Reklama

Vztah s černochem

Návštěvník (Po, 3. 9. 2007 - 18:09)

a mluvite spolu treba o tom, ze tady je proste zenska rovna chalpvi a vubec o tech vecech, ajk se nekdy stava, ze zensky z evropy se vdaji za mileho araba a on jim pak nedovoli ani jist s nim u jednoho stolu a tak?..mluvite i o tehle vecech otevrene?..nevadi ti ejjich trosku naivni predstavy o svete?..nevadi jemu tve nabozenstvi?..je krestan nebo muslim?..ty jsi verici?..ja treba ateistka..jak to vidi on tyhle veci..jsem to porad ja ten anonym

Karima (Po, 3. 9. 2007 - 18:09)

Sisi: pokud si ho nechceš hned brát, zkuste to přes manpower, přítel je z tuniska a od tuď je docela těžký se sem dostat bez svatby nebo studia a díky manpoweru se sem dostal a má práci fakt suprovou. jak už jsem psala, pro mě je třeba složitější učit se arabsky a jemu ta češtine leze do hlavy bez problémů. To anonym: já si myslím, že to není falešné, že je to v každým vztahu, že zjištuješ, jestli ti chování druhýho vyhovuje a ty s ním chceš být. a je to i u čechů, že třeba po delší době narazíš na věc kterou nepřekousneš a vycouváš z toho. já si u vztahu s cizincem spíš jen víc všímám než u čecha a ono je to občas výhodou, protože nepřijdeš po dvou letech na to, že ti něco hodně vadí a nebo, že tě tvá drahá polovička dokonce podvádí, čehož jsem si do teď nevšimla, protože jsem mu slepě důvěřovala.

Sisi (Po, 3. 9. 2007 - 16:09)

Ne, prave,ze ne. On zatim dokoncuje skolu (MBA) v UK. Ja jsem s nim v UK. Predtim ma 6 let praxe v mezinarodni firme jako inzenyr. Bude hledat praci a ted se snazim nastudovat, jak to tu funguje s povolenimi. Prosim, neporadila by jsi mi, jak ohledne toho povoleni?? On ma sice nabidky prace do Australie, UK, Nemecka, ale radsi bych abychom zustali tady. Odkud je Tvuj pritel? Muj puvodne z Ghany. Cestina u nej bohuzel zatim pokulhava.

Návštěvník (Po, 3. 9. 2007 - 16:09)

to je samozrejme ze je to clovek od cloveka..ale asi bych enchtela zit ve vztahu,kde musim mit porad oci na stopkach a vubec, neni to pak trochu falesne?..predstirat, ze ho moc milujete,ale ve skritu porad premyslet nad tim jestli to co udelal,neni trochu divne atd?..

Karima (Po, 3. 9. 2007 - 15:09)

To Sisi: přítel se stěhuje příští měsíc do ČR a myslím, že se zaměstnáním problém nebude, má už teď dobrou práci a pracovní povolení. jeho čeština je docela dobrá, domluví se co potřebuje. normálně komunikujem anglicky, občas anglicko česky a česky se pořád učí. vy s přítelem žijete v čechách? nemyslím si, že mi co píšeme že cizinci jsou skvělí jsme slepé, já bych spíš řekla, že potřebujeme jiný vztah než s čechem a já osobně mám pořád oči otevřené a snažím se všímat věcí, které by mě varovaly a bych já stihla včas vycouvat...je to člověk od člověka.

Návštěvník (Po, 3. 9. 2007 - 15:09)

U jakych jako?..Ja takoveho neznam a kdybych znala,tak s nim nic nemam, samozrejme ze i cesi muzou byt problemovy,ale urcite jich neni tolik co cizincu-tim slovem problemovy myslim vztah mezi cizincem a ceskou,zvlaste pak s cernochy a araby. Ale proc tu psat svuj nazor(ktery je navic povazovan za vseobecny)vzdyt vy si stejne budete delat co budete chtit a pak na to doplatite(vetsina)..A pokud tu budete psat jak jsou cizinci skvely tak bud zadneho neznate nebo jste slepe..a nepriznat si problemy ve vztazich ruznych kultur je naivni.

Návštěvník (Po, 3. 9. 2007 - 14:09)

Jako u mnohých českých mužů, že?

Návštěvník (Po, 3. 9. 2007 - 13:09)

ahoj holky, teda ja envim,ale at vas na cernosich ci arabech a ostatnich pritahuje cokoliv tak se proberte a uvedomte si jaky rozdily v kulture jsou..zensky tech jejich svetech jsou jen kusy hadru(a jeste jim namlouvaji,ze je t pro jejich dobro)..oni vas ted budou nosit na rukou a pak horce zaplacete.

Sisi (Po, 3. 9. 2007 - 13:09)

Karima souhlasim s tebou!!! Ja uz jsem sem pred par strankami prispivala. Muzu se zeptat, vy zijete tady v CR?? A nemel pritel tady problem zamestnani? A jaka je jeho cestina? Myslim, ze by tady mela byt diskuze o aktualnich problemech a ne ze se tu budeme obhajovat....diky, pa.

