná, o tomtéž ovšem silně pochybuju u některých čechů, když jedu v létě v přeplněné městské. kdyby byli čestí chlapi aspoň z poloviny tak jako černoši, tak nemá tolik češek potřebu hledat si je a nemluvím v této chvíli o sexu, ale o přístupu k ženě. samozřejmě nejsou všichni stejní, ale to ani češi nejsou. všem vám, které máte černocha držím pěšti a přeju pevné nervy v české společnosti.

Návštěvník (Po, 20. 8. 2007 - 08:08)

debile blbej pis k tematu hovado zkurveny

Bakunin (Ne, 19. 8. 2007 - 23:08)

Altermedia jsou sračka všech sraček. Nemyslím zrovna tenhle článek ale obecně. Je to takovej katolicko fašounskej webík kam různí kokoti píšou že homosexualita (a zřejmě i ten hetero interracial sex) by měla být trestná, nevěra taky a podobné píčoviny Radši čtěte Indymedia

nika (Ne, 19. 8. 2007 - 21:08)

blbost

rozum (Ne, 19. 8. 2007 - 21:08)

to je dobrý příspěvek,stojí za shlédnutí. Znám takového člověka i v Praze a ráda bych tímto varovala před pomstychtívími nakaženými černými,žlutými i býlími lidmi. A než se strhne davová histerie,upozornuji,že ještě do nedávna (nevím,jak je tomu teď) se každému o azyl žádajícímu cizinci dělali testy a kdo neprošel,odletěl. Bohužel někdeří tu žili nelegálně,ale to už je jiná věc.

ack (Ne, 19. 8. 2007 - 13:08)

http://cz.altermedia.info/ze-zahranici/simon-moleke-njie-eernossky-bojovnik-proti-rasismu-v-polsku-a-antifasista-roku-2003_3223.htmlhttp://cs.wikipedia.org/wiki/Simon_Molhttp://en.wikipedia.org/wiki/Simon_Moleke_Njie

Dagmara (Čt, 16. 8. 2007 - 22:08)

No, a jeste musim s pravdou ven, ja mam doma taky "barevneho", neni to Cernoch ale nechce se mi psat kdo je nebo co je, jeste by me tu nekdo vyhmatl, ze? Kdyz jsem byla mladsi, tak jsem si ho vzala, s tim ze nemam predsudky, a svoji svatbou jsem tak trochu demostrovala sve presvedceni, ze nezalezi na rase nebo barve pleti, ale na lasce apod. apod. Take jsem trochu rebelovala proti sve rasisticke mamince, ne zrovna moc chytry tah, ale byla jsem zkratka o dost mladsi, a moc jsem toho v hlave tenkrat nemela (a stale bojuji :-)po letech manzelstvi musim uznat - a take muj manzel uznava - ze na kazdem sprochu pravdy trochu. Muj muz ma nekdy svoje nalady, kdy se chova jako typicky "barevny" a pak je zase klid a mir. U me to same, abych byla fer.Priklad: kdyz jsme meli mimino, tak se to ukazalo nejvic, on striktne trval na tom, ze o dite se ma starat jen mama, nevymenil plinky, nevstal v noci nakrmit ho apod. Ja jsem z toho byla dost prekvapena, on je to fakt hodne hodny a tolerantni clovek, a je taky vzdelany apod. (nerikam ze Cesky tatinkove jsou lepsi, i kdyz zase ne vsichni) Zkratka se zachoval typicky pro svoji narodnost, a mne tim tenkrat dost zklamal, a nechapu to vlastne dodnes. Tenkrat jsem fakt litovala ze jsem s nim, dneska uz je to lepsi a beru ho takovyho jaky je, s tim ze nekdy se clovek proste chova tak jak byl vychovavan odmalicka, at se snazi to zmenit jak chce. Urcite sama mam sve typicke "cechackovske" manyry a ani o tom mozna nevim, ale jemu vadi...Takze predsudky existuji a je to smutne, ale jestli se to jednou zmeni, o tom tedy dost pochybuji. (skoda) Verco, tak tvoje kamaradka ma velky stesti, a doufam ze ji to vydrzi.

