Reklama

Dispoziční prognostika

petr - Praha (Út, 17. 7. 2012 - 15:07)

O to jde. Proto tady píšu,...Jednoduchá a asi hloupá otázka: A dá se s tím něco dělat, myslím např. mou ex-manželku, protože stále mi neni lhostejná.

nona (Út, 17. 7. 2012 - 15:07)

která jsem napsal a...Na překlepy se vykašli, ty děláme každý. A pravopis umíš možná líp, než kdejaký prognostik. Za mě díky

Když čtu ta po (Út, 17. 7. 2012 - 15:07)

která jsem napsal a vymyslel, napadá mě, mám opravdu IQ 90, jak mi změřil Petr Matušek alias dispoziční prognostik. Když to čtu zpátky, mohly být lepší a napadá mne trochu lepší slovosled a trochu přesnější a doplněnější smysl podobenství. Mrzí mne pravopisné chyby a překlepy. Ale tak jak jsem je psal, tak mne napadala a každý text, aby byl dobrý a bez chyb a překlepů, potřebuje několikeré čtení a korekturu, aby i tato podobenství byla přesná myšlence, která je nechala vzniknout. Jsem pořát trochu dyslektický a dysgrafický, to ale nemá co dělat s celkovou inteligenci, jen s inteligenci tykající se pravopisu. Proto se vám za chyby a překlepy omlouvám. Doufám, že se vám podobenství líbí.

.. (Út, 17. 7. 2012 - 13:07)

Až mě mrazí když to čtu,...O to jde. Proto tady píšu, protože bych byl rád, aby každý kdo má zájem, si přečetl o mých zkušenostech s touto ideologií a mohl se podle toho svobodně rozhodnout a nebýt pak s křížkem po funusu překvapený ,jako jsi byl ty či já, když nám DIP vcuclo nebo možná vycuclo rácio našich lepších poloviček.

Byl jeden král (Út, 17. 7. 2012 - 12:07)

který velmi toužil po moci, chtěl vládnou celému světu. Chtěl si podrobit všechna království a tak ze svých peněz postavil velkou armádu, na kterou byl pýšný. Bál se vést válku bez Boží vůle a tak si zavolal astrology a jasnovidce. Astrologové a jasnovidci králi řekli co chtěl slyšet proto, aby je snad ze zlosti nenechal popravit. Řekli králi, že Bůh je nakloněn jeho moci a armádě, že bude vítězit všude kde ze svou armádou přijde. Řekli králi, že má velké válečnické schopnosti a že je nikdo nepřekoná, že půjde od vítěztví k vítěztví, že podrobí si všechná království o která si usmyslí. Král byl šťasten a svolal armádu a vyhlasil válku a vrhl se na první království. Ač byla armáda sousedního království méně početná vítězila a nakonec zvýtězila a to proto že byla lépe vedena a sezvaná armáda chtěla především ochránit svůj domov před uzurpátory, proto bojovala co mohla. Král který toužil tak moc po moci a vládě nad světem, musel z bitvy utéci se zbytkem svých vojáků a vratil se na zámek. Celý rozezlený chtěl svolat své astrology a jasnovidce, aby je potrestal, ale ti se už dozvěděli o prohře a tak utekli z královstí před královým hněvem, utekli, protože měli strach z trestu.BUĎTE SKEPTIČTÍ, ALE NASLOUCHEJTE. - Pátá toltecká dohoda.

Byli dva sedlá (Út, 17. 7. 2012 - 11:07)

Oba sklízeli svou úrodu. Jeden sklidil 3 000 pytlu zrna a druhý ze stejně velkého pozemku jen 1 000 pytlu zrna. A tak se ten co sklídil třetinovou úrodu rozhněval a vymyslel si lest. Poslal za králem, který v dané zemi vládl, svou ženu s tím, že žena sousedního sedláká s velkou úrodou, na které zbohatl, proklela jejich statek a celý rod. Žádala po králi od sousedního sedláka náhradu. Král věděl od kud voda teče a nechal si zavolat manžela ženy. Ten mu o klebách vše zopakoval, jak řekla jeho žena. Král si nechal zavolat zbohatlého sedláka s bohatou úrodal a vymyslel lest. Nechal přínést čočkové zrno a rozdělil ho na polovic. Potom do čočkového zrna nechal do obou hromádek přimíchat malé kamínky. Potom dal čočkové zrno sedlákům ať ho zbaví nečistot. Oba přebírali. Když skončili, nechal král tamější země přinést sítko, a přesil čočkové zrno. U zbohatlého sedláka s bohatou úrodou nenalezl král ani jeden kamínek. Potom přesil sítem čočkové zrno druhého sedláka, který vznesl obvinění z kledeb. Ze sítka vypadlo mnoho kamínku a král se rozhněval. Takovou práci si odved, jakou pak máš mít úrodu, když práci odbývaš, řekl. Nechal muži a ženě za obvinění naložit ran holí právě tolik kolik se do nich vešlo a vyhnal je ze zámků. Od té doby mají oba sedláci stejně bohatou úrodu a ani jeden si nestěžuje.VŽDY DĚLEJTE VŠE, JAK NEJLÉPE DOVEDETE. - Čtvrtá toltécká moudrost a dohoda.