Návštěvník (Po, 3. 9. 2007 - 13:09)

Už jsi zde taky?! To je s tebou v řiti. Nasereš se do každé diskuse, navymýšlíš si ženské i chlapy. O tvé mohutné, stodolovité kundě bych už i já věděl na´psat román. Ta už se konečne schovej do té své nory, velikosti tvé kundfy a neotravuj!!!

Burack Ubama (Ne, 2. 9. 2007 - 03:09)

Já sem z Gambie a mám ptáka 11/3,5 není to trochu málo.

Karima (Ne, 2. 9. 2007 - 01:09)

Tak jsem zpět z dovolený a nestačím se divit...odpovídám tedy na dotaz jedné dámy, zda mají černoši větší přirození. nemůžu soudit, protože znám jen toho mého černocha, ale říká se že ano...ALE pánové ono někdy méně znamená více. vy máte pořád milnou představu, že jsme s černochem jen kvůli sexu, ale tomu tak opravdu není, tedy alespoň ne u mě. ano sex je skvělý, ale není to jen o velikosti přirození, je to i o šikovnosti a citu, ne jen o tom, že mi tam narve kládu....:)taky je pravda, že skoro není vidět běloch s černoškou, ale to je taky jen u nás, byla jsem ted v Budapešti a tam je naprosto normálním jevem běloch s černoškou.ono to asi bude pánové vámi, že nedokážete přijmout něco jiného a odlišného...co kdyby se vám náhodou kamarádi v hospodě smáli že?...

Gorion (St, 29. 8. 2007 - 09:08)

Hovazis - máš absolutní pravdu! S černošskými ocasy je to úplně stejné, jako s bělošskými. Jedni je mají normální, jiní větší, jiní menší jako běloši. Že se na fotkách objevují ty větší, je normální. To je jako s kozama. Bílé, černé, to je jedno, když chceš aby fotka zabrala aby ji někdo koupil, tak tam hodíš něco extrémního, to by mělo být všem jasné. Život a praxe je někde jinde.

Pepino (Út, 28. 8. 2007 - 17:08)

No je fakt, že bělošky zas tolik o asiaty zájem nejeví. Je to asi tím, že bílý holky jsou tak trochu povrchní a zaměřeny na rozměry (většinou velké rozměry :-). Ale samozřejmě vyjímka potvrzuje pravidlo. Naopak o asiatky je podle mě zájem velký :-). Jemná asijská krása je prostě "in".

arab (Út, 28. 8. 2007 - 07:08)

Pro UltrasA co takhle pan Kofi Annan ,african ktery studoval v Svycarsku a dopracoval az na predsedu OSN , myslis opravdu ze, jeho bila svycarska manzelka ho vzala jenom kvuli sexu aneb mel jine prednosti.Osobne jsem videl tolika smisenych paru s asiatem a ,ze jsi ty nevidel tak je to dany tim ,ze asi bydlis na nejakem zapadakove a nikam nejezdis????

ultras (Út, 28. 8. 2007 - 06:08)

Hovazis: Vem si pistoli a jdi se oběsit do rybníka

Hovazis (Út, 28. 8. 2007 - 06:08)

ultrasi se neposer furt z toho patolizalskyho obdivovani cernejch vocasu. Jezis je jich na svete stovky milionu a nemysli si proboha ze kazdej negrik ho ma ke kolenum ty blbe.Co to porad naky bili chlapi maj s tou az jakoby temer poboznou uctou k cernosskejm curakum??!! Asi jste buzici ktery by toho cernyho vocasa nejradsi meli v puse.

arab (Út, 28. 8. 2007 - 06:08)

Ahoj HonzoOpravdu nejsem Dezo jak to myslis a docela na mne ten mlady rom pusobil sympaticky.asi hleda sve misto pod sluncem (sance by mel dostat), Ja taky hodne casto bojoval proti svym soukmenovcum co byli netolerantni a zaujati vuci evropanum a jinym narodum.Hezky pozdrav

ultras (Út, 28. 8. 2007 - 06:08)

Dámy, kteří nám zde sdělují mají, že mají vztah s černochem nám zároveň sdělují, že jim jde jen o sex. Proč zde není rubrika vztah s Vietnamcem, případně asiatem? Důvod je ten, že šikmoocí chlapi nepatří mezi sexuální přeborníky, zatímco o jedincích s tmavou pletí se to říká. Já zatím neviděl žádnou Češku, která by se držela za ruku s Vietnamcem.

arab (Út, 28. 8. 2007 - 06:08)

Ahoj PopeSingapur je pekny a moc maly statecek, to je neco jako velka Praha ale horko je vice nez dost,casovy rozdil s CR je asi 6 hodin ,jsem tu uz dva roky , az dokoncime ten projekt mel bych zase stehovat do Dubai na dalsi projekt.odtud zdravim vsichny Prazane (rad chodil do hospody U Svejka v Paze 2, a taky do kavarny Slavie naproti Narodnimu divadlu). S tropickym pozdravem

Reklama

Přidat komentář