Reklama

Vztah s černochem

Berka (So, 11. 7. 2009 - 21:07)

To téma je tady: http://diskuse.doktorka.cz/incest/

Berka (So, 11. 7. 2009 - 21:07)

Jitka se tu bavila o psech:http://diskuse.doktorka.cz/partnerka-jeji-pes-neznosti/K tomu, když se někdo nechá lízat psem jsem taky netolerantní. Stejně tak k závislosti na drogách, vraždám, incestu, sexuálním praktikám s výkaly či podobným věcem. Jistě se tu najdou i ti k tomuhle tolerantní Češi, jeden mi napsal: "ale nekecej bys videla jak pes lize ty holka jedna nevis co je hezkyho", jiný tu psal, jak ho láká incest s vlastní matkou.

Klára (So, 11. 7. 2009 - 21:07)

Máš pravdu nejsem ke všemu tolerantní - nejsem tolerantní k nenávistné netolerantnosti, která čišela z Jitky. Nejsem zatím tak osvícená, abych tolerovala vše. To, že by si ty nechtěla chlapa s černým dítětem absolutně beru. Kdyby všichni najednou chtěli černé dítě, tak by asi nco opravdu nebylo v pořádku. Sama též po černém dítěti netoužím, ale kdybych dítě mít nemohla a někdo by mi nabídl třeba tříletou mulatku k adopci, tak bych s tím problém neměla. Z této diskuze je mi však jasné, že lidé, kteří do něčeho takového jdou nebo ty děti, které zde musejí vyrůstat, mají problém a to mi vadí.Že |ČR není Nizozemí jsem absolutně smířená, nějak mne neoslnila svobodomyslnost amstrafdamských uliček, to však neznamená, že mi tady některé věci nevadí. Vadí mi, že lidé jsou zde lhostejní k věcem, které se jich přímo týkají a netolernatní k věcem do kterých jim nemusí nic být. No a pak mi tady vadí ještě Paroubek a Rath. Jinak pohoda:-)

Berka (So, 11. 7. 2009 - 21:07)

Sama bys chtěla toleranci, ale vůči některým názorům zde projeveným vystupuješ dost netolerantně. Já některé věci netoleruji (tedy fakticky je toleruji, ale přijdou mi odporné), ty se tváříš jako ta tolerantní, ale některé tvé příspěvky taky moc tolerantně nepůsobí, skoro to vypadá, jako by ses nemohla smířit s tím, že ČR není Nizozemí a lidé zde mají jiné názory. To, že někdo nechce, aby někdo na první pohled viděl, zda je dítě jeho, mi přijde docela rozumné. Do toho zkrátka nikomu nic není a není důvod zcela osobní věci vystavovat veřejně. Taky bych nechtěla chlapa s černým dítětem, kdybych si měla brát svobodného otce, tak by bylo dobré s jeho dítěte i vypadat jako rodina. A to již vynechám to, že bych pak měla něco takého přivést domů...

Klára (So, 11. 7. 2009 - 20:07)

Překlep: ...a přeje jí jen to nejhorší

Klára (So, 11. 7. 2009 - 20:07)

No a v tom se lišíme od ciziny, kde ani velmi bohatí lidé nemají problém si adoptovat černé či žluté dítě a ukazovat se s nim na veřejnosti.Jen konstatuji, tak mne zase nenapadejte:-)

Klára (So, 11. 7. 2009 - 20:07)

Berko, Jitka mne vytočila, ale netitulovala jsem jí žádnou nadávkou ani jí nepřála nic špatného, tak nevím proč myslíš, že jsem vůči ní nenávistná. Je mi jen hodně nesympatická:-)Proč tady diskutuji? Protože mne zajímá tolerantnost českého národa, to je totiž věc, která se mne týká, jelikož v Čechách žiji - a výrazy jako slizký negr, černý fakan se mi nelíbí. Stejně tak jako, když někdo o někom, o kom jen čtě na netu z druhé ruky prohlašuje, že je hloupočká husička a přeji jí jen to nejhorší.