To beru, (Út, 17. 7. 2012 - 11:07)

Tak já dám taky jednu k... ale každopádně se tím nemusíte trápit.

Byli dva králo (Út, 17. 7. 2012 - 11:07)

oba králové měli svého šaška. Šaškové bylí lidé bodří. Co od králu dostali to rozdali všem potřebným okolo. Tito šaškové chodili mezi prostý lid a bavili je, pomáhali jim všemožně jak mohli, nikoho neodmítli, když potřeboval kdokoli pomoci. Lidé je milovali. Jednou se tito dva šaškové setkali na hranicích svých králoství a vymysleli na své krále krutý žert. Řekli si, že si své panovniky otestují a potom se na stejné místě setkají a řeknou si co a jak. Oba se vrátili na zámky svých králu a čekali na vhodnou příležitost k provedení krutého žertu. Když nastal čas oba ho provedli. První král se šaškovému žertu dlouho smál a mávl nad jeho žertem rukou a dodal, že je dnes přílíš prostořeký a že si to žádá odměnu a hodil mu zlatku. Druhý král se velmy rozněval, zavolal stráže a nechal šaška popravit. Když se to dozvěděl prostý lid, rozhněval se nad zbytečnou smrtí bodrého, vtrhl do zámku a nechal krále spráskat holí a vyhnat z královstí. Lidé si potom zvolili nového krále, nejmodřejšího ze svých řad. Šašek, který byl za svůj řert odměněn, se vadal k hranicím králoství, aby tam počkal na svého kolegu šaška, dočkal se jen prchajícího krále, kterého nepoznal a pokud se nedozvěděl co se s ním stalo, čeká tam dodnes. NEBERTE SI NIC OSOBNĚ. - Druhá toltécká moudrost.

nona (Út, 17. 7. 2012 - 11:07)

Tak já dám taky jednu k dobrému, když už je to tady samé podobenství:To, že netrpím stihomamem neznamená, že po mně nejdou :))

Byl jeden král (Út, 17. 7. 2012 - 11:07)

a ten se stršně bál o svůj život i o vše co měl. Všechny kolem sebe jen vyslýchal a neustále podezíral. Trápil je svým podezíraním a ze nepatrné přestupky nechával proviněné trestat ranama holí až k smrti. Jeden moudrý muž už se na to nemohl dívat. Král byl opravdu ve svém podezíraní nesnesitelný a všem lidem okolo bylo velmy těžko a trápili se nedůvěrou, kterou král kolem sebe šířil. Tento moudrý muž přišel ke králi a nakukal mu, že se proti němu zosnovalo spyknutí a že mu jde o život a o vše co má. Řekl králi, že v této věci o sobě rozhodne jen on sám. Král dal všechny hned vyslýchat a vyslýchal je sám, protože nikomu nevěřil. Vyslýchal dokonce svou ženu a syna. Z výslechu se nic nedozvěděl, žádné spiknutí se nemělo konat. Král večer ulehl na své lože. Nemohl spát. Měl strach o svůj život i o to co měl, strach ho zříral a pronásledovaly ho děsy, neustále kolem sebe vše kontroloval. Takový měl strach a tak se trápil, že do raná umřel. Všem se kolem odychlo a na jeho trůn usedl jeho syn.NEVYTVÁŘEJTE SI ŽÁDNÉ DOMĚNKY. - Třetí toltécká moudrost.

zuzi (Út, 17. 7. 2012 - 10:07)

Klidně si tykejme, o nic...Kdepak, mně se tohle absolutně netýká. Jejich nebezpečí zřejmě spočívá v to, že se k nim uchylují nejen slabí lidé, ale i ti, kteří hledají nějakou racionální pseudovědeckou cestu k řešení problémů jejich života. Něco jako JHVH

Petr - Praha (Út, 17. 7. 2012 - 10:07)

Až mě mrazí když to čtu, strašně moc je z toho pravda, odmítala se mnou diskutovat v čem je problém, dítě, že už je velké a postará se o sebe a měla v sobě něco jako kdyby byla více než jiní. Běžní lidé přestali být pro ni zajímaví. Děkuji za vysvětlení hodně jsem pochopil. I když pozdě.

pro zuzi (Út, 17. 7. 2012 - 09:07)

(Pokud si chcete vykat, není...Klidně si tykejme, o nic nejde. Jen jsem nechtěl urazit. A dáma má nabídnout tykání první. :-) Myslel jsem, že tvá reakce znamená, že tomu nemůžeš uvěřit. Klidně můžeš, mojí ex se stalo přibližně to samé. :-( Problém je, že s fanatismem se nedá nijak bojovat ani argumentovat. Diskuzi vůbec nepřipouštějí. Mají nakukané, že kdo chce s nimi polemizovat nebo je kritizovat, je vyslancem nějaké špatné strany, která se jim snaží zabránit v konání dobra.Je to na palicu. Tak opatrně, Zuzi :-)

x-x (Út, 17. 7. 2012 - 09:07)