rozum (Čt, 16. 8. 2007 - 22:08)

to dagmar s těma procentamaa bych to neviděla tak škaredě,ale budiž. Jen chci reagovat na ty baviče: dokud je češi budou brát jako exoty a né jako normální spoluobčany,tak oni toho budou využívat a budou v tom pokračovat. Máš pravdu,žít v cizí zemi si vybírá svou daň,proto se většina lidí dřív nebo později vrací zpět do své rodné země. A to je mi líto,že lidé nedokážou vytvořit příjemné prostředí,aby spolu dokázali žít celý život. A to asi bude,dokud budou předsudky. Nevim,jak dlouho to bude trvat.

Dagmara (Čt, 16. 8. 2007 - 21:08)

to rozum: ale to je prece jasne, mas naprostou pravdu. Ale: stereotypy tu jiste jsou, to musis uznat, stejne jako ja to nakonec uznala. Je to krute ale je to tak. Podivej se, ja se taky kdysi rozcilovala kdyz jsem nekomu rekla ze jsem Ceska, a oni hned zkoumali jestli nejsem prostitutka, nebo vykutalena potvora co si vezme chlapa aby ho po par letech obrala pri rozvodu. Dneska kdyz vidim jak se nekdo priblble temer vysmiva tomu, odkud jsem, si jen pomyslim sve a obratim to v nejaky zert. Anebo se vseobecne vi, ze Cesi kradou jak zbesili, nejdriv me to rozcilovalo, ale dnes musim uznat, ze na tom neco je, dokonce ja sama jsem byla obrana Cechem!Takze, rozume, kdyz napisu ze cernosi z Jamajky jsou gigolove, tak tim myslim, ze rekneme 80% jich je gigolu, 10% jsou az moc osklivi na to aby si prilepsovali sexem, a tak se jen povaluji, 5% jich prodava travu a povaluje se, no a tech zbylych 5% je slusnych. Kapis?

Verča (Čt, 16. 8. 2007 - 21:08)

a kdo tvrdí, že černoši v čr mají jen tlusťošky, tak je taky vedle jak ta jedle!!!

Verča (Čt, 16. 8. 2007 - 21:08)

přesně tak!! Já mám jednu bílou kamarádku, kt.si vzala černocha, mají spolu krásnou holčičku a jsou moc spokojení. Odešel z afriky kvůli režimu, dost si toho prožil a tady v praze s ním zachází(i když má asi 4roky vš) - zachází tak jako s ostátníma "barevnýma"-- On živí svou rodinu tady, posílá peníze rodině do afriky.. to Dagmara a tak dále-a myslíš, že běloši nepodvádí???jinak ta kamarádka je moc hezká hubená holka, kt.studuje vš!

rozum (Čt, 16. 8. 2007 - 21:08)

nejhorší je,když je lidé háží do jednoho pytle,protože opravdu nejsou všechni stejní, stejně jako češi a jiné národy. Opravdu mě mrzí,že spousta z nich se chová jako zvěř a háží tím stín na ty normální a inteligentní lidi s černou pletí, protože za tu barvu opravdu nemůžou, záleží na tom,kde vyrostli. A nesvětaznalí čecháčkové vidí jen černě nebo bíle... A těm lidem s rasistickými názory bych přála,aby si okusili na vlastní kůži jaké to je,když kvůli válce nebo režimu musíte opustit svojí celou rodinu, přiletět do světa kde nic neznáte,nic nemáte,neumíte řeč,jste sami a lidé na vás ještě plivou. Zkuste vy bílí žít v africe a nechat po sobě šlapat tamnějšíma rasistama,protože tam je rasismus také velký,jen obrácený. A díky Bohu,že se tam najde víc lidí,kteří rasisty nejsou a kteří vám pomohou, stejně jako tady pomůžeme jim.