Návštěvník (So, 11. 7. 2009 - 20:07)

Že svobodná či rozvedená matka s černým dítětem najde těžko chlapa je zjevné. Prostě většina chlapů si něco takového domů nepřitáhne. Navíc i kdyby se jim černé dítě a mentalita jeho matky nehnusili, většinou touží, aby nebylo na první pohled na ulici vidět, že dítě neni jejich.Když kamarád s manželkou adoptoval dítě, snažil se také vybrat takové, aby mu a jeho rodině nezasahoval vzhled dítěte do soukromí a o tak intimní věci jako zda je dítě biologicky jeho věděli jen známí, ne kdejaký kolemjdoucí.Zkrátka platí stará zásada "svůj k svému".

Berka (So, 11. 7. 2009 - 20:07)

Mně se zas nelíbí tvá nenávistná reakce vůči Jitce, která psala něco, s čím relativně souhlasím.Jinak proč tu teda diskutuješ, když je ti to vlastně všechno jedno a netýká se tě to.

Klára (So, 11. 7. 2009 - 20:07)

Hale anonymku, zanech loterie, co já bych...Ani já dokud nejsem v nějaké situaci, nevím vždy, jak bych se zachovala, takže ty to určitě uhodnout nemůžeš. Mne tady jen vytočila Jitka svou nenávistnou reakcí a na ni jsem reagovala, jinak je mi úplně jedno, kdo je kým přitahován a kdo kým odpuzován, když se mne to netýká.Malé děti ze smíšených rodin se mi líbí a tím to pro mne hasne.

Berka (So, 11. 7. 2009 - 18:07)

oprava překlepu: odpuzováni

Berka (So, 11. 7. 2009 - 18:07)

Anonym: Jo, jo. Prostě někteří muži jsou ženama, co takhle poklesly, odpuzované.

Berka (So, 11. 7. 2009 - 18:07)

Chyba, šlo o Belgii. Ale to je fakt vedlejší.

Návštěvník (So, 11. 7. 2009 - 18:07)

Chudák kluk, asi mu z ní muselo být hodně blbě. Jasně že nějaká Klára by nakonec svalovala vinu na něj, ale chápu, že se jí pak štítil.

Berka (So, 11. 7. 2009 - 18:07)

Když si přečteš diskusi zpátky, ten model je dost platný. Při obecné charakteristice nějaké skupiny jde vždy o procenuelní vyjádření, o těch, kteří jsou v Evropě to, co jsem psala, docela platí.Ta kamarádka, co jí to přiznání zničilo vztah se snoubencem to měla stejně. Jela studovat do ciziny (tuším do Holandska), ještě byla panna a tam se přesně takhle nějakým, který ji pořád pronásledoval, nechala zprznit. Hned toho litovala, ale už jaksi pozdě.

Klára (So, 11. 7. 2009 - 18:07)

No co já vím, tak některé ženy, co mají dítě s černochem, to tak samy plánovitě chtěly. Prostě některé ženy jsou černochama přitahované, tak to je. Ženy z Evropy jezdí na dovolenou speciálně do Afriky, aby měly dobrodružství s černochem. Zase bych ze všech černochů nedělala sexuální loudily.

Berka (So, 11. 7. 2009 - 18:07)

Spíš mi přijde, že nějaký oslizlý černoch svou ofensivní taktikou zapůsobí na různé holčiny, co jsou studovat či pracovat z venkova do velkého města či zahraničí, jelikož zkrátka nejsou zvyklé, že někdo nemá vůbec zábrany a sype to do nich 24 denně, píše jim pořád, chodí za nima a říká vyznání lásky, která normální kluk řekne až po nějaké době vztahu. Navíc jsou odtržené od rodiny či domova a tak snadněji podlehnou.

Berka (So, 11. 7. 2009 - 18:07)

Nevím, já problém s tím, abych měla atraktivního českého kluka, kterého si můžu vážit a kterému věřím, nemám. To platí o tom současném i o těch minulých.Navíc mi přijde, že to tak platí i jinde. Osobní zkušenost ze všech zemí pochopitelně nemám, ale obecně mi přijde, že to tak platí i v jiných evropských státech. Přitom jsou jinak chlapy jinak sexuálně nezřízenější.České holky bych nepřeceňovala.

Klára (So, 11. 7. 2009 - 18:07)

To může být způsobeno tím, že české ženy jsou aktraktivní co do vzhledu, oblékání. Kdežto atraktivních českých mužů je méně.

Berka (So, 11. 7. 2009 - 17:07)

Zvláštní je, že většinou poklesneme my holky, moc chlapů, co by bylo na negryně (myslím v reálu, ne před televizní obrazovkou) opravdu neznám.

Reklama

Přidat komentář