(Pokud si chcete vykat, není...Každá manipulace je nebezpečná. Oni jsou schopni rozbít i svou rodinu, někteří vlivem dipácké ideologie, jiní si najdou důvod proč utéct ze vzahu, který se jim omrzel, vždycky si to nějak zdůvodní.Virgule jim řekne vše. :-) Děti v tom nehrají roli. Pokud se partner naprosto nepřizpůsobí dipu nebo ho, nedejbože, odmítá, musí z kola ven.

zuzi nona (Út, 17. 7. 2012 - 08:07)

víte , kolik velmi chytrých...(Pokud si chcete vykat, není problém). Ta moje poznámka byla něco jako emocionální výkřik k tomu konkretnímu případu. Vím moc dobře, co je to manipulace v histori lidstva. Víme také o nenápadných manipulacích v rodinách, ve firmách, v televizi. Všechny mají společné jedno- slibují něco novejšího, šťastnějšího, pokrokovějšího. Dějiny také říkají, že manipulace se nevyhýbá lidem inteligentním viz proces s Miladou H.....Přesto mě fascinuje tento konkretní případ matky, která opouští rodinu. Domnívám se, že její osobnostní profil musel být takový, že by podlehla i manipulaci jiné sekty, takže ti prognostici byly jen první na ráně

.. (Út, 17. 7. 2012 - 07:07)

Jsem z Prahy a o dispoziční...Bohužel je již zřejmě mimo tvůj život. Díky ideologii dispoziční prognostiky pro ni rodina ani děti nebudou mít takový význam, jak je to běžné. Prvořadé pro ni bude žít dle dip. Navíc jestli ji má na starost Matuška, to je arci lump, který jen hrabe lováče. čím více, tím lépe.

pro zuzi (Út, 17. 7. 2012 - 07:07)

To by ta ženská musela být...víte , kolik velmi chytrých a talentovaných lidí se v dějinách nechalo zlákat pro špatnou věc a stali se z nich pak šílení fanatici???

Kdy byli lidé (Út, 17. 7. 2012 - 01:07)

uvědomělí, nesloužili by v armádách. Nesloužili by těm zasraným psychopatům, kteří vládnou a lační po jakékoli moci a vyrábějí všeljaké zbraně k ničení. Kdyby byli lidé uvědoměli, neměli by tito psychopati komu vládnou. Lidé by tyto psychopaty neposlouchali, poslouchali by svoje uvědomělé svědomí, uvědomělé nitro. Nebyly by války, nebyly by vraždy, znásilnění a kdoví co ještě, kdyby lidé byli uvědomělí. Nechte hovada ať hovadí mezi sebou, dejte jim pytel sraček a ať mezi sebou bojují. Budou alspoň tak posraní, jak mají posrané své svědomí. Hovada bez svědomí, tito psychopati, vyrábějí ze států jaderné mocnosti a kdoví ne jaké, chtějí mit jakýkoli vliv, moc díky zbraním a né vliv díky inteligentnímu uvědomění si skutečného sebe sama, neboť jedinou mocí která je akceptovatelná, je moc nad sebou samým, ve jménu uvědomění, moc nad svou cestou k uvědomění. Nemusíte mít ale ani moc nad sebou samým, pokud jste prošli cestou uvědomění, nač taková moc stačí být uvědomělý a tím se stanete celistvým. Tito psychopati hledající vliv, moc nad lidmi, zakládají sekty a jiné organizace, kde se projevuje jen jejich touha po nadvládě nad lidmi. Chtějí především poslušnost, lidé bouřete se proti této strojené poslušnosti. Bouřete se proti jakékoli nadvládě, vládě z moci. Jediná skutečná moc je moc srdce, moc intelektuálního uvědomění, které vnáší do života lidí lásku, opravdovost lásky. Nenásledujte cestu diktátu, následujte cestu uvědomělé lásky a toho, že Univerzální řád boží je ve všem. Bůh je vše, Bůh je vším. Nehaňme tedy Boží přítomnost v sobě a buďme veřní především svému uvědomění, uvědomění nitra, uvědomění svědomí ve svém nitru. Přejí Vám poznat nekonečnou lásku tohoto Božího světa, když ji poznáte, nikdy nezradíte sebe sama. Bůh je vše, Bůh je vším. Proto čiňte tak, aby vaše činy byly Božími činy a né z moci nevědomosti. K činům nevědomým se Bůh nehlásí, hlasí se k těm, které jsou v jeho jménu. To jsem vám chtěl říci. Buďte uvědoměním a buďte celým jednotlivcem.

zuzi (Po, 16. 7. 2012 - 21:07)

To je klasika - vymyli jí...To by ta ženská musela být úplný blbec.

Nemo (Po, 16. 7. 2012 - 21:07)

Jsem z Prahy a o dispoziční...To je klasika - vymyli jí mozek, nakukali jí, že žít s vámi je špatně, vaši přátelé jsou špatně. Jen to, co určí oni je úžasné. Manipulují s životy jiných. Nejste ani první a obávám se, že ani poslední, komu se to stalo. Bohužel. Podívejte se zpět do diskuze a dozvíte se věci...

Reklama

Přidat komentář