Dagmara (Čt, 16. 8. 2007 - 21:08)

Tak ja videla JEDNOU cernosku a belocha v USA, byl to tzv. wigger, coz jsou vetsinou dost jednoduche typy. Cernoska byla uchazejici a sympaticka, vypadala na peknou potvoru a dost si ho hlidala. Podle me se tolik zase namahat nemusela, chlapec za to moc nestal. On je taky asi jen jeden Eminem, vypada trochu k svetu a tak ho udelali slavnym, zbytek je zalost pohledet.A taky jsem znala velmi pohledneho cernocha, chodil s Ceskou a ta se z toho malem oddelala, a vlastne ji hrabe dosud, a to uz je nejakych 10 let. On byl krasavec, ale to chovani! Obcas k nam zasli, on vzdycky jen sedel a vykladal o rasismu, jak jsou bili zli apod. apod. Mne to pripadalo komicky, ale on moc smyslu pro humor nepobral. Kurvil se kde mohl a holka mu prala, varila, uklizela. Chtela se k nemu nastehovat, ale to on samozrejme nedovolil. Jednou ji pomohl ke koupi auta, a pridal si na cene, takze ji vlastne obral. Nakonec ji kradl penize z penezenky, a vodil si k sobe holky i kdyz u neho nase Ceska byla na navsteve. Nakonec holka otehotnela, a pak pry potratila, a dal toho moc nevim.Za dalsi - je rozdil mezi Cernochy z Jamajky (gigolove a lenosi), Barbadosu (extremne priblbli a zli), ze zapadni Afriky, z jizni Afriky, z vychodni Afriky z Keni apod. Samozrejme je rozdil mezi vzdelanymi a spodinou, ale to je prece jasne.Taky bych komentovala to ze chodi s tlustejma osklivkama, podle me to je take tim, ze tyhle zenske si nemuzou najit chlapa, a tak si vydrzuji cernocha. A cernoch to vezme, misto aby vstaval rano do fabriky, tak radsi obstastni jednou do mesice tlustosku. Ona na oplatku navari, uklidi, zaplati najem apod. Podle me i sama vi, ze cernoch zahejba, ale nez aby byla sama...Taky jsem si vsimla jedne zvlastnosti, v Cechach se cernosi vydavaji za neco co nejsou, jakoze jsou skveli bavici a jsou neco extra. To jinde ve svete by je hnali. U nas, nevim proc, jsme dost naivni, asi to k nam jeste nedoslo.Omlouvam se ale vsem slusnym cernochum, a take nejsem rasistka, sama jsem parkrat zasla na koncert africkych skupin a to byla bomba, oni jsou zase skveli umelci...

rozum (Čt, 16. 8. 2007 - 20:08)

verča má pravdu,jste omezenci,že se timto tématem vůbec zabýváte a že nad takovýma věcma vůbec přemýšlíte.Nechápu,že jsem se na tyto rasistické stránky vůbec podívala,ale myslela jsem,že se tady bude spíš konat rozbor něco jako pro a proti....

Verča (Čt, 16. 8. 2007 - 19:08)

nechápu, proč seš agresivní. Je mi 19 let, mám možná ještě naivní ideu o světě, ale řeknu ti rovnou, že je mi z tebe a tobě podobnejch fakt zle.

Jetel (Čt, 16. 8. 2007 - 04:08)

Ale joooo Verco, jdi si mrdat cernocha...FUJ!!!

Verča (St, 15. 8. 2007 - 20:08)

HMM, jenže tohle byl jen příklad, že!!!a hlavně, proč jako z jiného světa? Proto, že nejsem na prachy a nejsem rasista? H,mmmm, tak to je fakt důvod

Franta (St, 15. 8. 2007 - 19:08)

Verčo ty plácáš,je rozdíl se zamilovat do boháče nebo nějakého chuďase...jsi jako z jiného světa..

Verča (St, 15. 8. 2007 - 18:08)

ježiši lidi, uvědomte si, že všichni jsme lidi. nechápu, proč s tím tolik naděláte!!!Já osobně nemám vůbec nic proti slušným nejen černochům! A kdybych se do někoho zamilovala, tak mi bude jedno, jestli je bílej nebo černej, má vilu nebo 1plus1 v paneláku atd!!! Takže tady přestňte urážet jiný rasy, je to ubohé a nedůstojné člověku žijícímu v "moderním"světě!!!!!!!!

Reklama

Přidat komentář